19778
-
#3685 Nah tényleg nem mindegy hogyan döntünk a játékban !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én pl Zaeed küldetésén megmentettem az embereket a haláltól +15 Paragon de a végén nem sikerült elkapni Vido-t vagy kit erre Zaed kicsit bepöccent és a fejemhez szegezte a pisztolyt de mivel volt elég paragon pontom ezért lerendeztük a dolgot békésen plussz még Lojális is lett hozzám. Gondolom aaz ellenkezöje az lett volna hogy hagyom meghalni a finomitóban lévő munkásokat és egyből Vido után megyünk csak nem tom hogy akkor is elmenekült volna-e ? Majd kiderül a 2-dik végigjátszás során ! -
Gábor Warrior #3684 Sziasztok! A Horizont pálya végén bármit válaszolok Ashleynek mindenféleképpen otthagy minket? -
SaGa Jr #3683 De a feladat maga az mindenképpen 2 csomag leszállításáról szól, így történt a megegyezés. Annyi hogy egyszerre csak egyet kell leszálíltani, nem egyszerre a kettőt. Ha ezt a folyamatot megszakítod akkor sajna a feladat nem lesz teljesítve, így nem is fog eltűnni. Persze lehet hogy majd egy patch-ben ezt módosítják és ekkor is eltűnik majd a bejegyzés. -
#3682 Ahaa, így már értem.
Bár szerintem még így se egészen teljes a történet. Mert akkor legalább azt megoldhatták volna, hogy ha az 1. csomag kézbesítése után küldöm el, és akkor ennek megfelelően zárul a küldetés a naplóban is. -
USAMEN POWER #3681 Ezt a küldetést én is beszoptam, először kifele a transport fele indultam, de aztán rájöttem hogy hol a terminal.. :D Amúgy valóban fail, de a többi már gyorsan ment. -
Knabb #3680 Éppen azaz, hogy csökkenteni kell a számot, mert az a távolságodat mutatja a szükséges termináltól. -
#3679 csak az és a fali terminállal kb szemben a lépcső tetején van a másik terminál amit használni kell -
owen20 #3678 sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy van egy olyan küldetés amikor Liara megkér rá az Illidiumon(lehet rosszul irom) hogy keress biztonsági terminálokat és törd fel őket!
Na én meg is találtam feltöröm majd 1perced van elérni egy helyre de hova kell menni és mit kell csinálni?gondolom ahogy növekszik a szám mellette annál jobb de hova menjek mit csináljak?
van ilyen több is vagy csak ez?
sziasztok4 -
#3677 Nekem is hiányzik, de elvileg (talán nemsokára) egy DLC-ben kapunk helyette egy Hammerhead nevezetű "tankot". Gondolom ez együtt jár pár új járművel bejárható bolygóval is.
Amúgy nekem is megjött a CE-m. :) -
Richardix #3676 Lehet, hogy Udina is Reaper? végülis érzésektől mentes gép XD -
SaGa Jr #3675 Azért míg oda eljutott hogy ilyesmiket mondhasson... hidd el tette amit tennie kellett.
Én sem azt írtam hogy a játékban csinált ilyeneket, ámbátor Anderson kapitányt rendesen dirigálta még úgy is, hogy nem az ő beosztottja volt. A sajátjait védte a többiek ellen, de ha maguk közt voltak... Nem viccből volt negatív a véleménye a többieknek őkelméről. -
Richardix #3674 Nah, még1 ok hogy Andersont választottam :)
komolyan mikor leütötte Udinát, éreztem a kezemen az állkapcsának repedését :P -
#3673 szerintem sokaknak az volt egy fájó pont, amit a vége felé csinált... mondjuk Udina-nak meg az, amit erre reakcióként Anderson az arcával -
Pares #3672 Hát azért azt nem mondanám, hogy Udina benyalt volna a régi Konzulnak (akiket én szemrebbenés nélkül feláldoztam), például amikor az első részben nem fogadták el a bizonyítékot Saren árulásáról, majdnem oda kiáltotta nekik, hogy "BULLSHIT!!!" Igaz csak a BULL-ig jutott... Aztán a felejthetetlen "THIS IS AN OUTRAGE!!!" sem semmi!
-
Richardix #3671 Ha már Udina, nemtom kinek tűnt fel, hogy a Normandia szakácsának és Udinának ugyanaz volt a szinkronhangja. asszem... -
#3670 én is tegnap kezdtem el újra tolni, mondjuk Colonist - War Hero Vanguard-dal (előzőm amit ME2-ben is használtam Earthborn - Ruthless volt, emlegették is folyton, hogy "tüntetők kioltották a Torfan Memorial Flame-et" hírekben
viszont ha jól akarsz, kezdj előtte egy Adept-et, és nyomj el vele 75 singularity-t, hogy használhasd utána bónusz képességként -
SaGa Jr #3669 Mit vársz tőle, ha egyszer politikus? Oda ez kell. Nyalni felfelé, rúgni lefelé, kétszínűsködni, máskülönben nem mennek a dolgok ott sem. :) -
Richardix #3668 csak Udina egy seggfej :P -
SaGa Jr #3667 A tanács megmentése az első rész végén a "jócselekedet", az meg teljesen mindegy kit választasz képviselőként.
