19778
  • ruffirant
    én most vittem végig.az egész játék fantasztikus volt bár a végére egy kicsit nagyobb durranást vártam.amúgy a hajó fejlesztéseknek volt valami hasznuk?ha nem fejlesztettem volna akkor mi történik?
  • czky
  • bgabor
    Szerintem ezt fogalmazd át, mert egy büdös szót nem lehet érteni belőle. És olvass többet, hogy legközelebb már tudjad hogyan kell mondatot fogalmazni.
    Hát lehet nincs, de minek tolja végig ugyanazt ha lehet kicsit többet is szórakozni és lehet hogy mivel vanna kplussz küldik plussz renegád vagy paragorn jellemzőkkel, lehet hogy befolyásolják a 2őt is nem???
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]
    garantáltan jó, én is ezt használom - saját up!

http://www.gigasize.com/get.php?d=dgyd29njlnf
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • Frank99
    köszönöm, ez volt a gond!

akár mehetne F.A.Q-ba is...
  • krisz255
    haha letölteni gondoltam
  • Calver
    pl innen
  • krisz255
    honnan tudom megszerezni a amagyarosítást?
    mert googleben nem találok
  • CamelX
    Összvissz engem is csak ez gátol :D
  • enlightened
    Én megpróbáltam az 1-et játszani megint, hogy én is improtálhassak karit. De anno annyiszor toltam végig, hogy már ha meglátom Nihlust a legelején már unatkozom, betéve tudom a szövegeket meg mindent, egyszerűen nem bírom végignyomni az 1-et mégegyszer. Viszont a 2-őt azt kitoltam paragonnal és most majd kitolom renegáddal is. Azok nagyon jók amikor párbeszédben bevillan hgogy nyomd meg a megfelelő egérgombot, olyankor mindig felpörögnek az események:D.
  • SaGa Jr
    Odamész és feltöröd, nem kell hozzá semmi.
    Van a hacking, ekkor az iránybillentyűkkel lépdelsz a szövegek között, kerülve a vörös színű szövegrészeket és ha meglátod azt ami a fejlécben is van akkor space és jöhet a következő. Megtalálod mind a hármat és viola, megvan a feltörés.

A másik mikor egy kapcsolótáblán/nyáklapon látsz pontokat. Föléviszed valamelyiknek a kurzort és felfeded. Megkeresed ezután a párját ugyanilyen módszerrel. Ráböksz aztán gyorsan ráböksz a másik ugyanilyen jelre is. Ezt kell ismételni míg el nem fogynak (5 párt kell megtalálni szóval nem ördöngősség).
  • fgm
    bocsi, még egy kérdés.
    Valami adattárolót kellene feltörni. Azt hogyan lehetséges ?
    Köszi
  • SaGa Jr
    Na az valóban jó kérdés. :)
    Szerintem:

A salarian tudóstól meg lehet tudni a vele való beszélgetésekből, hogy igazából a collectors faj teljesen életképtelen és nagyon dúrván módosított változata a protean fajnak. Technika, amit a reaper-ek adtak tartja őket életben, az irányítja őket mindenben, szerinte nem is tudnak már gondolkodni, csak közvetlen irányításra cselekszenek.

Mikor robban az állomás a reaper, ami az egész kócerájt irányította mondja hogy szétcsatlakozás. Ekkor válik le az általa irányított collector generálisról és szünteti meg a kapcsolatot, magára hagyva a szolgáit, akik szépen elpusztulnak.

A fentiek fényében én úgy látom, hogy ezúttal egy indirekt megoldással próbálkoztak a reaper-ek.
    Első próbálkozásuk a rachni háború volt, de az befuccsolt (ezt amúgy a rechni királynőküldönce adja tudtunkra itt az ME2-ben).
    Aztán jött Saren és a geth lázadók/eretnekek közvetlen irányítás alatt, és miután ez is befuccsolt szerintem ez a tartalék terv lépett életbe.

Nem maradt már ugyanis a helyszínen, a galaxisban aktív reaper ami(aki?) beindíthatná a kaput.
    Így távirányítással aktívabb szerepkörbe hozták szolgáikat és elkezdtek építeni egy reaper-t hogy az vissza tudja majd őket hozni a szokott módon a citadel-en keresztül.

