19778
-
Knabb #3845 Nekem nagyon bejött a Sentinel, smgvel kifejezetten jól aprít, és van a tech armorja amit ha lelőnek rólad a környéken szinte mindenkit harcképtelenné tesz egy kis időre + fagyaszt+ ellök, pl Jacobbal kombinálni nagyonjó. Ő nyom egy lift-et ekkor elkezd az ellenség lebegni, te meg belelősz egy throw-ot és majd csak kilóméterekkel alrébb landol :D -
#3844 Nem tudom melyik az őrszem :P Én ifiltratorral toltam. Az jó, mert jó nehéz fokozaton ellehet bújni aztán visszarohanni hogy ne halj meg. -
#3843 Legyél Őrszem, most én is azzal tolom (2x)... de még így is könnyű veteránon.
A hajón majd tudsz még választani egy bónusz képzést is, amelyet váltogatni is tudsz, ha enm jön be
Az Ejtés képzést melegen ajánlom neked, biotikus képzés am. -
#3842 én is most tolom újra első részt, de azért a fedezésrendszerrel én is vitába szállnék
az erők meg... hát, első részben kb a biotic karakterek voltak az istenek (na jó, Infiltrator se volt rossz, főleg mert kb feleslegessé tette a Soldier kasztot), és simán megcsinálhattad h hihetetlen mennyiségű ellenfelet lógatsz a levegőben... na, ez ME2-re ezt szépen kiherélték, most már nem lógatsz semmi a levegőben hacsak pajzsot/barriert/gumióvszert le nem szedted róluk, szóval "kicsit" megnyirbálták biotic karaktereket... viszont ami nekem nagyon feltűnt - hogy mennyivel kevésbé volt pörgős az első rész. 1-1 harc között simán van sokszor 2-3 perc szünet, az erőket egy reumás öreg bácsi sebességével lövöldözi a karakter, minden sokkal ritkábban használható, sok bolygón fél évig mászkálsz a Mako-val mire eléred a küldetés célját, hasonló finomságot. ezt sikerült így a második részre szépen felpörgetni, bár azért egy-két helyen csöppet túlzásokba estek - messze túl nagy linearitás, inventory rendszer eltüntetése fegyver és páncél modolással együtt, na meg még ha nincs is Mako, akkor is legalább legyen valamilyen jármű
viszont a képességeket szvsz sikerült nagyon szépen letisztítani, és electronics/decryption eltüntetése végképp öröm a köbön. -
krisztajo #3841 Na akkor most kezdem elveszteni a fonalat. Amióta tudom, hogy megjött a CE azon gondolkodom, milyen kasztot fogok az importált karimnak választani.
Eddig többen az Élharcosra esküdtek és én is ebben gondolkodtam meg esetleg sima Katona kasztban. De most már nem tudom.
Legyek inkább Őrszem?
Én szerettek benne lenni a sűrűjében anno ezért játszottam harci adepussal. Tetszett, hogy a tápos pisztollyal is milyen jól bírta. De akkor most mi lenne a jó választás? -
#3840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na sikerült végigtolnom, megmentettem minden társat, összejöttem Talival.
Most azt hiszem elkezdem megint insane en. De ezúttal megmentem kellyt is, és elérem a 30as szintet. -
#3839 ő se rossz, de én Garrus-t jobban csíptem: táposabb a lőszer amit adagol, ugyanúgy van Concussive Shot-ja, de neki Overload van mellette egy pajzsnövelő erő helyett, ami megint nem egy hasztalan dolog. -
#3838 szerintem igen, ha ő volt az első rész magyar verziójában az a srác aki biotikus és harci képességeket kombinálta és a mese szerint shotgun-nal közelharcban irtotta a népet... a valóság szerint meg én spec nem láttam shotgun-os Vanguard-ot, mindenki pisztollyal tolta, mert hát sokkal táposabb volt.
