19778
-
Richardix #3725 láttam olyan képet h Shepardnek bevöröslik a szeme... mond hogy igaaaaaz :D -
#3724 De, van fordított hatása. Pont ahogy leírtad.
Ha renegade vonalon haladsz, elég ronda leszel a végére :P -
Richardix #3723 öhm... ugyebár paragon kariknak szép lassan eltűnnek a hegek, végül babarcot csodálhatunk újra :P
De renegade kariknál nincs vmi fordított hatás? durvábbak lesznke a hegek, v vmi? -
#3722 Én is végigjátszottam, összebújtam 1x Mirandával aztán annyi.
Nemtudok én megint összebújni vele... :S -
#3721 @krisztajo
Különbséget kell tenni az 1. részes import és a 2. részes karakterrel való új játék között.
hogy kell újra előröl kezdeni?
Új játékot kezdesz és ott aztán kiválasztod az ME1-es karakter, ha pedig már legalább egyszer végigvitted a 2. részt, kiválaszthatod az ME2-es karaktert is.
ME1-es karakterrel annyiszor kezdesz új játékot, ahányszor csak akarsz.
És az mit jelent hogy minden felszerelés egyből megvan?
Pontosan azt jelenti, hogy megvan minden felszerelésed az elején. Ez afféle bónusz, azoknak, akik olyan karaktert használnak amivel már egyszer teljesítették a játékot.
És az importált karinál miért nincs meg és hogyan kell megszerezni?
Azért nincs felszerelésed importált karinál, mert teljesen eltér a második rész az elsőtől.
Én azt olvastam, hogy jobb a mentésekkel játszani mert erősebb a kari és nem olyan rossz minden a múltban
Úgy lesz "erősebb", hogy minél magasabb a importált karaktered szintje, annál több bónuszt kapsz a második rész elején. De ne gondolj semmi extrára, nem leszel fél-isten vagy ilyesmi.
És persze a döntéseid is megjelennek a játékban. Hogy jobb lesz-e, az meg már azon múlik, te hogyan játszottál. Ha nincs import, akkor a legtöbb döntés a játékban Renegade vonalon mozog.
@Vraaanyek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- fejleszd a hajót a laborban, az összes fejlesztést vedd meg
- ehhez ugye nem árt, ha megvan minden csapattag, mert néhány fejlesztés csak tőlük érhető el
- lojalitás küldetéseket csináld (plusz, beszélgess velük hajón - bár ennek elvileg annyira nincs jelentősége, ha már lojálisak)
- a végén, a Begyűjtők bázisán az adott feladatra a megfelelő embert válaszd és lehetőség szerint minél gyorsabban haladj előre
Ha jól csinálod mindenki túlélheti.
-
#3720 eddig ez a legdurvább több mint 6 ezret adott....
-
#3719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a fenébe lehet elérni, hogy mindenki túlélje az öngyilkos küldetést a végén? csak azt ne mondjátok,hogy az is a történetben megesett korábbi döntéseimen múlik,mert heveny ideggörcsöt kapok, nem baj Miranda lett az "osszony", ahogy akartam, még össze lehet vele bújni is az ágyon meg a kanapén a játék vége után:D:D -
#3718 Hali! valakinek van valami tippje hogy mostanába tök lassan tölt be a játék amikor meghalok vagy leszállok bolygóra.. eddig minden tök gyors volt meg minden most meg 3 filmet megtudnék nézni a betöltés közbe -
kr1szmester #3717 jaa azt a végén ki próbáltam én is :D am nemcsoda h nem állnak velünk szóba, hisz nem a szövetségnél vagyunk már, hanem egy eléggé más kaliberű vállalatnak. :) -
fgm #3716 köszi a válaszokat -
simon7108 #3715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a játék végére kiszálhatsz a Cerebrustol:)sőt én egyenesen kidobtam a rejtozkodo csávot:Dde legalább a tanács mondhatott volna valamit a végén,hogy megint megmentettuk a galaxist 1 esetleges köszönömöt:Dvagy valamit.
de még csak nem is lehet veluk beszélni sőt még csak Anderson sem mond semmit ha visszamegyek hozzá a játék végezte után...
mindha nem is tettem volna semmitXD -
krisztajo #3714 SaGa Jr! Uhhh köszi ez gyors válasz volt!
