19778
  • Piszkos  Fred
    Azt a rohadt, akkor lehet hogy most nem lesz meg Kelly?
    Istenem de peches példány vagyok én :D
  • Piszkos  Fred
    No, megint nekiálltam az utolsó küldinek, de ismét dilemmában vagyok :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eddig mindenki túlélte, már csak egyszer kell döntenem, mégpedig arról, hogy ki legyen a "második" menetnél velem. Jack tolja a burkot, Garris vezeti a másik szakaszt, ki legyen velem? Múltkor Legion és Tali jött, de Legion megpurcant (elvitték a darazsak), akkor mégis kiket vigyek? Nektek mi volt a nyerő páros, akik mindketten megmaradtak?
  • mflex #3243
    Sziasztok!

Nem tudom mit cseszhettem el, de most kiírta, hogy több LTT nem használható, meg a mentéseket sem tölti be, mert hiányzik a tartalom.
    Nincs kedvem elölről kezdeni! grrr

Mi lehet a megoldás?

Előre is köszi!
  • Seth
    Akkor nem kezdted el időben csapni neki a szelet :)
    Normál esetben az Omega 4 relén való áthaladás előtt történik meg a dolog
  • USAMEN POWER
    Amúgy fura hogy nekem az NFS 4 a kedvenc játékom volt, ki is toltam 2x kb. és qrwára nem ugrott be hogy az Omegán a bárban NFS 4 zene megy... :D
  • Piszkos  Fred
    Tévedés, akkor nálam semmi nem történt, ellenben az egész móka után Talival sikerült összejönnöm :D
    Ice Man-t már rég pofán lőttem volna:D Már a játék elején unszimpatikus volt:D
  • SötétBarom
    Ez a szám kéne a játékba valahova :D
  • Knabb
    Ez egy gyönyörű spoiler hegy volt, gratulálok :D
  • Knabb
    Én meg most azt tervezem, hogy újra végigviszem az 1-et és átdeportálom majd a 2-be, csak nem tudom, hogy paragon legyek-e vagy renegát. Ugyanis a paragon felé húz a szívem, de azzal már végigjátszottam mind2-őt. Ejjj erre mondaná Mordin: One heart... Krogan have two... hmm problematic..
  • Szolnokboy1
    na igen, de ha valakinek most meghal Tali? :)

