19778
-
#1604 GTA4 simám fasza játék lett, csak kell njeki a vas ;)
ma installom a ME2-t...kiváncsi vagyok már nagyon...az egy nagyon bejött, szerintem ezzel sem lesz probléma :D -
#1603 látom szövegértelmezéssel komoly gondjaid vannak, akinek válaszoltál épp ezeket író balfaszok mentális képességeit vonta kétségbe.
viszont az igaz, h IGN egy kalap lócitromra is simán 7/10-et ad, egy teljesen közepes és épphogy játszható cuccra pedig simán 10/10-et - lásd GTA4.
szóval ez alapján az ME2-nek jóval feljebb lenne a helye... vagy inkább az IGN-nek már rég a süllyesztőben. -
#1602 heh? :d -
#1601 attól függ.gondolod lefizették az értékeléseket?
akkor ezekszerint mégsem olyan jó a bioshock, a cod6, meg a többi szar játék, mert csak elég pénzük volt, hogy úgy értékeljék...
értem...akkor ne vegyétek figyelembe sorry. -
#1600 "Ugyan mennyit fizetett a Bioware ezekért az értékelésekért." A sok értelmes ember GSen. Botrány az az oldal :p -
#1599 Mass Effect 2 őrület tombol. Minden értékelés 9.5 pont körül mozog! =) -
#1598 Notin nyomod, vagy nem fejlődött a grafika az utóbbi 4-5 évben? -
torma1 #1597 Hát igen! Nekem is! Hiába állítok bármit az Nvidia control panelen! Pedig 16-szoros élsimításra van állítva de nem látok különbséget! -
#1596 Valami félelmetes recés fos :( -
#1595 Más a megoldás... Nekem is ez volt amíg véletlenül nyomtam egy dupla "F" -et! Szóval két gyors "F" nyomás kell nem pedig nyomva tartani a gombot. -
#1594 nem lehet, h szimplán átállítottad a melee-t F-ről másra? merthogy ezt ME2 kis kiírásaiban nem igazán fogja fel - én is megcseréltem első lépésként shift és space szerepét, de a "oktató szövegeken" ez egyáltalán nem látszik.
szóval F helyett nyomd meg azt a gombot, amivel számodra unszimpatikus lények arcát szoktad megigazítani. -
fixpont #1593 Az egyik tarsam kuldiejt csinalom, vegigviszem kiirja, hogy "tartsd nyomva az F billentyut a kuldetes vegehez" ... es nem megy. Angol forumokon megneztem tobben irjak, hogy nekik se megy sehogy. Azert akarom tudni, hogy ez mindenkinek van-e vagy csak paran szivunk. -
Cat 02 #1592 -
Cat 02 #1591 Hol vagy ? Ha anomaly-s cucc és bolygón vagy akkor megy így. Ha nem, akkor keress egy kijáratot(~ami előtte bejárat volt :D) és elvileg vissza visz a legelejére (legalábbis nekem Archangel mellékküldetésénél így volt) -
fixpont #1590 Mindegy mit allitok be, megnyomom nem megy. -
Cat 02 #1589 Szerintem L kell :D -
fixpont #1588 Hogy lehet kilepni a kuldibol? -
fixpont #1587 Nekem nem megy a kuldetes befejezese gomb, hiaba nyomom az 'F'-et, nem csinal semmit, nektek se? -
#1586 Csakis Liara. Kaidant megöltem, biztos, ami zicher alapon.... -
#1585 Vazze azért az erösen nem románc szerintem ha egy férfi játékos egy nöi karival megdugatja magát egy másik férfi karival...
Max a leszbi ami van az elsö részben liarával azt beválalnám én is. -
Richardix #1584 miről beszélsz? Ugyanúgy van női Shepardnek románca mint a férfinak.. csak Ashley helyett Kaiden van. Mm az 1. részben.. 2-t még nem toltam. -
#1583 Az rendben van csak igy lemaradsz a románcokrol. -
#1582 Én meg, ha csak lehet, női karaktert indítok; Nehogy már egy pasi hátsóját kelljen bámulnom, 2x-3x órán át... 1-ben, Jennifer Garner-t formáztam meg, és hacsak lehet, azzal nyomulok tovább. -
#1581 Nem tudom én magamból indulok ki ha van lehetöség személyre szabni a karit én mindenképp megteszem. -
#1580 Szerintem pont ellenkezőleg. Ez a default beállított arc elég karizmatikus. Nekem ő a Shepard, már bevésődött az arca XD -
#1579 Kiváncsi volnék hányan tolják ezzel az arcal ,valszeg mindenki generál egyet magának. -
Richardix #1578 idővel megolvad a jég, hidd el :P
@kuci06
aztarohadt... Shepard éééééééél :) -
#1577 wow
nem semmi, hogy milyen jól le lett modellezve az arca (holland modell a pali)
-
#1576 ha már a kettő nem akar menni hogy meredjen meg kipróbáltam az 1 et , tök jól haladok , bepróbálkoztam ashley nél egy ilyennel hogy bárkit megcsókolna ha parancsba adnám ? Válasz : Ha felettest akkor nem mert megsérti az ismerkedési szabályokat és jelentenie kéne meg felmenteni a szolgálat alól... szóval sztem nem nyertem :( akkor megyek talihoz vagy a tudóscsajhoz :D -
#1575 Anomália megvolt, csak a fejlesztést nem tudtam. Köszike! -
#1574 színtúgy!
az az OMEGA....énis csak azt lestem meg...:D -
#1573 nagyon ki vagytok éhezve erre a csajra :D -
#1572 mozgásban jobban látszik. :)
bocs a dupla posztért. -
#1571 most megnéztem még egyszer a launch trailert és az ott bizony egy cameltoe én szeretem Mirandát. :D
-
#1570 Az ásványi anyagokból pedig fejlesztéseket veszel a hajón. -
Masakari #1569 az anomália meg mellék küldit jelent:P -
Cat 02 #1568 Az. Meg néha van anomália. -
#1567 Van valami értelme a bolygók szkennelésének és a szondák ledobásának?
Oké, hogy növekszik az ásványi anyagok mennyisége, és utána? -
HJ #1566 Remélem a magyar kiadás nyelvezete hasonlít majd az első részéhez. Nem mondom, hogy teljesen hibátlan volt az első, de az lenne az igazi, ha a két részben a kifejezések legalábbis nagyrészben megegyeznének. Így lenn igazi a "varázs" ! -
Cat 02 #1565 Screenshotok hova kerülnek ?
Ám én letiltottam tűzfalon és kész.
#1564: felvihetted a hajóra