19778
-
Skyline #3125 Az elsőt DLC-stül mellékküldikkel kb 35 óra alatt toltam ki.
Haver ebben 25 óránál jár még 3 karija hiányzik,és a karakterek kívánságaiból is csak 1-2 van meg,igaz kicsit rengeteget tököl a bolygók szkennelésével (gyk amelyik rendszerben megfordul ott végigmegy minden bolygón:D) -
#3124 Stilus függö ,mennyire sietsz csak a föszálon mész vagy csinálsz mellékküldiket is és bolygó scanneléseket.
A 35+ óra már rendben van szerintem. -
#3123 tenyleg? :)
mert akkor meg lehet h bele is vagnek, ha kulon-kulon lenne annyi, akkor nem biztos h raaldoznek annyi idot..
egyebkent mennyire lenyeges az 1-el jatszani a 2 elott? szorosan egymasraepulnek? -
#3122 Együtt kb 75 óra XD -
#3121 ha a dragon age-re azt mondjak, hogy kb 75 ora vegigvinni, mennyi ido a vegigvinni az ME1/ME2-t? -
#3120 Most erre mit mondjak... Lehet, nem ez a neked való játék.
Esc-et nyomsz, bejön a menü.
Bal oldalt ott lesz a Journal (magyarul nem tom mi, napló, vagy feladatok)
Rákattintasz, behozza a küldetéseket.
Két csoport van, elsődleges és másodlagos feladatok.
Elsődleges csoport fontosabb, komolyabb küldetések. Második csoport meg mellékküldetések.
És már itt az elején kell van benne legalább 3-4 aktív küldetés. Tehát bőven tudsz mit csinálni.
Ott vagy Omega-n. Kezd el felderíteni, beszélgess mindenkivel és lehetőség szerint ne lőj le mindenkit azonnal. :P
Ha ezek után se tudsz semmit csinálni, akkor lehet, hogy tényleg más játékkal kéne múlatnod az időt. -
simon7108 #3119 én eloszor a Fellegvárba mentem a tanácshoz:D -
potyi21 #3118 igen,el repultem ,de ott sem tudtam mit csinalni! -
#3117 Brutális spoiler -
Pares #3116 Sorry, de . Így elég nehéz lesz megérteni a játékot, nemhogy még kijátszani... -
#3115 Oooo jajj...
Talán elkerülte a figyelmedet, hogy erre a nagy hajóra való felszállás előtt volt egy animáció, ahol Shepard és Joker épp a hangárban álló új Normandy-t nézik. Hmmm?
Mert az nagy hajó, amin vagy, az az SSV Normandy SR-2. Az új hajód.
Hajj-ajjj...
2. emelet, liftből kilépve egyenesen felsétálsz a csillagtérképhez, nyomsz egy Space-t, és elrepülsz az Omega-ra. -
Knabb #3114 Ök a legjobbak :D -
#3113 A karakter mentés nem olyan, amit a játékban is látni fogsz és be tudnál tölteni. Az egy teljesen független fájl. Ha végigvitted a játékot, automatikusan létrehozza ezt a mentést.
Itt kell lennie a fájlnak:
Documentumok\BioWare\Mass Effect\Save\
ezt keresd -> Char_01-50-1-1-0-13-6-2009-30-46.MassEffectSave
Nálad persze eltérő számok lesznek.
Mass Effect 2 configure-t használva importálod a mentést. Megadod a Mass Effect 1 Save mappáját. OK. Aztán a menüből válaszd a Mass Effect 2 - Save Settings (csak hogy biztosra menjünk)
Harroth-nál pedig a szürke felírat minden bizonnyal a Paragon/Renegade opciók lesznek. És azért nem tudod használni, mert alacsonyak a pontjaid hozzá. Fejlesztened kell a karaktered. -
simon7108 #3112 ezért kéne elolvasni a párbeszédeket:)
meg EDI is ad jo tánácsokat!
errol jut eszembe:D
mekkora már mikor EDI meg Joker veszekednek:DXD -
potyi21 #3111 Hi.Feljutottam valami nagy hajora,mindenhova tudok menni,de nemtudom mit kell ott csinalni...Valaki jart ott?tudok ruhat meg mindent valasztgatni,de kuldetset nem ir ki,es nemtudom merre menyek!? -
simon7108 #3110 nekem az 1. rész végén megkérdezte,hogy kívánom e elmenteni és ott az igenre mentem rá és annyi.... -
Knabb #3109 Pedig azzal kéne tudnod beszélni, és a szakácsnak nem tőle kell az ellátmány :D -
#3108 Omegán alapbol nem kapsz kaját a szakács/gondnoknak azt a citadellán kapsz. -
Gábor Warrior #3107 Nekem a játék legvégén nem csinált mentést! Az utolsó automatikus mentés után legyőztem Sarent és azután volt beszélgetés a Tanáccsal, ott mondtam Anderson kapitány legyen a nagykövet és azután nekem már nem csinált a játék automatikus mentést. Furcsálltam is, hogy ha nem menti el, hogyan tudja majd mit válaszoltam? Akkor lehet, hogy ez a baj, hogy nem mentett a legvégén! Meg az is érdekes, hogy az Omegán odamegyek az ételárushoz Harrothoz és ki van szürkülve a felirat, így nem tudok beszélni vele, meg a portékáját sem tudom megnézni, pedig a szakácsnak kéne nyersanyag a hajón, na mindegy azért köszi a választ, első végét lenyomom megint, de úgy látszik így jártam, új profil sajnos. -
#3106 Az uj fegyok a fegyverszekrényben az uj páncélok a kabinodban.
