19778
-
#1524 És egyáltalán hogy bírok lejutni erről a hajóról?:S Mert csak rohangálok összevissza és beszélgetek mindenkivel. Sajnos az angol tudásom miatt azt se tudom kit hol keressek, és egyáltalán mit kell csinálnom a hajón. Még az elején tartok. -
#1523 Sziasztok.
Megnéztem mielőtt megjelent volna én is :)
Ha ezt is magyaritják akkor megveszem eredetiben mint az elsö részét.
Sajna nem vágom annyira az angolt igy meg nem élvezetes, hogy csak megyek előre nem értve semmit.
Nagyon überkirály lett ez a lényeg! -
eLiXir #1522 a hajon nem is fogod -
#1521 Lehet, hogy összefügg az életkorral? -
#1520 Nem találom a hajón azt a "citadelt" , valaki kis segítséget ?:/ -
#1519 Látom hasonlo stilusban toljuk az ilyen tipusu gameket... -
kr1szmester #1518 szerintem nem írtam semmi spoilerest, tiszában van/volt vele mindenki hogy meghalhat Shepard. -
Cat 02 #1517 De te mit csinálsz ? Minden kis szar bolygót végig scannelsz ?
(jó elismerem van olyan ami hangulatos, de akkor is sok :D) -
Cat 02 #1516 Mondjuk spoiler tag :D
#1512: galaxis térkép -
#1515 Citadel, biztonságiaktól/bejárattól rögtüm balra az első bolt. A használt hajó árussal szemben.
Én egyébként 32 óránál járok, még hiányzik 2 csapattárs és nem csináltam egy csapatküldetést sem. Francért kell rohanni:) A 3. rész csak 2-3 év múlva jön. -
kr1szmester #1514 meg lehet hogy mennyit beszélgettél velük, foglalkoztál hogy szimpátiát nyerj.
én a következő,igazán szívem ügye szerinti végigjátszásnál már szerintem Thane, Grunt, Miranda, Garrus, Tali marad majd meg.
viszont azt nem tudom hogy mi kell ahhoz hogy Shepard túlélje vagy sem. -
dApRo #1513 lv24-nél többet nem tudok kihozni, ez a keresgélés a galaxisba elég uncsi, még akkor türhető ha jön egy mail róla, hogy merre van. -
#1512 Sziasztok.
Lehet hülye kérdés lesz, angolból túró vagyok ^^ , de.. Hogy a fenébe kell tovább játszani? Itt vagyok az űrhajón de csak dumálni tudok mindenkivel, hol lehet a küldetéseket felvenni vagy vmi?:S -
Cat 02 #1511 Jó kérdés. Lehet, hogy bármilyen kérdés-válasz ami elhangzott a játék alatt/mellékküldetésénél. -
kr1szmester #1510 akkor? -
#1509 így kell importálni a mentéseiteket.
ha volt sry -
Cat 02 #1508 Én is >.< -
#1507 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni a special cuccokat a szakácsnak a hajón? Mert végigjártam citadel összes boltját, de sehol sem találok ilyesmit.
Köszi -
#1506 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Enis megcsinaltam, nem ezen mulik. -
kr1szmester #1505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem senki nem halt meg. és azért nem mert mindenkinek megcsináltam a hozzá tartozó küldetését. De legközelebbi végigjátszásnál nembiztos hogy megfogom :D -
Lazsnak #1504 baromira banom nem tartottam meg az elso reszbol a mentesemet, pedig 2szer is vegignyomtam.Azt hiszem letellik a vizsgaidoszak 3adszor is vegignyomom, ugyse emlekszem mar ra :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy nem akartam renegat lenni, elhataroztam ugy dontok a story folyaman mindenben ahogy EN erzem, aztan ebbol kiderult kocsog vagyok :) nah mind1, elso reszben is csomo renegat dontest hoztam, pl mikor a Racni vagy mi bevolt zarva egy kontenerbe es donthettem kinyirom-e vagy nem, mar nem emlekszem pontosan miert de ha megolom kiirtom az egesz fajt, nah mind1, hat raneztem a dogre olyan rusnya volt gondoltam nem akarok kesobb vmi BOSS formajaban talalkozni vele szal kiirtottam a fenebe, tenyleg nagyon jok a dontesek ahogy hatassal vannak a sztorira, itt sokkal jobban mint az elso reszben.
Amugy meg en is snipereltem, sisakom +10% headshot damage, minden armor kiegem + weapon damage-et adott, sniper maxra fejlesztve, armor piercing rounds is maxra fejlesztve, nah igy azt kell mondjam tul konnyu is volt.Vegen adrenalin rusht benyomtam, es a fejeken vegig kellett kattingatnom, mindenki egy loves volt, szal a kovetkezo hardon fog menni -
Cat 02 #1503 Én úgy voltam, hogy mindegy kit viszek magammal úgy is win :s Szal mindig a 2 legszimpatikusabbat vittem :D Kipróbálom majd hard-on is. -
#1502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ezek szerint a paragon/renegade pontok nem szamitanak, csupan az, hogy melyik tarsadra milyen feladatot bizol.
