19778
  • gregtom6
    Tuti, h vhogy bele lehet tenni...
  • vzajcev
    "nő-férfi" hol élsz Te az már elavult módi
  • mindero
    Hát homi jelenetnek kell lenni manapság egy játékba úh biztos van valahol nő-férfi is. Vagy marad a lezbi
  • wedge31
    Ha nincs benne választható férfi románc igazad van bár eddig mindegyik Bioware játékban volt...
  • Barnez
    Mass Effectz 2 Collectors Edition unboxing

Én is várom a saját CE-met, az is ilyen lesz, kivéve, hogy PC-re jön:

http://www.youtube.com/watch?v=sA3SRrXkNsk
  • krisztajo
    Megnéztem a felkerült szex na ez így kicsit erős szerelmi jeleneteket. Most elnyomott kisebbségnek érzem magam. A második részben csak férfi Shepard-al lehet romantikázni? Én az első részben női karit indítottam azzal is lehetett és öt szeretném tovább vinni. Semmi befűzhető férfi csapattárs? Vagy csak arra nem gondoltak, hogy erre is kíváncsi lenne valaki?! Tudom, hogy gamerek 80% fiú, de azért nem mindenki!
  • Gubberx
    Ha nem eredeti akkor sehogy.
  • Evoluti0N
    Huh most kezdtem el játszani. Nagyon állat, pedig még csak a karakter készítésig jutottam. Kénytelen vok megváltoztatni az első részből importált kari kinézetét, mert vmiért elég szerencsétlenül néz ki itt a 2.-ban :P. Sajnos most mennem kell dolgozni, csak délután, este tudom folyatni, vááá. Btw hogyan kell a páncélt a Dragon Age-ből beimportálni?
  • Gubberx
    Mármint nem a videó elején, hanem valahol egy fórumon
  • Gubberx
    Én úgy olvastam hogy a CE-hez járnak :D
  • vizoo
    Ez az én olvasatomban nem CE gear és fegyver, hanem, ha ezen az oldalon rendeled meg a játékot, akkor kapod meg :p
  • Gubberx
    sry ha vót má
  • Gubberx
    Collector's edition armor+weapon
  • saiyanjin
    Ok, thnx a helpet broddha...
  • vizoo
    Jó reggelt.

Egy olyan kérdésem volna, hogy, ha mentett játékot (ME1) indítok, mindenképp úgy folytatódik a történet, hogy a Council-t hagytam meghalni?
    Mert a mentésemben éppenséggel megmentettem őket. :)

köszi
  • Cat 02 #1829
    Már látja Xfire :p
  • Jimmyke
    Aki CDGalaxisnál vesz normált az majd legyen oly kedves dobjon rám egy privit, hogy jár-e hozzá valami szállító exkluzív day-one DLC (Nem Cerberus card).
  • ricsa008
    reggelt
    egy ujjab nap kezdődik
    amit én az éjszakázás után megint jól elszunnyantok majd és azzal a reménnyel kelek majd hogy talán ... talán már vannak nyelvi fájlok
    hajrá
  • DarkSector
    biztos akkor a fika volt, mentés nem szól bele...nah örülök, de nemám virrasztasz reggelig...:D
  • Metalmilitiakid
    vagy a mentés berakás vagy a grafika nyert megy a gém :D de abbahagyom mert végén még azt veszem észre hogy a többiek mennek dolgozni én meg még mindig játszok :D köszi még1x az ötletet
  • wedge31
    Remélem marad ez a darkos ,kicsit hororos vonal a harmadik részre is.
  • DarkSector
    "Grafika még csak most lett tökély, simán túlhaladt a motor a korán"
    ezekszerint nem én túloztam mikor ugyanezt mondtam, nekemis ez volt az első meglátásom...

