19778
-
#2965 Akkor próbáld meg nem autrunból indítani, lehet hogy nekem is volt ilyen bajom. CSak én nem szaroztam bementem a cdbe és egyből indítottam a setupot. Ha meg az indításkor csinálja akkor meg crackeld meg:D -
SaGa Jr #2964 Ne használd az autorun-t és nem lesz gebasz. Manuálisan indítsd el a setup file-t. -
#2963 Nem árt. Így jár aki nem olvassa el a párbeszédeket, nem beszélget mindenkivel mindenről:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A VIP szektorban a találkozás előtt Samara félrehív beszélgetni, tudj meg minden részletet, és ismerni fogod a csaj érdeklődési körét. Bent beszélj az ajtonállóval a zenéről és Morinth-ról. Csinálj egy kis balhét, félrehív, a bal oldali témák a fontosak, a jó kérdéseket pedig tudnod kell Samara-tól és az ajtónállótól.
Azonkan akik túlvannak Samara a questen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én simán lecseréltem Samara-t Morinth-ra, életrevalóbb a csaj:)
Gondolkodás nélkül kicsináltam anyucit, pedig paragont játszom:)
-
#2962 Először gizmo-val próbáltam, de most felraktam a deamon-t is, és ez is azt írja ki, rögtön ahogy elindítom az autorun-t! Ha vaslakinek van ötlete, akkor várom. -
#2961 Igen. 2949-es hsz-ben lévő linken találsz infókat róla. -
#2960 Normamdy, Zaeed-et feltétlenül. A többi felszerelés (fegyverek, páncélok).
Mondjuk nem tiszta a kérdés, mindet érdemes feltenni. Max nem használod az extrákat, ha nem tetszik. Azon az 5 kattintáson már nem múlik a maradék 100MB-os anyag. -
Chris0204 #2959 hali!
Nem tudjátok át lehet-e írni az 1nek a mentésében a karakter nevét,hogy a kettőben már más néven szerepeljen? -
leviking #2958 Hali. Nem nagy dolog az én bajom de akkor is idegesít :D
Amikor Samara lányát becsalizzuk a diszkóban akkor sikerülnie kell h elvigyen magával haza? Vagy majd később fog.. és itt direktbe nem sikerül? -
#2957 Hát ragd be neki az első lemezt:D Nekem nem volt ilyen problémám, sajnos nem tudok segíteni. Esetleg rakd ujra a daemont, nekem az is meg szokott hülyülni néha napján:) -
#2956 Nem jelent meg a kep, szoval azt irja ki, hogy helyezzem be az 1-es lemezt, probalgattam itt visszaolvasni, de nem talaltam erre megoldast. -
#2955 Hello Sracok! Kellene egy kis segitseg, hogy tudok tovabb lepni?
koszonom -
#2954 Gyá, ott voltam 1x csak rossz választ adtam az őrnek ... Istenem :D -
Knabb #2953 Nyisd meg a mapot, és ott látod majd a VIP bejáratot -
Pares #2952 Sőt, még több is. Legalábbis nekem több lesz, az tuti. XD -
#2951 Hali!
Samara's loyalty quest-nél tartok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt írja keressem meg a Túlvilág VIP Klub hátsó bejáratét és lépjek be Jaruuk álnévvel, de nem találom azt a rohadt bejáratot... 6x körbefutottam omegán, 1 bejáratot találtam ami zárva van és nem tok bemenni, nem is áll ott senki, de hogy a hátsó hol van azt nem tudom :D Valaki pls vmi screent vagy leírást hol találom... :S
Előre is kössz! -
#2950 Egyébként nem értem, miért mondják egyesek hogy rövid a game. Nekem Insanity-n 40 órán felül volt. Persze, úgy hogy normálon mindenkit lelősz egyből és rohansz végig úgy rövid. De ha megcsinálod a mellékküldiket, meg elmész felfedeznő körútra meg beszélsz mindenkivel, úgy azért van annyi idő mint az 1 volt. -
#2949 Elnézést ha volt már. Egy hasznos oldal azoknak akik esetleg nem tartották meg az első rész játékállását, illetve akik nem játszottak vele de szeretnék saját ízlésük szerinti történetfolytatást:
http://www.annakie.com/me/home.htm -
Knabb #2948 Azoknak beza kanyec :D
De a játék végén, ha elég aberáltak vagytok akkor felhivogathatjátok az emberkét akkivel románcot alakítottatok ki. Semmi extra csak úgy ottvannak üldögélnek meg ilyesmi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivéve Kelly, ő táncol is :D -
#2947 Hát én néha benézek a kabinba és akkor még mozgolódnak, bár bevallom mindig gyanusan a viz tetején úszkálnak, már a játék eleje óta. Jobban nem néztem meg őket, de lehet hogy azok már a játék eleje óta döglöttek?:D:DS:AD:DA:SD:AS:D -
#2946 Azt hallottam hogy free-ride van utána, de majd aki tapasztalta az megmondja. Én amugy is minig ugy nyomom, hogy elősször a mellék küldik utána meg a főszál. Ugy biztos nem maradok le semmiről:D S.T.A.L.K.E.R.-eket is nemhiába hetekig játszom. -
#2945 Na jó, igazából még az sincs meg.. Lesz még itt gémpléj.
