19778
-
SovereignX #3926 Ha Mass Effect 1 karakteremmel indítanák itt új játékot mi változna? Csak mert lehet végig tolom megint az 1et és úgy indítom el ezt újra. -
DieHard #3925 azt én is meg akarom reszelni. természetesen a női karakteremmel. hajtok rá keményen. az lenne a buli, ha a harmadik fehérruhás maca is jönne :D:D -
DieHard #3924 szevasztok! a the gift of greatness küldetésben éppen jakobnak segitek, de elakadtam. eljutottam egy kapuig, amin nem tudok átmenni, mert piros, többször végigmentem a pályán, de nem tudom mit kell tenni. mondja a misszió hogy konfrontálódjak egy mukival, de nem találom... -
DeviloftheHell #3923 [SFXGameContent_Inventory.SFXWeapon_MiniGun]
na ezt honnan lehetne megszerezni? :D hamár bennevan a fáljlokban -
#3922 kaptam jeleket arra lehet mégis van leszbi jelenet :D egész érdekes beszélgetéseket lehet csajként folytatni , az egyik tiszttel (most nemtom hirtelen a nevét) aki mindig mondja hogy új üzenetem van ... -
#3921 a storyban ott a gebasz, rendetlenség, hogy a négernek az apját kell megtalálnod, utána thane elveszett kisfiát. Miranda a kishúgával akart randizni, a gyogyós professzor, meg a segédjét kerestette.
Zaheed bosszut akar állni (faszomse érti hogy kit kergetett), Garrus a pajtiával akar leszámolni, és sorolhatnám....
Tisztára azt hittem mintha a Joshi Bharat-ban lennék vazze.
mire elidultam volna a reléhez azt se vágtam most mi a faszt keresek itt, olyan mintha az omegáról ki se kéne mennem, csak be a relébe azt ennyi.
túlságossan nem lineáris, azé vannak határok is.... -
Pares #3920 Hogy nem lineáris? -
#3919 Szép. Kár, hogy PC-re nem jött ki ME1 CE. -
#3918 olvastam ez csak vicc volt nah.
nehogy besértődj ezen... -
#3917 bioticbubble mi akar lenni? percek óta ezen filózok, de még megtippelni sem tudom
mondjuk az tényleg kicseszés amit az Adept-el műveltek, de legalább ő még tud bontani shielden kívül mindent... sőt, még azt is ha energy drain-el. viszont teljesen megszűnt az ellenfél halálra CC-zése, ami kellemetlen, mert átkozottul szórakoztató volt amikor fél ellenséges sereg a levegőben lebegett hála az összes biotic képesség és adrenalin burst jól kombinált bevetésének
de legalább Throw még mindig szórakoztató kis erő maradt, főleg Husk-ok ellen - beállsz, célzol, és élvezkedsz még futkározni se kell, olyan rövid a cooldown h szép sorban kaphatja szét az ember az unszimpatikusokat. -
#3916 tudod te is a "nincs rend" mire értettem. -
BigDaddyJoe #3915 na beraktam az armor dlc-ket, csak az a szívás hogy szépek meg jók csak azzal hogy a sisakot nem lehet levenni a fejéről és full zárt sisakok így valahogy mocskosul elveszti az értelmét a testre szabott arc :D -
Richardix #3914 a sztori minősége és a sztori rendetlensége között van némi különbség. az hogy a "sztoriban nincs rend" ellentmondásos történetre utalna, amiről itt nincs szó.
Mellesleg az öreg Normandián a kinetikus pajzsok a székében tartották Jokert, de Shepard ott is elég nehézkesen lépkedett, és levegő se volt. a végén viszont minden rendben volt, egy hasonló helyzetben... apró baki :P -
#3913 Ez egy mese nem kell bele valóság elég ha a kodexekben adnak hozzá tudományos halandzsát.
Storyról meghát ugye nehéz beszélni mert gyakorlatilag kimerül a toborzásban... -
Pares #3912 -
Pares #3911 Ne is izgasson az a tény, hogy pont most magyaráztam meg, miért nem logikátlan... De sebaj... Sztoriban meg hol van keveredés? Ugyan már! Ne kezdjük már megint a rinyát... -
gyuszi junior #3910 Vki tudna segíteni:
A game indul,de nem tudok továbbjutni a karakterkészítésnél,a betöltőképernyő bejön,de nem tölt be.
