19778
-
Richardix #3285 Eden Prime-on mit keresne Garrus? :P
Előző kommentedre meg: azért lettek ilyen konzervatívak, mert az első rész hivatalosan is botrányt keltett azzal a fél percnyi anyaggal. furcsa... nagytotálban szétloccsantani egy ember fejét teljesen helyénvaló, de ha egy nőnemű lényen kevesebb ruha van, mint ami kitenne egy lepedőt, az már fúúú -.-
Most őszintén: Mi tesz nagyobb kárt az "ártatlan" lélekben? -
Richardix #3284 őőő... ha mind2 ingame kép lenne, még jó is lenne... :P -
Pares #3283 ŐŐŐ, mind a két kép az első részből van, vagy nem? Az első Virmire-n készült, a másik meg Eden Prime-on. -
Pares #3282 Kidolgozottságuk több mint jó. Nem azt írtam, hogy gerjedek rájuk, vagy valami (talán majd egy nude mod segít ezen), de a kinézetük kiválóra sikerült. Egyedül a sex jelenetek lettek, mint írtam, túl konzervatívak. Nem mintha baj lenne (jobb az ilyet a fantáziára hagyni )... -
#3281 én a játékról beszéltem :-)))) -
#3280 Azért sem guglizunk helyetted. De azért ezt neked is: #3267
Miért kell kihagyni az első részt? Neeeeeem szabad:D
Mass Effect 1:
Mass Effect 2:
-
BAk3R #3279 Hali!
Tudna valaki valami leírást linkelni az első rész történetéről? Ugyanis azzal nem játszottam de ezt szeretném elkezdeni, aztán érdekelne mi volt a sztori. Köszi! -
#3278 Hát noss.. nagy a kísértés, de mégis maradnék a hús-vér megoldásnál. Az eddig bevállt:) -
dApRo #3277 hali
leszedtem a dlc-t, installáltam az összes exe-t, a "BioPersistentEntitlementCache.ini"-t is bemásoltam a profilomba, viszont amikor a menüben vagyok kiírja, hogy az LLT nem elérhető, jelentkezzek be, pedig kikapcsoltam az Extra/Beállítások/Online-nál mind2 opciót
mi a teendő? köszi -
#3276 Ne beszélj butaságokat, még benne vagy az aranykorban:) -
#3275 Csak nézz rá Kellyre. Ha valós lenne, még akkor is bvállalnám, ha ilyen pixeles :D -
potyi21 #3274 Hol tudok meg mellem felvenni embereket?mert rajtak kivul csak ketten vannak,de meg jolenne hozzajuk. -
#3273 a guminő is jó....
:-() -
#3272 Hogy lehet jó egy pixelcsaj?:D -
Pares #3271 Szerintem meg pont fordítva, a csajok jók, csak a jelenetek lettek kissé túl konzervatívak... -
#3270 a szó legszorosabb értelmében -
USAMEN POWER #3269 MerlinW: Túl elvont világ számomra a scifi, ha sokat nézek filmet, vagy játszok játékkal a témával kapcsolatban, megzavarja az agyamat. Nem szeretek belemerűlni, sok lenne nekem az egy a kettő mellett..
Miranda nagyon relytőzködő fickó párti, "cerberus ribanca" a fickóról meg nem nagyon tudjuk hogy mégis kicsoda.. Valahol igazad van.
Mülli: :D
Wedge31: Azt nem vágom, vagy nem ugrik be. -
#3268 Én nem csípem Mirandát, Jack-el párosodom:) Miranda úgy érzem véletlenül rossz csapatba kerül majd a végjátékban Fagyjon csak le az arcáról az az erőltetett mosoly. Majd küldetek virágot a sírjára Jokerrel -
#3267 Ha tetszik a 2. rész feltétlenül érdemes játszani az elsővel is. A játékélmény ugyanilyen jó, bizonyos téren még jobb is mint a második. Emellett, egy "ending" videóból nem fogsz kihámozni 50 óra információt. Persze te tudod, de ez kb olyan mintha a Birodalom visszavággal kezdenéd a Csillagok háborúját. -
#3266 Hát vazzeg, akkor rugj be mielőtt játszol. Nem ismered a mondást, hogy csúnya nő nincs, csak kevés pia! És ez igaz! Tapasztalatból mondomXD -
#3265 És Morinth jelenete ? letaglozó... -
#3264 Ééééés tényleg nem volt meg Kelly :D
De tudjátok, mit? Nekikezdek harmadjára is, Piszkos Fred nem adja fel! -
USAMEN POWER #3263 Többi luk ? :DD Tali egy zsákbamacska, Jack az hogy néz má ki, egyedül a miranda ami talán valamire való csay... Sex jelenet van benne, csak igazán jó csayra nem tellett... :DD -
#3262 Tali csillapította a vágyaimat XD -
#3261 Majd a 3-ban jól megb***od. Ami késik az nem múlik:D Addig ott a többi luk, hogy ki ne éhezzen szegény karaktered:D -
#3260 Tudom hogy lehet vele kavarni, de soha nem lesz olyan jelenet mint ami a főszereplőkkel van. -
USAMEN POWER #3259 Ja, úgyis szar a szerver. :D -
USAMEN POWER #3258 Még nem toltam végig (hiányzik 4 csapattag + pár mellékküldetés), még van dolgom a kettőben, csak megnéztem a youtube endinget.