A politikához Udina ért jobban és a tanács is őt preferálja, meg aztán úgyis kiderül hogy az érdemi munkát is ő fogja végezni. Anderson számára inkább nyűg a dolog de ellátja a kirakatposztot és időnként beleszól a maga feje után menve a dolgokba. -
A file #3666 engem az érdekelne,az első rész végén Udina-t választottam.Viszont most paragont is benézném,szal melyik a paragon?Ha a tanácsot mentem meg,vagy ha Andersont választom? -
SaGa Jr #3665 Pedig sokkal élvezetesebb és pörgősebb a játék elhiheted. Come to the dark side! -
Richardix #3664 hát te is toppon vagy.. nem, kérlekszépen, ami itt gyalogos akció, az ott is gyalogos akció. Ami ott Makos "ugrabugra" Az itt dögunalmas szkennelgetés... Sztem még mindig érdekesebb egy lepusztult tájon ugrabugrálni, netalán összefutni 1-2 ellenséggel, mint végigszkennelni a fél galaxist... dialógusnál meg nem nagyon értem miről beszéltek, a mellékküldetések zöménél egyáltalán nincsen párbeszéd, max annál a néhánynál amik városokban vannak. főszálon meg egyértelmű, hogy több van, eleve kb 2-3x annyi küldetésből áll a sztori, amiknél jóval több lehetőség áll fent... de én nem erről beszéltem. -
SaGa Jr #3663 Lesz helyette más, nevezetesen a hammerhead hover tank valamelyik későbbi DLC során. -
SaGa Jr #3662 Küldözgetés kapcsán:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Teljesen mindegy kit küldesz a csőbe. Ott csak két tényező számít: 1. Lojalitás, 2 sebesség. Ennyi és semmi más. Az előbb próbáltam ki minden variációval. Csak ennyi számít és más nem.
Legion azért jó választás, mert őt kevésbé zavarja a meleg ami bennt van, míg a szervesek elég hamar belepusztulnak.
-
#3661 Most kezdtem el az egyet délelőtt :D
Earthborn - ruthless vanguard :) Valami intergalaktikus Jack Bauer lenne a cél :DD Ez a kaszt az earthborn, meg a ruthless miatt is kap bonust minden renegade megmozdulásra, így könnyű lesz feltornázni :) Fontos dolgokban viszont nem célom a renegátság (Council, Wrex, Rachni, stb).
Majd kiderül mi lesz ebből..
Amúgy a Mako csak nekem hiányzott? Szerintem kurva jó volt :D -
#3660 magára a végigjátszásra akkora hatása nincs, de sokat hagysz ki a sztoriból, ha nem toltad az elsőt. -
obe #3659 ertem, nekem csak annyi a kerdesem hogy mielött nekiällok a 2-es resznek, vegigvigyem e az elsöt, vagy nem muszäly, igy is kepben leszek, vagy nem ertek meg dogokat ha kihagytam az elsöt?...köszi -
simon7108 #3658 asszem végig viszem megint az 1. résszel együtt:Dde ugy kiprobálnám renegáttal de egyszeruen nem tudom megtenni:DXD -
#3657 thx az infót :D -
#3656 ja, aki CEt vett, végigjátszás előtt meg ne nézze a bonus dvdn a making of filmet, spoiler hegyeket tartalmaz. -
#3655 Faszt. Amíg nem nyomtam végig nem olvastam bele a spoilertagekbe. -
simon7108 #3654 de az is számit mivel ha pl Legio nem lojális és mégis ot kuldod akkor biztos meghal mégha a csapatvezeto Garrus is...
szoval ugy kell,hogy mindenkit oda kell kuldeni amihez ért:) -
#3653 játékon belül használd a new content available opciót, úgy megtalálod -
USAMEN POWER #3652 Faszság ez a spoiler, úgyis mindenki elolvassa, szal tök mind1.. :D -
USAMEN POWER #3651 Én láttam olyan végjátszást, ahol csak Joker éli túl a kalandot.. :DDDD
Nem az a lényeg am hogy lojális embert kell küldözgetni ? Mondjuk csapatvezetőnek nálam is Garrus lesz, ahova tudom öt fogom választani ! -
simon7108 #3650 hoppá azt az elso sort ne olvassátok el mert véletlen nem kerult bele a spoilerba:D -
simon7108 #3649 jo az mondjuk mind1,hogy kit kuldesz vissza a legénységgel meg Jack is csinálhatja az eroteret mert o is eros
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jo az mondjuk mind1,hogy kit kuldesz vissza a legénységgel meg Jack is csinálhatja az eroteret mert o is eros biotikus!de az alagutban Legio-nak vagy Tali-nak kell mennie!(azért irtam legiot mert én azt kuldtem és bevált)de a második csapatot mindenképpen Garrusnak kell vezetnie!ez a legfontosabb lényegében!ha valaki mást kuldesz csapatvezetonek akkor aki a csoben megy annak annyi!sőt még az is meghal aki vezette a csapatot...ugyanugy a második szétvállásnál is Garrusnak kell vezetnie!vagy még esetleg Miranda is vezetheti legalábbis azt olvastam de sztem Garrus biztosabb:)
-
#3648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a gyorsaság a lényeg. Első alkalommal kényelmes tempóban, mindekit szétlőve gondosan, csináltam a küldiket, 3 halottam volt. Másodszorra másokat küldtem, megint. 3 alkalommal gyorsaságra mentem, és mindenki túlélte. -
#3647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyival megtoldanám, hogy a csőbe én pl Tali-t küldtem, meg is halt szegény, mert leálltam lövöldözni. Úgyhogy azt sem szabad! Ha szól, hogy melege van, sprint a következő kapcsolóhoz, akkor túléli. 2. alkalommal így már sikerült a dolog. -
Kraptor #3646 Honnan pontosan?