19778
  • simon7108
    és akkor ilyenkor mivan?:D
    meghal Shepard és annyi?XDgondolom akkor ez csak a Story befejezése után mukodik mert márcsak nem fog meghalni a vége elottXD
  • Pares
    Az a pofa, amit Shepard a halála pillanatában vág... Rémület, orgazmus, fájdalom, gyönyör - egyben...
  • Pares
    Igen, ilyen a grafikája. Gyönyörű.
  • Pares
    Ez igen durván szubjektív vélemény. Számomra egyáltalán nem voltak frusztrálóak a csapattársaim küldetései, sőőőt, nagyon is élveztem őket. Sok dolgot megtudtam belőlük.
    Ha az olyan alap dolgokat nem érted meg, mint például kit üldözött Zaeed, akkor igazán nincs miről beszélni, csak akkor legalább ne azt írd, hogy a játék kusza, hanem azt, hogy te nem érted az összefüggést.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zaeed 20 éve nyomában van ennek a Vido Santiago nevezetű fickónak. Kiderül, hogy régen Zaeed és Vido alapította meg a Blue Suns zsoldosbandát. Eleinte jól ment a buli, de egy idő után nem értettek egyet pár dologban: Vido olcsó Batariánokat akart felvenni zsoldosoknak, míg Zaeed terroristáknak tartotta őket, és ellenezte. Vido elárulta Zaeedet, lefizette az embereit, ráadásul fejbe is lőtte (ezért olyan heges Zaeed arca), de Zaeed túlélte, és azóta nyomában van Vidonak. Namost rajtad áll, hogy segítesz neki kinyírni ezt a 20 éve üldözött árulót, vagy megmented a munkásokat. Ha elég nagy a Paragon szinted, akkor a lojalitásához nem szükséges kinyírni Vidot, megmented a munkásokat, és ha elég nagy a paragon szinted, akkor rábeszélheted a végső cutscene-ben, hogy a feladat fontosabb, mint a személyes érzelmek, és bár kicsit morcosan, de lojális lesz.

Egy percig nem éreztem a játék során, hogy kusza, rendezetlen vagy valami hasonló lenne a történet, szerintem nagyon egyben van az egész játék.
    Jaja nekem is inkább a kín látszódik az arcán. Tudod mi az mikor a gyönyörbe halsz bele? Ha 80évesen a 25 éves titkárnődet dugod és az orgazmustól szívrohamot kapsz!:D Na azt hiszem ez szép befejezése lenne az életnek!:D
  • wedge31
    Nekem nem ugy tünik mintha shepard élvezné...
  • Metalmilitiakid
    én ziher meghúznám :D ilyen gyönyörben meghalni XDXD
  • TommyGun
    nya most toltam le 52 óra, mindenki túlélte minden küldi kész lvl29
    epic
  • Metalmilitiakid
    am erre a graf ra tényleg képes a gém vagy csak csináltak egy videót ?
    Lehet hogy samarát nem cserélem le erre a morinra??:D
  • razz
    thy.

spoiler:morinth&shepard sex fail :D
    link
  • rexsimus
    Játékban le vannak írva a DLC-k a Cerberus hírekben.
    És igen, magyarul is megvannak a DLC-k
  • DarkSector
    meg megnézek 2 jó horrorfilmet közbe...:D
  • razz
    hy. végigvittem :D (hogy örülök magamnak) amit lehetett megcsináltam majdnem 37-óra volt.a játék valami fenomenális :) . amikor a végén választani kell: a légiost küldtem a csőbe garrust vezetni a többieket, aztán miranda vezetett másodszor és jack volt aki azt azt a félgömböt terelte mikor menni kellet a bejárat felé... siettem mint állat :D nemis halt meg senki se de a végén misztikus módon stáblista után nézem hogy mordin kb eltűnt... azaz érdekes nem is láttam hogy meghalt volna valamikor...a hajó legénységéből csak a doktornő élete túl.szép volt mikor a többiek lefolytak a lefojon :( annyi lenne a kérdésem hogy mordin hova lett? :D meglehet-e menteni a hajó legénységét, meg hogy milyen dlc-k láttak eddig napvilágot(csak a pár legfontosabbat ha valaki megnevezné megköszönném) és hogy ezek elérhetők-e magyar nyelven? peace :D
  • wedge31
    Persze nekem is 41óra volt de a föszálról volt szó az kb 5óra.
  • SovereignX
    A főszál lehet rövid de ha tényleg mindet megcsinál az ember meg dumál a társaival akkor jócskán elhúzódik szerencsére. Nekem vmi 42 óra volt.
  • SovereignX
    2:30-40közt. Mikor elhelyezed az emlékművet. Többször is hallani ha vki meghal vagy éppen a végén mikor az esetlegesen halott társaid koporsóját nézed vagy vki meghal egy átvezető videóban.
    Bár attól tartok, hogy ez inkább csak egy ilyen néhány másodperces de...

