19778
  • Fec papa
    és baloldalt ki áll, mert nem Legion.
  • Cat 02 #3164
    Volt már. Mondjuk picit olyan PS-eltnek tűnik a kép :D
  • USAMEN POWER
    Valóban, én vagyok a hibás ! :)
  • ProGabe #3162
    szerintem túlzásba vitték a karakterek számát! főleg így, hogy nagyon mesterségesnek tűnnek a személyes küldetések, ill. a kapcsolatok. mindenkinél ugyanaz megy végbe. tudod, hogy ha az X válaszra fogsz kattintani, akkor jobban kedvel az illető, vagy sem

mármint arra gondolok, hogy az első részben valahogy jobban beleillettek az egészbe a személyes dolgok, problémák. itt kicsit erőltetettnek érzem azt, hogy mindenkinek van valami ügyes-bajos dolga. ez így nem elég természetes! tudod, hogy jönni fog egy személyes küldetés, elmész, megcsinálod, megvan az új képesség, és így tovább, újra és újra mindenkinél

persze a küldetések nagyon jók, meg úgy, ahogy van, az egész játék. nincs bajom az inventory elhagyásával, a paragon-renegade rendszer nagyon jó (sőt, talán a játék leginnovatívabb része, hisz' természetesnek hat!), de kicsit olyan érzésem van, mint anno a Black & White esetében: az első részben az állatunkat bármire megtaníthattuk, a visszajelzések arról, hogy mennyire szeret, miket tanult, stb., mind vizuális elemek voltak, ahogy az a valóságban is (tudom, innen senki nem Isten egy nagy állattal :D). aztán a második részben az állat minden egyes tulajdonsága, képessége kapott egy egyszerű százalékos értéket. ezek az értékek persze az első részben is jelen voltak, csak ugye nem láthattuk őket, ezért kellett a vizuális jelzést használniuk a készítőknek, és ez anno egy nagyon jó döntés volt

na, ebben a játékban is most ez megy végbe: csak egy kattintás és láthatod, mit gondol rólad a csapattag, milyen képességet szerezhet. az egyben ezt csak onnan tudtad, hogy amikor hozzászóltál, különbözőképpen reagált. ez ugye most is megvan, de a fentiek miatt az egész túl gépies, túl... egyszerűsített
  • Pares
    Electronic Arts tulajdona, és így több mint tíz év távlatából nem lehet őket elítélni, hogy egy kicsit átdolgozva újra felhasználják. Mellesleg szerintem rohadt jól beleillenek a környezetbe és nagyot dobnak a Mass Effect hangulatán...

(Egyébként mi van? Mindkét bár zenéjét belinkeltem, a fölső és az alsó Afterlife-ét is )
  • USAMEN POWER
    Amúgy ennél is Callista az előadó. Amúgy jó hogy ezek a zenék a Need for Speed 4 - High Stakes ben voltak benne ! :DD
  • wedge31
    Üzemanyagtöltöállomáson ,térképet meg például illumon.
  • USAMEN POWER
  • 5c0rp330n
    ok, kosz, sztem az lesz akkor :)
  • Pardon22
    ja és szondát hol vehetek?
  • USAMEN POWER
    Köszi, és meglett a másik is:

Download
  • Pardon22
    csillagtérképet hol lehet vásárolni? (valahogy elkerülte a figyelmem)
  • rexsimus
    Örök "lőszer", örök élet nem kell? -.-
  • CamelX
    Vagy pedig virtuálisan rárakja Shepard galaktikus accountjára, mint 1 banki átutalásként, amíg a szonda ott őrzi géppityuval és az univerzális nyersanyag bank fel nem szedegeti :D
  • NiGhTM4R3
    Hát igen, elég sok szondára lesz szükség. Kösz.
  • hapi
    Nincs valami advanced szonda MOD? Ok hogy az elején bányászok meg minden de már rég meguntam. Olyan szonda kell hogy magától kilövi 1 gombnyomásra az összeset és kibányásztad a bolygót. Legyen ez 1 fejlesztés mondjuk sok anyagért.
  • Richardix
    nos.. realizmus rulz, de ez itt úgy van, hogy szondát kilövöd, az egyből kitermeli a környéken az összes nyersanyagot, nyersanyag jön, szonda marad... ebből értetődik, hogy ha minden bolyhgót át akarsz scannelni, akkor kell egy pár szonda :P
  • Richardix
    hm... most tűnt fel, miután végigviszem a játékot, és újat kezdek ME1-es karakterrel, akkor megkapom az importálás bónuszait ÉS a végigjátszás bónuszait is :P kicsit brutál XD
  • NiGhTM4R3
    Hali
    A szondákkal kapcsolatban van kérdésem

