19778
-
hapi #1724 Nagyon sajnálom hogy a konzolok miatt ennyire le lett butítva egyszerűsítve ez a játék. A karakterek jók a sztori is minden nagyon király, de ha belegondolok hogy mi lehetett volna ebből ha nincsenek a szaros konzolok a 2005-ös hardverükkel és agyatlan játokasaikkal... -
#1723 Amúgy kicsit buggolt a játék nálam néha, volt, hogy egyszerűen a levegőbe repültem, mert hozzáértem a Citadellán egy árus pultjához... és legutóbbi mentés betöltése következett... -.- -
#1722 Jó buxa naon. De ez a Michael Jackson kicsit fájt.
krisz, ez k.rva nagy :DDD -
#1721 a legjobb érv hogy a kalózkodás környezet barát:P volt ehhez egy tök fasza kép is:P -
krisz255 #1720 http://www.youtube.com/watch?v=uXiU6kiq_Ms&feature=popt14us15
most láttam XD -
#1719 tudom én, én is azt veszem meg, amire épp futja, erre jelen pillanatban nem, de megveszem a D.A-val együtt, majd. -
#1718 Ez gyenge érv és már elöted nagyon elkoptaták. -
gezu1025 #1717 Mindegy, a lényeg az hogy én itt leszek és várok rá és ha fennt lesz meg fogom köszönni nem is egyszer -
Barnez #1716 Én meg nem tudok 5.-ig várni, míg megkapom a CE változatomat. -
#1715 OFF
ha nem lenne ilyen irreális ára a játékoknak megvenném én is minden kedvenc játékomat de így ez nem megengedhető számomra
ON -
Barnez #1714 Én a spanyol nyelvi fájlokból következtettem. Nézd meg az első DVD-n a Data/spanish.rar fájlméretét. Mivel ott is csak feliratosan jelent meg (tehát nem szinkronizálták le). -
#1713 igazából ha megvettem volna eredetiben, most csak azért se tenném fel a magyar szövegfájlokat, bassza meg aki nem vette meg. de mivel nem vettem meg, ezért remélem, nem sok hozzám hasonló szemétláda van. -
TDantes #1712 Igen. Tuti. Mert hogy az ME első részénél is előbb voltak fent a fájlok, és csak másnap a magyar verzió. Akárcsak a Dragon Age esetében. -
gezu1025 #1711 Nem annyi h kinyitja az origit felteszi is kimásolja azt a pár megadott fájlt és kész? -
#1710 ha igaz hogy annyi, hiszen ezt honnan is tudhatná bárki, és ha attól működik is egyeltalán ez csak találgatás. -
Barnez #1709 Hát, akkor ma nem lesz magyarul, pedig tényleg nem lenne nagy fáradtság felnyomni azt a pár megányi rart... :S -
#1708 ez tuti. először kompletten fogják felnyomni.
a külön magyarosítás szerintem majd csak utána teszik fel, mert azt szét kell választani letesztelni. -
Cat 02 #1707 Casey az ki volt végül ? Krogan ? -
Cat 02 #1706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem ölted meg az egyben, akkor ő a Krogan-ok vezetője, ha meg igen (vagy mentés nélkül tolod) akkor nem :D -
#1705 automatikussan fel kell hogy ismerje, a physx nem lehet cpu-n....
a launcher ablakban van a beállitásoknál.
kijön egy kis ablak, és annak felületén állitható. -
Danyi #1704 Sziasztok! Ki van nekem írva játék közben a bal felső sarokban, hogy: PhysX:CPU
PhysX képes GPU-m van, nem lehet arra átállítani? Vagy ez azt jelenti??? -
Barnez #1703 Szerintem is az egész csak üzletpolitika. :) -
#1702 van köztünk olyan ember akinek már megvan eredetiben? -
HJ #1701 Azért van esély arra hogy nem lesz kompatibilis. Nem hiszem, hogy nem fértek volna rá a 2 DVD-re a közép-európai feiratok. De lehet hogy csak sima üzletpolitika az egész. -
Richardix #1700 na én épp emiatt remélem h a teljes magyar verzsönt feltolja vki :P
első résznél is az volt. -
#1699 Attol ne félj hogy megveszi... -
HJ #1698 Mi lesz veled ha valami miatt a kiszedett HUN felirat nem lesz jó az US verzióhoz? -
#1697 Atya isten. :D -
#1696 Várható volt a payback a CDG-nak mivel a Dragon Age meg ott jött ki az US release elött. -
#1695 igen, de 576-ban már ma kapható. -
#1694 lol -
#1693 Pont ma adták a legújabb Chuck epizódot, szal' nézek egy kis Mass Effektet:D A fél stáb úgyis benne van:) -
#1692 Hát igen... -
#1691 A ráadás :)) -
#1690 Egy kis Miranda:
-
gezu1025 #1689 Tudottaml jan 29 azaz pénteken kéne csak lennie leghamarabb magyarnak, szal ha holnap, esetleg ma megleszenek a fájlok hálát adhatunk a mass effect szellemének. -
grimm13 #1688 Máról volt szó vaze !! MÁRÓL !!! Kezdek megzakkanni .... ilyen még nem volt áhhh xD -
TDantes #1687 Jaj már! Nem kell rinyálni, úgy is felfogják tölteni, nyugalom. Ha ma már kapható, akkor valószínűleg holnapra fent lesz. -
Barnez #1686 Akinek megvan a játék, az kérem töltse fel a nyelvi fájlokat! Már kész, eddig bírtam letöltöttem a játékot, annak ellenére, hogy megrendeltem a CE-t, már játszani akarok. :(
Megkérem, hogy akinek megvan töltse fel (pl. ide: megaupload.com) a hungarian.rar fájlt a MassEffect2_DVD1/Data/ mappából.
Előre is köszönöm, egy HŐS lenne sokak számára! -
#1685 pedig Miranda szobájában még ágy is van... Igazán kibírhatták volna addig... Biztos könnyebb volt ezt így kivitelezni a BioWare-seknek!
Egyébként a második részben semmit sem tudunk meg Wrex-ről?
Én megrendeltem az 576-tól az alap változatot, még a héten itt lesz valószínűleg. Ha addig nem kerülnének fel a magyar nyelvi fájlok, akkor majd felteszem őket én!