btw az én teóriám a 3. részre, hogy a fő iránycsapás a fajok meggyőzése lesz a Reaperek elleni harchoz. minden jel erre mutat, voltunk a flottilán, ahol majd a quariánokat kell meggyőzni (attól függően, hogy Talit száműzik-e vagy sem és/vagy meghal-e vagy sem, gondolom változik a feladat nehézsége), megszerezhettük a genophage ellenszerét, amivel a kroganoknál barterezhetünk, a tanács lényeit attól függően lesz nehéz meggyőzni, hogy a tanácsot megöltük-e vagy sem és persze szerintem csak a 3. részben lesz jelentősége annak, hogy megöltük-e a rachnikat. :)
  • USAMEN POWER
    Én már sejtem milyen lesz a 3 ik rész. Az Ending utolsó másodperceiben a valami felé közeledő kaszás hajó mindent elárul. Végülis a begyűjtők a kaszásoknak dolgoznak.
    Relytőző fickó meg nagyon egy figyelemfelkeltő egy alak. Személyes kontaktba sose kerülünk vele a játék során, az is lehet hogy egy gép, vagy egy kaszás vezető, ami majd a legvégén átváltozik, vagy a fasz tudja. :D
  • simon7108
    én annak orulnék a 3. részben ha az 1. részes csapat társak is benne lennének megint mint csapat tag:)foleg Wrex:Dno meg gondolom Tali is benne lesz a 3. részben és remélem végre meglátjuk,hogy néz ki 1 Kvarián....
  • Scouser
    Mass "csapatgyűjtögető" Effect 2
  • simon7108
    de tudok csak nem akarom,hogy meghaljon valaki:)az 1. részben nem kellett ilyen dontést hozni...
    habár ha jobban belegondolok akkor
    magamtol a aknába Tali-t kuldtem volna és ha meg nem tudok donteni ki legyen a vezeto akkor meg Mirandát mivel ajánlja is magát és o is képes rá:)szoval csak biztosra akartam menni:D
  • Szolnokboy1
    ugyebár a játékot max. 11 csapattárssal zárhatjuk, amiből 1 biztosan nem kötelezően szerepel a végjáték szempontjából (Zaeed) és szerintem - de erősítsetek meg - Gruntot és Légiót nem kötelező felébreszteni, ergó bevenni a csapatba. Egy másik esetben két karakter közül választhatunk (Samara és Morinth), valamint mi magunk is meghalhatunk (de a készítők nyilatkozatai szerint ez nem befolyásolja a 3. részt, mert ott akkor kapunk egy másik Sheperdöt, mintha nem is halt volna meg)
    Nekem úgy tűnt ez a második rész inkább a 3. rész első feleként funkcionál, amolyan felvezetésként, a csapatot már a 3. részre is gyűjtöttük. Mivel a túlélő/halott felállásnak számtalan permutációja lehet, mégis HOGY A VIHARBA akarják ezt átemelni a 3. részbe? :) Most ha valakinek teszem azt meghalt 5 csapattársa a végén és importálja a mentéseit, akkor a párbeszédek (és esetleg mellék questek) fele nem is szerepel majd a játékban? Az biztos, hogy ha mind a 12 karakter szerepelni fog, illetve mind a 11 karakter tovább lesz vihető, akkor az brutálisan sok munka lesz a készítőknek. Rengeteg szöveg, interakció és persze variáció lesz, nem beszélve a játékban meghozott többi fontos döntés kimeneteleiről. Én személy szerint nagyon haragudnék, ha megint új csapatot kéne összeverbuválni.
  • simon7108
    jah erre már én is gondoltam:Dde már fáradt vagyok:D
  • USAMEN POWER
    Nagy hiba volt ! :D Nem fogsz tudni aludni éjjel, azon fogsz agyalni mi hogy legyen. :D
  • MerlinW
    Ez nem társasjáték:) Önállóan képtelen vagy játszani?:)
  • Calver
    jó. a lényeg, h a második csapatnál Garrus-t tedd meg vezetőnek, ő az aki mindenképpen túléli.
  • Knabb
    Legközelebb spoilerben jólesz :D
  • simon7108
    na eljutottam a "bázisukra" de mielott behatolnák kilétem és holnap befejezem:D
    az aknába Legio megy a csapat vezeto meg Garrus!velem Tali meg Mordin van!
    szerintetek jo lesz ez igy?
  • wedge31
    Könnyen meghalhatsz még egy kis kufirctól is ha nem vagy elég ovatos shepardal.
  • SZEG007
    amugy hogy halhat meg Shepard a végén?
    Nekem eddig ugy tünik nehezebb meghalni, mint tulélni ezt a missiont a végén
  • Calver
    sőt, ha még a gyógyulásra rá akarsz rakni egy lapáttal, hajigálj Energy Drain-eket
    Husk-ok ellen én mindig Throw-t használtam... rövid cooldown, és 2-es szintű után nagy területen szétszóródnak
  • Knabb
    végigjátszod az elsőrésszel még 6szor :D
  • simon7108
    nemá onnantol már csak fél ora?:(
    mit fogok csinálni 2 évig amig kijon a 3. rész?:D:(
  • SaGa Jr
    Csak játsz.
    A rizikós rész előtt úgyis lesz videó amiből mindent megértesz. Míg nem kapsz szép kis videót az IFF után addig azt csinálsz amit akarsz. A szóban forgó video és történések után meg úgyis gyakorlatilag vége a játéknak fél órán belül.