-
#3105 Ha felteszem a kiegeket akkor a küldetések már alapból ott lesznek a küldetés listában??
És az új tárgyakat hol találom? -
#3104 Azok a számok a távolságot jelzik a konzoltol ,indulj el arra amerre csökkenek a számok és találsz majd egy konzolt. -
#3103 Grunt beszólásai kemények. :) "I am KROOOOGAAAAN!" meg +Nothing can hurt MEEEE!!!" Mint egy idegbeteg, és ezeket hajtogatja. :D -
Knabb #3102 Novella rullz -
Knabb #3101 Mordin beszólása a legjobb mikor dumálni akarok vele és elküld azzal, hogy egy rejtélyes betegséget derít fel, ami a hajó terjed, nemi úton terjed és elég fura mivel, a varrenek a forrása :D
A reaper hajón tülélésre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam mindenki lojális volt, kivéve Jack és Legion. Csőbe Tali-t küldtem, első csoportot Garrus vezette, a másodikat aztán Miranda. Erőteret Samara képezte mikor jöttek a kisgenyók, közben Garrus és Mordin volt mellettem. A legénységet Gruntal védettem meg, simán kiállta a dolgot, és elmondta nekem, hogy nagyon élvezte a mészárlást :D. Fel a Reaperhez Thane-t és Mordint vittem (a két kedvencemet) Kishijján, de mind2ő megúszta :D. Osztán csak Jack hagyta lennt a fogák a védelemnél, de őt nem sajnálom, Shep helyében még a börtönhajón agyonlőttem volna... Rohadtul antipatikus volt nekem, megcsináltam ugyan a küldijét de nem lett loyális... úgyhogy megkapta ami járt neki :D.
Amúgy nekem kerek 30 órára jött kia végig játszás, lvl 24 sentinel, minden hajófejlesztés megvolt. Nem szórakoztam sokat a szkennelésekkel... csak amennyire szükségem volt. Full paragon és csak háromnegyed szakasznyi renegátság :D Úgyhogy nagyon jó fiú voltam :D csak a kihallgatásnál használtam a renegát actionokat de az úgy odaillett, hamár a rosszzsarút játszom. A legidegesítőbb dolgok pedig a Scionok voltak... azokat a pokolba kívántam, mert ha 2jött egyszerre és egyszerre nyomtak olyan szart akkor az első levágta a pajzsomat a 2. meg kicsinált...
A legjobb szkennelt mellék küldi meg az mikor a lezuhant hajóból kellett kinyerni az adatokat és közben ingott az egész, ahogy sétáltam rajta :D
A zene az tökéletesen illik a világba, meg az akcióba, remek. Csak hiányzott az emberi zene. Mert oké, hogy mi nagyon újak vagyunk az univerzumban, de azalatt a pár évecske alatt becsempészhettünk volna egy kis metált, vagy komolyzenét :D Tutira van valami emberi múzeum a világegyetemben, ahol az őskövület zenéket tárolják.
Szal összesen én teljesen megvagyok elégedve a játékkal, csak az inventory hiányzott kicsit, meg a Föld :S azért kiváncsi lennék, milyen lehet a felszíne ebben az időben.
Én várom nagyon a 3. részt és remélem bepótolják a hiányosságokat.
-
#3100 nesze, torrent
csak a v2. számú hacket szedd le hozzá, és telepítsd hozzá EZT, hogy tuti menjen. -
Cat 02 #3099 Mikor új karaktert kezdesz, akkor van olyan, h import me1 save. Csak még be kell állítani a Launcher-ben a Configure-nál, hogy hol vannak a mentések. -
#3098 Heló, egy kicsit elakadtam: az Iliumon azt a feladatot kaptam Liara-tól hogy törjem fel a biztonsági rendszert. Ezzel még nem is lenne gond de aztán elkezd visszaszámolni és valami távmérőt magyaráz h használjam. De az mi a rák, nem tudok róla h lenne ilyenem és ha igen akkor h kell használni? Thx a segítséget... -
#3097 na most vittem végig az első részt,és néztem a F.A.Q.-t,de nincs leírva
h hogyan kell a mentést átrakni!Valaki leírná?! -
krisz255 #3096 hello sehol nem találok működő dlc-t valaki tudna linkelni?
