19778
  • grebber
    Na pont ezt akartam most megkérdezni én is!
  • kovecses
    NA. Feltepítettem a DLC-ket és a Ver.2.0 cracket. Most hogyan érhetem el játékon belül a DLC-ket?
    Túletetted őket:D
  • Pares
    Nekem a Vindicatorral csak a rövid sorozat volt bajom. Távolabb használatra jó, de amikor éget a szükség, akkor kicsit zavaró tud lenni a rövid sorozat...
  • TDantes
    Én etettem mindig a halakat. Mégis megdöglöttek. Vajon miért?
  • Pares
    Érdekes. De ezeket a statokat miért nem tudták a játékba is beleírni?
  • SaGa Jr
    Nem pontosabb sajna és sebzésben sem egyformák. A collectors pukkantyúval 5 találat kellett ugyanannak az ellenfélnek (vivid vagy mi a fene a neve annak a bogárszerű vörös dögnek ami például a Krogan bolygón Grunt feladata közben is jön ellenfélnek), míg a Vindicator egy sorozattal elvitte. Legalábbis normálon. Nehezebb fokozaton ez csak növekszik, mert megugrik az ellenfelek páncélzata és életereje. Én legalábbis ezt tapasztaltam, ezért maradtam inkább csapat szinten is a vindicator mellett, mert gyorsabban lehet vele eltakarítani a kellemetlenkedő ellenfeleket (főleg mikor 3 iylen osztja a halált). :D
  • SaGa Jr
    Őszintén szólva a Coalesced.ini szerint (amiben benne vannak a statjaik) az alap a leggyengébb.
    Pontatlan (alapból is nagy a szórása és minden lövéssel ez elég masszívan tovább nő), kicsit is sebez (10,8 egy lövedék sebzése). Sebzésben utána a léynegesen pontosabb, sok lőszert magával hurcoló, sorozatlövésben nem korlátozott machine gun jön a maga 21,3-as sebzésével/skuló.

Sebzésben a legjobb a geth csúzli meg a Vindicator battle rifle. Mindkettő 36,8-as sebzéssel, de a get csúzli nincs lekorlátozva a lövésszámban, sokkal nagyobb a lőszerkészlete (40 skuló a tárban és összesen 13 tár van a fegyverben lévővel együtt), viszont picit pontatlanabb (nagyobb a szórása és jobban növekszik lövésenként) mint a vindicator.

A vindicator eszement pontos viszont nagyon kevés skulót tartalmaz (24 a tárban és összesen van 5 tár) és csak 3-as sorozatokra képes (általában bőven elég ez egy fejre irányzot sikeres sorozatnál), nem tud folyamatosan lőni.

A collector stílusú assault rifle adatait nem találtam meg, mert nincs benne a fennt megnevezet file-ban. Hsználata alapján én azt mondanám, hogy a revenant machine gun statjait használja.

Összességében tehát az abszolút győztes a geth csúzli ebben a kategóiában.

Mondjuk az is érdekes, hogy a könnyű és közepes fegyverek kategória királya sebzés szempontjából a nehéz pisztoly (Hand Cannon) a maga 85,4-es sebzésével). Nála nagyobbat csak a sniper csúzlik sebeznek.
  • fixpont
    Jaja osszekevertem a Revenanttal, szoval az a baromi pontatlan, igy mar ertem amit irtal.
  • fixpont
    A Collector sokkal sokkal pontosabb mint a Vindivator Battle Rifle, ossze sem lehet haszonlitani meg a hosszu sorozat utan is szinte egyetlen pont a celkereszt, mint ugye a masiknal mar mindenhova lo. :D
  • Pares
    Hát a leírás szerint a Shield és Barrier ellen hatásosabb, viszont Armor ellen meg gyengébb, mint a többi Assault Rifle.

A Collector Assault Rifle-nak olyan sebzése van (kb.), mint a Vindivator Battle Rifle-nak, csak nem rövid sorozatokban lő, hanem folyamatosan. Legalábbis ezt olvastam róla.

Kár, hogy nincsenek statok a játékban, se páncélokhoz, se fegyverekhez. Csak a bónuszokat írják oda, de azt meg minek, ha alapból nemtudom, hogy milyen értéket javít. Ez az egyetlen dolog, ami egy kicsit szúrja a szemem a játékban. Name persze az, hogy párbeszéd közben eltakarja az arcod a sisak, ha olyat választottál (DLC páncélzatok közül az összes...), viszont a környezeted úgy viselkedik, mintha nem lenne a fejeden semmi, párbeszédek közben felismernek simán, a bárnál meg sisakon keresztül is tudsz inni... Na mindegy, lehet majd javítják az egyik patchban.
  • zozyk
    Köszi
    Horizontos küldetésnél vagyok,(remélem)messze még a vége?

