19778
-
Neoncsoves #1564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a geth sniper nálam meghalt, kinyírták a Huskok még amikor a magnál voltunk... lol -
#1563 Én már nagyon is megszoktam a ME magyar nyelvezetét, szal hadd jöjjön csak:) -
#1562 engem a magyar inkább kizökkenteni szokott, a fura megnevezések miatt:D -
#1561 Ja és már nem is játszok a gémmel:
1. magyarral akarom tolni
2. pillanatfelvételekkel szép tolni, tehát origi gémmel :D
Legutóbb valami diszkóban vagy bárban voltam, ami több emeletes volt. Na ott hagytam abba. majd a magyarral, tökéletesen bele akarom majd "élni" magam. Átérezni a történetet.:DD -
#1560 Ja tényleg, remélem kikapcsoltátok a pillanatfelvételeket, amit a játék különböző döntéseknél fel tölt a bioware oldalára ala dragon age originsnél.
Könnyen bannolhatják ezeket a tagokat , legalábbis az accountokat. Mert ugye még nem jelent meg a játék, csak 26-án.... -
Bagoly81 #1559 magyarítás nincs? -
bitbandita #1558 Ja, várd meg a magyart. De ha szívesen vennél egy tanácsot: mivel az előző citadel-es kérdésedből(#1520) nagyon úgy néz ki, hogy nem játszottál az 1.-el sem, ezért azt javasolnám, hogy szerezd be az 1.-et (in hángöri ofkorz), és mire végigtolod kint lesz a hunosított is ;) -
#1557 Itt nem lesz ilyen gond, most már az EA a kiadó, magyar Dragon Age-hez is az angol megjelenéssel egy időben jöttek a DLC-k.(pontosabban a DLC tartalmazza vmennyi nyelvet) -
Lazsnak #1556 na azt majd kiprobalom :P -
Masakari #1555 ezek teljesen megvoltak nekem:) Thane és Samara nagyon bejövős karakter,a Salarian meg mint mondtam best:D nagyon jó beszólásokat nyomott,csak rá kellett érezni mikor kellett a megfelelő helyre vinni(ugyanez igaz a többi karakterre is)
Lazsnak,de kiakadnak:) de csak 1 helyen mégpedig a Flottiliában:) én direkt Legiont vittem magammal Tali mellé xD kíváncsi voltam a side-effectre:D -
#1554 Nem tudom de az biztos hogy nemtöl és kortol függetlenül egy ilyen tipusu játéknál csak a föszálon végigfutni vétek ,mert általában a mellékküldik ,háttérinfok ,beszélgetések az npc-kel adják a game legérdekesebb részeit. -
Lazsnak #1553 en 38ora38perc alatt vittem vegig :) jot rohogtem a play time-on.Amugy szerintem a sztori a helyen volt, es meg igy sem jartam minden rendszerben csak ahol a kuldik voltak, de minden arcnak megcsinaltam a szivesseges kuldijet, jo par meg is utalt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nalam a legnagyobb MindFuck az volt mikor a dogoket lesniperezte vki azon a kihalt/talalt hajon, aztan vegen a Geth nekunk segitett, sztem a legjobb karakter, o jott be a legjobban, azt sajnaltam hogy mikor megjelentem vele a Citadel-be vagy akarhol mashol, nem akadt ki senki hogy egy Geth rohangal az oldalamon, poen lett volna csipkelodos megjegyzeseket hallani, vagy ha a C-Sec nekunk esne vagy akarmi :P -
Richardix #1552 hát pedig úgy fogsz, mert a CE is magyar lesz -
#1551 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a CE angol nyelvű lesz-e? Mert nem akarok úgy járni mint az 1-el, ahol a magyar verzióhoz fél évekkel később jöttek ki a dlc-k.... -
kr1szmester #1550 hát amit írtam pl. Thane melléküldi.
el kell hogy merüljön az ember a részletekben, hogy felfogja, anélkül tényleg nincs semmi drámai :D
és nem is feltétlenül a dráma, de az érzelmek azért szerintem bőven tetemesebbek mint egy crysisban. :D na jó nem ez nem jó példa, inkább az elődhöz hasonlítsuk. -
Masakari #1549 Krisz lehet én vagyok a hülye de én sok drámát nem tapasztaltam xD,mert gyk a csapat tagok halála az megrázó lett volna de mivel ezek mind opcionálisak voltak(ill a nem szimpi ember halála amúgy se megrázó)...az meg hol hat meg pl hogy Tali apja meghal....remélem érted hogy értem
A régi csapattagok mind kedvesek voltak:) Garruson mosolyogtam mikor megláttam hogy ő az Archangel:D
viszont sok csapattag nagyon szimpi volt:Samara,a doki(nem bírtam megjegyezni a nevét:D),Thane,Miranda(Jacob közömbös volt nekem,de inkább szimpi volt mint unszimpi),Legion(!!!:D)
unszimpi:jack(unszimpi volt de nagyon),Grunt(jófejnek tünt a videok alapján,de sztem uncsi volt.ettől függetlenül vigyáztam rá mert nem utáltam csak nemvolt szimpi)
Cat 02 #1543
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az egyetlen wtf a collector=prothián volt.A többi dolognál csak pislogás ill megkérdeztem magam hogy "igen és?" -
Cat 02 #1548 Nincs benne :D De igazából nem is hiányzik egyáltalán. -
Knabb #1547 Sehogy... landolsz egy landing padon aztán gyalog kis távokra -
4D #1546 Végre! Király lett. -
haxoror #1545 Azt írják hogy a hammerhead tank csak az első DLC-ben lesz benne és majd azzal lehet kavarni a bolygók felszínén, van értelme nélküle elkezdeni a játékot?