Namost ez a terv is befuccsolt a felrobbanó állomás miatt, így marad nekik a hosszú hazaút, amihez szépen mindegyikük felébred a szokásos 50000 éves szundiból és megindul a galaxis felé, betakarítani a pofátlanul elszaporodott szerveseket...
  • CamelX
    Csatlakozom, már napok óta fontolgatom :D
  • robotnyk
    csak az érdekel, ami befolyással van a folytatásra, szerintem a dlck nem számítanak.
  • Calver
    próbáld meg újrarakni a .NET Framework-öt, nálam az megoldotta a problémát.
  • DeviloftheHell
    giveme2entitlements.exe kapásbol kifagy egyéb mod müködésre birni a dlc-ket?
  • sylars
    Hello
    Lenne egy kérdésem, ha végig viszem a főstoryt utána még meg lehet csinálni a mellékküldetéseket?
  • SaGa Jr
    Akkor nagyon ráérős tempóban játszogattál. :)

nekem nem sikerült ennyi ideig nyújtanom, pedig nem léptetgettem át a beszélgetéseket sem, csak az utazós vidóek (mikor bolygóra szállunk le) azok lettek átugorva már ahol lehetett.

Úgy, hogy kimondottan olyan mentést tettem be ME1-ből, ahol mindenki baját abszolút paragon módon orvosolta a karakter, ezáltal több feladatot lehetett elérni a játékban köszönhetően a régi "ismerősöknek" akik minden bajukat a nyakunkba zúdítják vagy éppen csak dumálgatni akarnak (összesen van 80 feladat amit el lehet végezni és Xp jár érte, meg akad még pár amiért nem jár Xp csak némi pénz vagy egyéb dolog, plusz ami DLC-ből jön), amikből összesen 6-ot hagytam ki (ebből 3 az olyan bolygó felderítése lett volna ahol van anomália, 2 Liara által lett volna adva, egy meg félig lett csak megoldva).
    Na így volt 27 és fél óra a teljes tiszta játékidőm, igaz normál fokozaton és nem ürítettem le minden utamba eső bolygó ásványkészletét sem, hiszen teljesen értelmetlen.

Insane-en ez úgy nagyjából 20%-al több időmbe kerülne a nehezebb harcok miatt (már ha itt is áll ugyanaz amit az első részben tapasztaltam, ámbátor itt használhatóbbak a társaink).

Simán csak új játékot kezdve, végigcsinálva a rendelkezésre álló feladatokat (tízegynehány eleve kiesik), 22 óra alatt is kényelmesen teljesítve lett a játék, 26. szinten befejezve.

Persze ez sem vesszőfutás, ki ki a maga tempójában csinálja végig. :)
    Ugyanakkor szerintem egy ekkora méretű játéknak minimum dupla ilyen hosszúságúnak kéne lennie ami a tényleges fő vonalat illeti (azaz a sztorit magát előrevivő feladatokból álló vonalnak, amibő itt kimerül 5 feladatban, nem pedig olyanokból áll, hogy gyűjtögessed a beosztottakat). Kétszer annyi ideig kéne tartson a mellék feladatok sokasága általi játékidő. Ezt növelné még tovább a mindenféle felfedezgetés, barangolás, olvasgatás és egyéb hasznos vagy éppen haszontalan időtöltés.
    Összesen tehát amit itt el lehet tölteni játékkal, azt az időt legalább duplájára, de sokkal inkább triplájára kéne növelni.

Persze tudom sajna hogy ez már az nem fog megtörténni. A célközönség és a pénzforrás nagyobbik része a casual gamer csoportból jön, akiknek gyorsan kell a sikerélmény és nem húzható sokáig a jól bereklámozott játék mert ráunnak és a végén nem veszik meg a folytatást. :(
  • Calver
    Thane küldije az te btw szerintem legjobb mellékküldetés, az a kihallgatás kibaszottul zseniális paragon verzió se gyenge, de renegát egyenesen epikus
    "Hit me, bitch! I dare you!"
  • fgm
    köszi
  • Italo4ever
    Ok, szerintem én egy sima telepítőt szedtem le, mert ebben nincs semmilyen setup, de lehet, hogy én vagyok a hülye, de tényleg nem találok ilyet benne.

