19778
-
simon7108 #2845 hát az kár:(azt hittem,hogy Wrex-nek lesz valami jelentosége ha nem hal meg az 1. részben...
vagy lesz?ne mond el:D
de lenne még 1 kérdés!
ilyen mint az 1. részben a Mako lesz?mert mintha a BioWar azt mondta volna,hogy valami lesz aminek jobb lesz az irányitása:D -
#2844 Egyébként RUSH felirat van A bannerben.. :) -
#2843 Én Jackel heggesztettem.. azóta Miranda és Jack sem lojális :) -
#2842 én sem tudom abbahagyni bakker...
Van viszont illiumon egy küldi amikor aterminálokat kell feltörni.. egyet találtam sikerülti s.. a többinél nincs semmi.. wtf? -
#2841 Sikerült, sorry... -
#2840 Hát de vazz, nem tudom elolvasni se meg semmi, mert nem irja hogy jól van mennyél vissza Ishhez. De sztem am vissza kéne vinni, de mivel tök mind1 mert csak látom hogy ott van de nem tudom se elolvasni se semmi:S -
#2839 Am én Kate-et vagy kit fűzöm így elősször. Meg angolul tolom, mondom kicsit fejlődok legalább. AM sokmindent értek, de rohadt kiváncsi leszek ha megyarul tolom végig hogy mit értettem félre a küldiknél, stb. Am azt a kate-et már elvittem vacsizni is a kabinomba, de sztem nem történt semmi még mert nem ugy beszéltek utána róla. Meg persze nyomom mindenkinek a dumát:D JA meg az egyben azon röhögtem mikor ashly meg liana között vaciláltam és felajánlottam nekik hogy nem lehetne-e mindkettőjükkel. Na ennek az lett a vége hogy csak lianát vagy kit húztam meg a salarian csajt:D Jó ez! Meg ahogy elnézem mindenki ezerrel veri itt a virtuális pucut a szerelmi szálakra -
#2838 Vki tudja hogy tudom kiváltani a speckó armorokat? elvileg sima előrendeléshez is jár egy, de csak az N7-est látom... -
strebacom #2837 No végig toltam ezt a MESTERMŰVET, nagyon jó volt, ma(tegnap) egész nap toltam egyszerűen nem tudtam abbahagyni....
-
#2836 nem kell felvenni, csak elolvasni és mehetsz is vissza. -
#2835 Szevasztok! Az omega bázison Taylor jóvoltából egy Ish nevű tudós ürlény, (Mordin is ilyen fajhoz tartozik) megbizott, hogy a citadelből meg az illiumról az Eternity bárból hozzak el neki 1-1 dolgot. Namármost a citadelnél egy doksit kellet elhozni, tudjátok azt a digitális papirt vagy mit, amit mindig olvasgatnak. Az Eternity bárban illiumban is van egy olyan, de nem tudom felvenni csak a csapos salariannal tudok beszélni. Ti felvettétek ezt a mellék küldit eggyáltalán? És ha igen, akkor sikerült felvenni azt a tetves doksit ami ott pihen a bárpulton? Választ köszi! -
#2834 Valszeg ez direkt van a fanok közt talán talinak van a legnagyobb tábora ,majd a harmadik részbe meglátjuk hogy néz ki egy kvarián és ez nem biztos hogy tali lesz. -
Scharnhorst #2833 Hát arra is gondolok , nomeg az az elsőbe kicsit több látszott az ilyen jelenetnél Eléggé kíváncsi lettem volna az arcára , bosszantó , vajon a Bioware-sek se tudják hogyan néznek ki ? -
#2832 Ha arra gondolsz hogy nem látszik az arca az már sajnos rég kiszivárgott. -
Scharnhorst #2831 Látom azért van aki velem egyetért Mirandával kapcsolatban Amúgy nem fogom elárulni miért vagyok kissé csalódott, megvárom a reakciótok ezzel kapcsolatban. Kíváncsi leszek mást is felbosszant-e -
Richardix #2830 Ashley meg tiszta őrült lett, hogy Cerberussal kooperálok :S -
#2829 Én is rá hajtok...
Azért sajnálom hogy nem éri meg hüségesnek lenni liara totál jégcsap lett pedig az elsö részbe nem ilyen volt... -
Perszepeta #2828 Sziasztok! Letöltöttem a 650 megás DLC packet, bemásoltam a játék könyvtárába, de hogyan tudom őket feltelepíteni? Van egy futtatható file, de azt írja ki, hogy nincs feltelepítve a játék (a fájlokra kattintva is kb ezt írja ki)... Mi a megoldás? Lehet, hogy csak fáradt vagyok már hozzá :)
Köszi a segítséget előre is!!! -
Richardix #2827 én :P bár csak fogok, de már nagyon célegyenesben van :D
Mirandát már kikosaraztam, ő olyan.. túl tökéletes, de Tali.. ő egy rejtély :) minden apró darabját meg akarom fejteni :P -
kr1szmester #2826 gépolajos volt a nunija? :D -
Scharnhorst #2825 Üdv!