Most hogyan van megoldva a felszíni közlekedés? -
kr1szmester #1544 amúgy nem értem mi a probléma, derültek azért itt ki dolgok, de be is jelentették hogy itt ELSŐSORBAN AZ ÉRZELMEK KERÜLNEK ELŐTÉRBE. Érts a csapattársaid, a bizalom, a felkészülés a jövőre, stb. -
Cat 02 #1543 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem a legnagyobb mindfuck az volt, mikor a végén közelítettünk a Collector anyahajóhoz. Nézem, he, eddig is ez üldözött, nincs itt semmi, aztán ráközelítenek és akkor egy pici lyukon jött belőle ki az, ami eddig üldözött :D -
Masakari #1542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az hogy elkezdtek 1 ember formájú reapert építeni annyira nem volt mindfuck sztem,legalábbis nekem azért nem mert kb semmi nem derült ki az okáról,illetve az hogy a reaperek jönnek meg köztudott volt az első rész után:) bár most legalább integettek nekünk a távolból -
Cat 02 #1541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az, hogy próbáltak építeni egy Reaper-t
Meg, hogy támadnak a Reaperek/Geth-ek -
kr1szmester #1540 inkább várd meg azt mondom, vagy nem kéne végigrohanni annyira :D -
kr1szmester #1539 én 24 óra alatt vittem ki, én is elolvasgattam mindent, meglátogattam a bolygókat, kipimpeltem a szobám, végigscanneltem minden bolygót, legtöbb upgradet megszereztem.egyszersem vettem alább veteránnál. amúgy meg én úgy vettem észre hogy az első 8 órában eléggé shooter utána viszont nagyon előjön az RPG belőle.
amúgy nekem Thane mellékküldetése tetszett a legjobban. a végén rendesen elgondolkodtam. meg meglepődtem hogy az emberek mennyire képesek leszarni másokat, attól még hogy ő másnak tűnik, közben ugyan olyan ember mint ő(jó persze itt a mást arra értem hogy nem emberi lény).
meg vannak benne még hasonló dolgok.
zseniális. -
#1538 Lehet, hogy én vagyok balfék, de hogy kell leszállni a bolygókon? VAz egyik mellékküldetésben egy bázisra kéne behatolni egy bolygón, de nincs leszállás opció, csak scannelni lehet... Akkor most mi van? -
Masakari #1537 szerintem a végén se derült ki kb semmi,én mondjuk várom a magyar feliratot...a leírásokkal most nem foglalkoztam,ahhoz lusta voltam hogy ilyen mennyiségű cuccot végig olvassak angolul,inkább a játékra fókuszáltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak annyit tudtunk meg a közepén hogy a collectorok prothiánok és juppéé,a végén mi derült ki??sztem semmi:/ -
#1536 :) -
Cat 02 #1535 Úgyis fogsz venni, mert nem tudod kihagyni a +10-50% sebzésnövelést :p
Nekem a végére Adept-tel öröm volt játszani, jött valami, kapott 3 warp-ot és annyit lehet látni, hogy robbanás és nincs is már se élet, se armor csík :D -
#1534 jah jól néz ki... -
#1533 értem thx a infóért. nekem most bepótolva az első részt, nagyon király volt, már a végén nem érdekelt kit lövök le, vagy ki hal meg, csak a történet...ebből jó film lehetne.
jah és az első részben nem csináltam semmit, nem vettem 1 darab cuccot se, és úgyis nevetve meg lehet csinálni. A 2.rész is könnyü? nem fontos ott se vásárolgatni? -
#1532 Jaj, végre visszatért a gyönyörű flashbanner -
#1531 Én is veterán szinten játszom, így nekem tökéletes, nem is túl nehéz és nem is túl könnyű.
Eddig 8-9 órám van benne, és még kell vagy 3 csapattag...szóval nagyon aprólékosan játszom, semmit nem hagyok ki. Most így a 8-9. óra végére jutottam el a Citadellára. -
ZoliJ #1530 akkor várd meg, amíg megjelenik a magyar feliratos verzió (jan. 29.) -
#1529 A jatek elso fele szerintem eleg atlagos volt, eleg surun ereztem ugy ezt mar lattam valahol. Ertem ez alatt a kuldeteseket, parbeszedeket. Viszont a vege fele sorra jonnek meglepo es erdekes tortenetek, fordulatok. Regebbi ME karakterkrol is kiderulnek uj dolgok, a fajokrol es a torteneteikrol nem is beszelve. Ahogy elnezem ahanyan vegigvittuk annyi fele eredmennyel, szoval ez a resze sem nevezheto rossznak. :D -
#1528 méllyeb és fordulatossabb az előző részben a történet? vagy itt is vannak fordulatok?
és izgalmassabb vagy lapossabb? -
Masakari #1527 Na én is végig vittem,és... a vége nekem nem tetszett..sőt igazából alig tudunk valamivel többet(pm-be szivesen beszélek erről).....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam egyedül Jack halt meg(ő ment visszakísérni a kimentett legényésget.Mindenki más életben maradt még én is.Miranda megvolt.A bázist meg felrobbantottam,sztem csak negatív dolog jön ki belőle az ME3-ban ha megmarad.van valami amit kihagytam? -
#1526 Nem tudom hogy csinalod. Mindenkivel beszeltem akivel lehetett, minden csapattarssal annyit tarsalogtam amennyit lehetett. 3 rendszeren kivul kitakaritottam minden bolygot, a kodex bejegyzeseket is elolvastam amint megkaptam oket es igy lett 26 ora a vegigjatszas veteran szinten. -
#1525 "Sajnos az angol tudásom miatt azt se tudom kit hol keressek"
Akkor felejtsd el a játékot. Szvsz nem éri meg ha fingod nem lesz az egészről , hogy mit csinálsz.