Érdekes amit mondasz. Jó tudni, hogy bármilyen karival tudok majd kódot és zárat törni.
Így egyáltalán mi az előnye a tech-es karinak?
Akkor ezek szerint arra nincs lehetőség, hogy az áthozott mentéssel előröl többször is végigjátszhassam a játékot?
Például először végigtolnám katona kaszttal aztán újra importálnám és előröl játszanék másik kaszttal. Ezt nem lehet?
Most mi felel meg a katona kasztnak az élharcos? Vagy az valami teljesen új?
És jól tudom, hogy most mindegy milyen kasztom van, használhatok bármilyen fegyvert? Tehát harci adepusként is használhatnék akármit?
Richardix! Na most látom a választ. Akárhányszor kezdhetem újra az importtal a játékot. Ez jó! És hogy kell újra előröl kezdeni? És az mit jelent hogy minden felszerelés egyből megvan? És az importált karinál miért nincs meg és hogyan kell megszerezni? Én azt olvastam, hogy jobb a mentésekkel játszani mert erősebb a kari és nem olyan rossz minden a múltban (pl. Wrex nem halt meg, a tanács megmaradt stb.) -
IgH #3713 Mikorra várható a játékhoz magyar felirat? -
SaGa Jr #3712 Itt meg te voltál a gyorsabb. :) -
SaGa Jr #3711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt semennyire nem befolyásol semmit. Majd a köv részben lehet kihatása annak, hogy most Wrex életben maradt vagy sem és így segít esetleg neked.
Anderson vagy a másik csóka gyakorlatilag itt teljesen mindegy. Lényegében ugyanazt a szöveget nyomják le, csak egyik esetben Anderson a főnök és Udina a beosztott, a másik esetben fordítva. A lényegi beszélgetést mindkét esetben Anderson-nal folytatod le, Udina csak pár mondat erejéig van jelen.
A tanács meg nem akar veled beszélni és el is mondják miért, meg aztán úgysem hisznek neked és a kegyeikből is kiestél, noha hajlandóak visszafogadni míg a területükön kívül ténykedsz. Így aztán mit tudnál nekik mondani? Semmit.
Egy terrorista szervezet számára ügyködsz ami az ő ellenségük, így nem engedhetik meg hogy veled társalogjanak és támogassanak.
-
Richardix #3710 a csudimudiba, hogy mindig megelőzől :P
Most viszem ki újra az egyet egy full renegade karival, mindenesetre most kicsit lement a kedvem, hogy 10 percen belül 2x fagy le a szerkezet :S -
Richardix #3709 1x beszélhetsz a tanáccsal, meg eleve, Cerberusnak dolgozol, és a Terminus rendszerekben vagy, tehát a tanács próbál tőled elhatárolódni. -
Richardix #3708 elég a save mappa tartalma, az importált karinál válthatsz kasztot, és külsőt is, egyedül az 1-ben hozott döntéseidet nem másíthatod már meg.
annyiszor kezdesz új játékot az importált karakterből, ahányszor akarsz... de importálhatsz ME2-es karaktert is (további bónuszok, minden felszerelés egyből megvan, de nem válthatsz már kasztot) -
beteg #3707 végigvittem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főboss elég gáz volt hogy bújócskázott a fejével mint vmi hülyegyerek:D.
egyébként, mennyiben változtatja az meg a történetet,ha az első részben Andersont választom vezetőnek és Wrex életben marad? Gondolom Wrexnél,ő lesz a klán vezér, de Andresonnál? az elég gagyi hogy a tanáccsal sem lehetett beszélni, pedig fantom vagyok:(
a csajozás elég rosszul ment, az eléjén nyomtam egy menetet Jackkel, de úgy vettem rá a dologra, hogy azt mondtam neki, csak a szex érdekel és semmi más, ezután leszarta a fejem. Miután Mirandával összeveszett az ő oldalára álltam, gondoltam ezzel kibékítem,de csak azt lett belőle, hogy Miranda is megutált:D -
SaGa Jr #3706 1. nem ekll felrakni az első részt, elég ha megvan a save mappád amiben ott vannak azok a gép általi mentések amik a befejezésről készültek. Sima mentéseket nem importálhatsz.
