19778
-
Richardix #1804 ILYET NE MONDJ! Nem fogom kibírni XD -
#1803 hátmég ha magyarositás lenne hozzá. -
Pares #1802 Így pár óra játék után: Te jószagú Atya Úr Isten! Ez mekkora játék! A Bioware megint nagyot alkotott! -
#1801 fagy? ennyire hideg van nálatok? :D -
#1800 még a still life nagy zsír kalandjáték....de a 2. része már szar volt. -
#1799 de játszanék már én is 2 vel de még mindig fagy .... ehh -
#1798 nem ...a cimét ismerem, meg hogy szar wársz, de amugy semmit.
mert kicsit nehezen emésztem meg a sztár wársz univerzum tagjait.
a filmnél is a 3 uj részt, már meg se néztem, mert a sok csillogó villogó effecttől féltem hogy megvakulok... -
#1797 köszi -
#1796 ME 2 - az első videóteszt -
#1795 Ha nem hallotál még róla garantáltan lesz a történetben egy akkora csavar amitöl én speciel köpni-nyelni nem tudtam. -
#1794 Innen. Tényleg hatalmas egy játék. :) -
Richardix #1793 de nem az a bajom, hogy azonos a jelentése, hanem h hangmagasságra pontosan UGYANAZT mondja... ez egyszerűen baromság... akkor már maradjon meg a mondja/szépen mondja/bunkón mondja v vmi. -
#1792 igen az egyben is volt ilyen színtű hogy : 1. Nem 2. Nem hiszem. 3. Biztos nem . -
Richardix #1791 azért... hiába olvasod el a kérdést, a választ helyenként olyan jól leírták, hogy nem is azt mondja amit akarunk.
Kedvencem, hogy van 3 választási lehetőség, de tökmind1 melyiket választod, ugyanazt mondja... ebbe hol az értelem? -
#1790 jah baloldalt néha.... -
#1789 jah akkor hogy dugjál, mindig jobb felső? :D -
gezu1025 #1788 Ha jól emlékszem külön színnel voltak jelölve a renegát és a jó válaszok, asszem a jó volt a kék, ajj mikor maximum volt a rábeszélésem, vajon abból valami megmarad-e... -
#1787 jah vágom akkor lehet nosztalgiázok, ha valóban jó az első rész története... -
#1786 Sajnos igen. Ezzel nem kényszerítik rá a lustát, hogy elolvassa akár csak a kérdést is.
Jobb oldal fent: paragon, közép: semleges, lent: renegád
Bal oldal opcionális / bűvölés-megfélemlítés esetében, mint jobb oldalt /. -
#1785 minek én izmos vagyok elvertem puskatussal :D -
#1784 Computer role playing game.
Mind a kettöhöz készült felirat a magyaritások portálon fenvannak. -
Richardix #1783 Warez védelem a lóf*szt, ismerek embert, eredetivel is megvolt a bug. -
gezu1025 #1782 Google-ba beirod, hogy Amnézia és 5,6,7 link mind jó, és ott van normális végigjátszás tippek, trükkök és minden hasznos dolog. -
#1781 "ha túlmelegedett akkor az túl volt melegedve"
Az egy jó öreg warez védelem:) -
#1780 mindig a felső válasz (jobb oldalt) a helyes, és az alsó a renegád???? -
gezu1025 #1779 Az a túlmelegedési bug nekem is megvolt anno
Én Ashleyvel jöttem össze, kiváncsi leszek, hogy is lesznek ez a betöltöm a mentést mit hoz át vajon, mennyire befolyásol, na jöjjön már az a nyelvi fájl. -
#1778 mi az a crpg?
és a kotor részei magyar feliratossak? -
#1777 ez érdekes nagy vonalakban elárulhatná valaki.
egyszer egy cikkben azt olvastam, hogy AKI EMLÉKSZIK AZ ELSŐ RÉSZ VÉGÉRE ÉS VÉGIGJÁTSZOTTA AZ TUDHATJA, HOGY MIRŐL FOG SZÓLNI A 2.RÉSZ.
nah most én végigvittem az elsőt pár napja, de kurvára nem tudom miről fog szólni a 2., még lila fing se lebeg a környezetembe.
vagy arra értik, hogy a végén mikor monnya hogy ezzel nincsen vége?
és hogy a Pusztító visszatér? -
#1776 nee amnnézia azt hol lehet megszerezni :D nagyon régen toltam már ron al :D -
gezu1025 #1775 A KOTOR 1 az számomra nem más mint az a játék ami megszeretette velem az rpg-ket persze, ez még az Amnézia nevü csodával kezdődött :D
Úgy látom mára már nem várhatóak a nyelvi fájlok... Na akkor majd talán holnap -
#1774 Na sikerült végigtolni az egyet , összejöttem Liaraval megvolt az ágyjelenet :D Bár a vége nem volt egyszerű mert kaptam egy szép kis bugot , aminek következtében Sarent a végén több mint a fél életétől puskatussal kellett agyonvernem , mert nekem olyan volt a túlmelegedés a játék utolsó negyedében ,hogy ha túlmelegedett akkor az túl volt melegedve , tehát mentés kilépes és betöltés hűtötte csak le , csak hát sarennél harc közben nem igazán volt mentés :D bár kicsit érdekesebb volt a bug mert pl sörétes két lövés után snipa 1 után , karabély kb 2 mp , a pisztoly meg jó volt egyszer csak lőttem egyet teljesen hidegen és túlmelegedett . Szal jó buli volt :D (legalább már értem miről szólna a 2. rész :D) -
#1773 Jogosan csalodtál mert meg se közelitette a KotOR 1 szinvonalát ami az egyik legerösebb crpg story szerintem.
Igaz a második rész már nem Bioware volt hanem Obsidián és a kiadó miatt elöbb kelett kijöniük a játékal igy gyakorlatilag az utolsó harmadát elégé összecsapták. -
Richardix #1772 eddigi eszámolók alapján a 2 túlteljesítette elődjét, szal nyugi :) -
gezu1025 #1771 Állítólag a trilógia után shepard nélküli teljesen új történetet fognak felépíteni ebben az univerzumban. Amúgy mennyire jo az ME2 mert a KOTOR2 az ritka szar volt storyban az 1 után nekem és ott nagyot csalódtam a 2. részben... -
#1770 Igen magyar nyelvü. -
Richardix #1769 szó mi szó, Shepard nélkül is rengeteg lehetőség van ebben az univerzumban, de kétlem h ki fogják használni... :S -
Drizzthsz #1768 A simában magyar kézikönyv van... Nem??? -
#1767 Most látom csak, hogy lehet sebhelyes arcú, vörös szemű renegát Shepardot csinálni. :D Fable és KotOR ruleZ -
#1766 -