19778
  • czky
    Remek. Nincs hang a játékban. Semmi.
    Első indításnál még jó volt.
    Valami ötlet?
  • destroyer91
    hy all,hol lehet állitani valahol antialiasingot,vagy vysincet vagy mi,mert fullon tolom,de elég recés a kép,plusz az nvidia control panelbe is átállitottam 16*os meg vsync force on-ra de semmi változás ha jól látom,ja és még egy kérdés,mitől lehet az,hogy néha megakad ilyen minisececkre a játék,tehát pl kinyilik az ajtó bemegyek az uj terembe és pl akkor,más játéknál is néha ezt csinálja...egyébként a game 10/10 év játéka:D
  • Cat 02 #1362
    Az, bár így utólag nem olyan jó, mert csak Health ellen jó.
  • Calver
    jaja ez nekem is feltűnt... végül Sentinel-nél lyukadtam ki, olyan vicces srácnak tűnnek akik képesek bármilyen szituációt kezelni... ami komikus, főleg h első részben számomra talán a - nagyon finoman szólva - legkevésbé szimpatikus kaszt volt

Mordin fagyasztása az a Cryo Blast akar lenni?
  • MrAndree
    Harc közben nem lehet menteni, mindenhol máshol lehet. De akkor meg ki is írja hogy quick save failed.
  • MrAndree
    Az első rész is pontosan ott lezdte ahol előzőleg lementetted. Nem tudok nektek milyen első részetek volt... :)
  • DarkSector
    nálad az ingyenes verzióval lesz a baj.
    vagy vegyél egyet, vagy szerezz valakitől egy normális végleges verziót. tuti utána menni fog....hacsaknem a géped hardware-essen van oda.
  • DarkSector
    ez szintúgy.
    és ezt sokan nem értik meg. egy tiszta friss oprendszer kiküszöböl minden hibát.
    mindenkinek ezt mondom, hogy ha teheti, az első hibánál próbálja gyors ujradobni a rendszert.
    nekem kb 1-2 óra. ha tesze-toszáskodik valaki 1 játék hibával, arra ettől még több idő is elmegy.

énis szinte 90%-ban olyan hibákról olvastam topic-okban, ami velem eddig nem fordult elő soha.
  • Cat 02 #1356
    ME2/docs mappában van pár dokumentum, nézegesd őket, hátha segít valamelyik.

Ám picit spoiler: thane fiát megtalálta már vki ?
  • HeadHunter86
    Szerintem ott az OS-sel van a gond, nem pedig a játékkal.

Észrevettem több játéknál is hogy míg másnak el se indul vagy fagy, addig nekem soha semmi bajom nincs egyik játékkal sem.
    Lehet azért mert rendbe tartom a gépemet, és nem pakolom tele szeméttel. Pl. egyik fő hibaforrás játékoknál a sok szar kodekpack. Meg aki egy kicsit is a gépekhez az tudja mit hogyan.
  • DarkSector
    Akit érdekel rendelje meg a MAGYAR FELIRATTAL rendelkező MASS EFFECT 2-őt 9990FT-ért
  • DarkSector
    jah énis eredetivel nyomom, és meglepődtem hogy van F6 mint gyorsmentés...:D
  • Prince23
    Lehet nem origi a me 1-ed.
    Nem origis változatok hibás mentési rendszere van. Tudom, mert megkrekkeltem a lemez miatt még anno. és csak az uato savere rakott vissza. de már azóta kijött egy no dvd patch is, hála az égnek
  • Cat 02 #1351
    55-öt enged csak jah. Én elkezdem felülírni az elsőtől.
  • Kongy
    Halljátok, nálatok nincsen olyan bug, hogy kb a 80-adik mentés után már nem enged újakat létrehozni? Ez valami bug? ME1-ben is korlátlan volt, és itt is! Egyik percről a másikra már nem engedte, hogy új helyre metsek...
  • balee4
    Nincs fent, simán bemásolod az ME1 mappába a mentést.
  • krisz255
    hello nekem nem megy elakarok indítani egy új kampányt de az első betöltő képernyőnél befagy
    a gép megvan hozzá különben
    de a dirt2-nél is ez volt aztán valaki fel tett egy fájlt én azt le szedtem és utána működött
    valaki help pls!
  • DarkSector
    Ha jól tudom, akkor aki importálni szeretne, annak a jobb oldali mappából kell a ME mentéseit a bal oldalt lévő mappába másolni....
    nálam win7 van, xp-n Document and Setting/rendszergazda/My Documents/Bioware....stb