Én is ezt fogom csinálni:D De szerintem akkor márragd fel az egyhez is a 2 dlc-t ami kijött.;)
    lenyomod a shiftet és mikor alul kijon a táblázat ráviszed a robotra a célkeresztet majd az egérrel kijelölöd a tolást.
  • robotnyk

thx.
    végén mit választottál a bázissal? én megtartottam, bár utólag kicsit bánom... nem mintha nem tolnám még végig ezzel a karakterrel, szal... :)

most azt tervezem, hogy felteszem az egyet, és kezdek egy új karaktert, aztán rögtön végigtolom a kettőt is azzal :P
  • SötétBarom
    No akkor a második végigjátszásomnál ezt hagyom a végére.

Amúgy miután bejeztem Jack küldijét, a Normandyn az irodában baszkodták egymáshoz a székeket Mirandával. Miután közöltem vele, hogy vegyen vissza, azóta nem hajlandó beszélni velem. Na ott is van két opció, ami szürke - a paragon/renegade pontok hiánya miatt.
  • fgm
    Sziasztok !

Egy kis segítséget kérnék. A játék elején amikor találkozok Jacob-al aki azt mondja hogy valamilyen biotikával ki tudja lőni a robotokat. De hogy tudok neki szólni vagy mit csináljak ?
    köszi.
    Navazz. Akkor samarát hagyom uccsóra és addig szétszemétkedek mindenkit:D
  • SötétBarom
    Én pont így játszom :DD Többnyire paragon, de jellemzően lelövöm az idiótákat :DD
    Pl Jack küldijében azt a pszichopatát, aki újra akarja indítani a kísérleteket. A 150. emeletről én is simán kirúgtam a tagot. :D Ill. a citadellán Garrus küldijén folyamatosan ütöttem azt a nagyképű faszt a kihallgatószobában :DDDD
  • Calver
    4 pont (avagy skála 4/5-e) kell hozzá. én is szívtam vele, mivel hasonlóan tolom, a végén 3 pont paragon és 4 pont renegátom volt (+70%-al ofc).
  • DarkSector
    megoldás:

tedd be az első lemezt sajátgében a dvd-meghajtón jobbegér gomb, MEGNYITÁS.
    ezután a setup.exe-vel inditsd a telepitést.
  • Calver
    szerintem jönnek a régi haverjaink
    ME wiki is így gondolja: http://masseffect.wikia.com/wiki/Reaper
    Ez poén nyugi, olyan rossz hogy minden "olyan jellegű" beszólás után oda kel írni hogy just joke. Minek van akkor a röhögő smiley???
  • SötétBarom
    Az lehet, hogy nekem nem "ajánlódott" fel ez a lehetőség? Arra emlékszem, hogy mondta, hogy vigyem magával az anyja helyett, de tragikus hirtelenséggel hozzábaszódott egy kanapé, aztán a muter rátérdelt a torkára és hazavágta. Gondolom nem volt elég paragon/renegade pontom (itt már sokadik alkalommal szembesültem ezzel, hogy a neutral hozzállásom nem kifizetődő - bár mostmár paragonnal belehúztam kicsit :)
  • robotnyk
    csak azoknak, akik már végigtolták

mit akartak az utolsó fél perccel? a datapadon sovereign-szerű reaper, utánna meg a flotta.. nem igazán vágtam
    De miaz hogy paragont játszol? :) Nem ugy van az életben is hogy na néha elmegy a pumpa és akkor nekiesel valakinek mint állat??:D Én legalábbis igy nyomom, inkább jófiu vagyok, de ha felidegesít valami semmirekellő akkor legyujtom azonnal. Mit királykodik nekem??:D Amikor a Thanin vagy milyen zöld assasint össze kellet szedni, akkor is valami csákót ki akartam faggatni nagyon nagy képe volt, ki is rugtam a 150. emeletről:D
  • Calver
    én is, iszonyat idegesítő Samara fehérköpenyes igazságosztó komplexusa, öröm volt lecsapni igaz, én leginkább renegáttal tolom, szívtam is miatta, kellett ugye 4 pont (avagy skála 4/5-e) renegát ahhoz h megjelenjen a lecsapós választás, jó pár mellékküldi kellett mire eljutottam odáig

btw csajként kinek sikerült megfűznie Kelly Chambers-t illetve Morinth-ot? el nem tudom képzelni, h hogy megy ezekkel a románc... főleg mivel Kelly-vel ugye történik ami, Morinth románcba meg khmmm....
    elvileg belehalsz
  • MerlinW
    Hééé.. kultúraaa...
    Megelőztél! Hulye kocsog:D