19778
-
Richardix #3085 ha vmelyikkel sikerül összejönnöd, az Omega 4 relén való áthaladás előtt lesz az a kis alkalom... -
#3084 Engem inkább az érdekelne így már a végén hogy az erotikus jeleneteket hogyan csalogassam elő, mert fecseghetek órákat bármelyikkel aki életben maradt egyiksem akar semmit, csak később beszélgetni... :-D -
#3083 Jajj.... hát feltettem a magyar nyelvi fájlokat.
A Fellegvár szuvenír boltjában beszélget egy asari és egy turian. Beszélgetésből kiderül, hogy kapcsolatban vannak.
A turian még mondja is, hogy "édesem"
Ennek ellenére az asari kb egy kivétellel végig magázza. (Legalább is a magyar szöveg szerint.....)
Visszatöltöttem néhány állást, és úgy vettem észre, hogy a tegezést és magázást több helyen is oktalanul keverik, akár egy beszélgetésen belül is. Így jön ki az első opció esetében a baráti tegeződés, majd a második kérdésre már magázódva folyik a társalgás.
A Flotilla-n kimondottan röhejes volt olvasni a magyar szöveget.
És a kódexbe még bele se néztem :P
Valóban nagyon el lett rontva a magyar szöveg. -
#3082 tényleg csak egy kicsit olvass vissza.
PONT a 3000. commentnél köszöntem meg a megoldást, ami működik erre a problémára.
-
#3081 Garrus: Hmm,ezen a helyen új kapcsolatok kezdődhetnek
Tali: Shogtun van nállam!
Ez az eredeti magyar verziós szöveg? Nekem ugyan csak egy párbeszédet sikerült elcsípnem a Citadel-ben Tali és Garrus között, de Garrus még csak távolról sem ezt mondta.
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert annyi rosszat olvastam már a magyar változatról. -
USAMEN POWER #3080 Ejj a kedvenc városom ! :D
Amúgy konkrét infó, mitől is függ hogy ki marad életben a legvégén ?
Olvastam lejjebb a lojalitást, nos háth ott van pl. a Miranda. Nekem lojális volt, de mikor a Jack mellékküldetése után balhéztak, Jack javára választottam szét őket. Miranda azóta szóba se akar állni velem, de qrwára nem szeretném ha megdöglene a végén... :/ -
Skyline #3079 No ma átmentem haverhoz ő nem várta meg a CE-t megvette és tolja a game-t,néztem egy jódarabig.
A régi mentés nem csak a játék elején van hatással meg nem csak fő dolgokra,teljesen apró dolgok is visszaköszönnek akár csak egy üzenet vagy kisebb történés formájában (amiket láttam pl az 1ben megmentett egy csajt na az itt üzit küld hogy megint köszöni,a reknik üzengetnek,stbstb:D)...
Amit láttam azalapján asszem nekem év játéka.
Volt viszont pár dolog amin rendesen röhögtünk. Jokes VS EDI még csak egy dolog...
De CITADEL-ben azok a "holo"reklámok...:D
Rhangáltunk melléknrakva Garrus-t és Tali-t. Garrus-nál beindultak a hormonok és rendesen elkezdte Tali-t oltogatni.:)
Garrus: Hmm,ezen a helyen új kapcsolatok kezdődhetnek
Tali: Shogtun van nállam!
Remélem holnap jön szépen a levél CDG-éktól hogy megjött a CE:)
-
krisz255 #3078 hello sehol nem találok működő dlc-t valaki linkelni tudna?
