19778
  • DarkSector
    Wattafakk?! lehet ez lenne a mass effect-el is egy idő után...

• kr1szmester
    igénytelen lenne bioware-hez szerintem egy ilyesmi karakter.
  • kr1szmester
    ami angol nyelvű :)
  • wedge31
    Ki tudja lehet a harmadik végén shepard ugy adja be a kulcsot hogy már nem tudják sehogyse összekaparni.
    Én simán eltudnék képzelni egy ME univerzumba játszodó storyt shepard nélkül söt galaxismegváltó küldik nélkül is pl egy krogan zsoldosként nem volna rossz.
  • Drizzthsz
    Kiváncsi lennék mekkora a magyar kézikönyv. Kb. ezen múlikk, hogy a CE-t, vagy a simát veszem.
  • kr1szmester
    mass effect hanna montana chips B)
  • kr1szmester
    hát a bioware szerintem így is bőven kamatoztatja a bevételeket a kiadásokkal :D a tehén is megdöglik egyszer :)
  • DarkSector
    na ezt ne, akkor jön a gokart, meg a mass effect társasjáték...meg mass effect tetris...
  • DarkSector
    nem volt szó arról, hogy kivennék sepárdot, de lovagolni a karakterén se jó.
    a szar varsz is unalmas, mert mindig ugyanazt látod, ugyanazok az emberek, tökmindegy mikor mien kidolgozottan, de ugyanazokat látod.
    unalmas már...itt is a 4.ben már a swárceneggert kéne irányítani, mint a homokfalva kormányzóját...:D
  • gezu1025
    Én úgy tudom, hogy 3 az biztos, hogy lesz mivel trilógiának volt, van tervezve. És legjobb tudásom szerint erősen biztos, hogy utána is fognak még ebben a világban játszodó játékokat csinálni mivel igen csak jó a bevétel amit ezzel a világgal összehoznak...
  • kr1szmester
    A 3 az biztos volt az elejétől fogva. 4. részről nem tudok. de ha a 3. nem elég(szerintem pont elég lenne) akkor a 4.-nél tényleg álljanak meg :) nem azért mert nem szeretném hogy menjen tovább de ha húzzák nagyon az már nem olyan jó...
    meg egy nem shepard-os mass effect olyan lenne mint star wars vader nélkül.
  • DarkSector
    igen rámész, és bal egér gomb.
    ha tétlenkedsz, elba..od, akkor visszaugrik. ha ügyi vagy akkor 3-at kell megtalálnod.
  • DarkSector
    őszintém mikor megnéztem énse arra gondoltam...:D
  • Drizzthsz
    Bal shiftet meg kell nyomni, ha rajta vagy a megfelelőn.
  • saiyanjin
    Sziasztok,

A hackelés része nemtiszta nekem, tudom az ugyanolyan kódot kell keresni,de rámegyek és nemtörténik semmi.

Thnx
  • Frank99
    a Bourne csapda valóban jó film (sorozat)
    osztennyi
    bárki letölthette, ellophatta, csak gondolom a rendező (stb) nem erre gondolt :-)))
  • DarkSector
    monnyuk télleg kevés az 1-2 év, de pontossabban ha az IGN így monnya....+ még a sok sok csúszás a megjelenés előtt...:D
  • Richardix
    én 2012-ről tudok,de ha te mondod :p
  • DarkSector
    jah 2011-ben fogják kiadni...:D
  • Kongy
    100, hogy lesz ME3, mert maga a ME2 utal rá! Idézem egy ilyen tippet adott ki nekem egyszer töltőképernyőnél: "Keep your saves, and you'll be able to import them in Mass Effect 3... if you survive" vagy vmi iesmi:D Utal is a játék végére. :D
  • Cat 02 #1744
    Sőt, igazából olyan vége van, hogy ... + SG-n volt cikk, hogy lehet lesz 4 (vagy csak ebben az univerzumban játszódó játék)
  • wedge31
    Biztos hogy lesz söt már hallani hogy nem állnak meg egy triologiánál de persze abba már nem shepard lesz a föszereplö.
  • balee4
    Lesz, mert eleve trilógiának tervezték.
  • DarkSector
    legutóbb ien érzésem a Bourne film-nél volt, az nagyon odaszegezett a képernyő elé, és azt is egybe néztem meg, mert a 3.részénél hallottam hogy létezik ien film is...:D hú az mekkora trilógia...

bízom benne, hogy lessz mass 3 is...:D és mint egy 3 részes könyv...egy nagy történet...:D
  • Frank99
    nekem nem kell bizonyítani, az elsőt warezoltam, ezt pedig +veszem. Mert láttam, azt amit te!

Megéri.
  • DarkSector
    grat hozzá.
    megveszem, ahhogy megdumáltuk is, mert tetszik.
    csak az a kérdés hogy mikor és mennyiért.
    de küldök képet ahhogy hozzájutok. ennél egy 4000-5000-el kiegyeznék majd később, ha kicsit lejjebb megy.

mivel hozzájutottam az első részhez, és megtudtam mien jó is a története...nem hiányozhat a gyüjteményemből...a 2. rész sem...remélem legalább annyira izgalmas, mint az első rész...
  • Frank99
    mert pont az írgya' be, aki nem fogja soha megvenni :-)))

ezért mufurc.(nem találtam találóbbat, így este 9 felé)

én megrendeltem 576

de ezt már megdumáltuk cod6-ban nem?

• eLiXir
    mar kaphato 576ba
  • DarkSector
    most nincs sajna lóvém várom a melót, hogy mehessek keresni...akkor se találok valszeg...:D

miért mufurc?
    télleg kapható. egy cod6 áráért...:D
  • Frank99
    TE gondolom nem rendelted meg?
    tőled egy kicsit mufurc az infó

:-)))
  • ruffirant
    több a semmimnél :P
  • Richardix
    igazad van... ez nem nagy szám :P
  • DarkSector
    találtam magyar szövegeket.
    például a beállitások a LAUNCH ablakban magyarosítható még...bár ez nem nagy szám...:D

[URL=http://www.megaupload.com/?d=G7WOFNW4]"Settings/Beállítások" menü magyarul....[/URL]másoljátok a könyvtárt a rar-ból a játék könyvtárába.
    ezután az indító felületen nyomjatok a "Settings/Beállítások"-opcióra...

a képméretarány valami miatt nem mutatja jól az alapértelmezett 4:3, 16:9 illetve 16:10-es választható szövegeket...:S
  • DarkSector
    ekkora eltérések nem szoktak menni a játékmenetben
  • Kongy
    Hát igen, ráadásul az Xboxra még butítani is kell a grafikát kicsit...
  • krisz255
    http://www.youtube.com/watch?v=LWGwNTWz4sM
    joker robotxd
  • MerlinW
    Kal'Reegar (quarian ipse hangja)
  • ewuk
    nekem ugyan nincs konzolom, de egyik ismerősöm azt mondta, (neki van) hogy pl. a dragon age majdnem hogy egy hack and slash lett xboxra, míg pcn azért ennél jóval több. tényleg nagy a differencia a két port között.
  • ricsa008
    egyenlőre nem jött be DarkSector jóslata:( de még van idő
  • Tatyla
    a Chuck sorozatot miatta néztem :)