2. Nincs törésre szakosodott karakter. Nincsenek olyan skill-ek mint az első részben, mindenki képes alapból a törésekre amik teljesen más típusúak lettek, de ez már a mellékelt gépkönyvből ki fog derülni.
3. Az áthozott karakterrel is választhatsz új class-t, főleg hogy a régiekre nem igazán emlékeztet majd az új játék skill szisztémája.
4. Átnevezni nem tudod a karakteredet amit áthozol. Azon a néven jön át amivel a mentésedben szerepel. A pofázmányát átszabhatod majd és class-t is választhatsz. Ha egyszer végigvitted a játékot akkor kezhetsz egyet új karakterrel de folytathatod akár az előzővel is, de mivel a max szint a 30, amit nagyon meg lehet közelíteni a játék végéig, ha meg az első részből hozott karakterrel játszol akkor még bőven a vége előtt el lehet érni, így sok értelme nincs a maos, már nem fejleszthető karakterrel újra elkezdeni a játékot, noha lehetőséged lesz rá. -
krisztajo #3705 Sziasztok! Még csak holnap kapom meg a játékot de egy-két kérdésem lenne. Én megőriztem a mentéseimet.
Elég a save mappa tartalma az importáláshoz vagy az első részt is újra felkell telepítenem?
Érdeklődnék, hogy itt mennyire használható egy kódtörésre és zártörésre szakosodott főkarakter?
Csak azért kérdezem, mert az első részben sokszor számított és én emiatt Talit legtöbbször magammal vittem. Az első részt harci adepusként fejeztem be, de úgy látom most kb. a csapat felének vannak biotikus képességei.
Ezért felmerült bennem, hogy egy Beszivárgó tech-es főkari talán sokkal jobb lenne?
Ha betöltöm a mentésem, válthatok kasztot? Eloszthatom újra a képesség pontjaimat?
Vagy ha más kasztú főkarit szeretnék újra végig kell játszanom az első részt?
Ja és ha beimportált mentéssel csak egyszer játszhatom végig, vagy ha adok neki más nevet akkor újra kezdhetem?
Ha lehet, kipróbálnám másodikra az eredeti kasztommal is.
Egyébként Lianát és Wrexet nagyon sajnálom. Ők ketten voltak a kedvenc csapattagjaim. Nagy kár, hogy kihagyták őket. (Bocsi, ha ezredszer teszem fel ezeket a kérdéseket.) -
SaGa Jr #3704 Aki hadrcore/insane fokozaton játszott aj átékkal ahhoz lenne egy kérdésem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elméletileg mikor megyünk Tali-t felvenni, akkor abban a szobában, ahová a leomlott oszlop berobbantása után jutunk, ilyen nehézségi szinten felvehető egy geth pulse rifle.
Namost melyik az és hogyan vehetem fel? Egyáltalán külön jelzi a program vagy hogy derül ki hogy felvehető? Jelenleg insane fokozaton nyüstölöm már sokadjára a játékot és kíváncsi vagyok a fegyverre, de nem találom a megadott szobában. Ott csak két szétkapott geth van amit kukázhatok, a fali széf, meg a szétszedett geth rifle az asztalon, de az nem felvehető csak egy mod-ot nyerek ki belőle. Valamit ennyire nem veszek észre?
