19778
  • wedge31
    Nem tudom miért nem csinálnak multit de most a SW MMO-val böven behozák a lemaradást.
  • Fenrir
    Nem lehetne csinálni egy warez topic-ot? Kurva mód idegesítő, hogy 1 héttel a megjelenés előtt már mindenki ide írogatja, hogy hol akad el a lopott játékában.
  • robotnyk
    először én sem találtam. deck 4, amerre a két engineer van, csak nem kell bemenni hozzájuk, hanem előtte van a lépcső lefelé :)
  • w77d
    srácok mit fog tartalmazni a Collectors Edition??
  • Richardix
    ez úgy hangzott, mintha pont amiatt nem csinálnának multit...
  • Seth
    Hol van Jack a Normandy-n? Nem találom sehol.
  • Richardix
    de nem lehet... eleve, a csapattagok csak csatákban tudnak bármit is tenni, de a játék jórésze párbeszédekből, és döntésekből áll, szal értelme se lenne a coopnak.
  • wedge31
    NWN óta nem csinál multit a Bioware.
  • Fehercsoki
    Hát csapatban vagyunk nem?Akkor simán lehetne a csapat tagjait irányítani coopban.
  • Cat 02 #1395
    Hát én nagyon ritkán találok Element Zero-t. Most is max 12k van belőle. (többiből lazán megvolt 100k is).

Ám ti megcsináljátok az összes mellékküldetést ? (pl az összes emberét) Vagy csak annak aki szimpatikus ?
  • Richardix
    Nincs, már hogy lenne?
  • Fehercsoki
    Végül akkor van benne multi vagy nem?(Coopra gondolok de másféle is jó)
  • Seth
    Nem mutatták soha. Egy kameratrükkel ugyan be lehet menni a sisak mögé és van is ott egy fej, de csak vmi textura nélküli,mert nem szándékozták sose megmutatni.
  • gagax
    Mass Effect 1 végén amikor ránkomlott anak a nagy izének a lába akkor kzelről lehetett látni az arcát talinak
  • ricsa008
    egy mentést töbször is lehet importálni?
  • wedge31
    Pedig kiváncsi lennék rá.
  • Rage47
    Én is:D
  • bitbandita
  • Seth
    Tali is megfektethető :) De nem mutatják az arcát sajna, pedig leveszik a maszkot
  • Pares
    Én mindent pont ellenkezőleg gondolok. :)
  • Kongy
    Nekem szimpatikus volt Miranda, jobban tetszett a stílusa mint a pszichopatának. :D ... és persze jobbak a légzsákjai is. :) Bár az aszári nőcske sem panaszkodhat. :)
  • MerlinW
    Én a kiskopaszt kaptam el, Miranda baromira irritál, nem szeretem, a prologus óta hozzá sem szóltam... Nomeg az övé a legrosszabb arcmodell a játékban. Kár Yvonne-ért:)
  • MerlinW
    Buksz 50-100.000 pénzt és pár jelenetet az elején.

Itt vannak ME1 végigjátszott mentések minden variációban
  • Kongy
    Hajaj, gyerekek Miranda hamarosan meglesz... :) Miután megcsináltam a küldit amit kért már lehetett változtatni a ruháját is. :) Sőt, fel is ajánlotta magát, de aztán mikor beleegyeztem beijedt. xD

• dApRo
    na végig is toltam a storyt lv17 kellett hozzá nekem:)
    uccso boss jóféle volt :D
    questeket még csinálom tovább...
  • tobias88
    Mennyire probléma az, hogy az ME mentési fájljait nem tartottam meg? Mennyit számít?
  • MerlinW
    Jaja, megvettem mindent amit árulnak a játékban:) (120.000 pénzzel indultam + gyűjtöttem 200.000-et hozzá)

Sőt respec-et is vehetsz prototype-oknál (újraoszthatod a skill pontjaidat) potom 5000 ásványért.
  • czky
    Azt megvolt. Be van kapcsolva. Kb. az 5. indítás után lett hang. Úgy látszik valami nem stimmel...
  • MerlinW
    jan 29 után
  • Cat 02 #1375
    Érdekes, hogy lehet bármilyen képességed pénzért, valaki próbálta már ?
  • Cyrus666
    No, a játék beállításainál a default-ot átállítottam mindenhol on-ra az elején, most mindent visszaraktam defaultra és fut rendesen, szal vmi beállítást nem szeretett a gép. Inkább hagyom így és nyomom. Eszméletlen lesz ez a rész is, totál jól kinéző akciódús szkájfáj!! I LOVE IT!! Asszem ez a két gamma (1-2) lesz a köv amit megveszek eredetiben!
  • BlueMaster
    Én is ebben bízom...
  • CamelX
    Nálam Mass Effect 1-nél is szar volt a hang. Mindjárt kiderül h ennél jó e lesz :)
  • ricsa008
    de több mint valószínű és majd akkor is kell majd egy gamer Robin Hoodra aki megkönyörül majd az eleseteken
  • gezu1025
    Mikorra várható magyarul a játék? Vagy mikor lesznek nyelvi fájlok? Nagyon remélem nem kell megvárni 29.-ét.
  • krisz255
    nekem nem megy elakarok indítani egy új kampányt de az első betöltő képernyőnél befagy
    a gép megvan hozzá különben
    de a dirt2-nél is ez volt aztán valaki fel tett egy fájlt én azt le szedtem és utána működött
    valaki help
  • MerlinW
    AA nincs a játékban, max driverből tudsz ráküldeni.
  • Cat 02 #1367
    Nekem is szarakodik a hang, vagy túl halk a párbeszéd, vagy nincs is :D
    Ám launcher/configure és nézd meg, hogy 'on'-e.
  • czky
    Leelőztél. Én 47-es szintet töltöttem be a régi mentésemből.
  • ricsa008
    most végztem az 1el 51.szintig jutottam