19778
    Akkor próbáld meg nem autrunból indítani, lehet hogy nekem is volt ilyen bajom. CSak én nem szaroztam bementem a cdbe és egyből indítottam a setupot. Ha meg az indításkor csinálja akkor meg crackeld meg:D
  • SaGa Jr
    Ne használd az autorun-t és nem lesz gebasz. Manuálisan indítsd el a setup file-t.
  • MerlinW
    Nem árt. Így jár aki nem olvassa el a párbeszédeket, nem beszélget mindenkivel mindenről:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A VIP szektorban a találkozás előtt Samara félrehív beszélgetni, tudj meg minden részletet, és ismerni fogod a csaj érdeklődési körét. Bent beszélj az ajtonállóval a zenéről és Morinth-ról. Csinálj egy kis balhét, félrehív, a bal oldali témák a fontosak, a jó kérdéseket pedig tudnod kell Samara-tól és az ajtónállótól.

Azonkan akik túlvannak Samara a questen:

Én simán lecseréltem Samara-t Morinth-ra, életrevalóbb a csaj:)
    Gondolkodás nélkül kicsináltam anyucit, pedig paragont játszom:)

• Italo4ever
    Először gizmo-val próbáltam, de most felraktam a deamon-t is, és ez is azt írja ki, rögtön ahogy elindítom az autorun-t! Ha vaslakinek van ötlete, akkor várom.
  • yesname #2961
    Igen. 2949-es hsz-ben lévő linken találsz infókat róla.
  • MerlinW
    Normamdy, Zaeed-et feltétlenül. A többi felszerelés (fegyverek, páncélok).
    Mondjuk nem tiszta a kérdés, mindet érdemes feltenni. Max nem használod az extrákat, ha nem tetszik. Azon az 5 kattintáson már nem múlik a maradék 100MB-os anyag.
  • Chris0204
    hali!

Nem tudjátok át lehet-e írni az 1nek a mentésében a karakter nevét,hogy a kettőben már más néven szerepeljen?
  • leviking
    Hali. Nem nagy dolog az én bajom de akkor is idegesít :D
    Amikor Samara lányát becsalizzuk a diszkóban akkor sikerülnie kell h elvigyen magával haza? Vagy majd később fog.. és itt direktbe nem sikerül?
    Hát ragd be neki az első lemezt:D Nekem nem volt ilyen problémám, sajnos nem tudok segíteni. Esetleg rakd ujra a daemont, nekem az is meg szokott hülyülni néha napján:)
  • Italo4ever
    Nem jelent meg a kep, szoval azt irja ki, hogy helyezzem be az 1-es lemezt, probalgattam itt visszaolvasni, de nem talaltam erre megoldast.
  • Italo4ever
    Hello Sracok! Kellene egy kis segitseg, hogy tudok tovabb lepni?

koszonom
  • watto
    Gyá, ott voltam 1x csak rossz választ adtam az őrnek ... Istenem :D
  • Knabb
    Nyisd meg a mapot, és ott látod majd a VIP bejáratot
  • Pares
    Sőt, még több is. Legalábbis nekem több lesz, az tuti. XD
  • watto
    Hali!
    Samara's loyalty quest-nél tartok:
    Azt írja keressem meg a Túlvilág VIP Klub hátsó bejáratét és lépjek be Jaruuk álnévvel, de nem találom azt a rohadt bejáratot... 6x körbefutottam omegán, 1 bejáratot találtam ami zárva van és nem tok bemenni, nem is áll ott senki, de hogy a hátsó hol van azt nem tudom :D Valaki pls vmi screent vagy leírást hol találom... :S

Előre is kössz!
  • enlightened
    Egyébként nem értem, miért mondják egyesek hogy rövid a game. Nekem Insanity-n 40 órán felül volt. Persze, úgy hogy normálon mindenkit lelősz egyből és rohansz végig úgy rövid. De ha megcsinálod a mellékküldiket, meg elmész felfedeznő körútra meg beszélsz mindenkivel, úgy azért van annyi idő mint az 1 volt.
  • yesname #2949
    Elnézést ha volt már. Egy hasznos oldal azoknak akik esetleg nem tartották meg az első rész játékállását, illetve akik nem játszottak vele de szeretnék saját ízlésük szerinti történetfolytatást:
    http://www.annakie.com/me/home.htm
  • Knabb
    Azoknak beza kanyec :D

