19778
-
#1644 Jaja, CDProjekt oldalán van magyar 1.02 patch, illetve van leírás, hogyan tudod felcuccolni rá az angol nyelvű második DLC-t. Miután ez a DLC semmi komoly társalgást nem tartalmaz, gyakorlatilag egy arénajátékot ad, nem fog annyira hiányozni a magyar felirat. -
Richardix #1643 az 1.02 patch van magyar nyelvűre, a 2. DLC viszont nem. -
raepa #1642 Ezt irtak a dragon agerol is, aztan az is megjott csutortokon. -
#1641 Ez a második DLC az 1.02 javítással az eredeti magyar nyelvűre is megoldható, vagy ahhoz csak az 1.01-es első DLC passzol? -
#1640 És ami a legjobb, hogy az ottani kommenteket átböngészve még meg is magyarázza. -
Madmano #1639 Csak 30mega lenne?Nem kevés ez kicsit? -
#1638 -
#1637 estére tutira, főleg hogy állítólag 30mb.... -
Madmano #1636 Nem akarok haszonlesőnek tűnni,de remélem,akkor nemsokára fenn lesz valahol a magyarítás..... -
#1635 "800x600 as felbontás mellett"
-
#1634 Nem az, Garrusnak nem látszódtak a tetoválásai, ill a texura az ercán is el volt mosódva. A második DLC-vel érkező patch-el lett javítva (asszem 1.02). -
ShaiHulud #1633 Cdgalaxisnal vegul 9990 ft lesz a CE ha neten rendeled meg.d e csak jovohet hetfon lesz. -
grimm13 #1632 Ha Garrus bug alatt azokra a nagy pixelekre gondolsz akkor azt meglehetett oldani egyszerűen de a 2-nek tényleg nagyon szép a grafja -
#1631 Jaja ma már kapható a sima Mass Effect 2 magyarul az 576 KByte-ban !
-
Richardix #1630 de azért az 1-ben ott volt a Garrus bug, ami azért lássuk be, nem volt vmi szép :P -
#1629 Nekem tátva maradt :P Viszont tény ami tény az első rész karakterei szépen ki voltak dolgozva, viszont néhány helyszín hagyott egy kis kivánnivalót maga után :-) -
#1628 OMFG.... azért ez már fáj. Ritka az ilyen játék mint a ME2 ahol ilyen rohadtul élesek a textúrák. A karaktrek kidolgozása az 1ben is fantasztikus volt, a 2ben sikerült ez überelni... Nem vagyok elfogult, de ami szép, és részletes, azt ne fikázzák már le. Talán gépet kéne cserélnie, és ki kéne próbálnia 1920x1200-ban... tuti tátva maradna a pofája... -.- -
#1627 azt írják az 576-on, hogy ma már lehet kapni sima pc-st -
#1626 Én is befejeztem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam kérlek szépen mindenki életben maradt, összejöttem Tali-val, és nem csináltam meg azt amit az Illusive man kért . Be is kaphatja felőlem :D Eddig is leöltem a Reapereket ezután is lefogom :D -
#1625 ja bocs nem Te hanem akinek irtál -
#1624 probáld meg 1600x1050-be -
#1623 Ez se semmi arc azért :D
"amikor megjelent a kettő beszereztem az első, gondolván először végigtolom azt és csak utánna kezdek a kettőnek, nekem kimaradt eddig valamiért az első
és hogy őszinte legyek baromira nem kötött le még 2 óra játék után sem
sem a sztori sem a grafika sem semmi a játékban
a grafikamajdnem high beállításoknál is borzalmasan pixeles
ha a sniperrel ráközelítettem valamire nagy kockálat láttam csak alakok helyett
800x600 as felbontás mellett
hát... ez így elég gyenge
valaki erősítsen meg hogy érdemes a második résszel foglalkozni
egy ilyen gyenge első után" -
ricsa008 #1622 ez jó hír -
#1621 Nah, szupcsi, akkor valami torrentoldalon megnézem fennvannak-e már a magyar fájlok. :) -
#1620 Sry nem vettem észre. -
#1619 Olvass már pár posttal lejjebb. -
#1618 Téynleg? linket pls -
Barnez #1617 Az öt hetvenhat-ban megjelent magyarul már ma. Aki tudja, rakja már fel a nyelvi fájlokat az első DVD-ről, a Data/Hungarian.rar fájlt. Kb. 30 mega lesz!
