19778
-
#3045 Nos, végigvittem. Nem értem, a történet elég egyszerű az első részhez képest, itt már az első fél órában tudni lehetett hogy mi lesz húsz órányi játék múlva. Közben is derültek ki kisebb érdekességek, de akkor sem voltak olyan egetrengető fordulatok, mint az egyben. Lenne is egy pár kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állítólag meg lehet úgy csinálni, hogy egy csapattársunk se haljon meg. Ez hogyan lehetséges? Nálam ugyanis amikor átmegyünk az Omega-4 relén, és az a pár kényszerzubbonyos elkezd fogócskázni a normandiával a roncsok között, kapásból meghal Jack, Garrus és Thane is. Pedig Garrus mellékküldijét meg is csináltam, vagy ezek nincsenek összefüggésben? Továbbá aki ajtót nyitni küldök, az is meghal. Olvastam hogy Talit kellene, de a topikban is írta valaki hogy nála Tali is meghalt, tehát már négy halottnál járunk.
Továbbá: Első végigjátszásnál megvolt Tali (sohasem látott WTF arckifejezés ült ki képemre, ez lelkiekben megrázott), most Kellyre pályázom, de láttam egy videót, amiben épp őt pépesítik a collectorok a tartályban (nálam spec. először túlélte), úgyhogy féltem. Valakinek megvolt Kelly, és végigjátszás után is életben maradt? -
#3044 Lenne 3 küldetésről kérdésem!
Első az, hogy Thane-s küldetés, mikor már a csapatomban van! Azt írja a játék, hogy beszélj Bailey-yel és kérdezd ki... valakit! Viszont odamegyek Baileyhez, de nincs ilyen lehetőség, és a vallató is zárva van!
Második az az, hogy találtam valami hamis azonosítót, és meg kellene keresnem, kinek kellhet, de nem találtam senkit!
Harmadik pedig az, hogy Omegára csomagot kellett vinnem Ishnek, voltam is ott, de azt hiszem kérdeztem hogy törvényes e, és ekkor elment! Viszont a küldetés megmaradt, és azt írja, hogy "Mindkét csomagot leszállítottad, Ish köszönetet mond, viszont belül azt írja, hogy szállítsam le a csomagot! Ish viszont már nincs a helyén! -
simon7108 #3043 ok thx!és az is mind1,hogy hol inditom el a telepítést?mert vannak játékok amiknél a játék mappájában kell.... -
#3042 Sehová. Exe elindít, nex next finish, elismétli a másikkal is, játszik. A rar file-t csak ideiglenesen teszi oda magának, ne foglalkozz vele, majd letörli. -
#3041 Nem csak téged, engem is:) A legrosszabb szinkron mindközül. Már az első részben is idegesített... evvan. -
simon7108 #3040 na megint problémám adodott!
letoltottem mind a 2 DLC-t a hivatalos oldalrol!
az a gond,hogy mégis hova kell ezeket rakni?mert lejott 2 exe el is inditottam de az exe mellé csak lerakott 1 RAR fájlt és annyi....
most mitcsináljak én azzal?kicsomagoltam de hová kell másolni? -
simon7108 #3039 amugy kik csinálták a fordítást?mert teli van hibákkal....meg néhány dolog is más nevet kapott mint amik az 1. részben voltak:S
pl: Kvarián most Kvári a Pusztítok meg Kaszások.... -
#3038 átküldöm neked gyere x-re
-
#3037 Nekem nem müxik a DLC sehogyse !
Mindent ugy csináltam ahogy aleirásban van de mégse müxik !
Felraktam a játékot kikapcsoltam az auto logint meg a feedbacket !
Sorban felraktam a DLc-ket !
Cracket bemásolni a helyére de amint elinditm dob egy szép error hiba üzenetet és ennyi !
Játékban meg azt irja ki hogy a következő DLC-k nem elérhetők kérjük jelentkezz be a Cerberus hálozatba !
-
#3036 ollé
btw csak engem idegesít elképesztően férfi Shepard hangja? olyan, mintha Stephen Hawking dumálna (igen, hangszintetizátorral), egyszerűen fájdalmas hallgatni... hogy a fenébe használhatták ezt a Mark Meer nevű arcot fő szinkronhangnak? még imdb-s adatlapja alapján rendes tapasztalata sincs benne... (13 film/játék, Jennifer Hale-nél (női Shepard) 215 )
kisujjból tudnék mondani 5 jobb hangot férfi Shepard-nak nála... meh. asszem Miranda meghúzása kimarad. -
#3035 vannak bolygók,ahol 4-5x is lehet találni. türelem. -
#3034 Tud valaki segíteni? Hogyan juthatok 0. elemhez?
Igen, tudom szondáztatom a bolygókat, de nagyritkán akadok rájuk. :S Mindíg csak a másik 3-ból van nyersanyag, ebből sosincs. :S -
#3033 Nincs angol nyelv a keleteurópai verzióban, csak Magyar, Lengyel és Cseh -
SaGa Jr #3032 Ha a honosított verzió is multi nyelvezetű, akkor egyszerűen manuálisan indítsd el a setup-ot a DVD-ről. Ne az automatikus install-t használd, mert akkor magyarul fogja feltenni és nem választhatsz nyelvet.