Volt olyan vki aki Tali-val románcozott? Nem érzett egy csöpp csalódást? Engem kicsit felbosszantottak "mocskos" Bioware -
#2824 Még van Wrex, meg Liara, meg igazábol mindenki aki társad volt az 1-ben, és nem ölted meg mint pl wrexet. :) Csak ők nem lehetnek újra társak sajnos. -
#2823 menj xp-n:
C:\Document and Settings\rendszergazda\My Documents\Bioware
vista és win7 esetében:
C:\Users\rendszergazda\Documents\Bioware
mappába.
Itt lépj először a ....\Mass Effect\save mappába innen mindent másolj ki, lépj vissza 2-őt a Bioware mappába, majd a ....\Mass Effect2\save\ME1 mappába másold át azokat a fájlokat!!!
ennyi ezután új játékot inditva kezdhetsz a mass1 mentéséből. -
#2822 Na bazzz... Kifagyot egye mellék küldinél...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor valami rakétát állitok meg és a végén lehet választani, hogy a város vagy a dokkoló semmisüljön meg
-
Pares #2821 Egy nagyon kicsi apróság a bannerrel kapcsolatban:
Észrevettétek, hogy Shepard bal térdénél valami olyan van írva hogy USH?!
Netán valamiféle Interdimenzionális összeesküvés? -
NiGhTM4R3 #2820 Bénázok?
De miért, hogy kell importálni?
Van a gomb, arra rákattintok, és semmi. Ilyenkor tallózni kellene, vagy a régi mentést bemásolni a mappába?
Vagy hogy?! :D -
Pares #2819 Hát azért nem másodpercek alatt, de kb. 30-40 másodpercnél nem tart tovább nálam. -
#2818 Sziasztok, egy buta kérdés működik a mass effect fut szépen meg minden maxon de viszont nagyon sokáig tölt 2-3-4 perceket is akár!
ez már csak azért is zavaró mert mindenki azt mondta hogy nekik másodpercek alatt betöltődik
gépem adatai: core2duo e8400
ati hd 4830 512mb
3gb ddr2 memoria
win7
szóval nem egy erőgép de nemis egy elavult őskövület! előre is köszönöm a válaszokat -
#2817 Morinth hatalmas poén ,illetve halálos,tölthetem vissza az állást meg egyébként is talira hajtok... -
#2816 Az már majdnem a vége, csinálgasd csak a mellékes dolgokat -
#2815 Csak ök ketten. -
stuka85 #2814 nekem meghaltak a halaim....tanulság néha etetni kell őket...amugy engem nagyon megfogott ez a game sztem jobb mint az 1 volt....kell is neki mivel ez a folytatása :D -
simon7108 #2813 az kár:(
és kiket lehet megszerezni az 1. rész társaid kozul?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig csak Garrus van meg a régiek kozul meg most kaptam a kuldid,hogy mennyek el Tali-ért!lesz még valaki? -
#2812 Sehogyse lehet. -
simon7108 #2811 nem ugy értettem:D
hanem,hogy most fejeztem be a játszástXD
még nem vittem végg!még csak most találkoztam eloszor Ash-el....
ezért kérdeztem amit kérdeztem:Dvalaki tud rá választ? -
#2810 mellékküldik nem kötelezőek, igy hamar megy. -
#2809 Nekem a fő küldi most a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IFF vagy mi megszerzése kaszáoknál..stb akkor még messze járok? Nem akarom még megcsinálni mert meg akarom az összes cuccot szerezni. :) -
#2808 mi van veled? :) WC-n sem voltál? :) Mellékküldik? Hogy a rákba csináltad meg ilyen hamar? -
simon7108 #2807 na hopp:Dez nem jott osszeXD
mindegy azért kiirom,hogy a kérdésem SPOILER! -
simon7108 #2806 ma lett meg a játék 3-kor és most hagytam abba nagyon nagy játék:D
de lenne 1 kérdésem!
spoiler]Ash valahogy csatlakozhat hozzánk az elso találkozáskor?mert én mindig jo voltam de nemet mondott azért mert a Cerebrushoz kozom van:(vagy esetleg majd a késobbiekben lehet?[/spoiler]
elore is thx!