na mindenesetre ő most az Élharcos nevet viseli, és ő lett az ME2 dühös részeg törpéje... mindenkinek nekimegy (konkrétabban rohamozik), majd lepattan róluk (már ha egy pajzs védi az illetőt), aztán hirtelen darálthússá változik, ahogy az ellenfelek meghálálják a kedvességét. durvább nehézségi szinteken kb játszhatatlan, normális képességei gyakorlatilag nincsenek - adept (adeptus?) mókái közül is megkapta a két talán legrosszabbat - gyakorlatilag elpusztították az első rész hősi gyilkológépét
viszont cserébe a Sentinel iszonyat szórakoztató -
bgabor #3837 Amúgy nem tudja valaki megmondani, hogy ez a tetves fórum jelenleg éppen milyen képfeltöltő oldalakat engedélyez? Csak mert ez általában havonta változik. -
bgabor #3836 Na ezzel vitába szállnék. Egyértelműen a krogan a legjobb csapattag, mert 600 fölött van az életereje(másfélszer annyi, mint egy soldier karinak), plusz ott van neki a begubózás képesség, ami maxra fejlesztve ad még neki +100% páncélt, és három percen keresztül működik.
Gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A játék során nekem mindössze egyszer dőlt ki, amikor két brutál mech lőtte egyszerre, két méterről. -
#3835 baszki írtam volna én is h Warp ammo annyira nem isten képesség (főleg Sentinel-nek, aki Mirandával úgy megy át a barrier-en mint tigristank a vajon), de mindent leírtál előttem, gyakorlatilag teljesen ugyanúgy játszottunk ahogy nézem
avagy: Sentinel + Miranda + Garrus (hiszen ők a legjobb csapattagok), Tech Armor-ral és Garrus féle AP Ammo-val -
simon7108 #3834 persze ez alatt nem azt mondom,hogy az 1. rész ne lenne jo:Daz is nagyon jo sőt az egyik kedvencem csak arra akartam célozni,hogy nekem jobban tetszett a játék storyja is meg ugy egészben mint az 1. rész! -
simon7108 #3833 ezt a játékot ugy fogd fel,hogy itt toboroztad a sereget a 3. részhez az utolso nagy osszecsapáshoz:)az a begyujtos kis story már csak azért volt,hogy legyen valami:Dde szerintem még igy is jobb volt mint az 1. rész.... -
bgabor #3832 Nem alánézni kell, lehet vele sokkal kellemesebb dolgokat is csinálni.
-
Hoz_Hun #3831 Majd szenvedek vele egy sort :/. Sajnálom hogy ezt a Cerberusos networkos dolgot nem úgy csinálták meg mint az Assassin Creed II-ben a UPlayt. Az egyértelmübb volt. -
SaGa Jr #3830 Bocsánat, de engedtessék már meg eldöntenem, hogy a saját értékítéletem szerint mennyire jó egy játék vagy mennyire nem, és ne kelljen magam, általam nem is ismert emberek véleményéhez tartanom és azt visszhangoznom.
Itt egy folytatásról van szó, így igenis a korábbi részt is figyelembe fogom venni mikor magam számára minősítem a játékot. A korábbi részben megtapasztaltakhoz is viszonyatani fogom a játékot. Ahhoz képest nekem nem hozott annyi új élményt, emiatt annál gyengébben szerepel az értékrendem szerint. Ez miért baj? A folytatás csak jobb lehet mint az elődje máskülönben eretneknek minősülök?
Ez teljesen egyéni elbírálás alá esik. Attól hogy egy kritikus szerint valami frenetikusan jó és csodás és szuper, attól még nekem lehet hogy nem fog tetszeni és emiatt nem értek vele egyet, kevésbé tartom jónak.
A játékot én azért tartom csupán annyira amennyire, mert az előzetes híresztelések, amiket a Bioware csapott a játék körül, nem egészen azt az eredményt hozták, mint amit reklámoztak. Ezt elfogadtam és elkönyvelem, hogy ez egy amolyan átmeneti rész, kicsit amolyan "befogjuk a folytatásért reklamálók száját egy kis átmeneti történettel míg a tényleges sztorit kivitelezzük és befejezzük, mert úgyis az lesz az igazán ütős".
