19778
-
#1764 Wattafakk?! lehet ez lenne a mass effect-el is egy idő után...
-
kr1szmester #1763 igénytelen lenne bioware-hez szerintem egy ilyesmi karakter. -
kr1szmester #1762 ami angol nyelvű :) -
#1761 Ki tudja lehet a harmadik végén shepard ugy adja be a kulcsot hogy már nem tudják sehogyse összekaparni.
Én simán eltudnék képzelni egy ME univerzumba játszodó storyt shepard nélkül söt galaxismegváltó küldik nélkül is pl egy krogan zsoldosként nem volna rossz. -
Drizzthsz #1760 Kiváncsi lennék mekkora a magyar kézikönyv. Kb. ezen múlikk, hogy a CE-t, vagy a simát veszem. -
kr1szmester #1759 mass effect hanna montana chips B) -
kr1szmester #1758 hát a bioware szerintem így is bőven kamatoztatja a bevételeket a kiadásokkal :D a tehén is megdöglik egyszer :) -
#1757 na ezt ne, akkor jön a gokart, meg a mass effect társasjáték...meg mass effect tetris... -
#1756 nem volt szó arról, hogy kivennék sepárdot, de lovagolni a karakterén se jó.
a szar varsz is unalmas, mert mindig ugyanazt látod, ugyanazok az emberek, tökmindegy mikor mien kidolgozottan, de ugyanazokat látod.
unalmas már...itt is a 4.ben már a swárceneggert kéne irányítani, mint a homokfalva kormányzóját...:D -
gezu1025 #1755 Én úgy tudom, hogy 3 az biztos, hogy lesz mivel trilógiának volt, van tervezve. És legjobb tudásom szerint erősen biztos, hogy utána is fognak még ebben a világban játszodó játékokat csinálni mivel igen csak jó a bevétel amit ezzel a világgal összehoznak... -
kr1szmester #1754 A 3 az biztos volt az elejétől fogva. 4. részről nem tudok. de ha a 3. nem elég(szerintem pont elég lenne) akkor a 4.-nél tényleg álljanak meg :) nem azért mert nem szeretném hogy menjen tovább de ha húzzák nagyon az már nem olyan jó...
meg egy nem shepard-os mass effect olyan lenne mint star wars vader nélkül. -
#1753 igen rámész, és bal egér gomb.
ha tétlenkedsz, elba..od, akkor visszaugrik. ha ügyi vagy akkor 3-at kell megtalálnod. -
#1752 őszintém mikor megnéztem énse arra gondoltam...:D -
Drizzthsz #1751 Bal shiftet meg kell nyomni, ha rajta vagy a megfelelőn. -
saiyanjin #1750 Sziasztok,
A hackelés része nemtiszta nekem, tudom az ugyanolyan kódot kell keresni,de rámegyek és nemtörténik semmi.
Thnx -
#1749 a Bourne csapda valóban jó film (sorozat)
osztennyi
bárki letölthette, ellophatta, csak gondolom a rendező (stb) nem erre gondolt :-))) -
#1748 monnyuk télleg kevés az 1-2 év, de pontossabban ha az IGN így monnya....+ még a sok sok csúszás a megjelenés előtt...:D -
Richardix #1747 én 2012-ről tudok,de ha te mondod :p -
#1746 jah 2011-ben fogják kiadni...:D -
#1745 100, hogy lesz ME3, mert maga a ME2 utal rá! Idézem egy ilyen tippet adott ki nekem egyszer töltőképernyőnél: "Keep your saves, and you'll be able to import them in Mass Effect 3... if you survive" vagy vmi iesmi:D Utal is a játék végére. :D -
Cat 02 #1744 Sőt, igazából olyan vége van, hogy ... + SG-n volt cikk, hogy lehet lesz 4 (vagy csak ebben az univerzumban játszódó játék) -
#1743 Biztos hogy lesz söt már hallani hogy nem állnak meg egy triologiánál de persze abba már nem shepard lesz a föszereplö. -
#1742 Lesz, mert eleve trilógiának tervezték. -
#1741 legutóbb ien érzésem a Bourne film-nél volt, az nagyon odaszegezett a képernyő elé, és azt is egybe néztem meg, mert a 3.részénél hallottam hogy létezik ien film is...:D hú az mekkora trilógia...
bízom benne, hogy lessz mass 3 is...:D és mint egy 3 részes könyv...egy nagy történet...:D -
#1740 nekem nem kell bizonyítani, az elsőt warezoltam, ezt pedig +veszem. Mert láttam, azt amit te!
Megéri. -
#1739 grat hozzá.
megveszem, ahhogy megdumáltuk is, mert tetszik.
csak az a kérdés hogy mikor és mennyiért.
de küldök képet ahhogy hozzájutok. ennél egy 4000-5000-el kiegyeznék majd később, ha kicsit lejjebb megy.
mivel hozzájutottam az első részhez, és megtudtam mien jó is a története...nem hiányozhat a gyüjteményemből...a 2. rész sem...remélem legalább annyira izgalmas, mint az első rész... -
#1738 mert pont az írgya' be, aki nem fogja soha megvenni :-)))
ezért mufurc.(nem találtam találóbbat, így este 9 felé)
én megrendeltem 576
de ezt már megdumáltuk cod6-ban nem?
-
eLiXir #1737 mar kaphato 576ba -
#1736 most nincs sajna lóvém várom a melót, hogy mehessek keresni...akkor se találok valszeg...:D
miért mufurc?
télleg kapható. egy cod6 áráért...:D -
#1735 TE gondolom nem rendelted meg?
tőled egy kicsit mufurc az infó
:-))) -
#1734 több a semmimnél :P -
Richardix #1733 igazad van... ez nem nagy szám :P -
#1732 találtam magyar szövegeket.
például a beállitások a LAUNCH ablakban magyarosítható még...bár ez nem nagy szám...:D
[URL=http://www.megaupload.com/?d=G7WOFNW4]"Settings/Beállítások" menü magyarul....[/URL]másoljátok a könyvtárt a rar-ból a játék könyvtárába.
ezután az indító felületen nyomjatok a "Settings/Beállítások"-opcióra...
a képméretarány valami miatt nem mutatja jól az alapértelmezett 4:3, 16:9 illetve 16:10-es választható szövegeket...:S -
#1731 ekkora eltérések nem szoktak menni a játékmenetben -
#1730 Hát igen, ráadásul az Xboxra még butítani is kell a grafikát kicsit... -
krisz255 #1729 http://www.youtube.com/watch?v=LWGwNTWz4sM
joker robotxd -
#1728 Kal'Reegar (quarian ipse hangja) -
#1727 nekem ugyan nincs konzolom, de egyik ismerősöm azt mondta, (neki van) hogy pl. a dragon age majdnem hogy egy hack and slash lett xboxra, míg pcn azért ennél jóval több. tényleg nagy a differencia a két port között. -
ricsa008 #1726 egyenlőre nem jött be DarkSector jóslata:( de még van idő -
#1725 a Chuck sorozatot miatta néztem :)