19778
-
bitbandita #1284 Akkor ezt értsem úgy, hogy ha elfogy az omnigél, akkor megszűnik a folyamatos gyógyulás? Mert viszont úgy lenne logikus. -
#1283 na most sikerült kilépnem a játékból 5 óra hossza után. :) nagyon durván jó, bár vannak dolgok, amik zavarnak. például egy bizonyos pont bevédése úgy, hogy az ellen hullámokban, tucatjával támad nagyon árkád és nem illik a Mass Effectbe szvsz. (pláne, hogy tömegekben ölsz és a másodperc töredéke alatt tűnnek el a testek, engem ez nagyon basz. legyen már ini hack!) a galaxis térkép eléggé áttekinthetetlen, és a rajta való kattintva közlekedés már most idegesít az elején, a bolygó szkenn viszont jópofa. a kódex is áttekinthetetlenebb lett.
egyébként az új gyógyulási rendszer benne van a kódexben. már minden modern armor tartalmazza a folyamatos omnigél befecskendezést. -
#1282 Hehe elég jó helyen áll a kis 4890-esem... -
#1281 Mass Effect 2: Galactic battle Geforce versus Radeon
Mass Effect 1 vs. Mass Effect 2: PC graphics compared -
#1280 Mondasz valamit ,lehet hogy kapásból ignorálni kelet volna... -
bitbandita #1279 Köszi.
Cat 02: olyan sokat azért nem, mert egy rpg-ben azt az első 3 szintet azért általában elég gyorsan el lehet érni, no meg jóval kevesebb xp-ből, mint ami mondjuk a 20 és 23 szint közötti különbséget jelenti -
Cat 02 #1278 Bolygóscannel ?
#1277: azért +2 szint sokat számít -
SaGa Jr #1277 Mivel a játék elején kérdésekre adott válaszaiddal ugyanannyira tudod befolyásolni az előzmények itteni hatását mintha végigvitted volna a korábbi részt, így max amiatt lehet szükséged a régi karakterre, hogy magasabb szinten indulhass vele (1 helyett 3) és ne kelljen kérdésekre válaszolnod a múltbéli történésekkel kapcsolatban. Ja és persze ha tetszett az összerakott korábbi karakter pofázmánya, azt sem kell újra legyártani.
Magyarán nem létszükséglet a korábbi karakter (főleg hogy az új játékban még a skillek sem egyeznek). Simán összehozhatod ugyanazt a történetet amit korábban lejátszottál.
Persze kitöltendő a várakozás üres óráit, nyugodtan végigjátszható újra a játék első része. ;) -
Richardix #1276 dehogynem lesz magyar, még a CE is magyar lesz. -
bitbandita #1275 Vazz én nem őriztem meg a mentéseimet :( Most éppen az 1. dobozával szemezek, nehogy nekiessek, 29.-ig meg is lennék vele. -
bitbandita #1274 Miért, ami nálunk 29.-én a boltokban lesz abban nem lesz magyar felirat alapból? -
#1273 :D
az már minnya magyar nyelven kerül forglaomba így könnyű előre jósolgtatni...=) -
#1272 lesznek felszedhető tervrajzok vagy mik, amihez bányászni kell vagy miazisten nemértek hozzá, és úgy előállítani fejleszteni.
ezt a teszt során mondták gamestar-ban. -
bitbandita #1271 Ha nem is a 3. párbeszéd, de a 3. epizód jobban fog menni :) -
Cat 02 #1270 Igen. De nehezebb fejleszteni, mert ugye több pont kell.
Bár szerintem jönnek később újak, mert ez nagyon kevés. Régen szépen lövöldöztem a dolgokat (singularity,pull,throw,lift) most meg semmi :S -
#1269 vegyél boxot...:D -
#1268 Na basszus ez is kijött pedig már az Assassins Creed 2 óta akartam boxot szerezni.. Jó szórakozást emberek, lesz mit bepótolnom :D -
#1267 neked igen, meg aki ért valamit angolul, de én azt is elfelejtem amit nem tudtam...:D -
TDantes #1266 Szóval squad vagymi menüpont, és van vagy öt dolog, és úgy láttam négy szinten lehetne mindet fejleszteni. Ez hogy van? Ennyire leegyszerűsödött a dolog? -
TDantes #1265 Oké, kösz, így már működik. Még egy kérdés: ennyire leegyszerűsödött a játék? A karakter fejlesztésre a tulajdonságokra gondolok. Van vagy négy-öt lehetőség mindössze? -
Ari18 #1264 launcher-el indítsd a játékot. ott Configure > Save Games > Copy... > játékban import. -
TDantes #1263 Oké, a másodikra rá jöttem, de az importálás nem működik. Rá kattintok, hogy import karakter, de nem történik semmi. Másnak mindenkinek működik?
