19778
  • gfreak
    GTA4 simám fasza játék lett, csak kell njeki a vas ;)

ma installom a ME2-t...kiváncsi vagyok már nagyon...az egy nagyon bejött, szerintem ezzel sem lesz probléma :D
  • Calver
    látom szövegértelmezéssel komoly gondjaid vannak, akinek válaszoltál épp ezeket író balfaszok mentális képességeit vonta kétségbe.

viszont az igaz, h IGN egy kalap lócitromra is simán 7/10-et ad, egy teljesen közepes és épphogy játszható cuccra pedig simán 10/10-et - lásd GTA4.

szóval ez alapján az ME2-nek jóval feljebb lenne a helye... vagy inkább az IGN-nek már rég a süllyesztőben.
  • TDC Geronimo
    heh? :d
  • DarkSector
    attól függ.gondolod lefizették az értékeléseket?
    akkor ezekszerint mégsem olyan jó a bioshock, a cod6, meg a többi szar játék, mert csak elég pénzük volt, hogy úgy értékeljék...
    értem...akkor ne vegyétek figyelembe sorry.
  • TDC Geronimo
    "Ugyan mennyit fizetett a Bioware ezekért az értékelésekért." A sok értelmes ember GSen. Botrány az az oldal :p
  • DarkSector
    Mass Effect 2 őrület tombol. Minden értékelés 9.5 pont körül mozog! =)
  • edios
    Notin nyomod, vagy nem fejlődött a grafika az utóbbi 4-5 évben?
  • torma1
    Hát igen! Nekem is! Hiába állítok bármit az Nvidia control panelen! Pedig 16-szoros élsimításra van állítva de nem látok különbséget!
  • grebber
    Valami félelmetes recés fos :(
  • Nagylaci
    Más a megoldás... Nekem is ez volt amíg véletlenül nyomtam egy dupla "F" -et! Szóval két gyors "F" nyomás kell nem pedig nyomva tartani a gombot.
  • Calver
    nem lehet, h szimplán átállítottad a melee-t F-ről másra? merthogy ezt ME2 kis kiírásaiban nem igazán fogja fel - én is megcseréltem első lépésként shift és space szerepét, de a "oktató szövegeken" ez egyáltalán nem látszik.

szóval F helyett nyomd meg azt a gombot, amivel számodra unszimpatikus lények arcát szoktad megigazítani.
  • fixpont
    Az egyik tarsam kuldiejt csinalom, vegigviszem kiirja, hogy "tartsd nyomva az F billentyut a kuldetes vegehez" ... es nem megy. Angol forumokon megneztem tobben irjak, hogy nekik se megy sehogy. Azert akarom tudni, hogy ez mindenkinek van-e vagy csak paran szivunk.
  • Cat 02 #1592
  • Cat 02 #1591
    Hol vagy ? Ha anomaly-s cucc és bolygón vagy akkor megy így. Ha nem, akkor keress egy kijáratot(~ami előtte bejárat volt :D) és elvileg vissza visz a legelejére (legalábbis nekem Archangel mellékküldetésénél így volt)
  • fixpont
    Mindegy mit allitok be, megnyomom nem megy.
  • Cat 02 #1589
    Szerintem L kell :D
  • fixpont
    Hogy lehet kilepni a kuldibol?
  • fixpont
    Nekem nem megy a kuldetes befejezese gomb, hiaba nyomom az 'F'-et, nem csinal semmit, nektek se?
  • Dante73
    Csakis Liara. Kaidant megöltem, biztos, ami zicher alapon....
  • wedge31
    Vazze azért az erösen nem románc szerintem ha egy férfi játékos egy nöi karival megdugatja magát egy másik férfi karival...
    Max a leszbi ami van az elsö részben liarával azt beválalnám én is.
  • Richardix
    miről beszélsz? Ugyanúgy van női Shepardnek románca mint a férfinak.. csak Ashley helyett Kaiden van. Mm az 1. részben.. 2-t még nem toltam.
  • wedge31
    Az rendben van csak igy lemaradsz a románcokrol.
  • Dante73
    Én meg, ha csak lehet, női karaktert indítok; Nehogy már egy pasi hátsóját kelljen bámulnom, 2x-3x órán át... 1-ben, Jennifer Garner-t formáztam meg, és hacsak lehet, azzal nyomulok tovább.
  • wedge31
    Nem tudom én magamból indulok ki ha van lehetöség személyre szabni a karit én mindenképp megteszem.
  • Seth
    Szerintem pont ellenkezőleg. Ez a default beállított arc elég karizmatikus. Nekem ő a Shepard, már bevésődött az arca XD
  • wedge31
    Kiváncsi volnék hányan tolják ezzel az arcal ,valszeg mindenki generál egyet magának.
  • Richardix
    idővel megolvad a jég, hidd el :P

@kuci06
    aztarohadt... Shepard éééééééél :)
  • kuci06
    wow
    nem semmi, hogy milyen jól le lett modellezve az arca (holland modell a pali)

• Metalmilitiakid
    ha már a kettő nem akar menni hogy meredjen meg kipróbáltam az 1 et , tök jól haladok , bepróbálkoztam ashley nél egy ilyennel hogy bárkit megcsókolna ha parancsba adnám ? Válasz : Ha felettest akkor nem mert megsérti az ismerkedési szabályokat és jelentenie kéne meg felmenteni a szolgálat alól... szóval sztem nem nyertem :( akkor megyek talihoz vagy a tudóscsajhoz :D
  • czky
    Anomália megvolt, csak a fejlesztést nem tudtam. Köszike!
  • DarkSector
    színtúgy!
    az az OMEGA....énis csak azt lestem meg...:D
  • pxxl
    nagyon ki vagytok éhezve erre a csajra :D
  • Szolnokboy1
    mozgásban jobban látszik. :)

bocs a dupla posztért.
  • Szolnokboy1
    most megnéztem még egyszer a launch trailert és az ott bizony egy cameltoe én szeretem Mirandát. :D

• MerlinW
    Az ásványi anyagokból pedig fejlesztéseket veszel a hajón.
  • Masakari
    az anomália meg mellék küldit jelent:P
  • Cat 02 #1568
    Az. Meg néha van anomália.
  • czky
    Van valami értelme a bolygók szkennelésének és a szondák ledobásának?
    Oké, hogy növekszik az ásványi anyagok mennyisége, és utána?
  • HJ
    Remélem a magyar kiadás nyelvezete hasonlít majd az első részéhez. Nem mondom, hogy teljesen hibátlan volt az első, de az lenne az igazi, ha a két részben a kifejezések legalábbis nagyrészben megegyeznének. Így lenn igazi a "varázs" !
  • Cat 02 #1565
    Screenshotok hova kerülnek ?
    Ám én letiltottam tűzfalon és kész.

#1564: felvihetted a hajóra