és itt nem lehet azt mondani, hogy előre legyártott videók, meg animációkat látunk, hanem ingém zsír a grafika...:D
    háát igen mik lesznek ezekután a 3.-ban...
  • CamelX
    Ez az egyik legzseniálisabb játék amivel valaha játszottam ('94 óta). Fantasztikus mit összehoztak ezek a BioWare-esek, már az 1es rész végén is hiányzott sokáig ez a Mass Effect világ, pedig egyszerűen imádom. Grafika még csak most lett tökély, simán túlhaladt a motor a korán, optimalizálása pedig fantasztikus. Főleg még 1 kis nHancer-es AA ráadásával. Sorozatot akarok, filmet, MMORPG-t, könyvet, mindent ami Mass Effect, csak ne kelljen még éveket várnom a 3-ig
  • DarkSector
    Itt egy printscreen a játékból...
  • gezu1025
    Szerintem a dolog akkor is szoftveres gond, próbálj meg minnél kevesebb futó folyamattal elindítani, talán a tűzfal az is lehet, hogy az MSN havernak péládul az MSN miatt a cod2 5 percenként windows hibával leállt... De én megpróbálnám a felbontás állítást, végső soron pedig az ablakos futtatást, volt, hogy nekem az segített.
  • DarkSector
    jah de legalább futna kis ablakban ...:D
    habár akkor se látnám, mert az egész ablak eltűnne 1 kis pixelbe a monitoromon.....
  • wedge31
    Ha videbejátszásnál hal meg ahhoz semmi köze az AA-nak.
  • gezu1025
    Az amnéziás felbontásra 2-3 hónapja én is kerestem a megoldást... De nem találtam, így arra jutottam hogy a megoldás a crt monitor
  • gezu1025
    Az igen durva bug, szerintem ott valami az ATI driverrel lehet a gond. De lehet, hogy számodra megoldást jelenthet az ATI ANTI-ALIASING FIX amit én utoljára a GameCopyWorld-on láttam, szerintem nem ehhez van köze de hátha segít.
  • DarkSector
    hogy lehet itt az amnéziában állítani felbontást? mert iszonyat szar ez a kis pixelszám...:D
    egybeolvadnak a betűk...:D
  • DarkSector
    jah akkor az is lehet, ezt a hibaüzenetet azzal hozzák összefüggésbe.
    ahhogy utána néztem.
    énse értem, de ha sehogy nem megy, próbáld meg VGA kábellel összekötni a kijelzőt a vga-ddal, és ha jól emlékszem, akkor arra a kivezetésre kell kötni ami az alaplaphoz van legközelebb az az elsődleges kivezetés, ha jól tudom.

persze ez lehet nem segít, de én inkább abban látom a problémát.
  • Metalmilitiakid
    nem dvi
  • DarkSector
    figy te véletlenül nem HDMI csatlakozon játszol?
    mármint a monitorod/tv-d, és a gép nem azzal van összekötve?
  • Metalmilitiakid
    uninstall volt most akkor tryolom a grafika low olást
  • Metalmilitiakid
    megnézem (de azért milyen jó hogy 3x kellet beírnom hogy észrevegyétek a problémám :D)
  • DarkSector
    :S
    uh az durva, és próbáltál uninstall?
    vagy grafika állítás. hülyén hangzik, de havernál is volt, hogy fagyáskor lejjebb vette a felbontást, és kiszedte monnyuk élsimítást, és akkor továbbment. (mármint nem ennél a játéknál voltak ien megoldásai, de itt is bejöhet ha kipróbálod.)
  • Metalmilitiakid
    core duo E6550 , 2 gb ram , HD4850 sztem elégnek kéne lennie mert addig viszi a játékot nem sokkal full alatt 50-60 fps en , aztán ott egyszer csak lagg 3 mp haladás 3 perc alatt aztán monitor kiírja "No signal detected." és ko ...restart
  • wedge31
    Nincs valami kodec pack fenn az szokot ilyet csinálni ha a videóbejátszásokal van baj.
  • gezu1025
    gépigény megvan?
  • Metalmilitiakid
    igen mér kétszer írtam le hogy szétlaggol majd kikapcsolja a monitort majd lefagy amikor freedom's progressen összefutunk talival egy szobában a videó közben