19778
  • Cat 02 #2885
    Space, és utána még 2 (3-at kell összesen)
  • tobias88
    Találtam 1 hibát

• coyotex
    Akkor se jó.És most emiatt nem tudok továbbmenni.Lehet hogy újra kell telepíteni?
  • CptObvious
    SPACE-t nyomd meg.
  • coyotex
    Hali mindenkinek.Én azt szeretném tudni,hogy melyik gombot kell megnyomni ahhoz hogy a kiválasztott kódot elfogadja.Mert mikor feltörnék valamit és keresni kell a szövegrészt,hiába találom meg melyik az semmivel se tudom lefixálni.
  • kovecses
    Kösz!
  • kovecses
    Megvan. Méghogy nem kell mászkállni... LOL
  • Kongy
    Lehet, hogy ki kéne venni a videókat. KotOR-okban még lehetett ilyet, próbáld meg futtatni a configot hátha belehet lőni.
  • Seth
    A Dark Star ELŐTT,KÍVÜL
  • kovecses
    Egérrel kéne beszélnem ha megtalálnám...
  • kovecses
    Beszéltem vele, elmentem a Dark Star kocsmába de sehol semmi...
  • kovecses
    Nekem ez több okból sem működik! pl.: a linkekre nem jön be semmi. A letöltött progi meg nem találja a dlc könyvtárat...
  • martin1992
    de az a baj, hogy vannak ezek az alap videók amik a BioGame\Movies\ mappában vannak és az után kezd el szaggatni ha ezek közül lejátszik valamit, amúgy rendesen fut.
  • Kongy
    Ráadásul most nézem Radeon X1600-as van.. ember, mit akarsz?? Ez a VGA épphogy eléri a minimumot... lehet még azt se.
  • Kongy
    Vicces... Megmondták világosan, hogy nem ajánlják, hogy 1 magos CPU-val játszd a játékot. Innentől kezdve jogos a szaggatás...
  • Knabb
    Az a helyzet, hogy ezmár elég gyenge gép (nem csak a proci), nemhiszem, hogy lehetne javítani rajta :S Sztem már azis elég jó teljesítmény, hogy elindul, az viszont szép
  • martin1992
    Lenne egy olyan problémám, hogyha töltőképernyő után van egy videó akkor utánna a játék elkezd szaggatni. Ez van a játék elején és mikor galaxistérképen átmegyek egy relén. Tudd valaki megoldást rá. Tudom, hogy egymagos gépem van, de amúgy a játék jól fut.
  • CptObvious
    Ha elindítod a Launcher-t, akkor kattints a Configure gombra, ott beállíthatsz mindent.
  • Scharnhorst
    Valószínűleg azért mert ha megláttuk volna lehet gyorsan visszatöltünk egy régebbi mentést és mást választanánk helyette
  • Knabb
    Amúgy az akváriumi hal halálozást meglehet oldani, ha Kelly-vel kicsit összebarátkozol, akkor majd eteti a halaidat :D
  • kovecses
    Meg van a megoldás. Ha nem viszem magammal Thane-t akkor nem történik semmi. Most már minden jó. kösz!
  • zsotesz
    Nem az kell ami a bárpultnál van, hanem ami a bár hátuljában van valami ülőhelyen.
  • Arika89
    Hi. Remélem tudtok nekem segíteni. Az a problémám h rögtön az elején kiválasztom h férfi/nő karaktert készíteni a játék elkezd tölteni de megáll és kifagy. Vki segítsen plz. Adatok: proci: AMD 5000+ , ATI 3850 , 3Gb RAM. XP-sp3( a játék miatt).
  • Bacsa09
    Nem, lehet másikat választani.
  • SaGa Jr
    Nem. Újat kell választanod (persze semmi nem tíltja hogy ugyanazt válasszad, de úgyis teljesen átalakultak a class-ok), ahogy választhatsz új pofázmányt is. Annyi, hogy bizonyos kritikus pontok, vagy mellékes NPC-k története másként alakul(hat) mint ha simán csak kezdenél egy új játékot.
  • koschwarz
    az hogy importálom az első rész mentéseit azt jelenti, hogy azt a kasztot fogom kapni a másodikban is?