-
Pares #3703 Az Omega halmazban található a Fathar rendszer, azon belül pedig Lorek. Egyébként a játék legelején az a rendszer, ahol az Omega űrállomás található, vagyis ahol te kezdesz, szintúgy az Omega halmazban található, és szomszédos a Fathar rendszerrel is. -
#3702 Térképen folyamatosan jelöli, hogy hova kell menni az egyes küldetések után. -
#3701 valószínűleg a galaxistérképen sehogy, mivel ott csak rendszer halmazok vannak, amiken belül még plusz vannak a naprendszerek,tehát utazgass, és majd megtalálod! -
fgm #3700 Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék.
Egy feladat szerint a Fathar rendszer Lorek bolygójára kellene mennem, de nem találom a galaktikus térképen.
Hogyan találhatom meg ?
Köszi -
shootme99 #3699 Sziasztok
Tudna valaki segíteni, akinek megvan a játék eredetiben, vagy egy teljes nem legális verzió, hogy hány megát tesznek ki a játék videói a BioGame/ Movies könyvtárban? és hogy az első vagy második lemezen vannak -e ezek, mert nekem van egy rip verzióm, az egy lemezes, és eléggé kis felbontásúak a videói, magyarul elég sz*ok -
#3698 Nyomva kell tartani a gombot. -
#3697 Mint már mondták az csak akkor müködik ha van belöle 100 ammo-d !
Vagyis 100 ammo/lövés ! -
simon7108 #3696 tegnap vagy mikor még azt mondtad,hogy az is számit,hogy ki viszi a másik csapatot:Dvagy azt nem te mondtad? -
simon7108 #3695 az az a fegyver aminek ilyen nukleáris jelzés van az elején?:D
mert az nekem az istenért sem akart mukodni....
nyomtam a lovo gombot de csak fustolt.... -
#3694 Hali.. Van valaki a gigatorrenten? Nem tudok belépni két napja.. tudk vki valamit? -
Richardix #3693 és 100 löszer kell 1 lövéshez :P
De télelg zúzós, főboss ellen lőttem vele egyet, nemis ot találtam el, ahova lőni kellett de 50% hp-ját lenyírbálta. -
torma1 #3692 M920 Cain (Mini Nuke fegyó)
10000-res a sebzése!!!! -
USAMEN POWER #3691 Én állt. nehézpisztolyt használok fagyasztó lövedékekkel, és a háromlövetű mesterlövész puskát.
Időnként bevetem a feketelyuk fegyvert, pl. Jack kiszabadításánál qrwára bevállt, a börtön vezetőjét is egy álltalam kilőtt feketelyuk tréfálta meg. :D Beszívta, vagy mittomén mit csinált vele..
Gépfegyvert csak közelről használok, és álltalában ha kifogy a skuló a pisztolyból. -
#3690 Én is az emberek megmentését válaszottam és a véégn 2x-szer is felajánlottam a Paragon Kék párbeszédet !
Zaed küldetésén találtam egy pár jó dolgot ! Fejlesztéseket Kutatásokat és fegyvereket !
Ezeket sikerült fejleszteni/megvenni/kutatni
M622 Avalanche (módositott gépfegyver)
M160 Rocket Launcher (Rakétavető)
M451 Firestorm (lángszóró)
M490 Singularity Projector (fekete lyuk fegyó)
M920 Cain (Mini Nuke fegyó)
Melyik fegyót érdemes használni ?
Amugy egész jól néz ki már a Kabinom !
Vannak halaim Nemo és társai aztán van egy űrpockom is Jerry xD
Na meg van egy pár jó repülögép modellem is na meg persze egy Alien könyvem is ! :D -
asd16 #3689 Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy végigtoltam az első részt, akkor hogy tudom áthozni a mentést a 2ik részbe? -
#3688 Ismét az angol fájlok
-
SaGa Jr #3687 Igen.
A régi csapatból egyedül Garrus és Tali aki betoborozható. A többiek semmiképpen sem (vagy a saját ügyeikkel vannak elfoglalva, vagy egyszerűen bepöccennek Shepard-ra amiért a Cerberus égisze alatt munkálkodik). -
USAMEN POWER #3686 Én is így döntöttem, csak nálam nem lett lojális... :/ Tudom a másik döntés következményét is, de megkíméllek. :P