De a játék végén, ha elég aberáltak vagytok akkor felhivogathatjátok az emberkét akkivel románcot alakítottatok ki. Semmi extra csak úgy ottvannak üldögélnek meg ilyesmi :D
    kivéve Kelly, ő táncol is :D
    Hát én néha benézek a kabinba és akkor még mozgolódnak, bár bevallom mindig gyanusan a viz tetején úszkálnak, már a játék eleje óta. Jobban nem néztem meg őket, de lehet hogy azok már a játék eleje óta döglöttek?:D:DS:AD:DA:SD:AS:D
    Azt hallottam hogy free-ride van utána, de majd aki tapasztalta az megmondja. Én amugy is minig ugy nyomom, hogy elősször a mellék küldik utána meg a főszál. Ugy biztos nem maradok le semmiről:D S.T.A.L.K.E.R.-eket is nemhiába hetekig játszom.
  • SötétBarom
    Na jó, igazából még az sincs meg.. Lesz még itt gémpléj.
    Most mertem először beleolvasni a topikba, és szomorúan látom, hogy a halaim valószínűleg már nem élnek ://
  • SötétBarom
    És ha a reaper IFF nélkül repülök bele ?
  • Knabb
    Ez a Joker meg EDI ritka nagy hülyék eggyüt :D
    "-I like to see when the humans are on their knees.
    -O.O
    -This is a joke..."
    Kurrvanagy :D
  • Knabb
    Onnan már nem sok...
  • SötétBarom
    Aha. Valami komolyabb végkifejletre számítottam :/ Az egyben elég hosszú volt emlékeim szerint az Ilos-Citadella végigdarálása.

Ha végeztem, után tudok még kavarogni az univerzumban, vagy gém óver? Spoilerek nélkül.. Mert akkor addig nem megyek, amíg nincs meg minden upgrade meg mellékküldi.
  • Calver
    na, ez igen hasznos kis táblázat

hasonló fegyver update-ekről nincs? Assault Rifle sebzésnövelőjéből tudom hol van szinte mind, többit is jó lenne tudni
  • Calver
    nem sok, fél óra-óra alatt végzel.
  • Pares
    Ne is mond! Az Elcorok nem csak kinézetre nagy állatok!
  • tobias88
    Pontosan! Mesterlövész puskát normálisat meg később úgy is kapsz, szóval ezt érdemes választani!
  • wesker24
    N tudom hogy ,ár levolt irva de hogy is van ez a hackelés dolog ?

Elöre is köszi !
  • SötétBarom
    Ha átkelek az Omega 4-en, gondolom nincs visszaút a végéig. Onnantól kezdve mennyi ideig tart a végére érni?
    Jaaaa! Hát bazz akkor az igen szép műsor lehet:D:SSD:AAS:DA:SD:SD:D:D
  • SötétBarom
    Azok a négylábú betépett élőlények, akik úgy fejezik ki az érzelmeiket, hogy a mondat elején bemondják. Pl. "Angry. I can't let you in" Mindezt totál belassulva :DDD
    Én mindet felraktam, nem elfér? legalább lehet válogatni a dolgok között. AM én az alap páncélt hasznáom, meg az egyik bolygón megvett ilyen "szemüveget" mert ezek sztem jobbak teljesítményre mint a többi ruha vagy azok a kiegészitök az arcomra.
    Mi az a "elchor cast"?
  • grebber
    És melyiket érdemes felrakni?
    Ahogy néztem leírást ez a dragon armor ami értelmes meg ezt a sok MB-os küldetés!
  • SötétBarom
    Bazze. Megyek a Citadellán, látok egy reklámot: "Hamlet, now with an all elchor cast!"

:DAS:?D_D

Utána meg ment belőle valami trailer :DD
    simán játszas és mindeik aktiv már. Pld elmész az armory raktárba taylorhoz és a fegyverszekrényben már benne lesz a sok ujjítás. Emellett a pajzsokat meg egyébb extrákat meg a kbinodban tudod a ruházatnál átállítani;)
  • SaGa Jr
    Csak játsz. Ha valóban aktívak, ott lesz róluk üzenet a személyes üzeneteid között a gépedben. Mehetsz be a lakosztályodba és pakolászhatod magadra ami tetszik.
  • SaGa Jr
    Passz. Első végigjátszáskor nekem is folyton kipusztltak. Másodiknál már úgy csináltam ahogy leírtam. Minden leszállás után mentem etetni. Egyszerre csak egy társ beszerzését, nyűgjét intéztem el aztán vissza a hajóra etetni. Ezt nem volt neház tartani mert toborzáskor úgyis automatán visszarak a hajóra a program.

Mondjuk bolygóscan közben is mentem minden 10 bolygó után ha nem volt semmi harcolnivaló közben.

Pares:
    Tudja fene miért így oldották meg. Azt is innen tudom, hogy ezek a fegyverek melyik ellenfél kezében hogyan sebeznének ellenünk (van amelyik jobban van ami alapból dúrván vissza van fogva). Én ezért elkezdtem átirkálni az értékjeket, hogy alaphelyzetben 1:1-es arány legyen (magyarán az AI damage, ami ha jól értem az ellenfelek által okozható sebzés aránya és DamageHench, ami meg a társaink által okozható sebzésé értékét 1,0-ra tettem az összevissza értékekről). A nehézség úgyis ezt a megadott értéket csökkenti vagy növeli. Legalábbis elméletileg. Még le kell tesztelnem a dolgot. Az tuti hogy komoly változás lesz a játékban ettől.

Nem értettem, hogy a rakétavető miért kell kisebbet sebezzen ha egy ellenfelem használja, míg a lángszóró miért sebez lényegesen nagyobbat ha ellenem használják? Ugyanez a SMG, heavy pistol és assault rifle kategóriákban is fellelhető, mint ahogy azt sem értem miért kell a társaimnak szarabbul sebeznie ugyanazon fegyverrel mint nekem. Nagyon zavarosak az értékek.