Pls help! -
#3909 ez játék, itt ne keressetek logikát, a storyban sincs rend, akkor ez má ne legyen nagy ügy...:D -
Pares #3908 Azt hiszem a kódexben le is van írva, hogy a kinetikus pajzsok gyengébb változatait különféle célokra használják, mert képesek megtartani a különféle gázokat és a nyomáskiegyenlítődés ellen is védenek. Szóval olyan helyeken, mint pl.: az első részben a Citadel dokkja, ahol a Normandia is be van dokkolva, egy nagyon vékony, gyenge kinetikus pajzsal van ellátva, ami épphogycsak a nyomást és a levegőt tartsa bent, így nem kellenek nagy hangárajtók, hanem minden űrhajó szabadon ki be mozoghat. Joker pilótafülkéje is ilyennel van/volt védve... Így gondolom a többi hajónál is van ilyen. Persze az öreg Normandiának a többi része azért nem volt védve, mert ott kicsit súlyosabb károk voltak, pontosabban a fél hajó hiányzott... -
Pares #3907 ŐŐŐ, a legelején a lyukas Normandiának a lyukas pilótakabinja is, ahol Joker üldögél, egy gyenge pajzsal van körülvéve, ami épphogy a nyomsákülömbség ellen véd... -
#3906 Még jó, hogy a "kiszakadt falrészen"-t egy ilyen szmájli követi. Különben még valaki komolyan venné.
Vagy csak itt is lemaradt a megfelelő szmájli...... -
#3905 huh én úgy emlékszem, hogy az egy ablak előtt állt, nem létezhet hogy kiszakadt legyen az űrhajó, akkor már halottak lennének. -
#3904 Lehet, hogy a kiszakadt falrész helyére építettek egy szép nagy panoráma ablakot.
Vagy valami erőtér védi az ott lévőket.
Még az is lehet, hogy az egész csak egy projektoros vetítés a falra:P Mert egyébként egy pincében van az egész... -
#3903 Ami a 3. részt illeti
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy eddig olvastam a bioware-es fórumokat, a történet úgy van megírva, hogy Shepard mindenképp túléli a 2. rész végét. Ez ugye logikus, hiszen egy halott karakterrel nehezen lehetne folytatni a történetet. Így a 3. résznél ugyan az lesz, mint most.
Ha importálod a mentésed, akkor annak megfelelően folytathatod a játékot. Tehát ha mindenki túlélte, akkor meglesz a teljes csapat.
Azok pedig, akik mentés nélkül kezdik, megkapják az előre megírt történetet. Ahogy itt a 2. rész esetében is.
Szóval nem kell amnéziától tartani :P -
Richardix #3902 téll.. ottmeg hogyafrancba volt levegő? -
SaGa Jr #3901 Ablakon? Úgy érted jókora kiszakadt falrészen... -
#3900 a játék végén van ugye egy final videó, mikor kinéz a ablakon, nah elhet a 3. részben ott lesz kis pofozkodás, és ennyi, meg ugye még 1 mellékes minden karakternek...:D -
jah ez a: "Mass Effect 1.5 - A galaktikus toborzás"
a 3. rész: "Mass Effect 1.9 - A "majdnem" befejezés...
lehet levágtak egy 6órás részt a mass 1 végéből, és azt 2 részre osztva kibővitették, és lett a 2. 3. rész...:D -
#3898 irtam már, mirandát szétkúrtam, ő olyan mint egy kis pincsi, mégis elfáradt a végére. -
Richardix #3897 többféleképpen is lehet hárítani ezt a problémát... biztos megoldják. -
#3896 -
#3895 kedves vagyok -
#3894 Valaki lenne kedves megadni az oldal linkjét ahol mass effect 1-es mentések vannak? :D igérem mostmár lementem de sehol nem találom :) -
#3893 Én pont emiatt "félek" a 3. résztől. Ugye, eleve valahogy a friss játékosoknak is el kell, hogy kezdődjön valahogy, másrészt, a fél csapatot el lehet hagyni a végén. Nagyon attól tartok, Shepard minimum amnéziás lesz a 3 elején. És, építhetünk újra csapatot... -
Richardix #3892 itt van az eb elásva... lojálisat vigyél. -
#3891 Szerintem a bubisat nem támadják direktbe, mert amikor társaim pihentek kicsit én meg elbújtam akkor nem támadta meg. -
SaGa Jr #3890 Nekem sikerült véletlenül ráröptetnem az enyémre (Jack) egy husk-ot (pull). :D
Az felállt és épp ütni készült rá mikor fejbe lett lőve. Ebből gondoltam azt hogy őt is támadják, mert ő is csak célpont.
De a lojalitás hiánya a legbiztosabb hátráltató tényező az tuti. -
#3889 köszönöm a tippeket, de samara nem lojális, mert a küldetésén gondolom vissza kellett volna tartanom a célpontját, meg Zahed-nél is a fickót lehet nem kellett volna futni hagynom, nem tudom....
meg jack nem lojális már, mert lepattintottam mikor miranda ellen fellázadt. -
Richardix #3888 nos, a pajzshordozó harcoknál fedezékbe vonul, szal sztem az h eltalálják valótlan. Sztem tempó és/vagy pajzshordozó lojalitása.. ez logikus. -
Richardix #3887 aha.. csakhogy valami eldönti, hogy mindenki túléli a bogaras részt, avagy sem... és miért ne lehetne az a sebesség?