• Cyrus666
    Szasztok! Win7en próbálkozom a játékkal, de eddig 2x kifagyott! 1x karaktergenerálás közben, aztán amikor hagytam h auto kreáljon akkor egy kis csihipuhi után adta meg magát a game és az egész op is. Win7en probálkozom futtatni az "ingyenes" verziót. Valakinek volt hasonló problémája? Lehet h csupán vmi beállítást kell kikapcsolnom? Köccce
  • zooleeh
    ebben mar ment rendesen ugy lattam,pont onnan kezdi ohol azelott lemented.
  • wedge31
    Quick save van az egyben annál nincs jobb.
  • robotnyk
    olyan baromi nehéz néha nyomni egy F5öt, hogy már szar is a mentési rendszer? geez...
  • grebber
    Pl mert most tolom az első rész mert anno nem értem a végére és báttyámnak kellett valami a gépen.Kb 20 perce mentem azzal a járgánnyal a bolygon kapukat nyitottam lődöztem és modom mentek 1-et ja mentett visszarakott oda ahonnan indultam fasza.
  • robotnyk
    miért lett volna szar a mentési rendszer?
  • grebber
    Ebben is ugyanolyan fos a mentési rendszer mint az 1-nek??
  • bitbandita
    128 bites DOS 9.3-on röccenés nélkül fut
  • wedge31
    THX.
  • Cat 02 #1337
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát a Reaper a főellenség és a Collector olyasmi, mint az egyben a Geth-ek (mármint Reaper viszonyban), de később kiderül majd 1-2 dolog, ami egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat.
  • wedge31
    A Collectorsok is föellenség vagy csak szimplán irtandók ?
  • Cat 02 #1335
    Arra kérdez rá, amire az 1nél indulásnál is (származás, meg, hogy, hogy lettél híres). De pl az, hogy me1 spoiler:

Council és Wrex meghal, az nekem úgy tűnik, hogy fix (én is ezt csináltam, de volt win reinstall, szal csak nem maradt meg :D
  • bazsi83vp
    Mivel senki nem vitte még szerintem a 2-t végig, így nehéz válaszolni.
    Ha nem importálsz karaktert, akkor (legalábbis itt linkelte valaki) az elején rákérdez pár eseményre az előző résszel kapcsolatba. Mivel te még nem játszottál az elsővel, itt csak találomra tudsz dönteni. Ergo érdemes, már csak a történet miatt végigvinni egyszer, az első részt.
  • Cat 02 #1333
    Játszd végig az 1 fő story-ját, nem hosszú.
    Annyira nem függ tőle, de mivel ua a főellenség, mint az 1-ben és derülnek ki ééérdekes dolgok, ajánlott végigjátszani az 1-et, különben csak nézel majd, hogy 'oké, és ?' és nem azt mondod, hogy 'wtf, :o'.
  • Ari18
    Launcher - configure - save games - compy gomb és betallózod a "c:\Users\neved\Documents\BioWare\Mass Effect\Save" könyvtárat.
  • zooleeh
    tenyleg melyiket erdemeseb valasztani katonat vagy valami hokuspokuszos karaktert csinalni inkabb ?
  • ZsirosKenyer
    Ha nem nyomtam az első részt érdemes ennek nekiállnom? Úgy értem, szeretném ha nem csak lesnék bután végig, hanem érteném a sztorit, eseményeket.
    Felkészít erre a játék esetleg az introban, vagy a bevezetőben?
  • tenkenorman
    ubuntu alatt műkszik?
  • Haversrác
    Szevasztok, Win7 alatt nem mükszik az ME1 save fájlok beimportálása.
    Lehet probléma ,hogy az ME1-t winxp alatt játszottam? NEED HELP!
  • Cat 02 #1327
    Egyes részek kajak beleillenének egy horror játékba :D
    Viszont story kezd érdekes fordulatot venni.
  • Tatyla
    én Vanguard vagyok és elég jó szerintem
  • Cat 02 #1325
    Ironikusan mondta =]

#1324: singularity semmit se ér. Általában fedezék mögött van az ellen és egyenes lövi el, nem 'csavarva', emiatt neki megy a fedezéknek. + mintha armor-os ellenfeleket fel se emelné. Viszont Mordin az nagyon epic, fagyasztása aoe és még sebez is.