19778
  • robotnyk
    keresd meg a scannerrel a distress beacont, a radaron egy fehér vonal mutatja, merre keresd. ha megvan, bal gombbal probe, és utána le lehet szállni.
  • kr1szmester
    nyomod a jobb egérgombot és abban a kis karikában megjelenik egy fehér egyenes, mint valami iránytű. "követed" (elforgatod a bolygót, amerre mutat) és ha egy fehér ponthoz értél kilősz egy probe-ot és ott lesz hogy land, ha így se megy akkor lehet hogy kifogytál a probe-okból azt lehet venni fuel stationon.
  • SZEG007
    Amugy én nem akarok azonosulni itt se mindig a karakterel, mert szeretném végigjátszani többször is más döntéseket hozva, ami nem mindig felel meg az elveimnek.Nöi karakterel is végigtolom mert minden egyes részletre kiváncsi vagyok elsö részt is 6x végigtoltam 3 férfi, és 3 nöi karaktert inditva:)
  • kr1szmester
    én sem tudom beleélni magam. meg azért gondoljunk már bele. mint egy nő, aki a sereg legkiválóbb harcosa, az Akúzi csatától kezdve Sarenig átélt mindent. azért az nem kóser :D :D
    meg nem tudnám azt sem elképzelni hogy egy nő a hihetetlen harci tudásával stbstb megmenti(?) a galaxis a Pusztítóktól. :D szerintem abszurd de ér ütni.
  • Kongy
    halljátok, Jacobnak segitenék, de a bolygóra amire mennéi kéne nem lehet leszállni, csak scannelgetni... mit csináljak h letudjak szállnI??
  • Eagle16
    Lehet...én csak veterán nehézségen játszom, bolygót meg csak akkor scannelek, ha kell valami fontos fejlesztésre az ásvány.
    30 óra, az szép...pedig én aztán tényleg csigalassúsággal haladok a játékban.
  • Kongy
    Nem tudom, én sem indítottam soha női karaktert RPG-kben... egyszerűen nem akarok más lenni, férfi vagyok, és egy női karival nemtok azonosulni... Oké, ott van Lara a TR-ből, de vele nem is kell azonosulni. :S Egy RPG-ben inkább...
  • mike01010101
    Ez a "latens homoszexualis" kifejezest nem akartam irni de szerintem is igy van
  • enlightened
    15 óra és semmit se hagytál ki. Én 30 óránál tartok és még csak most megyek a purgatory-ba:D. Mondjuk lehet azért mert insanity-n tolom és így tovább tart a lövöldözés, de én szétscanneltem az összes bolygót is amit találtam.
  • SZEG007
    Nem a karakter seggét kell nézni és akkor nem lesz probléma férfi karaktert inditani, amugy aki csak nöi karakterel játszik arra szokták mondani hogy látens buzi:P
    Ja és Tomb Raidert rengeteg csaj is játszik pont azért mert vagány, szexi, és okos karakter melyik csaj ne szeretne a börébe bujni.
  • grimm13
    Egyet értek de ha pofozkodsz a többi fórumozó elkap és összerugdos még így online ...
  • mike01010101
    Soha nem jatszottam meg noi karakterrel (ffi vagyok). Egy szerepjatek valahol arrol szol hogy valakinek a szerepebe kepzelem magam, tehat ugymond egyesszam elso szemelyben nyomom. A sajat emberi habitusom alapjan hozom meg a jatekbeli donteseket is stb. Szoval nekem mindig furcsak azok akik noi karakterrel mennek, (himnemukent), de nem vagyunk egyformak.
  • Richardix
    Istenem, ha lenne pénzem, most csak megvenném, és nem kéne a warez miatt tépnem a hajam :(
  • kr1szmester
    valaki igazán feltötlhetni a magyar fájlokat mert pofán vágok valakit ha ma se lesznek meg :D
  • Eagle16
    15 óránál tartok, és még kell 2 csapattárs :D
    Már vettem fűszert is a hajóra, meg az orvosunknak italt...semmit sem hagyok ki :D

Van ez az M-920 Cain nevezetű nehézfegyver, ami tényleg marha jó, mert leszed egy Gunship-et egy lövésből, de 100 lőszer kell hozzá...egyetlen lövéshez...szóval annyira mégsem jó, de ha egyszer összegyűlik hozzá a 100 lőszer, akkor bármit elpusztít.

Videó
  • grimm13
    Szerintem jobban jársz ha nem a karaktered seggét hanem a képernyő további részeit nézd :D A szerelmi szál meg a történet része nem ?Akkor meg......... ?
  • Me0w
    Ahhoz meg egy offline rpg nagyon keves valasztasi lehetoseget biztosit, hogy valoban ki lehessen jatszani azt a szerepet, amit szeretnek. Altalaban az extrem jo es az extrem rossz koztt nem lehet opciokat valasztani, igy az egesz beleelos dolog az ertelmet veszti - szerintem.