Ezért is írtam az ME1et. Ott a Normandy fedélzetén végig ehhez hasonló szól miután az egyik társadat ott hagytad.
  • DarkSector
    jah értem...thx
  • DarkSector
    ezt én tudom, de másnak másképpen kell elmagyarázni...
    a videó amugy akkor van pl mikor a főmenüben intrózik.
    meg amikor kivülről mutatja a normandy sr2-őt.

de most ebbe nem akartam kbelemenni. renderelés amúgy és nem cgi...nah most jobb?
  • wedge31
    Ez sajnos nem spoiler mert a föszál egy rövid mondatal leirható ami a dvd tokon is virit
    Annyi hogy átmész az omega4relén és kinyirod a begyüjtöket egy öngyilkos küldetésben.
    Ez kb 5-6óra a többi toborzás volna meg a party lelkivilágának ápolása.
  • bgabor
    Ezt mind tudjuk, felesleges volt belekötni.
  • DarkSector
    ő ott lesz ahol az IFF vagy mi, őt kell elhoznod hogy átmenny a relén.
  • SötétBarom
    Minden képesség egy buborék formájában repül az ellen felé (kivéve a slam), ráadásul kurva lassan. Kicsit idétlen, hogy egy pull elől fedezékbe húzodik a tag. Az elsőben ilyen helyzetben a lift felemelte a fedezéket, meg több arcot is :D
  • Tatyla
    kérdésem lenne:

ott járok hogy már az IFF kaszás roncsért kell mennem minden kész ezen kívül,hol az utolsó társ az a légiós vagy ki?
  • DarkSector
    rendben ...lehet csak én vesztem el a részletekben, de nem nagyon vágtam sok fajt, hogy mi köze mindenhez...
    de leírná egy spoilerben te vagy valaki a története? a fő story-t.
  • DarkSector
    huh akkor leirod egy spoilerben hogy mit kell samara küldetésében csinálni.
    és miért van hogy jack lojális volt, és egy idő után meg nem...?
  • Totti5
    Rengeteg háttérinformációt lehet összeszedni, egyes fajok kultúrájából többet megutndi, magáról a világról és az eseményekről, a karaktereid tetteiről. Ez erről szól, ettől olyan mély és kidolgozott és ezek messze nem felesleges infók és időpazarlás...
  • DarkSector
    meik zenére gondolsz...kb ebben a videóban hol hallani?
  • SovereignX
    Mindenkivel jó viszonyban voltam. Zaeed nem volt csak lojális. A többiek igen. Mind Mordinal mind Talival szívtam. Az utóbbit majdnem meg is fektettem.
  • SovereignX
    Amikor vmelyik társad meghal, vagy éppen a DLCben a Normandia roncsai közt bolyongsz búskomor zene szól. Nem tudja vki, hogy honnan lehetne leszedni ezt? AZ OST-t leszedtem de abban nem találtam.
    Vagy mint az első részben mikor választasz, hogy ki maradjon lenn a bombával a klónozóüzemben. Na utána is a hajón ezt a kicsit búskomor zenét hallod. Ezt sem találtam az OSTtben. Nem tudja vki, hogy hol találhatom meg?