Szóval kilövöm őket, akkor kapok nyersanyagot. Utána vissza lehet hívni őket, vagy ott fokozatosan termelik a nyersanyagot?
    Vagy semmi hasznuk, és csak úgy kapok új nyersanyagot ha veszek sok új szondát?
  • Knabb
    vagy Innen
  • Pares
    Jól néz ki! Mikor jön ez a DLC? Netán már kint van?
  • Pares
    Vagy Youtube Video Downloaderrel közvetlenül a Youtuberól, vagy keresel egy torrentoldalat, vagy hasonlót, és onnan...
  • wedge31
    Komoly gerincferdülése van a csajnak...
  • JackSparrow88
    Azt a zenét amit belinkeltél le lehet valahonnan tölteni?
  • kuci06
    kiderült ki lesz a következő DLC-s kari! (tudom, név már volt eddíg is)

• Knabb
    Thx :D
  • Pares
  • Calver
    édes, amikor valakinek válaszolnak a kérdésére, de lusta visszaolvasni és inkább újra felteszi. tényleg, nagyon aranyos.
  • CptObvious
    Thane-nek is ott kell lennie veled, amikor beszélsz Bailey-vel, meg gyakorlatilag az egész küldetés alatt.
  • Pares
  • tobias88
    Csapatösszeállításnál lenne ez a problémám:

Thane-s küldetés, mikor már a csapatomban van! Azt írja a játék, hogy beszélj Bailey-yel és kérdezd ki ... valakit! Viszont odamegyek Baileyhez, de nincs ilyen lehetőség, és a vallató is zárva van!
  • Knabb
    Valahol pedig azt is láttam, kutatok kicsit.
  • USAMEN POWER
    Omegán a két barban nem tudja valaki milyen zenék mennek ??? QRWA jók !
  • USAMEN POWER
    Jaa, és még hiányzik 4 emberem, és a jelenlegi legénységemben van 3 mellékküldetés. 43 óránál járok.
  • Knabb
    Valahogy ezt a számot kéne ésszerüen megeditelni és betenni a bannerba zenének, legjobb:

• Calver
    már csak az élmény miatt is érdemes nagyon jó játék az első rész is, ha van időd, mindenképpen ess neki, és egyben told le a két részt.
  • CptObvious
    Mass Effect 2 most 43 óra lett, Veterán szinten, úgy hogy mindent megcsináltam - már ha jól olvastam a guide-ban, nem hagytam ki semmit.
    Az a 3 óra meg valószínűleg a bolygók felderítéséből jött össze :D

Szerintem, ha első alkalommal ülsz neki az első résznek, akkor azért kitolódhat a játékidő. Attól függ persze, hogy mennyire mélyedsz bele a történetbe, mellék küldetésekbe, felderíted-e az összes bolygót amit lehet; visszatérsz-e több alkalommal a Fellegvárba, hogy megcsináld a feladatokat, amik az újbóli visszatérésekkor nyílnak meg.

Állítsd könnyűre, vagy normálra a nehézségi szintet, és máris gyorsabban fogsz haladni. :P
    Ha annyira nem veszed komolyan a mellék küldetéseket, meg egyéb apróságokat, akkor 1. rész meglehet olyan 30-40 óra körül + a 2 ugyan ennyi idő alatt.
  • USAMEN POWER
    Én tervezem hogy a játék összes bolygóját lescennelem, már 3-4 ködöt kiakasztottam, de valóban qrwa unalmas.
  • USAMEN POWER
    Én a Mirandából akartam kicsalni, de a Jack balhézása után, kétlem hogy sikerül. Miranda küldetése után majdnem megvolt, csakháth a köcsög Jack... De vele összejön majd. Meg nem tom hogy a Mirandával szóba tudok-e még állni !
  • wedge31
    Aprolékos scannelésel brutál feltornázható a játékidö csak az a baj hogy unalmas.