Amugy Legion szerintem se rossz, bar en is sniperkedtem es o fele annyira sem csinalta olyan hatekonyan a dolgokat mint en szoval a vegere kikerult a csapatbol. Grunt viszont jo, ha hagyom hogy azt csinaljon amit akar jol rarohan az ellensegre azok meg ki a fedezekbol... mint valami vadasz kutya aki a kacsakat ijeszti meg hogy a gazdi lelohesse oket. :D -
#1501 Elképesztő mennyi minden visszaköszön az előző részből. Ez nem nagy spoiler ezért leírom TAG nélkül: Volt egy Bathia nevű ürge az első részben, aki a felesége hulláját akarta visszakapni. Én segítettem neki és most a másodikban kaptam egy levelet tőle, hogy köszöni szépen és szeretettel vár az éttermében a Földön. Nem semmi maximális grat Bioware. Emiatt a játék miatt érdemes lesz újra végigtolni az első részt. El vagyok képedve, alig várom, hogy megvehessem a CE-t... -
#1500 Nem probaltam meg me2 karakterrel, ujat kezdtem, de a tarsak loyalty kepessegei kozul uj karakterrel is valaszthatsz egyet az elejen. :o -
Cat 02 #1499 És akkor lvl 20ról indulsz és minden fejlesztés megmarad ? -
Lazsnak #1498 Hali ha valakit erdekel aki vegigtolta az en verziom akkor hozzajarulok a "vegkifejlet gyujtemenyhez" :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kemeny sebhelyes arcu renegat fajta Shepard-om volt :D Tali-t kuldtem ajtot nyitni, o meg is halt, Garrus volt a masik csoport vezetoje mindig, eletben is maradt, megmentett doki neninek nem adtam kiserot szal azok meghaltak, de a csapatbol senki mas, a vegen a valasztasnal megtartottam a hajot had vizsgalgassa a Cerberus, szerintem a legjobb tarsak a Geth es Grunt, nagy tuzerovel tobbre megyek mint a kuruzslos speckokkal, legalabbis szerintem :D -
#1497 Igen, meglesem Instanity meddig tart a dolog. -
#1496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Joker majdnem felhúzta, de aztán direkt hagyta magát leesni... Sztem akkor is ő lesz a 3. rész főszereplője... tehát mind1. Úgyis túléli. :D -
#1495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ti h csináltátok, hogy nem hal meg senki? :S És a végén felrobbantottátok a bázist? Mind1 leszarom a 3ban akkor max majd csak mirandával találkozok. :M Am én minden régi csapattárssal taliztam, de ebböl csak Tali és Garrus tartott csak velem. Ashley meg szakított velem... mind1 itt van miranda :D -
Cat 02 #1494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
WTF :D És akkor a legvégén ő futott egyedül ki a hajóból vagy mi ?
Ám vki újrakezdte már ? -
#1493 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam Miranda maradt csak életben (lehet a románc miatt) még szegény Shepard is meghalt. :( Lehet olyat h nem hal meg a végén? -
#1492 Szavazás -
Neoncsoves #1491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtartottam a bázist, de szerintem pont ez a probléma és ezért haltak meg egy csomóan -
dApRo #1490 Ezt a 2 assignmentet vki meg tudta csinálni?
Citadel: Found Forged ID
Omega: Medical Scans -
BigDaddyJoe #1489 Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy érdemes most leszednem az angol verziót? Lesz hozzá magyarostás amit csak fel kell tennem hozzá, vagy inkább várjam meg a full magyar verziót és szedjem le azt? Csak azért mert már nem tudom kivárni mire feltöltik a magyar verziót. -
#1488 Hamarosan ME film? -
#1487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felrobbantottam a Collector bazist. Nem gondoltam volna, hogy ekkora kulonbsegek lehetnek, ujra nekiesek kivancsi vagyok mit lehet meg kihozni a vegebol. Mondjuk erdekelne, hogy pontosan mi alapjan donti el a jatek ki el es ki hal. Csupan attol, hogy te kit valasztas milyen postra, esetleg mennyire lojalis hozzad... vagy a jo/rossz pontjaid, esetleg mind egyutt. :D -
Cat 02 #1486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mákod van, nekem Geth kísérte vissza az embereket és meghalt, az egész alsó osztag meghalt + Thane (dögök) + Mordin (?) (ajtók)
Te megtartottad a hajót ? Lehet amiatt ilyen élénkek az embereid :D -
#1485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nalam Thanen kivul (az ajtok kinyitasara kuldtem) mindenki tulelte nalam, kicsit izgultam is egy ket valasztasnal hogy ki legyen a jeloltem, ki elheti tul... vagy epp ki felaldozhato :D Jacob kiserte haza a tuleloket, Garrus vezette a masodik csapatot es Samara pajzsa vedett meg a kis dogoktol.