19778
  • MerlinW
    Jaja, CDProjekt oldalán van magyar 1.02 patch, illetve van leírás, hogyan tudod felcuccolni rá az angol nyelvű második DLC-t. Miután ez a DLC semmi komoly társalgást nem tartalmaz, gyakorlatilag egy arénajátékot ad, nem fog annyira hiányozni a magyar felirat.
  • Richardix
    az 1.02 patch van magyar nyelvűre, a 2. DLC viszont nem.
  • raepa
    Ezt irtak a dragon agerol is, aztan az is megjott csutortokon.
  • blackcalibra
    Ez a második DLC az 1.02 javítással az eredeti magyar nyelvűre is megoldható, vagy ahhoz csak az 1.01-es első DLC passzol?
  • blackcalibra
    És ami a legjobb, hogy az ottani kommenteket átböngészve még meg is magyarázza.
  • Madmano
    Csak 30mega lenne?Nem kevés ez kicsit?
  • Gubberx
  • DarkSector
    estére tutira, főleg hogy állítólag 30mb....
  • Madmano
    Nem akarok haszonlesőnek tűnni,de remélem,akkor nemsokára fenn lesz valahol a magyarítás.....
  • MerlinW
    "800x600 as felbontás mellett"

• MerlinW
    Nem az, Garrusnak nem látszódtak a tetoválásai, ill a texura az ercán is el volt mosódva. A második DLC-vel érkező patch-el lett javítva (asszem 1.02).
  • ShaiHulud
    Cdgalaxisnal vegul 9990 ft lesz a CE ha neten rendeled meg.d e csak jovohet hetfon lesz.
  • grimm13
    Ha Garrus bug alatt azokra a nagy pixelekre gondolsz akkor azt meglehetett oldani egyszerűen de a 2-nek tényleg nagyon szép a grafja
  • wesker24
    Jaja ma már kapható a sima Mass Effect 2 magyarul az 576 KByte-ban !

• Richardix
    de azért az 1-ben ott volt a Garrus bug, ami azért lássuk be, nem volt vmi szép :P
  • Gideon Wieth
    Nekem tátva maradt :P Viszont tény ami tény az első rész karakterei szépen ki voltak dolgozva, viszont néhány helyszín hagyott egy kis kivánnivalót maga után :-)
  • Kongy
    OMFG.... azért ez már fáj. Ritka az ilyen játék mint a ME2 ahol ilyen rohadtul élesek a textúrák. A karaktrek kidolgozása az 1ben is fantasztikus volt, a 2ben sikerült ez überelni... Nem vagyok elfogult, de ami szép, és részletes, azt ne fikázzák már le. Talán gépet kéne cserélnie, és ki kéne próbálnia 1920x1200-ban... tuti tátva maradna a pofája... -.-
  • koschwarz
    azt írják az 576-on, hogy ma már lehet kapni sima pc-st
  • Gideon Wieth
    Én is befejeztem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam kérlek szépen mindenki életben maradt, összejöttem Tali-val, és nem csináltam meg azt amit az Illusive man kért . Be is kaphatja felőlem :D Eddig is leöltem a Reapereket ezután is lefogom :D
  • Kori
    ja bocs nem Te hanem akinek irtál
  • Kori
    probáld meg 1600x1050-be
  • blackcalibra
    Ez se semmi arc azért :D
    "amikor megjelent a kettő beszereztem az első, gondolván először végigtolom azt és csak utánna kezdek a kettőnek, nekem kimaradt eddig valamiért az első
    és hogy őszinte legyek baromira nem kötött le még 2 óra játék után sem
    sem a sztori sem a grafika sem semmi a játékban
    a grafikamajdnem high beállításoknál is borzalmasan pixeles
    ha a sniperrel ráközelítettem valamire nagy kockálat láttam csak alakok helyett
    800x600 as felbontás mellett
    hát... ez így elég gyenge

valaki erősítsen meg hogy érdemes a második résszel foglalkozni
    egy ilyen gyenge első után"
  • ricsa008
    ez jó hír
  • Kongy
    Nah, szupcsi, akkor valami torrentoldalon megnézem fennvannak-e már a magyar fájlok. :)
  • Prince23
    Sry nem vettem észre.
  • balee4
    Olvass már pár posttal lejjebb.
  • Prince23
    Téynleg? linket pls
  • Barnez
    Az öt hetvenhat-ban megjelent magyarul már ma. Aki tudja, rakja már fel a nyelvi fájlokat az első DVD-ről, a Data/Hungarian.rar fájlt. Kb. 30 mega lesz!
    És itt jön az okos része az egésznek:

