19778
-
#1204 Mondták hogy butitva lesz az rpg rész. -
Cat 02 #1203 Jaigen, még a skillek furák. Kevés van és hülye a fejlesztés :p -
#1202 én össze akartam kötni a kellemest a hasznossal, de ere meglepetésemre nem engedi használni az X360 kontrollerét...
lol
más játékoknál meg alapon megy...van is egy vevőegységem...ezt nem értem miért van, hiszen xboxos játék ráadásul. -
#1201 nah igen ez a sokminden a space-el csinálok nekem is fura. tudtommal az első részben, és más játékoknál sem volt még ennyire sokoldalú egyetlen1 gomb se.
lehet konzolon ezt több gombra osztották ki, el...erről nincs infóm. -
#1200 Mindenképpen PC. Jobban lehet benne célozni, nem popupol annyit, jobbak a textúrák, tehetsz rá AA-t és ANISO-t rendesen, nem tölt olyan sokáig stb.-stb. legalábbis az 1-ben, de ebben is valszeg. -
#1199 várj megnézem mennyit enged, normál folyamatos sebesség mellett pill
mert a driverben vagy 8 fajta élsimítás van... -
Cat 02 #1198 Eddig teljesen jó az irányítás, max a sprinttel vagyok néha bajban. Picit fura mondjuk, hogy space-el csinálsz mindent és shift a pause screen. -
#1197 hát ha vágja valaki a joy-t, és azzal is faszán megy a célzás...mint jómagam...akkor a xbox, mert annyi bizbaz gombot kell nyomogatni billentyűn, hogy ihaj....
de igy is megszokható.
ezt el kell dönteni. a célzás tény hogy egérrel egyszerübb könynebb, aez nem vitás...mint ahhogy minden játékban.
csak szerintem a mozgás, invertory, meg a sok parancsosztogatás elég körülményes, és egyeltalán nem áll kézre, valamint ha futsz és kell futás közbe fordítani a karaktert, akkor a joy botjaival könnyebb míg itt ugye az egeret húzod, és vagy lefutsz az asztalról, vagy fel kell emelni és lerakni a szokásos téma, ezt gondolom nem kell ecsetelnem...
ezekután döntsd el te. -
#1196 Nem túl okos dolog rátolni ennyi AA-t egy 8800GTS-en. Nekem is van, de nem próbálnám meg, mert ki akar diashowt. a HD5870-enem sem hiszem, hogy rázavarok majd 4xAA-nál többet (azt jól bírja a kártya minimális lassulással). -
#1195 Meg mindig kerdeses, hogy mennyire jobb otlet Boxon jatszani, vagy PC-en?
Az elso resz ugye kesobb jott ki PC-re es a inventroy rendszer igencsak at lett alakitva. De gondolom most, hogy egyszerre jottek ki, ez a dolog nem lesz.
Bar az is igaz, hogy a Dragon Age box es pc kozott eg es fold volt a kulombseg mind iranyitasban es GUI-n. -
#1194 jah igazad van, én fogalmaztam rosszul.
viszont mivel megváltoznak a pixel színei, ezáltal torzít a képen, hiszen nem az eredeti képet kapod, "homályos"-sabb lesz -
#1193 huh nah szóval 1680x1050-ben mégsem olyan fényes a helyzet Supersample és C16xQ-mellett már igazából belassul a játék, de képet azért csináltam...lehet kissebb felbontás mellett gyorsabb lenne, de sebaj....
és itt van a kép eredetileg BMP-ben....:
az eredeti bitkép
-
Evoluti0N #1192 Ha van rá pénzed, akkor inkább 4 magost vegyél. Egyelőre nem sok játék használ 4 magot, de hosszú távon jobban megéri a 4 magos. -
#1191 A jpeg nem torzitva van, te szerencsetlen, hanem tomoritve, veszteseges algoritmussal. Ha vesztesegmenteset akarsz, akkor png-ben tedd fel. -
gregtom6 #1190 hehe, ha megtehetnénk, h azzal erősítjük a procit, sztem tök jó lenne:D
nem am., amúgyis venni akartam egy újat, csak nemtom, h 2 magos, v 4 magos lenne jobb... -
#1189 oh wattafakk tudod mire gondolok, egy bmp képet teszek fel, ami nincs torzítva, mint a jpg....
1 pixel az 1 pixel...ahhogy én látom játék közben. -
#1188 natív 1680x150 jó lesz :D -
#1187 mondom fraps által készített videóból van, minnya nyomok ingame-képet.
azért nem ingame, mert vettem fel videót, azután elfelejtettem f10-et nyomni a képekért, és mivel mentem feküdni gyors ezt csináltam....
de minnya csinálok eredeti printscreen-t, az akkor észreveszitek, mert natív 1680x150 lesz.
amúgy nem a te hibád, mert én basztam el, mert úgy írtam a képhez hogy printsceen, de elfelejtettem odabiggyeszteni hogy a videóról csináltam állóképet...sorry ez én hibám most.
pill és csinálok egy képet nvidia driverben ha C16xQ-ra teszem.
