19778
-
#1484 jah és a lost planet 2-ről nem azt mondtam hogy az év játéka lesz, hanem hogy télleg brutálissan fog kinézni, ez is mind igaz....ezzel szerintem semmi rosszat nem mondtam. Ez is ugyanúgy lessz pc-re. -
#1483 biztos igazad van. mond olyan másik játékokat, vagy játékot, ahol ekkora szabadság mellett ien grafikát kapsz, a karakterek pl.
kivéve a final fantasy-t.
miféle konzol?
itt most nem 2 platform összehasonlításáról beszéltem, hanem kifejezetten pc-ről.
én nem x360-on játszok mass effect-tel, hanem pc-n.
nem értem mi a felháborodásod oka. -
Cat 02 #1482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én Thane-nel voltam így :s Nálam őt vitték el.
Ám te megtartottad a bázist vagy felrobbantottad ?
Ill gondolom nálatok is voltak Reaper(?) hajók a végén nem ?
#1481: mivel origi kell hozzá és neten kell beírni, nem hiszem :D -
bitbandita #1481 Valaki próbálta a Dragon Age Blood Dragon armorját a játékban? Milyen extrái vannak? -
Neoncsoves #1480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nem halt meg Shepard. Csak Miranda (vagy ki), Grunt, Thane, Samara, többre nem emlékszem. Egyébként nagyon durván észrevettem, hogy minden beszélgetés nagy hatással van a játék végére. Nekem 3 rublika renegade-m volt. Legnehezebb az volt, amikor a végén ki kellett jelölni, hogy ki menjen a csőben (én Thane-t küldtem), ki csinálja azt a gömböt, ki kinek a csapatában legyen... Gruntot sajnáltam a legjobban, védte a seggünket, aztán elkapták a rovarok és elvitték. szvsz legerősebb és legjobb társ volt az egész játékban -
Cat 02 #1479 Drivered mikori ? Illetve megnézted a doc-sban a hiba megoldó részeket ? Lehet ott a megoldás. -
#1478 Én is elkezdem az első részt,addig amig kijön magyarul a második!Remélem egy hét alatt végzek vele! -
krisz255 #1477 sikerült túl jutni a képernyőn
de sajna játszhatatlan egy lépés befagy aztán megint egy lépés 3 másodpercre lefagy aztán megint -
#1476 A szájában is egy bazinagy fegyvert hord. Nem szórakozik ám -
Cat 02 #1475 Megölöd őket és kinyílik a zárt ajtó ami jobb-ra van (te balról jöttél).
Ám valaki próbálta már, hogy újrakezdi a mentéssel ? (és akkor lvl 20 és minden wep upgrade megvan elején?) -
#1474 Shepnek a szájából mi áll ki? :O :D -
cumfu #1473 A legelején, mikor találkozok a néger fickóval, hogy kell továbbjutni? (szemből lőnek , jobbról pedig ajtó). Úgy érzem meg kell várnom a magyart, mert ezt angoltudás nélkül nem lehet/érdemes végigvinni. -
#1472 Sajnos én sem bírtam magammal és "megvettem" megjelenés előtt.
Majd megveszem megjelenéskor (fizu után). -
#1471 Huh az már rég rossz, ha az MW 2 mellől álltál fel ilyen elégedetten, az egy khmm nagy... De kizárt, hogy az ME 2-ben csalódnék.
Még egy hét a CE-ig. :( -
Madmano #1470 Basszus.szép nagyra nőtt.De ha olyan,amilyennek írjátok,megéri a helyet. -
Cat 02 #1469 14,5. -
Madmano #1468 Egy ismerősöm azt mondta kb.14giga a játék lemezen.Igaz ez? -
4D #1467 Bittesün:
Banner -
chargers92 #1466 akinek nem tölt be a játék az próbálja ki ezt nekem működik http://www.megaupload.com/?d=1KHDBLIL -
krisz255 #1465 erre már én is nagyon rég várom a választ
de szerintem aza fájl a hibás a mi a betöltésér felelős
nálam a dirt2-nél volt ilyen hogy befagyott az első verseny után a töltésnél , ott valaki ide feltett egy valamilyen fájlt és attól már ment -
rune #1464 Sziasztok, nekem fagy a loading képernyőnél miután ráklikkelek a karaktergenerálásnál arra, hogy férfi nő vagy ME1 mentés betöltése.