A Mass Effect 2/Data/sku.ini fájlban a TextLanguages sornál az INT HU-ra kell átírni, ha bemásoltunk mindent a helyére! Ha most átírjátok, akkor a launcher magyar lesz!
  • Kongy
    Naná. :) Növeli a nézettségemet. :D Néztem is, hogy a 11-es nézettség miért ugrott 200-ra. xDDD
  • Prince23
    :D

akkor megkérdem már, hogy lehet e használni?
  • Kongy
    LOL. :D A weblapon amit belinkeltél az első az én videóm. :DDDDDD
  • Kongy
    Na, király, sikerült megcsinálni a befejezést, úgy, hogy
    Shepard életben marad. Először is a Normandy-n, azt kell mondani, hogy nem a misszió azt elsődleges, hanem, hogy életben maradjunk. Aztán nem kell elpusztítani a Collector-ok hajóját, tedd azt, amit az Illusive Man mond. A csapattársak nem halnak meg, ha sokat beszéltél velük. Én csak Mirandával beszélgettem, így ő nem halt meg, a többiek viszont igen, kivétel Joker-t. Szóval sok duma a csapattársakkal mindig jól jön.
  • Prince23
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

két sex jelenet, miranda is itt van

de a lényeget csak nem mutatják :S ez csak egy simpla
  • DarkSector
    gta 4 talán azért kaphatott gyenge értékeléseket, mert valóban iszonyú nagy gondok voltak, tele volt az elején bugokal, én úgy emlékszem, és a nagy hardware igény is szerintem megérdemel 1 pont levonást, hiszen jó dolog hogy nagy terület, és legyen hozzá géped, akkor szép. De ez nem fer. A gta4 -nek 2GB vga memória kell hogy a maximumot tudja akadozás nélkül.
    ez manapság egy 70-80ezres vga kb minimum...ez elfogadhatatlan, hátmég a játék idejében mikor kiadták....
    én ezt gondolom, a bugok meg botrányossak. Néhány embernél nem voltak textúrák.

Itt nem a jó játékot kell osztályozni, hogy ha valakinél tökéletessen fut.
    hanem a szoftvert. a szoftver mégpedig a kiadás pillanatában nem volt tökéletes....
  • DarkSector
    sorry. elnéztem akkor, aszittem neked volt bajod a magas pontszámmal, és a gs emberkék alatt az oldal tulajdonosaira gondolsz....sorry.
  • koschwarz
    ha van olyan fejlesztő, akiknek soha nem kellett fizetni egyetlen értékelésért sem, az biztos a bioware lenne.
  • SaGa Jr
    Ugyan nem spoiler a kérdésed, de hogy mások lelki nyugalmát ne zavarjuk meg vele megy a válasz spoiler-be. :)

ő is normális humanoid, csak a faja már olyan régen él a flottilla steril környezetében, folyamatosan a szkafanderszerű rucijába zártan, hogy immunrendszerük iszonyatosan legyengült, emiatt ha leveszik akkor bármely betegség könnyedén végez velük. Bolygójuk már régóta nincs, hanem a vándorló flottilla hajóin élnek már hosszú ideje, de még ott sem veszik le gyakran a rucit, mert a hajóik már régiek, sok hiba előfordulhat és a szkafander legalább megvédi őket egy véletlen baleset hatásaitól.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Nem tudom kinek mennyire spoilerde biztos ami biztos senkitől nem venném el a felfedezés örömét. Taliról van benne szó

Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy Tali elvileg akkor rendes lélegző lény, csak a páncél ami rajta van azt nem veheti le,mert akkor meghalna ? és csak a bolygóján lenne biztonságban ugye ? :)

Am bírom a kiscsajt kurvanagy amikor zavarba jön :D
  • balee4
    576-nál már kapható az alap kiadás. 4 nappal korábban megjött. O.o
    Persze a CE csak jövő héten várható. :(
  • rexsimus
    Hülyék mindenhol vannak!