Azt is elmondhatom hogy nem találkoztam még 10-esre értékelhető játékkal sem de ettől nem esek kétségbe. Ha egy játék leköt és ad elfoglaltságot, akkor játszom vele.
Meglesz róla a saját véleményem és ha valami nem tetszik azt miért ne mondhatnám el? Hogy másnak tetszik és ő jobbnak tartja akkor számára értelemszerűen jobb "helyezést" ér el a játék, de emiatt ne kelljen már nekem is többre tartanom mint amennyit számomra ér. -
#3829 hát pedig valahogy az EA oldalán kell az armort is aktiválni, akkor is ha xboxról van szó.
szerk:
ahogy látom az eas fiókomnál jelez xboxos és psnes gamertaget is, talán az alapján aktiválja a konzolodon, nem? -
bgabor #3828 Végigvittem én is a játékot, egyszerűen zseniális volt. Évente egy ilyen, ha akad, tavaly a Call of Juarez:BiB volt ilyen. Nagyon igényes a cucc, durva ahogy kimagaslik a sok trash game közül. Nagyon nehéz lesz kivárni a harmadik részt.
Addig is elteszem a mentésem, hogy a ME3-ban felhasználhassam majd. -
Hoz_Hun #3827 Én a Ceberus networkot jól elb*sztam (XBOX360). Véletlen megvettem MS pontért. Így jártam. Arra még nem jöttem rá hogy A CE-hez tartozó páncélt vagy mit hogy kapom, meg, mert arra azt írja EA honlapjára menjek, de Xboxal hogyan? Hogy adom hozzá a Game tagomhoz az még rejtély számomra. A cerberusos Normandy küldi, meg Zaeed az megvan. -
#3826 nekem nem tölt szinte semit fedélzetek közt, valoszinüleg kevés a ramod. -
Rentadar #3825 Deus ex 1 et aze nehezen lehetne már mai standardokhoz hasonlítani, főleg mai fejjel, de akkorriban tényleg elképesző ugrás volt.
75% értékelés azért elég silány. Nézzd már meg milyen gamek vannak metacriticen azon a szinten. Nehogymár azt mondd nekem, hogy ez a game, annyira szar, mint a Star Wars: Galactic Battlegrounds. (persze metacritic nem a legmegfelelőbb sajtó egy ilyen összehasonlítás elvégzésére, de ezt nevezhetjük viszonylag a legpontosabbnak) Teljesen abszurd feltételezés. -
Hoz_Hun #3824 Egyetértek! Nagyon igényes a CE változat (nem egy olyan nyomi Batman:AA). Nekem az első része is CE-ben van meg, és már az is nagyon igényes volt. A képregény meg külön királyság benne! -
BigDaddyJoe #3823 Kiváncsivá tett az a "camel toe" kép amit még multkor belinkelt valaki Mirandáról :D -
BigDaddyJoe #3822 köszi. amúgy nemtom de a második rész nagyon feelinges. Az első részt 2 hete pörgettem ki, ma felraktam a kettőt, még nagyon az elején vagyok de idáig nincs panasz. A liftes részeket hiányolom azok nem voltak rosszak, plusz így nem tudok Miranda alá nézni a liftben.....:D -
Kindred Blades #3821 Ez a sokkal több képesség egyébként honnan jön mindenkinek?
Matematika óra túl összetett volt?
