19778
-
#1404 Nem tudom miért nem csinálnak multit de most a SW MMO-val böven behozák a lemaradást. -
#1403 Nem lehetne csinálni egy warez topic-ot? Kurva mód idegesítő, hogy 1 héttel a megjelenés előtt már mindenki ide írogatja, hogy hol akad el a lopott játékában. -
#1402 először én sem találtam. deck 4, amerre a két engineer van, csak nem kell bemenni hozzájuk, hanem előtte van a lépcső lefelé :) -
#1401 srácok mit fog tartalmazni a Collectors Edition?? -
Richardix #1400 ez úgy hangzott, mintha pont amiatt nem csinálnának multit... -
#1399 Hol van Jack a Normandy-n? Nem találom sehol. -
Richardix #1398 de nem lehet... eleve, a csapattagok csak csatákban tudnak bármit is tenni, de a játék jórésze párbeszédekből, és döntésekből áll, szal értelme se lenne a coopnak. -
#1397 NWN óta nem csinál multit a Bioware. -
#1396 Hát csapatban vagyunk nem?Akkor simán lehetne a csapat tagjait irányítani coopban. -
Cat 02 #1395 Hát én nagyon ritkán találok Element Zero-t. Most is max 12k van belőle. (többiből lazán megvolt 100k is).
Ám ti megcsináljátok az összes mellékküldetést ? (pl az összes emberét) Vagy csak annak aki szimpatikus ? -
Richardix #1394 Nincs, már hogy lenne? -
#1393 Végül akkor van benne multi vagy nem?(Coopra gondolok de másféle is jó) -
#1392 Nem mutatták soha. Egy kameratrükkel ugyan be lehet menni a sisak mögé és van is ott egy fej, de csak vmi textura nélküli,mert nem szándékozták sose megmutatni. -
#1391 Mass Effect 1 végén amikor ránkomlott anak a nagy izének a lába akkor kzelről lehetett látni az arcát talinak
-
ricsa008 #1390 egy mentést töbször is lehet importálni? -
#1389 Pedig kiváncsi lennék rá. -
#1388 Én is:D -
bitbandita #1387 #1277 -
#1386 Tali is megfektethető :) De nem mutatják az arcát sajna, pedig leveszik a maszkot -
Pares #1385 Én mindent pont ellenkezőleg gondolok. :) -
#1384 Nekem szimpatikus volt Miranda, jobban tetszett a stílusa mint a pszichopatának. :D ... és persze jobbak a légzsákjai is. :) Bár az aszári nőcske sem panaszkodhat. :) -
#1383 Én a kiskopaszt kaptam el, Miranda baromira irritál, nem szeretem, a prologus óta hozzá sem szóltam... Nomeg az övé a legrosszabb arcmodell a játékban. Kár Yvonne-ért:) -
#1382 Buksz 50-100.000 pénzt és pár jelenetet az elején.
Itt vannak ME1 végigjátszott mentések minden variációban -
#1381 Hajaj, gyerekek Miranda hamarosan meglesz... :) Miután megcsináltam a küldit amit kért már lehetett változtatni a ruháját is. :) Sőt, fel is ajánlotta magát, de aztán mikor beleegyeztem beijedt. xD
-
dApRo #1380 na végig is toltam a storyt lv17 kellett hozzá nekem:)
uccso boss jóféle volt :D
questeket még csinálom tovább... -
#1379 Mennyire probléma az, hogy az ME mentési fájljait nem tartottam meg? Mennyit számít? -
#1378 Jaja, megvettem mindent amit árulnak a játékban:) (120.000 pénzzel indultam + gyűjtöttem 200.000-et hozzá)
Sőt respec-et is vehetsz prototype-oknál (újraoszthatod a skill pontjaidat) potom 5000 ásványért. -
#1377 Azt megvolt. Be van kapcsolva. Kb. az 5. indítás után lett hang. Úgy látszik valami nem stimmel... -
#1376 jan 29 után -
Cat 02 #1375 Érdekes, hogy lehet bármilyen képességed pénzért, valaki próbálta már ? -
Cyrus666 #1374 No, a játék beállításainál a default-ot átállítottam mindenhol on-ra az elején, most mindent visszaraktam defaultra és fut rendesen, szal vmi beállítást nem szeretett a gép. Inkább hagyom így és nyomom. Eszméletlen lesz ez a rész is, totál jól kinéző akciódús szkájfáj!! I LOVE IT!! Asszem ez a két gamma (1-2) lesz a köv amit megveszek eredetiben! -
#1373 Én is ebben bízom... -
CamelX #1372 Nálam Mass Effect 1-nél is szar volt a hang. Mindjárt kiderül h ennél jó e lesz :) -
ricsa008 #1371 de több mint valószínű és majd akkor is kell majd egy gamer Robin Hoodra aki megkönyörül majd az eleseteken -
gezu1025 #1370 Mikorra várható magyarul a játék? Vagy mikor lesznek nyelvi fájlok? Nagyon remélem nem kell megvárni 29.-ét. -
krisz255 #1369 nekem nem megy elakarok indítani egy új kampányt de az első betöltő képernyőnél befagy
a gép megvan hozzá különben
de a dirt2-nél is ez volt aztán valaki fel tett egy fájlt én azt le szedtem és utána működött
valaki help -
#1368 AA nincs a játékban, max driverből tudsz ráküldeni.
-
Cat 02 #1367 Nekem is szarakodik a hang, vagy túl halk a párbeszéd, vagy nincs is :D
Ám launcher/configure és nézd meg, hogy 'on'-e. -
#1366 Leelőztél. Én 47-es szintet töltöttem be a régi mentésemből. -
ricsa008 #1365 most végztem az 1el 51.szintig jutottam