  • drop
    nem tudjátok mi lehet a hiba féltetem a dlc és mikor indítom a giveme2entitlements exet hibát ír ki alkalmazási inicializálása nem megfelelő és csak ok van
  • PersianWarrior
    Talis szexjelenet is elég gyenge. Annyi benne pláne, hogy leveszi a maszkját, persze az arcát nem látjuk...
    Na akkor az eggyet is átviszem az új pöccsel meg a dlc-kkel. Aztán magyarul az eggyes mentésével letolom ujra a kettőt. Na ez így nekem újabb pár napnyi játékidő:D
    Fú akkor múszáj lessz végigvinnem az eggyet mégegyszer, a 1.02es patchel, meg a DLC-kkel. AZtán nekiállok magyarul is a 2nek az 1es mentéssel. Na ezzekkel így még jobb lesz és leszenk ujdonságok is:)
  • Stockbauer33 #2855
    simon7108-nak küldtem
  • Stockbauer33 #2854
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218464576&no=1952]#1952. Hsz[/URL]
  • wedge31
    Nem arra gondol hogy senkit se huzzál meg és maradj hüséges az elsö részbeli kapcsolatodhoz.
    Ha nem az elsö rész mentéseivel folytatod ez téged nem érint.
  • simon7108
    ja és még valami!
    honnan tudom letolteni az ingyenes DLC-t?
    mert ha jol tudom van 1 ingyenes is nem?
    mert a játék belépése után aktiváltam a Cerebrus kodomat de csak 1 DLC-t hoz be ami 1200 BW pont:(
  • simon7108
    még 1 kérdés:)ezt el is felejtettem....
    a grafika részletességét nem lehet állitani mint az 1. részben?
    mert itt csak a felbontás van meg az anti-analising ami lényeges is de grafika részletesség nincs...
    amugy érdekes,hogy minden bekapcsolva jobban megy mint az 1. rész:D
  • SaGa Jr
    Figyelsz arra mit mond EDI mikor belépsz Citadel-re?
    Ő ugyanis elmondja hol érdeklődj (ezt teszi amúgy minden bolygó esetében ahol valakinek van valami dolga és akad kommunikációs forgalom). Utána már nem nehéz folytatni. Nem kell mászkálni sokat, sőt szinte semmit sem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beszélj a biztonsági főnökkel és nálad érdeklődj utána a fiúnak.
    Ezzel arra gondlolsz hogy ugyanazt a csajt huzzuk meg csak? Csak mert mivel a mentéseket én legalábbis nem tudom folytatni, mert nincs meg a régi mass effectes ezért nekem ilyen memoria törlöt feelingem van és ujra nyilatkozhatok az előző kapcsikról. Legalábbis nekem ugy jött le. Vagy az előző mass effect mentéseket lehet használni pont a szerelmi szálak miatt??? Az komoly lenne:)
  • kovecses
    Nem tudom megcsinálni a THane loyality küldetést. Kevergek a Citadellában (Fellegvár), de sehol nem találok semmit. Elküldené nekem valaki privát üzenetben hogy hol és mit kéne keresnem? Előre is nagyon köszönöm!
  • simon7108
    hát ezis kár:(
    pedig a BioWare azt mondta,hogy 1 uj jobb irányitásu Mako is lesz a játékban...
    de az urhajosdi tetszik:D
  • CptObvious
    A hűtlenkedéssel csak óvatosan. Bioware fórumán írták, hogy az első részben elkezdett szerelmi szál mindhárom részen keresztül megy. Szóval lehetnek következményei a hűtlenségnek, ami majd a harmadik részben derül ki.
    Bár az igaz, hogy Liara megváltozott személyisége sok okot ad a hűtlenségre. De lehet ez a kapcsolat próbája. Maradj hozzá hűséges a kettőben, és akkor a háromban folytathatod a kapcsolatot. (Ha már a hűtlenségnek következményei lesznek, akkor gondolom az is számít, ha hűségesek maradunk az első részes románchoz)

© simon7108
    Mako-hoz hasonló bolygón való kalandozás egyáltalán nincs. A Mako helyett most már az új, UT-47 Kodiak "Drop Shuttle" fedélzetén utazva mész a bolygókra - egy animáció keretében.
    Viszont, irányíthatod a Normandy-t a csillagrendszerekben kutatva.