Bár szerintem ha visszaolvasol 3-4 oldalt (ha annyira zavar a magyarított verzió akkor meg fogod tenni) találsz olyan üzenetet amiben leírják hogy hol és mit kell átírni hogy a magyar szöveg angol legyen.
Amúgy is angolul az igazi, nem a fordított vagy az ME1 ferdített verziói. :D -
#3031 Ééééés helyetted is én olvasok vissza. -
#3030 angolosítás van a játékhoz?Havaer ideadja az eredetijét,felrakom azt más cd kulccsal meg crackkel és az emg alapból magyar,és olyan hülyén hangzanak a nevek,h Lázár projekt,meg Sovereignt se ismertem dfrl,ha nem hallot,vmi F betűs neve volt..Meg eclipse,mint Fogyatkozás...:C
Nem tetszenek az ilyen nevek...Nem Pásztor Jánossal akarok játszani,hanem John Sheparddal. -
simon7108 #3029 ok thx!
azokat nem akartam használni amiket te adtál mivel azokat gondolom crackelni kell és nem akarom elcseszni vele a Cerebrust ha már megvettem:) -
#3028 Igen azok. -
#3027 Olvass vissza, vagy használd amit linkeltem (#3015). Ugyanaz. -
simon7108 #3026 mekkora hulye vagyok:D
most látom,hogy a DLC-k exe-k szoval csak be kell installálni....
de a legfontosabbat elfelejtettem!
a hivatalos oldalrol valo DLC-k kompatibilisek a magyar verzioval?mert az 1. részben nem voltak eloszor azok.... -
kr1szmester #3025 sssshi-
tényleg :o -
simon7108 #3024 már nem téma:)
sikerult megoldani!
már csak azt mondja meg valaki,hogy hova kell másolni a DLC-ket? -
#3023 nm
a lényeg hogy menjen. -
#3022 Leszedtem egy masikat,ebbe mar ezek voltak.
thx -
Gabe18 #3021 Nemrég kezdtem a játékot.
Tetszetős,csak az gyenge kicsit hogy a lelőtt ellenfelek kb 5 másodperc alatt eltűnnek.Nem lehet ezzel kezdeni valamit?A gép talán elbírna 5-6 halottat a földön amíg a környéken mászkálok... -
#3020 pedig működik, csak egyforma hosszúnak kell lennie a két névnek... én is meg akarom nézni férfi karakterrel, csak olyannal, aki darálóba küldte kicsi Ashley-t.... brrr, mennyire gyűlöltem azt a karaktert. -
simon7108 #3019 akkor belinkelnéd te vagy valaki más a hivatalos oldalrol valo letoltési linket?
mert én ha rámegyek a játékban 1200 BioWare pontot akar pedig ingyenesnek kéne lennie....
a Cerebrus kodot a játékban aktiváltam! -
#3018 itt 1:48 körül -
#3017 Vagy valaki nem tudna reg bejegyzést csinálni a gameről?? -
#3016 Olvass!!!Már minden megvan hozzá de valami elbaszodott gépemen úgy látja a rendszer mintha nem lenne fent a game!
Mindegy akkor majd máskor kiegezek mondjuk 2. végigjátszásnál miután első után újratettem! -
#3015 A DLC-k ingyen letölthetők a hivatalos oldalról. Be lett linkelve ide többször is. Az aktivátor is számtalanszor. Csomagból pedig mondjuk ezt., de ez is ugyanúgy az ingyen letölthető anyagot + a 30kb-os aktiválót tartalmazza. -
kr1szmester #3014 ezt légyszives fejtsd ki bővebben, hogy hol mikor milyen formában, esetleg szkrínsot. -
Imperat #3013 Helló! Most fejeztem be az első végigjátszást. És az utolsó ütközetnél két csapattag nem élte túl. Nem tudja valaki, hogy lehet olyan megoldást választani, amikor mindenki túléli? Ez mitől függ amúgy? -
#3012 jut eszembe... másnak is feltűnt finálé alatt (most toltam épp egy "mindenki életben marad" verziót, ofc Normandy legénységével együtt), hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Human-Reaper-nél bal oldalt feltűnik az Illusive Man? -
#3011 szívesen, btw szép ték -
Chris0204 #3010 Hali!
Valakinek sikerült már átneveznie a karaktertét? Mert nekem az Annakie.com-os leírás nem működött. Ha valakinek sikerült írkálja már le nekem lécci! -
simon7108 #3009 ne másolgassad hanem csak simán menny rá,hogy ME1 mentések importálása!
a konfigurácios menuben lehet!
ott csak be kell talloznod az ME1-bol a SAVE mappát le okézod elmented és uj játék indításakor lehet választani,hogy folytatni e akarod!
ja és várom a válaszokat a kérdésemre:) -
#3008 Mass.Effect.2.Premiere.DLC-Pack ezt szedtem le és tenném fel őket de azt írja nincs is fent a gépen az ME2 :( Van valami megoldás erre? -
Gábor Warrior #3007 Sziasztok! Légyszíves segítsetek, mert nem tudom, hogy mi lehet a baj, a konfigurációssal is meg saját magam is bemásoltam a profil fájlt meg a legutolsó automatikus mentést is és a játék mégsem látja a mentésemet, biztos, hogy jó helyre másoltam. Valami ötlet? -
simon7108 #3006 és van LEGÁLISAN ingyenes DLC?
mert mindha azt mondták volna,hogy a megjelenés napján rogton kiadnak 1 ingyeneset is....