19778
  • hapi
    Nagyon sajnálom hogy a konzolok miatt ennyire le lett butítva egyszerűsítve ez a játék. A karakterek jók a sztori is minden nagyon király, de ha belegondolok hogy mi lehetett volna ebből ha nincsenek a szaros konzolok a 2005-ös hardverükkel és agyatlan játokasaikkal...
  • Kongy
    Amúgy kicsit buggolt a játék nálam néha, volt, hogy egyszerűen a levegőbe repültem, mert hozzáértem a Citadellán egy árus pultjához... és legutóbbi mentés betöltése következett... -.-
  • Kongy
    Jó buxa naon. De ez a Michael Jackson kicsit fájt.

krisz, ez k.rva nagy :DDD
  • ruffirant
    a legjobb érv hogy a kalózkodás környezet barát:P volt ehhez egy tök fasza kép is:P
  • krisz255
    http://www.youtube.com/watch?v=uXiU6kiq_Ms&feature=popt14us15
    most láttam XD
  • ewuk
    tudom én, én is azt veszem meg, amire épp futja, erre jelen pillanatban nem, de megveszem a D.A-val együtt, majd.
  • wedge31
    Ez gyenge érv és már elöted nagyon elkoptaták.
  • gezu1025
    Mindegy, a lényeg az hogy én itt leszek és várok rá és ha fennt lesz meg fogom köszönni nem is egyszer
  • Barnez
    Én meg nem tudok 5.-ig várni, míg megkapom a CE változatomat.
  • ruffirant
    OFF
    ha nem lenne ilyen irreális ára a játékoknak megvenném én is minden kedvenc játékomat de így ez nem megengedhető számomra
    ON
  • Barnez
    Én a spanyol nyelvi fájlokból következtettem. Nézd meg az első DVD-n a Data/spanish.rar fájlméretét. Mivel ott is csak feliratosan jelent meg (tehát nem szinkronizálták le).
  • ewuk
    igazából ha megvettem volna eredetiben, most csak azért se tenném fel a magyar szövegfájlokat, bassza meg aki nem vette meg. de mivel nem vettem meg, ezért remélem, nem sok hozzám hasonló szemétláda van.
  • TDantes
    Igen. Tuti. Mert hogy az ME első részénél is előbb voltak fent a fájlok, és csak másnap a magyar verzió. Akárcsak a Dragon Age esetében.
  • gezu1025
    Nem annyi h kinyitja az origit felteszi is kimásolja azt a pár megadott fájlt és kész?
  • DarkSector
    ha igaz hogy annyi, hiszen ezt honnan is tudhatná bárki, és ha attól működik is egyeltalán ez csak találgatás.
  • Barnez
    Hát, akkor ma nem lesz magyarul, pedig tényleg nem lenne nagy fáradtság felnyomni azt a pár megányi rart... :S
  • DarkSector
    ez tuti. először kompletten fogják felnyomni.
    a külön magyarosítás szerintem majd csak utána teszik fel, mert azt szét kell választani letesztelni.
  • Cat 02 #1707
    Casey az ki volt végül ? Krogan ?
  • Cat 02 #1706
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha nem ölted meg az egyben, akkor ő a Krogan-ok vezetője, ha meg igen (vagy mentés nélkül tolod) akkor nem :D
  • DarkSector
    automatikussan fel kell hogy ismerje, a physx nem lehet cpu-n....
    a launcher ablakban van a beállitásoknál.
    kijön egy kis ablak, és annak felületén állitható.
  • Danyi
    Sziasztok! Ki van nekem írva játék közben a bal felső sarokban, hogy: PhysX:CPU

PhysX képes GPU-m van, nem lehet arra átállítani? Vagy ez azt jelenti???
  • Barnez
    Szerintem is az egész csak üzletpolitika. :)
  • ruffirant
    van köztünk olyan ember akinek már megvan eredetiben?
  • HJ
    Azért van esély arra hogy nem lesz kompatibilis. Nem hiszem, hogy nem fértek volna rá a 2 DVD-re a közép-európai feiratok. De lehet hogy csak sima üzletpolitika az egész.
  • Richardix
    na én épp emiatt remélem h a teljes magyar verzsönt feltolja vki :P
    első résznél is az volt.
  • wedge31
    Attol ne félj hogy megveszi...
  • HJ
    Mi lesz veled ha valami miatt a kiszedett HUN felirat nem lesz jó az US verzióhoz?
  • balee4
    Atya isten. :D
  • wedge31
    Várható volt a payback a CDG-nak mivel a Dragon Age meg ott jött ki az US release elött.
  • DarkSector
    igen, de 576-ban már ma kapható.
  • SZEG007
    lol
  • MerlinW
    Pont ma adták a legújabb Chuck epizódot, szal' nézek egy kis Mass Effektet:D A fél stáb úgyis benne van:)
  • wedge31
    Hát igen...
  • MerlinW
    A ráadás :))
  • MerlinW
    Egy kis Miranda:

• gezu1025
    Tudottaml jan 29 azaz pénteken kéne csak lennie leghamarabb magyarnak, szal ha holnap, esetleg ma megleszenek a fájlok hálát adhatunk a mass effect szellemének.
  • grimm13
    Máról volt szó vaze !! MÁRÓL !!! Kezdek megzakkanni .... ilyen még nem volt áhhh xD
  • TDantes
    Jaj már! Nem kell rinyálni, úgy is felfogják tölteni, nyugalom. Ha ma már kapható, akkor valószínűleg holnapra fent lesz.
  • Barnez
    Akinek megvan a játék, az kérem töltse fel a nyelvi fájlokat! Már kész, eddig bírtam letöltöttem a játékot, annak ellenére, hogy megrendeltem a CE-t, már játszani akarok. :(
    Megkérem, hogy akinek megvan töltse fel (pl. ide: megaupload.com) a hungarian.rar fájlt a MassEffect2_DVD1/Data/ mappából.
    Előre is köszönöm, egy HŐS lenne sokak számára!
  • TBTPumpa
    pedig Miranda szobájában még ágy is van... Igazán kibírhatták volna addig... Biztos könnyebb volt ezt így kivitelezni a BioWare-seknek!

Egyébként a második részben semmit sem tudunk meg Wrex-ről?

Én megrendeltem az 576-tól az alap változatot, még a héten itt lesz valószínűleg. Ha addig nem kerülnének fel a magyar nyelvi fájlok, akkor majd felteszem őket én!