24 képesség van (a kaszt és ammo képességeket értelemszerűen nem számoltam bele)
Ami már csak így is több hárommal, mint amennyi összesen az első részben volt. Beleszámolva a fegyver skill-eket és minden marhaságot is. -
#3820 jah de lehet nem mindegy kik vannak meletted utoljára. -
#3819 "sokkal jobb a fedezékrendszer"
wait, wut? -
#3818 Enis beleneztem megint az egybe, es rosszul lettem a makotol... :c -
#3817 Valaki (több valaki) itt örült, hogy nincs lift. Hát baszki, az SR2-n minden szintre loadingképernyő visz.. Az első részben csak egy lift van, az is leér 5 sec alatt.. -.- -
#3816 LoL, most, hogy végignyomtam a kettőt, ugye nagy hévvel gondoltam újrakezdem az egészet az első rész elejéről. Hát paszmek, az első rész kurva jó :O
Van gránát, sokkal több képesség, sokkal jobb a fedezékrendszer, a biotikus erők sokkal látványosabbak/hatékonyabbak, és nem mellesleg éppen csak egy hangyafasznyit néz ki szarabbul.. Meg a MAKO <3
:DD -
#3815 Gamefaqs-t böngészve akadtam rá a következőre -> Betöltések felgyorsítása
Mivel a játék hamarabb betölthet, mint hogy az animáció véget érne, a cserével nyerhető még néhány plusz másodperc.
Ezzel a módszerrel az összes animáció le lesz cserélve egy statikus képre.
Szóval, akit érdekel:
- Mass Effect 2\BioGame\Movies mappában lévő "load_xxxx.bik" fájlokat elmenteni vagy átnevezni. 51 ilyen fájl van összesen.
- A letöltött Movies.zip-et kicsomagolni a Movies mappába és felülírni az összes fájlt.
- Lehet indítani a játékot.
Hiba esetén pedig az eredeti fájlokat vissza másolni.
Movies.zip letöltése:
vagy
-
Richardix #3814 Véégre valaki, aki "az én oldalamon áll" :P -
#3813 deus ex 1 :O)
sci-fi is, lőni is lehet, a történet meg odab*sz :D -
#3812 bár nem sok értelme van az armoroknak, mert elveszik Shepard karaktere benne - nem látszik az arca -
SaGa Jr #3811 Igen. -
#3810 csak telepíted, és használható, igen -
BigDaddyJoe #3809 Sziasztok csak azt szeretném kérdezni, hogy most töltöttem le a DLC-t amiben benne van a Blood Dragon Armor, na most ha felrakom ezt a DLC-t akkor a Normandián lévő ruhás szekrényből már fel is adhatom Shepard-re vagy nem? -
#3808 Hagyd, az ilyeneknek való a COD6, a Terminator és társai. Full sztori 4 órában 10ezerért. Hajrá. -
Pares #3807 Hahhahhhahahhhah!!! Ezen de jót nevettem! Eléggé sajnálatos, ha ilyen szinten nem bírod felfogni, mi történik, de hogy ezt még meg is osszad velünk! Hát ez jó! Köszi, de komolyan, mostmár jó a napom!
Story és játékmenet szinten az első rész sem volt külömb, sőt sok esetben gyengébb is volt. Persze most is lehet jönni azzal, hogy ez szubjektív vélemény...
ui.: természetesen nem tökéletes a játék, megvannak a hibái, és vannak benne elemek, amik nem mindenkinek tetszenek/tetszhetnek(ezek viszont nem hibák), de attól még nem kell eltúlzott hülyeségeket írni. Annyira le tudnak egyesek mindent húzni (túlnyomó részt hamis dolgokkal), annyit tudnak rinyálni (két 5 órás játékmenet közt...), hogy igazán, már fááájjj.
Az is érdekes, hogy a bizonyos rinyálók (akikből szokás szerint csak pár van) olyan szinten képesek hangoztatni és túldramatizálni a dolgokat, hogy egy gyanútlan, nem informált fórumozó beleolvas ide, és azt hiszi, hogy ez tényleg egy olyan tipikus szar játék, amikor valójában ennek a lehető legnagyobb ellentétje.
Végezetül ha annnnnyyyyiira szar a játék (hogy az már nem is igaz...), akkor mondj egy olyat (a Mass Effect szérián kívül természetesen, és hasonló műfajban), ami felülmúlja minden szinten...
Csak nehogy azzal gyere, hogy még a Wolfenstein 3D is jobb volt, mert tökön szúrom magam (vagy téged)... -
#3806 Mind a 10 DLC-t egyben senki sem kapja meg, csak aki csúnya módon letölti:D