Előre is kösz!
  • DarkSector
    naná hogy van.
    de van egy lila fingom, hogy ezt az egész játékmenet szüli meg, vagyis nem csak a relén bellüli dolgokkal lehet befolyásolni.
  • SovereignX
    De én választom ki, hogy kit küldök. Az halt meg akit küldtem. Plusz biztos, hogy van olyan, hogy mindenki túl ékóli mert van ilyen "kitüntetés" is.
  • rexsimus
    Van EA akkod?
    Amúgy játékon belül a legegyszerűbb aktiválni, és is ott csináltam, de EA akknak mindenképpen lennie kell.
  • wedge31
    A játék menüjében katt a letölthetö tartalmakra csinálsz egy fiokot és letöltöd.
  • Scouser
    Arra nem jöttél rá, hogy ezek nem videók, hanem ingame animációk? Gyakorlatilag ezerféle kinézetben lehet Shepard, szerinted minden egyes kinézetre csináltak egy videót?:) A többit meg úgy képzeld el, hogy az animációkban csak eyg váz van megadva és a választásod alapján húzza rá a skin-t a program...
  • Marcapone
    Sziasztok! Egy problémával fordulnék hozzátok!Ha valaki tud légyszi-légyszi segítsen!!!!!!

Nem akarok lámának tűnni, de megvettem az eredeti(standard, nem gyűjtői)
    változatát a játéknak, amiben mellékelve volt a cerberus online kód és azt !!írták!! hogy ezzel le lehet tölteni a Zaeed DLC tartalmat ingyenesen, de nekem sehogyan sem sikerül. A ME2.com oldalon(asszem) a Zaeed képe alatt ott van hogy download de rákattintva csak a képét nagyítja ki.
    Kérdés: Csak a gyűjtői változathoz jár ingyenesen ez a letölthető tartalom, vagy én cseztem el a műveletet. (kér vmi promo kódot ami 1200pontba kerül amit meg kéne venni).Sajnos ebben elég kezdő, laikus vagyok. Nagyon lekötelezne vmi öreg profi játékostársam segítsége. Ha vki tud számomra megoldást adni, legyen kedves pontokba szedve egy-egy mondattal leírni a helyes műveleti folyamatot ami a DLC letöltéséhez vezet.(Ea online és Bioware online
    reggem van).

A "VALAKI" segítségét előre is köszönöm. Üdv
  • DarkSector
    több átvezető videó van.
    ha csak 1 lenne, akkor minden karakter helyett 1 valaki lenne a videókban.
    attól is függ, mit döntesz, kit hová küldesz.

ha jól választasz, aúgyértve jó döntéseket hozol, akkor jól alakulnak a dolgok.

az elején például ha a négert küldöd az ajtó bellülről való kinyitására, akkor ő megdöglik, mikor be akarják csukni az ajtót, a balek kihajol, és ellövik a bajszát...
  • Neogan
    Én is végigvittem, egy élmény volt :)

A csőbe én Talit küldtem, nem is bántam meg, tökéletesen elvégezte a feladatát. Az első csapat vezetőjének Garrus-t tettem meg, itt sem történt veszteség, az ajtót védő csapatot szintén ő vezette, eddig is OK volt minden. Mikor a túlélőket kellett kimenekíteni a hajóhoz, Gruntnak adtam a vezető szerepet. Illusive Man-t elküldtem a francba, a Collector bázissal együtt, de a nagy ugrás előtt láttam egy csapattársat heverni a földön: Mordint. Na ez vajon hogy jöhetett össze? Minden csapattag lojális volt, Mordin még énekelt is nekem :D Hajó fejlesztések fullon, elvileg mindenre ügyeltem.
  • bgabor

De mégis mivel lehet befolyásolni, hogy ki hal meg és ki nem? Elvégre átvezető videókban halnak meg, te nem tudod befolyásolni.
  • SovereignX
    A másik kérdésem lehet spoileres így:
    Az első kérdésem. Hogy lehet megoldani, hogy senki ne adja meg magát a végső küldetés során? Talit küldtem be a szellőző cső izébe; elsőnek Mordint de ő szarakodott az ajtóval aztán megmurdelt a videóban. Mondom akkor menjen Tali ő a tech expert. Aztán ő is megadta magát.
    A másik meg akkor halt meg mikor a túlélőkkel visszaküldtem. Az meg Zaeed volt a DLCből.
    Még egy harmadik dolog. Olvastam van olyan verzió, hogy ha nagyobb balfasz vagy mindenki megadja magát. Az hogy jön össze?