A noi Shep hang nekem is bejon nagyon, remekul eltalalt hang. Jo, ahogy a renegade opcioknal helyreteszi a lenyeket ;)
  • Me0w
    En minden rpg/mmo-ban noi karaktert inditottam eddig, nem vagyok kepes egy faszi valagat bamulni heteken/honapokon at. A szerelmi szalakat kihagyom, ez engem nem foglalkoztat.
  • Pluskast
    Egyet kell értsek. Akinek meg nincs az fizessen be egy kurvára :D Az élmény sokkal jobb lesz mint a hand jobb :D
  • krisztajo
    Jól van na, meg ne kövezetek. Örülök, hogy így gondoljátok! Akkor éljenek a női karit indító férfi játékosok!
  • Neton
    Van könyv belőle, csak itthon nem jelent meg magyarul. :D
  • Scouser
    Gyerekek milyen szex jelenetek? Nemhogy megdugnátok a barátnőiteket, minthogy ilyenre élveznétek:) LOL
  • Neton
    Ráadásul a szex jelenetek is jobban ütnek így sztem. :D
  • Prince23
    Uncharted 2-nél pl egy macsó ugrálgat....:D Mellesleg én először mindig ffi karakterrel kezdek. Jobb úgy nyomulni csajokra sztem...először legalábbis
  • Gubberx
    Nekem meg asszony nem engedi
  • koschwarz
    férfiként soha egyetlen játékban nem indítottam női karaktert, még csak ötlet szintjén sem merült fel nálam...
  • PhantomAss
    én is női karaktert indítok ahol lehet, az első részben is női karakterem volt
    pedig fiú vagyok
    és sztem ez abszolút nem beteg dolog, egyszerűen jobb nézni egy nőt mint egy faszit
    a tomb raider is ezért jó, hogy nézne ki ha egy macsó ugrálna a sziklákon...
  • valaminick
    pontosabban közösülni:))
  • Madmano
    Ahogy nézem,még nuku magyarítás.....
  • Rage47
    én nem a karakter seggét bámulom, hanem azonosulni akarok a karakterrel
  • Calver
    hát... nem Steve Blum-ot (Spike - Cowboy Bebop, Mugen - Samurai Champloo, illetve itt Grunt-ot szinkronizálja, DAO-ban pedig Oghren-t) szervezték be Shepard-nak, ami szvsz rossz döntés, tekintve h kb ő a legjobb és legsokoldalúbb szinkronhang akit találni lehet... mindenesetre lehet másnak bejön férfi Shepard hangja, nekem nagyon nem. na meg ki a fene akarja egy hím karakter seggét bámulni sok-sok órán keresztül? (bevált dolog, annak idején pusztán ezen az elven elindulva lett sikeres a Tomb Raider )
  • Prince23
    Már igazán írhatna a cdgalaxis, hogy kqapható. Mitől tojnak? EA?
  • krisztajo
    Nekem nincs bajom a férfi Shepard hangjával, de nyilvánvalóan más ehhez a hozzáállásom. Viszont az übermacsó kinézete már inkább zavar. Annyira tesztoszteronosra sikerült, hogy azt már nekem nem veszi be a gyomrom. Ehhez képest az új videókban minden csajszi ráugrik és leteperi! Ez aztán a röhej!!! Vagy az ürmacsóknál ez az új módi???
    A női hangot én is nagyon bírtam és egész helyes karit is össze lehetett hozni. Én mondjuk nem fenyegetőztem, de anélkül is jó volt hallgatni.
  • aricsi
    Na,ezt még nem is hallottam. Sztem jó a hangja,nekem nem bassza a fülem.Legalább nem ugyanaz a szinkronhang mint az összes többi videjátékban a férfi főszereplőnek,ugye az Uncharted Drake-jére gondolok,innen talán a legismertebb. Újabban a pl a Dark Void-ban is Drake a főszereplő
  • Calver
    románc ide vagy oda, igen sokan pusztán azért indítanak női karaktert, mert a férfi Shepard szinkronhangja, nos, hogy is mondjam... erotikus. legalábbis nekem és még igen sokaknak roppantul bassza a fülünket. viszont Jennifer Hale szinkronja kiváló, és öröm hallgatni amikor pl. épp fenyegetőzöl Shepard-al
  • ZoliJ
    Van benne szerelmi szál, akkor is ha női karakterrel játszod
  • aricsi
    Uhh,akkor csak remélem hogy nekem is jut,mer én csak ma adtam le az előrendelést(értesítés kérést). Amúgy volt már róla szó hogy DLC-k PC-re fizetősek vagy ingyenesek lesznek? Mert már van pár letölthető cucc,pc-re ingyenes de x360-ra is. Pl ez: Zaed Massani DLC
  • wedge31
    Hát igen a kalóz ,férfi mesterség...
  • obe
    ma reggel kaptam mail-t, hogy február 1 a CE változat érkezése, és 9990 huf lesz...király (cd galaxis)
  • krisztajo
    Lehet, hogy van, de úgy látszik az már nem volt olyan érdekes, hogy feltegyék és azt is meglehessen nézni! De igazságot ezzel kapcsolatban majd úgy is csak hivatalos úton a készítőktől vagy játék közben fogjuk megtudni. Csak sajnálom, hogy nagy kalózkodásban ez kimarad, mert nem foglalkozott vele senki. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen aki női karit szeretne indítani!