És itt jön az okos része az egésznek:
A Mass Effect 2/Data/sku.ini fájlban a TextLanguages sornál az INT HU-ra kell átírni, ha bemásoltunk mindent a helyére! Ha most átírjátok, akkor a launcher magyar lesz! -
#1616 Naná. :) Növeli a nézettségemet. :D Néztem is, hogy a 11-es nézettség miért ugrott 200-ra. xDDD -
#1615 :D
akkor megkérdem már, hogy lehet e használni? -
#1614 LOL. :D A weblapon amit belinkeltél az első az én videóm. :DDDDDD -
#1613 Na, király, sikerült megcsinálni a befejezést, úgy, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard életben marad. Először is a Normandy-n, azt kell mondani, hogy nem a misszió azt elsődleges, hanem, hogy életben maradjunk. Aztán nem kell elpusztítani a Collector-ok hajóját, tedd azt, amit az Illusive Man mond. A csapattársak nem halnak meg, ha sokat beszéltél velük. Én csak Mirandával beszélgettem, így ő nem halt meg, a többiek viszont igen, kivétel Joker-t. Szóval sok duma a csapattársakkal mindig jól jön. -
#1612 SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
két sex jelenet, miranda is itt van
de a lényeget csak nem mutatják :S ez csak egy simpla -
#1611 gta 4 talán azért kaphatott gyenge értékeléseket, mert valóban iszonyú nagy gondok voltak, tele volt az elején bugokal, én úgy emlékszem, és a nagy hardware igény is szerintem megérdemel 1 pont levonást, hiszen jó dolog hogy nagy terület, és legyen hozzá géped, akkor szép. De ez nem fer. A gta4 -nek 2GB vga memória kell hogy a maximumot tudja akadozás nélkül.
ez manapság egy 70-80ezres vga kb minimum...ez elfogadhatatlan, hátmég a játék idejében mikor kiadták....
én ezt gondolom, a bugok meg botrányossak. Néhány embernél nem voltak textúrák.
Itt nem a jó játékot kell osztályozni, hogy ha valakinél tökéletessen fut.
hanem a szoftvert. a szoftver mégpedig a kiadás pillanatában nem volt tökéletes.... -
#1610 sorry. elnéztem akkor, aszittem neked volt bajod a magas pontszámmal, és a gs emberkék alatt az oldal tulajdonosaira gondolsz....sorry.
-
#1609 ha van olyan fejlesztő, akiknek soha nem kellett fizetni egyetlen értékelésért sem, az biztos a bioware lenne. -
SaGa Jr #1608 Ugyan nem spoiler a kérdésed, de hogy mások lelki nyugalmát ne zavarjuk meg vele megy a válasz spoiler-be. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő is normális humanoid, csak a faja már olyan régen él a flottilla steril környezetében, folyamatosan a szkafanderszerű rucijába zártan, hogy immunrendszerük iszonyatosan legyengült, emiatt ha leveszik akkor bármely betegség könnyedén végez velük. Bolygójuk már régóta nincs, hanem a vándorló flottilla hajóin élnek már hosszú ideje, de még ott sem veszik le gyakran a rucit, mert a hajóik már régiek, sok hiba előfordulhat és a szkafander legalább megvédi őket egy véletlen baleset hatásaitól. -
#1607 Sziasztok!
Nem tudom kinek mennyire spoilerde biztos ami biztos senkitől nem venném el a felfedezés örömét. Taliról van benne szó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy Tali elvileg akkor rendes lélegző lény, csak a páncél ami rajta van azt nem veheti le,mert akkor meghalna ? és csak a bolygóján lenne biztonságban ugye ? :)
Am bírom a kiscsajt kurvanagy amikor zavarba jön :D -
#1606 576-nál már kapható az alap kiadás. 4 nappal korábban megjött. O.o
Persze a CE csak jövő héten várható. :( -
rexsimus #1605 Hülyék mindenhol vannak!