19778
-
Richardix #1684 Ez mind szép és jó, de töltsék már fel a nyelvi fájlokat plsss :P -
#1683 lol azon a hideg vas rácson fetrengeni...te úr isten, minek van a hajón az a parancsnoki szoba?
ezek se bírták sokáig, még a szobáig se mentek el...:D -
gezu1025 #1682 Én kiváncsi leszek a 8600GT-mre, hogy 1280x1024-be milyen grafon fog elmenni vele... Tippre olyan med, esetleg med+ ha beérem 25 fps-el. 2.7-en járó 2 magos AMD 5200+ meg természetesen elég még az ajánlotthoz is, pedig nem egy mai darab
Nyelvi fájlokat pedig várjuk nagy nagy NAGY szeretettel és sok jól előre bekészített thx-al -
#1681 nem rosszindulatból, de télleg poénossak, mikor 7-8éves configokkal jönnek, hogy nem futnak rendessen az új játékok...:D -
#1680 Úristen! Mit tettem? -
#1679 "Mass Effect 2 does not run optimally on a computer with a single core
CPU. We recommend that Mass Effect 2 PC is not played on a system
with a single core CPU."
Ezt a részletet a readme-ből vettem, remélem érthető... Ezért szaggat. -
#1678 proci + vga nem játékra van, főleg nem a maiakra!!!
a memória elég, de az nem viszi el a vállán a 2 másik fő alkatrészt.
ezzel a géppel manapság már csak netezni lehet, még az én gépem is lofasz a mai játékoknak, pedig az jóval erősebb a tiédnél.
ezt köszönd a fenenagy fejlődésnek a hardverpiacon.... -
grimm13 #1677 ha megvan a gépigény(OS: Microsoft Windows XP SP3+ / Vista SP1 / Windows 7
CPU: Kétmagos/1,8 GHz-es
RAM: 1 GB / 2 GB
HDD: 15 GB szabad terület
VGA: 256 MB Shader Model 3.0-támogató kártya (ATi x1600+ / nVidia 6800+ )
) akkor mennie kell ha nincs akkor nem megy a gyártok amugy egy kicsit mindig lejjebb viszik a gépigényt papíron szerintem :D -
krisz255 #1676 de különben eddig minden játék ment rajta szinte közepesen(batman,fifa.dirt2,) -
ricsa008 #1675 nekem minden -
grimm13 #1674 nekem 1st :D -
#1673 most viszont el kell mennem matek tanárhoz...remélem addig kijön és mire haza érek csak le kell töltenem:P -
#1672 Ha lemegy a stáblista, és ráböksz hogy folytatod a játékot, akkor ki tudod deríteni, hogy elvileg senki nem halt meg. Ha valaki meghal, azt videó jelzi szerintem. -
#1671 Jól mondja balee4.(bár ezt már máshol is beszéltük)
Mire mi megkapjuk a gyűjtőit, már mindenki kipörgette a magyar virágbolti kiadást. -
Richardix #1670 nekem meg bithumen :P -
#1669 tudom:P ncore is itt van sg mellet egy másik ablakban megnyitva hátha ott hamarabb fent lesz -
#1668 Mindenképpen. Ha nem teszed hasznos infókról, kulisszatitkokról maradhatsz le. Nem utolsó sorban a magyar nyelvi fájlokról. -
#1667 Azt nem tudom, hogy megéri-e, de én is ezt csinálom... -
#1666 amúgy a magyar feliratról van valami hír?megéri itt ülnöm gép előtt 2 percenként frissíteni? -
grimm13 #1665 ez az unknow ez valami márkanév ? xD #1664: nem hiszem hogy 1 magos az azért kicsit gyenge lenne napjainkban hogy egyáltalán elinduljon a játék nem ?