-
Dévids #3095 Sziasztok!
bocsi ha már kérdezték, de nem tudjátok mitől lehet az h a játék 5 percenként leáll ?Ati kártyám van x64-es Win7-el.Már próbáltam több driverrel is de nem segített.
Előre is köszi ! -
SaGa Jr #3094 Basszus, lehagytam hogy mit jelent a *.
Na a kérdéses fegyverek amúgy felszedhetőek a játék egy bizonyos pontján, ha megfelelő class-ba tartozik a karakter (shotit például a vanguard, sniper-t az infiltrator meg talán a soldier választhatja) -
SaGa Jr #3093 Valaki kérdezte hogy milyen fejlesztések gyűjthetőek be a csapattagoktól. Ezek a következők:
Mordin - a saját tech képességeit javító kütyü (csak rá hat)
Jack - a saját biotic sebzését növelő módosítás (csak rá hat)
Grunt - saját, külön bejáratú shotgun (csak neki)*
Legion - saját sniper csúzli (csak neki)*
Tali - pajzs a hajóra
Jacob - páncélzat a hajóra
Garrus - jobb fegyverzet a hajóra
Miranda - fejlettebb medibay, gyorsabb bolygó scan
Samara - nagyobb üzemanyag kapacitás (+50%)
Thane - több szonda (30 helyett max 60)
Zaeed nem ad semmit, csak sztorizgat a régmúltról. -
SaGa Jr #3092 Azért ennyire nem bonyolult ez a játék.
1. Beszélsz a biztonsági főnökkel, rákérdezve a konkrét problémára (Thane fiacskája). Ekkor elmondja hogy ki a kapcsolata, azt felkeresed (elmondja hol szokott lebzselni). Megtudod a szükséges infót tőle. Visszamész a biztonsági főnökhöz (ezt írja a journal is meg a karakter is elmondja) ott elmondod kit keresel. Behozatod aztán automatán megy tovább minden a vallatásig.
2. Majd azután hogy Thane feladata kész, utána nézz szét azon a szinten ahol a C-Sec iroda is van. Ott lesz valamelyik lépcső mellett két asari akik ülve beszélgetnek. Na egyiküknek kell az azonosító.
3. Így jártál. Előbb át kellett volna adni, letudni a feladatot és ennyi. -
#3091 Megint egy csodálkozó ember. Már ezerszer le lett írva, hogyha nem normálon, hanem insanity-n tolod a gamet, az legalább 2-szeresére növeli a játékidőt. Ott ugyanis garmadával jönnek az ellenfelek és jó párszor ők győznek. Én minden gamet alapból a legnehezebben kezdek el, mert nekem az a kihívás. Azért örültem, hogy végre itt a 2-ben nem kell végigtolni minden fokozaton hogy unlockoljam az insanity-t hanem egyből már elsőre betették. Ráadásul aki kiviszi insanityn úgy hogy nem kapcsolja vissza közbe egyszer sem alacsonyabb fokozatra, az kap egy achievementet is érte. -
SaGa Jr #3090 Ráadásul ezt a mondatot már az első részben is hallhattuk az anyucikájától. Pont ugyanabban a hangnemben is hazsnálja a lánya is. -
SaGa Jr #3089 Ha csak sima mentéseid vannak és nincs végigvitt karakteredről mentés, amit a program automatán csinál, akkor nem lesz mit áthozni.
Sima mentéseket ugyanis nem vesz figyelembe az ME2.
Csak azokat a file-okat fogja látni az importálás, amit a gép a játék végéig eljutott és azt befejező karakterről készít. -
kobra223 #3088 sziaztok egy kicsi problémam lenne hogy néhány dlc-s fegyver/páncél nál nem jelenik meg a szöveg a privát terminálomon pontos okát nem tudom a netröl letöltött magyarositást használom esetleg valami meg oldás van hogy esetleg magarul jelenjenek meg a szövegek? -
Gábor Warrior #3087 Sziasztok! Még annyit hozzá tennék, hogy ha kézileg másolom be akkor is üres a táblázat amikor új játéknál ME1 mentések importálására megyek (pedig ott vannak a mentések a ME1 mappában), valamiért nem veszi be. Ha van ötlet kérem segítsetek! -
Gábor Warrior #3086 Sziasztok! Valami nagy galiba lehet nálam, mert sehogy sem akarja átimportálni a mentéseket, pedig mindent úgy csináltam, ahogyan itt már leírtátok sokan (asztalikon ME2 ikon/beállítások/mentések/Mass Effect 1 mentések másolása), itt kikeresem az első rész save mappáját "leokézom" és nem menti át!Ha kézileg másolom át a profil fájlt meg a legutolsó mentést úgy sem megy. Ha valaki tudja mitől lehet az kérem segítsen!