Pares#1225
Figyi. Nekem nem veled van gondom, hanem azzal, amit írtál. Mert egyszerűen nem igaz.
"ráadásul a fejlesztök is ezerszer elmondták hogy ebbe a részbe inkább az akcion van a hangsúly és nem az rpg elemeken"
Na ez se igaz. A fejlesztők pontosan azt mondták, hogy bővítették mind a Shooter mind az RPG részét. FÜGGETLENÜL EGYMÁSTÓL. Felújították és felturbózták a shooter részét, mert valljuk be, az első résznek nem az volt az erőssége, bár nem volt rossz. De ez a lépés egyértelműen pozitív. Ettől függetlenül átdolgozták ÉS kibővítették az RPG részét, teljesen függetlenül a lövöldözéstől. A változások nekem kifejezetten tetszenek, mert pont azokat dolgozták át, amik nekem nem jöttek be az első részben. Szóval nálam ez is pozitív.
Miért nem lehet azt megérteni, hogy a shooter része és az rpg része a játéknak egymástól teljesen függetlenül is továbbfejleszthető. A Bioware ezt csinálta, nem ment egyik se a másik rovására.
Teljesen igazad van abban, hogy az rpg a fejlődésről szól, TÖBBEK KÖZT. Jó Shepard nem volt mindjárt a galaxis hőse, de kezdtetektől fogva a legjobb ember katonának tartották, és az első résznek eléggé az elején meg is kapta a Spectre rangot. Szóval igenis egy Top-Elit katonának számított. Ennek tekintetében eléggé érdekesnek tűnt nekem az elejétől fogva, hogy még Soldier-ként se tudom teljes mértékben kihasználni az összes fegyveremet, mert fejlesztgetni kell így meg úgy. Nagyon örülök, hogy ezt a gondot kiküszöbölték.
És ne félj, legalább ugyan annyit fogsz tudni fejlesztgetni a 2-es részben is, hiszen TÖBB a hasznos skill, képesség, erő, mint az első részben, a páncélzatodat is tudod fejleszteni, új fegyvertípusok is vannak, ráadásul ott a csapattag hűség rendszer is...