Most mertem először beleolvasni a topikba, és szomorúan látom, hogy a halaim valószínűleg már nem élnek :// -
#2944 És ha a reaper IFF nélkül repülök bele ? -
Knabb #2943 Ez a Joker meg EDI ritka nagy hülyék eggyüt :D
"-I like to see when the humans are on their knees.
-O.O
-This is a joke..."
Kurrvanagy :D -
Knabb #2942 Onnan már nem sok...
-
#2941 Aha. Valami komolyabb végkifejletre számítottam :/ Az egyben elég hosszú volt emlékeim szerint az Ilos-Citadella végigdarálása.
Ha végeztem, után tudok még kavarogni az univerzumban, vagy gém óver? Spoilerek nélkül.. Mert akkor addig nem megyek, amíg nincs meg minden upgrade meg mellékküldi. -
#2940 na, ez igen hasznos kis táblázat
hasonló fegyver update-ekről nincs? Assault Rifle sebzésnövelőjéből tudom hol van szinte mind, többit is jó lenne tudni -
#2939 nem sok, fél óra-óra alatt végzel. -
Pares #2938 Ne is mond! Az Elcorok nem csak kinézetre nagy állatok! -
#2937 Pontosan! Mesterlövész puskát normálisat meg később úgy is kapsz, szóval ezt érdemes választani! -
#2936 N tudom hogy ,ár levolt irva de hogy is van ez a hackelés dolog ?
Elöre is köszi ! -
#2935 Ha átkelek az Omega 4-en, gondolom nincs visszaút a végéig. Onnantól kezdve mennyi ideig tart a végére érni? -
#2934 Jaaaa! Hát bazz akkor az igen szép műsor lehet:D:SSD:AAS:DA:SD:SD:D:D -
#2933 Azok a négylábú betépett élőlények, akik úgy fejezik ki az érzelmeiket, hogy a mondat elején bemondják. Pl. "Angry. I can't let you in" Mindezt totál belassulva :DDD -
#2932 Én mindet felraktam, nem elfér? legalább lehet válogatni a dolgok között. AM én az alap páncélt hasznáom, meg az egyik bolygón megvett ilyen "szemüveget" mert ezek sztem jobbak teljesítményre mint a többi ruha vagy azok a kiegészitök az arcomra. -
#2931 Mi az a "elchor cast"? -
#2930 És melyiket érdemes felrakni?
Ahogy néztem leírást ez a dragon armor ami értelmes meg ezt a sok MB-os küldetés! -
#2929 Bazze. Megyek a Citadellán, látok egy reklámot: "Hamlet, now with an all elchor cast!"
:DAS:?D_D
Utána meg ment belőle valami trailer :DD -
#2928 simán játszas és mindeik aktiv már. Pld elmész az armory raktárba taylorhoz és a fegyverszekrényben már benne lesz a sok ujjítás. Emellett a pajzsokat meg egyébb extrákat meg a kbinodban tudod a ruházatnál átállítani;) -
SaGa Jr #2927 Csak játsz. Ha valóban aktívak, ott lesz róluk üzenet a személyes üzeneteid között a gépedben. Mehetsz be a lakosztályodba és pakolászhatod magadra ami tetszik. -
SaGa Jr #2926 Passz. Első végigjátszáskor nekem is folyton kipusztltak. Másodiknál már úgy csináltam ahogy leírtam. Minden leszállás után mentem etetni. Egyszerre csak egy társ beszerzését, nyűgjét intéztem el aztán vissza a hajóra etetni. Ezt nem volt neház tartani mert toborzáskor úgyis automatán visszarak a hajóra a program.
Mondjuk bolygóscan közben is mentem minden 10 bolygó után ha nem volt semmi harcolnivaló közben.
Pares:
Tudja fene miért így oldották meg. Azt is innen tudom, hogy ezek a fegyverek melyik ellenfél kezében hogyan sebeznének ellenünk (van amelyik jobban van ami alapból dúrván vissza van fogva). Én ezért elkezdtem átirkálni az értékjeket, hogy alaphelyzetben 1:1-es arány legyen (magyarán az AI damage, ami ha jól értem az ellenfelek által okozható sebzés aránya és DamageHench, ami meg a társaink által okozható sebzésé értékét 1,0-ra tettem az összevissza értékekről). A nehézség úgyis ezt a megadott értéket csökkenti vagy növeli. Legalábbis elméletileg. Még le kell tesztelnem a dolgot. Az tuti hogy komoly változás lesz a játékban ettől.
Nem értettem, hogy a rakétavető miért kell kisebbet sebezzen ha egy ellenfelem használja, míg a lángszóró miért sebez lényegesen nagyobbat ha ellenem használják? Ugyanez a SMG, heavy pistol és assault rifle kategóriákban is fellelhető, mint ahogy azt sem értem miért kell a társaimnak szarabbul sebeznie ugyanazon fegyverrel mint nekem. Nagyon zavarosak az értékek.