A ME első része magyar, és eredeti,ha ez számít valamit. Azért nem töröltem le, hogy működjön az importálás. -
#1262 Na gyerekek, mi ez az első hely. Nálatok már megjelent a játék? -
badoer #1261 m tudok tovább lépni a hidnál ahol a néger fickoval vagyok bármit csinálok -
ricsa008 #1260 én azt hittem ez az import ugy megy hogy onnan tudom folytatni :D
de jó hogy kiderült számomra is az igazság
kössz -
Cat 02 #1259 Az a + cucc amit DA-hoz lehetett kapni, accounthoz van kötve, vagy offline is lehet aktiválni ? -
#1258 Nekem berakta a 42-es szintű Shepard-omat, adott érte talán valami jutalmat, de persze újra indult az egész, szóval most 3-as szintű vagyok.
Egyedi arcot csinálhatsz, szinte rögtön az elején.
Indítsd el a Masseffect2config.exe-t, ott van bal oldalon hogy save, és ott beállíthatod neki, hogy hol van a Save mappád. -
Cat 02 #1257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Council elpusztult, emberiség vezette a vezetőség.
Ennyit tudok, még nem voltam Citadel-ben, de kéne menni már lassan :D -
#1256 #1235 -
Cat 02 #1255 Importing ME1. Valamennyire segít szerintem. Haverom importálta és kapott zsét, lvl 3-ról indult. -
TDantes #1254 A karakter importálás működik? Fent van az első rész, fent vannak a mentései sem, de nem működik az importálás.
Ja, és arcot se lehet az elején állítani? Vagy majd később lehet? -
torma1 #1253 Sziasztok!
Hmm véletlenül a 2.dik Dvd-t tettem be a daemon tools-ba és mikor a sajátgépnél rákattintottam kiírta hogy tegyem be az 1-es lemezt! LOL Pedig nincs is még magyar! :) -
#1252 Játszottam vele 30-40 percet, de most direkt néztem az órát, hogy abba tudjam hagyni :D
Nagyon szép, nagyon jól optimalizál és teljesen odaköt a képernyő elé, olyan m,int az első rész, alig lehet abbahagyni.
A történetet hála az égnek angolul is értem, nincsenek benne bonyolult mondatszerkezetek, bár ez ugye szubjektív. Még élsimítást sem kellett ráerőltetnem, mert nem recések az élek, körvonalak.
-
#1251 Hogyan függ ez össze az első résszel? Melyik befejezés lett végül az "offisöl" ???
Rémegyek én is még arra, mielőtt ennek nekiugranék :) -
#1250 de a 3. párbeszéd már sokkal gyorsabban fog menni:) mind1... -
Cat 02 #1249 Igazából lőszerrel még nem volt gondolom, csak a rakétavető szokott elfogyni és nincs hozzá =| (hajón se töltődik fel) -
#1248 nem.
hanem ahelyett hogy elbasszam a játékélményt.
mire 1 párbeszédet lenézek addigra lemegy a nap..... -
#1247 Ahelyett, hogy inkább nyelvet tanulnál. Magától értetődő.
Én most váltok vissza 4850-ről a 4670-re, mert a procim nem tudja kihajtani a 4850-et, és szinte minden játék lassabban fut, mint a 4670-el, vicces. Az első részt gyorsan végigtolom, csak hogy újra meglegyen a Mass Effect-érzés, aztán szerintem a premier idejére végzek is vele. Nekem bejön egyébként, hogy összetettebb lett a harcrendszer (és hogy nincs overheating, lőszer van), meg a sokféle upgrade-el is el fogok szöszölni hosszú-hosszú ideig, ettől nem félek. -
Cat 02 #1246 5 óra játék után hozza a szintet, sőt...
Ám nem tudom mi a bajotok az élet regenerációval. Ha már csak életetek van, akkor jó nagy ***-ban vagytok :D Pajzs meg az 1-ben is visszatöltődött. -
#1245 Na, én már tolom. :D Most megyek a dokiért a karantén zónába. :) Nagyon zsír a játék! Marhára bejön!