19778
  • DarkSector
    jah és a lost planet 2-ről nem azt mondtam hogy az év játéka lesz, hanem hogy télleg brutálissan fog kinézni, ez is mind igaz....ezzel szerintem semmi rosszat nem mondtam. Ez is ugyanúgy lessz pc-re.
  • DarkSector
    biztos igazad van. mond olyan másik játékokat, vagy játékot, ahol ekkora szabadság mellett ien grafikát kapsz, a karakterek pl.
    kivéve a final fantasy-t.

miféle konzol?
    itt most nem 2 platform összehasonlításáról beszéltem, hanem kifejezetten pc-ről.
    én nem x360-on játszok mass effect-tel, hanem pc-n.
    nem értem mi a felháborodásod oka.
  • Cat 02 #1482
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én Thane-nel voltam így :s Nálam őt vitték el.
    Ám te megtartottad a bázist vagy felrobbantottad ?
    Ill gondolom nálatok is voltak Reaper(?) hajók a végén nem ?

#1481: mivel origi kell hozzá és neten kell beírni, nem hiszem :D
  • bitbandita
    Valaki próbálta a Dragon Age Blood Dragon armorját a játékban? Milyen extrái vannak?
  • Neoncsoves
    Nekem nem halt meg Shepard. Csak Miranda (vagy ki), Grunt, Thane, Samara, többre nem emlékszem. Egyébként nagyon durván észrevettem, hogy minden beszélgetés nagy hatással van a játék végére. Nekem 3 rublika renegade-m volt. Legnehezebb az volt, amikor a végén ki kellett jelölni, hogy ki menjen a csőben (én Thane-t küldtem), ki csinálja azt a gömböt, ki kinek a csapatában legyen... Gruntot sajnáltam a legjobban, védte a seggünket, aztán elkapták a rovarok és elvitték. szvsz legerősebb és legjobb társ volt az egész játékban
  • Cat 02 #1479
    Drivered mikori ? Illetve megnézted a doc-sban a hiba megoldó részeket ? Lehet ott a megoldás.
  • Attelee
    Én is elkezdem az első részt,addig amig kijön magyarul a második!Remélem egy hét alatt végzek vele!
  • krisz255
    sikerült túl jutni a képernyőn
    de sajna játszhatatlan egy lépés befagy aztán megint egy lépés 3 másodpercre lefagy aztán megint
  • Seth
    A szájában is egy bazinagy fegyvert hord. Nem szórakozik ám
  • Cat 02 #1475
    Megölöd őket és kinyílik a zárt ajtó ami jobb-ra van (te balról jöttél).

Ám valaki próbálta már, hogy újrakezdi a mentéssel ? (és akkor lvl 20 és minden wep upgrade megvan elején?)
  • Prince23
    Shepnek a szájából mi áll ki? :O :D
  • cumfu
    A legelején, mikor találkozok a néger fickóval, hogy kell továbbjutni? (szemből lőnek , jobbról pedig ajtó). Úgy érzem meg kell várnom a magyart, mert ezt angoltudás nélkül nem lehet/érdemes végigvinni.
  • Bucser
    Sajnos én sem bírtam magammal és "megvettem" megjelenés előtt.

Majd megveszem megjelenéskor (fizu után).
  • balee4
    Huh az már rég rossz, ha az MW 2 mellől álltál fel ilyen elégedetten, az egy khmm nagy... De kizárt, hogy az ME 2-ben csalódnék.
    Még egy hét a CE-ig. :(
  • Madmano
    Basszus.szép nagyra nőtt.De ha olyan,amilyennek írjátok,megéri a helyet.
  • Cat 02 #1469
    14,5.
  • Madmano
    Egy ismerősöm azt mondta kb.14giga a játék lemezen.Igaz ez?
  • 4D
    Bittesün:
    Banner
  • chargers92
    akinek nem tölt be a játék az próbálja ki ezt nekem működik http://www.megaupload.com/?d=1KHDBLIL
  • krisz255
    erre már én is nagyon rég várom a választ
    de szerintem aza fájl a hibás a mi a betöltésér felelős
    nálam a dirt2-nél volt ilyen hogy befagyott az első verseny után a töltésnél , ott valaki ide feltett egy valamilyen fájlt és attól már ment
  • rune
    Sziasztok, nekem fagy a loading képernyőnél miután ráklikkelek a karaktergenerálásnál arra, hogy férfi nő vagy ME1 mentés betöltése.
    Van már erre valami megoldás?
  • Cat 02 #1463
    Nah, nekem is vége. Összes társ megvolt, mindnek megvolt a küldetése is, 1-2 rendszerben 1-2 olyan valamit nem néztem végig (nyersanyag/anonália után), így volt 21 óra. 3. rész meg várós, főleg így a vége után :)