-
Richardix #1664 1 magos 1.8 ghz? az kevés nagyon... :S -
#1663 Hát ha egy magos régi Athlon-od van, nem kell csodálkozni... -
HRaVeN1 #1662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most a végén ha valaki meghal, akkor azt 100%-ra lehet tudni? Mert nekem addig senki nem halt meg, amíg mindenki hátra maradt az ajtót védeni, viszont bázis felrobbantása után bead egy videót, ahol mintha holtan feküdne valaki. Úgy néz ki mint a Mordin ruhája, de csak kis részletet mutatnak, a normandyn pedig egy holttest van, de nem vagyok benne biztos, hogy bárki meghalt volna. -
krisz255 #1661 hello nálam elindult végre de állandóan akad 5 másodperc játék 5 másodperc akadás :-/
a gépem
amd unknow 1.8ghz
2 gb ram
ati radeon hd 3650 -
#1660 Én meg a kurva CE-re. Gyökérség, hogy nem bírták egyszerre kihozni. Dragon Age-nél ugyanezt eljátszották. -
ricsa008 #1659 :D -
#1658 én várok szép nyugisan a nyelvi fájlokra.ha meglesznek akkor a másnapi sulis program az alvás lesz:P -
#1657 Hát, ezzel nem sokra mégy, de ez van a Box-os DLC-ben:
-=- Downloaded from Xbox LiVE ! -=-
# Blood Dragon Armor
# M-29 Incisor Sniper Rifle
# Normandy Crash
# Sentry Interface
# Collectors Weapon And Armor
# Terminus Weapon and Armor
# Inferno Armor
# Umbra Visor
# Recon Hood
-=- Pre patched For XBReboot 3 -=- -
#1656 nekem a taknyom folyik, én egy pzs-vel is beérem. -
gezu1025 #1655 Nem akarok nagyon rámenősnek tünni de nyelvi fájlokat, nyelvi fájlokat, nyelvi fájlokat! :D Már folyik a nályam... :D -
#1654 DLC-k tbbfélék lehetnek.
pályák karakterek kiegészítők témák, stb....
valamint single és multi kampányban...
az első dlc most konzolra kijött, ezek páncélok, fegyverek, meg egyébb szir szarokat raknak a játékhoz. -
#1653 nem... -
#1652 Holnap kezdem el újra az első epizódot, aztán remélem 1 hét alatt a végére érek. Szeretném majd átimportálni a karakteremet a másodikba, már csorog a nyálam baszki.
Ha Steam-en vettem meg az első részt, az az importálás szempontjából jár valamilyen nehézséggel, ha a kettőt dobozosan veszem? -
Cat 02 #1651 Mass Effect wiki ^^
Ám vége spoiler kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valaki nyomta úgy, hogy nem vett fegyvert a hajóra ? Úgy mi lett a Collector hajó sorsa ? -
#1650 vicces btw h renegát karakteren milyen sebességgel és mennyi heg jelenik meg... az elején kiscsaj Shepard-omon volt 1-2 karcolás - de az kellett is, főleg h az első részben olyan gyönyörű heget raktam rá, mintha egy baltát vágtak volna az arca kellős közepébe - mostanra viszont... szegény úgy néz ki mintha pillangókéssel sminkelné magát, de egyszerűen nincs szívem leszedetni róla -
#1649 nem is az első rész kettőjére voltam kiváncsi hanem a második rész DLC-jére. Ha jol tom megjelenés napján lesz hozzá egy. -
#1648 Tekintve, hogy a 2 DLC az első részhez volt letölthető, a ME2-ben nem hinném, hogy kapnál általuk plusz dolgokat. -
#1647 Köszi a segítséget!
Még egy kérdés:
Ha mondjuk felraktam a frissen telepített Mass 1-re az 1.02 javítást, attól még utólag az első BRING DOWN THE SKY DLC-t is fel lehet rakni?
-
#1646 A DLC-k azok mire jók ? mármint, tudom hogy mit jelent a DLC maga, csak a Mass Effect 2,nél kapok valami plusz küldit, fegyvereket vagy valamit ? :-) -