Van már erre valami megoldás? -
Cat 02 #1463 Nah, nekem is vége. Összes társ megvolt, mindnek megvolt a küldetése is, 1-2 rendszerben 1-2 olyan valamit nem néztem végig (nyersanyag/anonália után), így volt 21 óra. 3. rész meg várós, főleg így a vége után :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mert béna vagy, nekem nem halt meg :D
#1459: igen, nem nagy a grafika, de ahogy meg van csinálva az egész, áraszt magából egyfajta feelinget. Mikor van egy rohadt nagy tér és csak bámul az ember, hogy hú de szép (#1443 pont nem az, de hasonló).
#1440: szerintem Shephard női változata lehet -
#1462 Kösz a Spoilert! -
#1461 Ja, és hozzáteszem, ez a játék mérföldekkel könnyebb mint a ME1 volt. Igazából nem is voltak túl durvák a csaták, persze voltak nehezebbek, de egy kis taktikázással minden megoldható... A főellent meg piszok könnyű legyőzni. Saren keményebb dió volt, annak ellenére, hogy jóval kisebb termetű. xD -
#1460 Nekem igazából kb 12 órába telt. Nem tötymőztem semmivel, csak gyorsan lenyomtam a fő küldiket. Viszont még hátra van a szalarián doki, Tali, Garrus, a mesterlövész, Jacob, Samara küldetése, mert csak 4et kötelező megcsinálni. -
#1459 Basszus rajtad beszarok a röhögéstől mindig.Kb minden második konzolos gamenél lemész alfába annyira isteníted grafikailag.Lost Planet 2nél is amit leművelsz.Vidám perceket szerzel vele.
Ez a graf sem nagy eresztés pedig. -
Dns5000 #1458 jó volt, nagyon szép, jó a történet is, igaz nem bonyolult a végén a reaper nagyon jól néz ki :D -
Fasiszta #1457 Hogy lehet importálni a mentést. -
Neoncsoves #1456 Mellékküldikkel/felfedezesékkel lehet olyan 30-35 óra az egész játék. Főszálat olyan 8-10 óra alatt ki lehet tolni, ha nagyon akarod... -
#1455 sry a banner miatt valamiért behalt pár napja a szolgáltató ahol eddig az adataimat tároltam, de már feltöltöttem máshova, szóltam is kandurexnek, hogy cserélje majd le... -
#1454 van valami ráció benne, 1 duplarétegű az első rész, az 35ora, ez 2 duplarétegű, az 70... -
#1453 -
#1452 ezt lesd meg majd. -
#1451 -
#1450 microsoft embere 70 órát mondott. -
#1449 THX ez megnyugtató. -
#1448 Nah én most nyomtam le az első részt, magyarul..
muszály volt betolnom...:D
ÉS a lényeg hogy itt nem csak a karakterek amikre odafigyeltek, javították, hanem a környezet is odabasz, sehol nem látni homályos oda nem illő részeket tárgyakat.
és csak annyit, utána beraktam a 2. részt!!!!
így ÓBAMEG!!!! a grafika, kb annyira eltér, mintha 4-5év eltérés lenne a 2 játék közt!!!
én is egyetértek gondolni nem mertem volna, hogy ien mélységű játék, egy RPG egy ien (szerintem az eddigi legszebb játék) grafikai részletességet kaphat valaha is, az elkövetkezendő 5-10 éven bellül.
ez meghaladta a korát szerintem. Butális, aki már végigvitte az első részt, annak hab a tortán az ürhajót, meg a sokmindent újra látni, ien kidolgozott grafika mellett.
az első részt kijelenthetem egy "homályos szar"-nak nevezhetjük ezekután.
jah és ien grafika végett van szerintem hogy a karakterek szétrobbannak, miután kinyirjuk őket, de engem nem zavar...
így bóklászni a bolygókon bakker leesett az állam már a legelsőn, valami OMEGA nevü hely...mintha egy nagy diszkó lenne...lepukkant alluljárókkal...:D -
#1447 Játékstílus függő. 12 óránál tartok és még 3-4 csapattagom hiányzik. -
#1446 Igen, a hónap végén. -
#1445 Vazze ilyen rövid ? az elsöt átlag 30-35 óra volt mire kijátszotam.