és mikor jön ki a 2 dlc? -
#3077 ehhe, most néztem NCIS: Los Angeles 1x13-at, vége felé Eric épp Mass Effect 2-t tolja
ami azt jelenti h a szemetek már jó pár héttel megjelenés előtt megkapták ME2-t -
#3076 valahol thane környékén lehet majd kifejleszteni. Én most ott járok hogy őt összeszedtem és most fejlesztettem ki nemrég. az meg hogy most poor, rich vagy milyen egy bolygó, az meg sztem attól függ hogy a bolygón mennyi kibányászni való cuccos van. Én pld rich bolygóbol is csináltam poort:) -
#3075 Na szóval, ha az első részhez a dlc-k adnak több küldit, akkor ott a paragorn vagy a renegád szintjei nőhetnek. Ezek meg sztem befolyásolhatják a 2nek a menetét. De ne mvalószinű. Nem tudom, ha valki tudja akkor az majd ugy is leírja. Kb ennyit, akartam, valhogy nem sikerült értelmesre. Sietem szánkózni meg piálni:D -
#3074 Ja értem :) -
#3073 Az azt jelenti, mennyi ásvány van a bolygón. Ahogy bányászol, úgy fogy... -
nagypite #3072 Az első részből még magmaradt Tali és Garrus is meghalhat a végén akkor ők a 3. részben már is fognak szerepelni? -
#3071 Ezt hol lehet beszerezni?
Azon lehet változtatni valamit, hogy a scanner signal ne poor, hanem good legyen? Volt párszor olyan is, hogy az elején, még moderate volt, aztán poor lett. -
#3070 amúgy Zaheed-en kurvára látszik hogy utólag jött, mert a hajón egyedül csak vele nem lehet szót váltani, cska bemész hozzá, és mondja a monológját. -
#3069 jah + küldetések + töltési idő. -
simon7108 #3068 ja és mégvalami csak én látom ugy,hogy a DLC-k felrakása után tobbet tolt a játék? -
simon7108 #3067 valaki le tudná irni magyarul,hogy milyen hajó fejlesztések vannak?
mert már beszéltem mindenkivel aki tudott tanácsot adni a fejlesztésrol azt már megcsináltam!csak Miranda és Baka nem mondta semmit rola....
na meg persze Zaaeb de annak még kell segíteni:)de gondolom majd Legion is tud majd valami fejlesztést. -
#3066 Majd lesz egy scanner upgrade, amivel lényegesen gyorsabban lehet majd mozgatni. -
#3065 A bolygó scannert lehet valahogy tápolni? Ha igen, hogyan, és hol? -
#3064 az azért szép... nálam 36 óra volt a vége (pedig abszolút de lassan és nyugisan haladtam), úgy h még 4 anomália meg egy mellékküldetés volt összesen hátra. -
#3063 Feltűnt még rajtam kívül valakinek ez a duma:
"Have you ever faced an Asari commando unit? Few humans have."
Liara mondja valakinek, mikor először felkeressük. Csípem az ilyen apró figyelmességeket :) -
simon7108 #3062 40 ora?:O
az,hogy lehet?nekem ahogy mondtam 17 orám van eddig pedig minden utba akado mellék kuldetést megcsináltam!és lényegében ugyan ott vagyunk csak nekem már megvan tali de még 3 csapattagnak kell segítenem!
remélem még nem járék kozel a végéhez mert annak nem orulnék:(ha kiviszem megint elvonási tuneteim lesznek amig ki nem jon a kovetkezo rész mint az 1. résznél volt:D -
#3061 Én 40 óra körül járok van 3 csapattag küldetésem, 5-6 mellékesem és Tali, Legion még nincs meg. -
simon7108 #3060 ja meg Zaaed-nek! -
simon7108 #3059 thx!
és ha meglesz az IFF akkor onnantol még mennyi van kb hátra a végéig?most 17 orám van eddig benne!és még segítenem kell Jacobnak és Jack-nek! -
#3058 ő lenne az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Reaper IFF keresése közben találkozol vele -
simon7108 #3057 ki lesz az utolso csapat tag és mikor lehet megszerezni?
mert már megvan mindenki még Zaaed is megvan szoval már csak 1 hiányzik! -
Fasiszta #3056 Én is végig vittem egy hallott a többiek mind túl élték . -
Richardix #3055 a másodikra: nemtom már melyik emeleten a lépcsők mellett fog ülni padon 2.. asszári asszem. Azoknak kell. -
#3054 Valaki esetleg erre?
"Lenne 3 küldetésről kérdésem!
Első az, hogy Thane-s küldetés, mikor már a csapatomban van! Azt írja a játék, hogy beszélj Bailey-yel és kérdezd ki... valakit! Viszont odamegyek Baileyhez, de nincs ilyen lehetőség, és a vallató is zárva van!