• Knabb
    De úgy nem döglenek meg ha egymás után 3 feladatot csinálsz meg :D
  • fixpont
    Hehe az egesz jatekban 1x sem voltam a parancsnoki kabinban. Mert hogy minek... :(
  • SaGa Jr
    Ennél is egyszerűbb, hogy ha még nem barátkoztál össze annyira a hölgyeménnyel, hogy minden feladat után amikor leszálsz egy bolygóra/állmoásra, felmész a szobádba és megeteted őket. Ekkor nem halnak éhen. Gyakrabban is etethetőek csak nem szükséges gyakrabban.
  • fixpont
    Es ez a fegyo jobb vagy a collectoros?
  • Pares
    +15% Tech/Biotic Power
    +10% Shields
  • zozyk
    Hol találok leirást a dragon armor ról?
    A többinél oda van irva,mit javít,de ehhez csak valami történetet irtak,azt hogy mit javit az nincs ott...
  • Pares
    Találtam pár képet a Geth Pulse Rifle-ról:

Leírás
    In-Game

Úgy látszik, tényleg csak Hardcore és Insanity szinten kaphatóak meg, abban a szobában, ahol Tali található (a Talis küldi végén). De olvastam, hogy 100%-ra (több ember is bizonyította) működik úgy is, ha a küldetés előtt a Normandián átállítod a nehézségi szintet minimum Hardcore-ra, és az egész küldetést úgy játszod végig. Miután megszerezted, visszaállíthatod a nehézségi szintet...
    Nyilakkal mozogsz space-el kiválasztod a jó szövegeket. Ha jól emlékszem:S
  • rage
    Az itt említett szövegrészek között hogyan lehet mozogni ? 3 oszlopban jönnek, s néha át kéne ugrani balra, vagy jobbra, mert nincs idő kivárni, mire mind a 3 középre kerül...
    A dlcket ugy telepíted, hogy először kikapcsolod az optionsban az online opció alatt mindkét lehetőséget. Aztán bárhonnan telpítheted a dlc-ket, azok tudják hova kell menni, viszont a hacket a launcher.exéje mellé kell bemásolni és csak azután működik ha az összes dlc felment. Szal miután az összes, ismétlem az összes dlc fent van, akkor az utolsó lépés hogy bemásolod a hacket, majd elindítod. Nekem probléma mentesen működött és megy is.
  • kr1szmester
    bazzee. akkor nem tudom megszerezni majd a fegyót :D mert a szoldzsa egy hulladék...
  • Frank99
    lejjebb volt egy torrent, onnan szedtem ma reggel.... a v2-es törést pedig 15 perce.... ugyaninnen olvastam, csak 27-e környéki commentekben!
  • Frank99
    urak, a DLC exe-ket felraktam, a host-ban letiltottam mindent, a cerbereus off, de bárhol indítom el a dlc-k mellé adott v2 verziójú hacket, kidob, hogy nem találja aDLC-t...
    melyik könyvtárba másolva kell elindítani?

kösz
  • kovecses
    Na végignyomtam. A kérdésem az lenne hogyan tölthetném le és játszhatnám a DLC-ket? Ami leírás itt volt az több okból sem jó, már a linkek sem működnek...
  • kovecses
    Ajjaj de hány ilyen van még benne...
    Volt amikor vissza kellett töltenem egy korábbi állást miatta...
  • Pares
    A Geth Pulse Rifle az milyen jó a többihez képest? Azt is olvastam a hivatalos fórumon, hogy valakinek sikerült megszereznie úgy, hogy a Talis küldetés előtt Hardcore-ra állította a nehézségi szintet, miután meg megkapta, visszaállította. Megéri? És tényleg nem lehet sehogy se máshonnan megszerezni?
    Sztem akkor visszamegyek és én is elküdöm a csába, mert igazából ,nekem mindkető elég magas szinten van. Szeretek köcsögösködni:D
  • Knabb
    Sentinel, tech armor
    Akkor nekem azért fogadta el a küldit mert én full paragon vagyok és elhajtottam Ish-t a francba a rejtéjes csomagjával eggyüt miután kiderült mire készülnek vele.
  • CptObvious
    Érdekesség képpen.
    Fegyverlista és hol/hogyan lehet megszerezni (Gamefaqs-ról)

Assault Rifles:
    M-8 Avenger Assault Rifle - Kezdő fegyver.
    M-15 Vindicator Battle Rifle - Garrus toborzó küldetése közben.
    M-76 Revenant Machine Gun - Collector hajó.*1
    Geth Pulse Rifle - Tali toborzó küldetése közben, csak hardcore vagy insanity nehézségi szinten.