Amúgy meg Legion feladatát tök mindegy hogy megcsinálod vagy sem. Nem oszt nem szoroz, mert szinte elpusztíthatatlan a bádogkasztni. :)
  • simon7108
    jojo értem én de akkor még
    segíthetek Legion-nak?
  • MrAndree
    Én hardcore-on vittem végig infiltratorral, tipikus Mass Effect, a végére ez is halál könnyű lett. :) Tactical Cloak nagy találmány. Meg a fedezékrendszer is sokkal jobb, főleg így az újratöltődő élettel, kihajolsz, lősz, ha lesérülsz akkor visszabújsz, begyógyulsz, mehet újra. Egyedül a huskokat utáltam nagyon, azok ellen ez nem működött mert rámrohantak.
  • MrAndree
    Elintézheted. Unom a spoilerezést de a lényeg annyi, hogy olyan rész jön majd ami után pontosan tudni fogod, hogy most azonnal át kéne menni az omega 4 relén.
  • simon7108
    na de várjunk!
    én most szereztem meg az IFF-et de még mindenki megvan vagy nem is kell eltunni senkinek?:Dmet itt mondjátok,hogy az IFF után rogton kell menni kulomben meghal a legénység...
    vagy még elintézhetem Legion-nak a kuldetését?vagy ha elintézem azt is akkor elcsesztem?vagy most mivan?:D
  • SaGa Jr
    Ha befejezted a sztorit és életben maradt a karaktered, akkor folytathatod a még el nem végzett feladatok megoldását, bolyonghatsz, lerabolhatod a bolygók ásványkészletét meg várhatod a DLC-ket amik majd idővel jönnek. Mondjuk azokhoz szvsz jobb lesz az új játék indítása, mert ha már vége a lényegnek akkor az esetleges plusz karakterek már nem sokat számítanak majd.
  • Richardix
    a Collector hajó után még van az IFF megszerzése, de a legénységet csak az IFF aktiválása után fogják elrabolni. azt pedig csak akkor aktiválják, amikor te is akarod... szóval mellékküldikre még van időd bőven :P
  • Richardix
    most kezdtem egy új játékot Őrület fokozaton, Sentinellel asszem (amelyiknek van tech páncélja), hát nemmondom... nehéznek nehéz, de sokkal élvezetesebbek a harcok mint Soldierrel anno. Imádom mikor Jacob felemel egy ellent én meg rákombózok egy lökést.. sok sebzést nem oszt, de azért jó :P az h lehet "csavarni" az meg hab a tortára :P
    Jaja csak 1 kicsit:D Am az iffet nem is csináltam még meg és addig nem si akarom mig minden mellékes és nem fő küldivel nem végeztem. De előtte a collector hajós küldire is rákényszeritett ez a köcsög:( Addig nem mehettem galaxis térképre amig nem beszéltem ice man-nel:D Aztán duma után egyből jött a kollector hajós küldi... De akkor vágom, ha véletlenül megjön az iff akkor utána a hajó legénysége miatt kell főküldit csinálni. Ha meg megyünk rá akkor meg ésszerűen kell az embereket megválasztani. AKkor ennyi? És utána meg tudom csinálni a többi küldetést ami előtte még megmaradt? Vagy csak bolyonghatok és scannelhetem a bolygókat mint valami fogyatékos?
  • wedge31
    A gombkiosztást beállithatod és arra teszed ahová jólesik.
  • Richardix
    Mellesleg irányítás beállításokat megnézed, és tess :P
  • Richardix
    C-vel követnem, Q és E-vel mondod meg nekik h ide menjenek, oda menjenek, illetve h kit támadjanak.
  • blackfire001
    A Q-val, meg az E-vel kiadom a csapattagoknak, hogy hova mennyenek. Mivel lehet nekik megmondani, hogy kövessenek?