Mert béna vagy, nekem nem halt meg :D

#1459: igen, nem nagy a grafika, de ahogy meg van csinálva az egész, áraszt magából egyfajta feelinget. Mikor van egy rohadt nagy tér és csak bámul az ember, hogy hú de szép (#1443 pont nem az, de hasonló).

#1440: szerintem Shephard női változata lehet
  • Scouser
    Kösz a Spoilert!
  • Kongy
    Ja, és hozzáteszem, ez a játék mérföldekkel könnyebb mint a ME1 volt. Igazából nem is voltak túl durvák a csaták, persze voltak nehezebbek, de egy kis taktikázással minden megoldható... A főellent meg piszok könnyű legyőzni. Saren keményebb dió volt, annak ellenére, hogy jóval kisebb termetű. xD
  • Kongy
    Nekem igazából kb 12 órába telt. Nem tötymőztem semmivel, csak gyorsan lenyomtam a fő küldiket. Viszont még hátra van a szalarián doki, Tali, Garrus, a mesterlövész, Jacob, Samara küldetése, mert csak 4et kötelező megcsinálni.
  • grebber
    Basszus rajtad beszarok a röhögéstől mindig.Kb minden második konzolos gamenél lemész alfába annyira isteníted grafikailag.Lost Planet 2nél is amit leművelsz.Vidám perceket szerzel vele.
    Ez a graf sem nagy eresztés pedig.
  • Dns5000
    jó volt, nagyon szép, jó a történet is, igaz nem bonyolult a végén a reaper nagyon jól néz ki :D
  • Fasiszta
    Hogy lehet importálni a mentést.
  • Neoncsoves
    Mellékküldikkel/felfedezesékkel lehet olyan 30-35 óra az egész játék. Főszálat olyan 8-10 óra alatt ki lehet tolni, ha nagyon akarod...
  • [Rush]
    sry a banner miatt valamiért behalt pár napja a szolgáltató ahol eddig az adataimat tároltam, de már feltöltöttem máshova, szóltam is kandurexnek, hogy cserélje majd le...
  • DarkSector
    van valami ráció benne, 1 duplarétegű az első rész, az 35ora, ez 2 duplarétegű, az 70...
  • wedge31
  • DarkSector
    ezt lesd meg majd.
  • wedge31
  • DarkSector
    microsoft embere 70 órát mondott.
  • wedge31
    THX ez megnyugtató.
  • DarkSector
    Nah én most nyomtam le az első részt, magyarul..
    muszály volt betolnom...:D

ÉS a lényeg hogy itt nem csak a karakterek amikre odafigyeltek, javították, hanem a környezet is odabasz, sehol nem látni homályos oda nem illő részeket tárgyakat.

és csak annyit, utána beraktam a 2. részt!!!!
    így ÓBAMEG!!!! a grafika, kb annyira eltér, mintha 4-5év eltérés lenne a 2 játék közt!!!
    én is egyetértek gondolni nem mertem volna, hogy ien mélységű játék, egy RPG egy ien (szerintem az eddigi legszebb játék) grafikai részletességet kaphat valaha is, az elkövetkezendő 5-10 éven bellül.

ez meghaladta a korát szerintem. Butális, aki már végigvitte az első részt, annak hab a tortán az ürhajót, meg a sokmindent újra látni, ien kidolgozott grafika mellett.

az első részt kijelenthetem egy "homályos szar"-nak nevezhetjük ezekután.
    jah és ien grafika végett van szerintem hogy a karakterek szétrobbannak, miután kinyirjuk őket, de engem nem zavar...
    így bóklászni a bolygókon bakker leesett az állam már a legelsőn, valami OMEGA nevü hely...mintha egy nagy diszkó lenne...lepukkant alluljárókkal...:D
  • MerlinW
    Játékstílus függő. 12 óránál tartok és még 3-4 csapattagom hiányzik.
  • MerlinW
    Igen, a hónap végén.
  • wedge31
    Vazze ilyen rövid ? az elsöt átlag 30-35 óra volt mire kijátszotam.