Sniper Rifles:
    M-92 Mantis Sniper Rifle - Kezdő fegyver.
    M-97 Viper Sniper Rifle - Thane toborzó küldetése közben lehet felszedni.
    M-98 Widow Anti-Material Rifle - Collector hajó vagy Legion segítségével a Normandy-n.*2

Heavy Pistols:
    M-3 Predator Heavy Pistol - Kezdő fegyver.
    M-6 Carnifex Hand Cannon - Mordin adja neked a klinikán.

Submachine Guns:
    M-4 Shriken Machine Pistol - Kezdő fegyver.
    M-9 Tempest Submachine Gun - Tali toborzó küldetése közben.

Shotguns:
    M-23 Katana Shotgun - Kezdő fegyver.
    M-27 Schimitar Assault Shotgun - Samara toborzó küldetése közben.
    M-300 Claymore Heavy Shotgun - Collector hajó.*3

Heavy Weapons:
    M-100 Grenade Launcher - Játék elején lehet felszedni.
    ML-77 Missile Launcher - Kutatás Normandy-n
    M-622 Avalanche - Kutatás Normandy-n
    M-920 Cain - Kutatás Normandy-n
    Collector Particle Beam - Horizon-on lehet felszedni.

* A Collector hajón meg lehet tanulni egy új fegyver típus használatát, vagy felvenni a következő fegyverek egyikét. A fegyverek kaszt specifikusak
    1 - Csak Soldier(katona).
    2 - Csak Soldier és Infiltrator(beszivárgó).
    3 - Csak Soldier és Vanguard(élharcos).

DLC fegyverek:
    Collector's Assault Rifle - Collector's Edition DLC.
    Incisor Sniper Rifle - Digital Edition DLC.
    M-490 Blackstorm Projector - GameStop DLC.
    M-451 Firestorm - Zaeed lojalitás küldetése alatt.
  • Knabb
    Jaa az assultra gondoltál :D oksza nem szóltam :D
    Aha lehet, ezt nem is figyeltem, de már voltam nála és mondta hogy hozzam el a másik csomagot is:D

Knabb: Te milyen kaszthoz tartozol, ahol ez a töled 10cmre lévő vizuálisan is látható pajzs van rajtad? És melyik képességhez tartozik?
  • kr1szmester
    okés köszi ;)
  • kr1szmester
    igen. Assault Rifle- de pontosan a típusára gondoltam :D
    Jó kis csúzli!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor elősször felmész a -nem ugrik be a nevük- "rosszfiúk" hajójára, akkor megtudjátok a szörnyű igazságot a protiánokkal kapcsolatban. Ezután választhatsz 3 fegyver kötül. Van ez, a sniper, meg azthiszem a kis gépputyka

• Knabb
    Ha megvan az egyik akkor visszamehetsz Ishez, mert úgy volt odaírva, hogy Citadel OR Illium "bárja" nem pont így de az OR az ottvolt, tehát vagy onnan viszed a cumót vagy a másik helyről.
  • Knabb
    Collectoroktól lehet beszerezni a Horizonról...
    #2884 Ez semmi :D, én a klinikán fellebegtem a plafonra és nem tudtam lejönni :D
    meg ez:
    Azért kösz, de sajnos sehol semmi. Vagy bug vagy majd későb repül oda aza dolog. Nem tudom, majd kiderül.

tobias: Nekem már többilyen problémám volt hogy közel mentem egy falhoz vagy olyan helyhez amire akár fel is lehetne mászni, de nem is kell, meg ne mis lehet.És egyszer csak egy "titkos" bejáraton felmásztam az egész csapattal egy ilyen helyre beépülve a pályába. Természetesen csak mentés ujra betöltésével lehetett javítani a helyzetet.
  • kr1szmester
    mia shit az a fegyó? meg honnan van?:o (mármint ami nálad van)