Én részemről bekapcsolódtam a storyba, tudok valamennyit már a múltról, sokat olvasgattam a kodexet, tudom mi a helyzet, és mi a cél. Ennyi bőven elég ahhoz hogy ne kelljen végig tolnom az egyet, és hogy élvezzem a játékot. -
#3257 Ja aztán délutánonként meg napközben TDU helyet collector vadászatra megyünk nem??:D -
#3256 Miranda ,Jack ,Tali ,Morinth ,Kelly mind románc ha neked nem sikerült valamit elbaltáztál. -
#3255 Akkor mi értelme volt a 2-t végignyomni? Ez egy Call of duty esetében még nem is lenne vitális kérdés, de a Mass Effect esetében... -
#3254 Kelly soha nem lesz meg. Max lejt egyet a szobádban XD -
USAMEN POWER #3253 Többen ráéreztek a lényegre, igen nem játszottam végig az egyet, nem is fogom, az utóbbi időben kezdett el érdekelni a scifi világ, de csak egy picit ! :D De azért információk nélkül jól ráéreztem a lényegre, kaszás hajó közeledik, és nem a tejútrendszer lakói. /megfigyelő képesség/ de már elég infóm van. :D -
#3252 lol Semmi spoiler áhh, csak begyűjtők a kaszásoknak dolgoznak, meg a Tejút felé közelednek. Köszi. Egyébként ha végigjátszottad (volna) az első részt, akkor tudnád, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a reaperek a sötét űrben (a galaxisok közötti térben) vannak, és arra várnak, hogy a zászlóshajó (Sovereign) leadja a jelet a keepereknek, hogy nyissák meg a Citadel-ben lévő mass relay-t. -
#3251 meg a The Who - Won't Geth Fooled Again a Migrant Fleet-en mászkálás alá
[apro]napok óta várok rá h ezt elsüthessem -
#3250 Lenne egy kis problémám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor megszálják a Normandy-t akkor Jokerrel lemegyek EDI-hez és rákapcoslom a rendszerre,de utána kifagy ,ez másnál is volt ? -
#3249 Elvileg a reaperek/pusztítók/kaszások a mélyűrben vannak, nem egy másik galaxisból érzeznek. -
#3248 "Lehetséges hogy a kaszások egy másik galaxis lakói, akik fenyegetik a tejútrendszert ? Végülis nagy útról jöhetnek elnézve azt a qrwa nagy valamit."
Te nem játszottál az első résszel? Abban már kiderült, hogy ki akarják írtani a galaxist, ahogy megtették anno a protiánokkal is. Mellesleg nem egy hajó jött, hanem több és azok a hajók valójában maguk a reaperek, hatalmas, mechanikus lények. -
janika1972 #3247 Sziasztok...Ti melyik trainert használtátok az elsö részéhez? V1.02 változat -
USAMEN POWER #3246 Nem mondtam el dolgokat, csak a sejtésemet a 3 ik résszel kapcsolatban. :D Ráadásul a végén a kaszás hajó bejátszást tovább filozofáltam. Ha jól láttam hogy mi felé közeledik, akkor az a tejút rendszer volt, a galaxis amiben játszunk. Lehetséges hogy a kaszások egy másik galaxis lakói, akik fenyegetik a tejútrendszert ? Végülis nagy útról jöhetnek elnézve azt a qrwa nagy valamit.