• Pares
    Már miért ne tudnám elfogadni a véleményed? Teljesen elfogadom, hogy neked nem tetszik a rendszer. Én arra reagáltam, hogy azt írtad, hogy lebutították, leegyszerűsítették, de valójában nem. De te ehhez ragaszkodsz. Próbáltalak szembesíteni a tényekkel, de nem érted, miről van szó.

"Én igy látom te örülsz hogy minden leegyszerüsödött / ha tetszik ha nem ez más szóval butitás / én nem ,szerintem ne offoljuk szét a topicot és maradjunk ennyibben."

De ha egyszerűen nem egyszerűsödött le??!?!? Butítás, ÓÓÓÓ Isteneeem (hogy Jimmyt idézzem), hogy miért ragaszkodsz ehez a kifejezéshez... Azt próbáltam cáfolni/magyarázni, hogy nem butították le, de úgy látszik, egyesek ragaszkodnak a rögeszméikhez. Nekem mindegy. Majd meglátod.

Elfogadom, ha más másként látod a dolgokat. Elfogadom más véleményét. Nem izgat, ha nem tetszik. Nem erről van szó. Én csak azt nem értem, hogyha megmagyarázom neked tisztán és érthetően, hogy nem egyszerűsödött le, sőt több dolog van benne, akkor miért írod még mindíg azt, hogy lebutították, leegyszerűsítették? Amikor ez nem igaz. Jó nem tetszik. De hülyeségeket nem kell azért beszélni.

Persze, vehetjük úgy is, hogy az is egy vélemény, hogy lebutították, amikor az nem igaz. Szóval tényleg hadjuk. Nincs értelme.