amúgy igazad volt, nem vettem észre nagy fps-zuhanást...zsír modon fut még az én ócska 3 éves konfigomon is.... -
#1186 Spoiler!
ezt a játékban akartam látni, most minek lövöd le a poént? -
#1185 nfohump-on valaki már szerkesztgetett valamit, és az írta neki működik
de az valami más fájl volt :S -
#1184 na, úgy néz ki, ez egy védelem lesz, más játékoknál is volt már. meg kell várni a hekket hozzá. basszus. -
#1183 ha csak egy értéket írok át, akkor már nem indul, márpedig minden karakter ugyanannyi bit. :)
nem tehetek róla, de rohadtul idegesít ez a hullás dolog. :D -
#1182 nem lehet -
GrimReaper78 #1181 Akad itt még valaki rajtam kívül, aki egymagos rendszeren próbálna játszani? Nálam a töltőképernyőnél kifagy, kíváncsi lennék rá, hogy emiatt-e. -
Cat 02 #1180 Gondolom nézi a méretet. Próbáld megoldani, hogy ugyanannyi byte legyen. Mondjuk nem tudom, hogyan. Ha kevesebb írj bele valami, ha több akkor passz, max valami magyarázó szövege tudsz kivenni, amit nem néz a program, bár nem tudom van-e benne.
Ám ne nézd a hullákat :D -
#1179 egy kis help kéne. nagyon jól megy a játék, de egy valami idegesít, ami már az egyben is rohadtul idegesített, de ott tudtam orvosolni: a szemem előtt tűnnek el a testek, ami rohadtul kiábrándító. az ME 1-ben módosítani kellett a BioGame.ini-t kellett módosítani(c://documents and settings/felhasználó/Dokumentumok/Bioware könyvtárban). itt most nincs BioGame.ini, ellenben van a telepítő könyvtárban (Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked) egy Coalesced.ini nevű fájl, amiben megvannak ugyanazok az átírandó sorok, mint anno a BioGame.ini-ben. Ellenben ha itt akár egy karaktert is módosítok, akkor a játék nem indul el. tudja valaki, hogy miért nem? mi a különbség a két ini között? -
Cat 02 #1178 Nekem az jött le, hogy újra kell tárazni. Mondjuk még nem melegedtem túl.
Ám mentést importált valaki ? -
#1177 Sziasztok! Lehet a PC-s verziót xbox360controllerrel nyomni? Vagy úgy mint az 1-be csak egér és billentyűzet? Mert nekem az 1-be nem kínálta fel a controlleres lehetőséget, pedig azzal szeretek inkább játszani, mert úgy kényelmesen hátradőlhetek:D. -
#1176 Szerintem tökéletes a példa de te tudod ,ha neked pl az alapitvány nem sci akkor nincs miröl beszélnünk. -
#1175 2. részben tényleg mindenképp megmarad ash, ha vki uj karaktert kezd? -
#1174 na de itt mindenki lehet biotikus, és a fantomsághoz sem kell valami veled született "midiklorian" a véredbe...úgyhogy azért van különbség. -
#1173 nem valami hűtőpanelt kell cserélni a fegyvereken? -
#1172 Rengeteg Asimov-ot olvastam, de az ő munkásságában is több a fi mint a sci, úgyhogy pont nem jó példát dobtál be. ;)
Egyébként attól, hogy mese, még sci-fi-nek nevezik. Mese alatt pedig a tipikus jó/rossz ellentétre, a jó oldalon álló, rugdosnivalóan aranyos teremtményekről, és a rossz oldalon felsorakozó végtelenül gonosz, csúnya lényekre, és a hasonló klisékre gondoltam elsősorban. A Mass Effectben ezek közül egy sincs meg, ettől lesz ez egy komoly sci-fi. Az, hogy mennyire sci, az meg tök mindegy. Valamennyire mindenképpen az.
-
#1171 az első rész full maxon reccenésmentesen futott, akkor reménykedem, hogy ez is. -
#1170 az első rész mentéseit megtartod, importálod, és akkor az első részben hozott döntéseid következményei megjelennek a 2. részben is :) hát nem zseniális? -
#1169 Olvastam valahol,hogy végig kell játszani elsőt,hogy minden lehetőség nyitva álljon a 2. részben, ez miben nyilvánul meg és tényleg van ilyen vagy csak okoskodtak ? -
Ari18 #1168 Simán maxon. Esetleg egy kis procituning azt kész. -
Cat 02 #1167 Hát nem tudom mi van ezzel, de nekem ugyanúgy fut mint az 1, csak szebb :D
Előbb fagytam ki, de eddig epic!!!
Mondjuk az nem tetszik, h kell lőszer :S -
#1166 Sajnos ezt most PC-en kell tolni. Van egy Core2Duo 1.8 meg egy 9800 GTX+ es 4g ram. Ezen elfut? -
#1165 " A Mass Effect egy kő kemény sci-fi univerzumban játszódik " -te most ugye viccelsz a biotikus varázslókal meg a fantomokal akik egy az egyben a ME univerzum jedijei ?
Mindkettö mese ha tényleg tudományos / sci / regényt szeretnél akkor szerintem Asimov és Lem az alap.