Második az az, hogy találtam valami hamis azonosítót, és meg kellene keresnem, kinek kellhet, de nem találtam senkit!
Harmadik pedig az, hogy Omegára csomagot kellett vinnem Ishnek, voltam is ott, de azt hiszem kérdeztem hogy törvényes e, és ekkor elment! Viszont a küldetés megmaradt, és azt írja, hogy "Mindkét csomagot leszállítottad, Ish köszönetet mond, viszont belül azt írja, hogy szállítsam le a csomagot! Ish viszont már nincs a helyén!" -
#3053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grunt-os mókát én is beszívtam, pedig még gondoltam is hogy minden belső szervéből van 1-1 tartalékja is, csak nem fog megártani neki pár kis lövés... mekkora tévedés.
hiába, Garrus itt a legkeményebb srác - meg a leglazább is, főleg h az ME1-es jelleméhez képest határozottan kihúzták a karót a seggéből... legalábbis néhány beszólásán én borultam, főleg mikor felvázolta h hol jó móka harcolni -
Richardix #3052 Na én is végigvittem, 2 halott, sok túlélő :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első kettéválásnál Mirandát jelöltem emg vezetőnek, mivel megvan minden képessége h elvezesse a csapatot. Ajtót nyitni Legiont küldtem. Amikor fel kellett tartani az ellent, míg átverekedjük magunkat a bogarakon, Gruntot választottam ki, mert ő masszív csóka, gondoltam tudja tartani a frontot... hát tévedtem O.o Ennyit a tökéletes kroganról. a Végén Garrusra bíztam a túlélők kimenekítését... Mordin nem bírta addig :S
Lehet hogy Garrust kellett volna Grunt helyett küldenem... hisz ő bizonyította h száz ellent is sarokba tud szorítani egyedül (Lásd: Omega)... a végén meg talán Mordint a túszmenekítésre. Sztem a végső csata volt olyan epikus, mint az első részé... habár csak a végén jöttem rá h a Pusztító (jusztsem kaszás) szeme it érzékeny, nem csak a hasán az a kis rés, v mi. Modnjuk nem élt sokáig, egy Nukleáris lövedékkel indítottam, szal :P az kb 50% hp egyből XD
társaim a következők voltak ált.: ha gépek (mech, geth) ellen mentünk, Tali+Legion, egyéb esetben (túlnyomórészt) Jack+Garrus (egy idő után Jack+Miranda) -
Pares #3051 Nos kérlekszépen, ez azért van, mert a "crack"-et nem kell sehová másolgatni, hanem el kell indítani. Kiugrik egy Command Line ablak, aztán megkérdezi, hogy meg akarod-e változtatni azt a xxx dolgot (rákattintasz, hogy YES), és már kész is. -
#3050 Kelly:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor lesz belőle pép, ha sokat vársz - megcsinálsz még egy-két mellékküldit, társai. ha azonnal mész amint megvan Reaper IFF, Lilith-ből lesz vacsora
túlélésre meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csőbe Tali tökéletes (ha lojális, Legion is, ha nem, nem vagyok benne biztos), csapatvezetőnek elsőként Miranda, másodszorra Garrus (Samara/Morinth és Grunt legalábbis biztosan meghalnak ha őket küldöd), hajóhoz vissza én Mordin-t használtam, ő hajlamos elvileg meghalni ha marad. így mindenki túlélte, legénység dettó. Thane és Legion nem voltak lojálisak, de semmi bajuk nem lett. -
jetyke87 #3049 Én csak annyit csináltam,hogy telepítettem az összes dlc-t, sorrend az volt ami a total commanderben (abc sorrend :)) a cracket meg nem kell bemásolni sehová, azon is duplaklikk, ha kész akkor már mehet is a game... -
#3048 De lol hogy erre nem gondoltam, kösz srácok :D -
#3047 hajó upgrade elsősorban -
#3046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fejleszd ki az összes hajóval és csapattagokal kapcsolatos fejlesztést, minden csapattag lojális és a feladatokra a megfelelő embereket küldöd.