Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Prince23
Ah, csak nem csinál belõle a BioWare akció játékot, így is pont elég (sõt, szokatlanul sok a fejlesztõk korábbi játékaihoz képest). Egyszerûen nem profiljuk a TPS, már idõtlen idõk óta csak RPG-ket gyártanak, vagyis a Jade Empire óta hibrideket, ami mûködik. Egyébként is csak annyit jegyzett meg, hogy akciódúsabb lesz, az új nézet meg egyszerûen új kamerállást is takarhat - szerintem inkább spekulált, aki ezekbõl végleges következtetéseket vont le. Mondjuk azon a napon fejezem be a BioWare játékok vásárlását -és csatlakozok a letöltõkhöz-, hogy nekiállnak FPS-t csinálni.

@111
Hát, ha hozzák az elsõ rész színvonalát, az rendben lesz 😊 Pláne ha a felfedezhetõ bolygók + MAKO kombinációval kezdenek valamit. Túl nagy különbségek nem lesznek a három epizód között, legalábbis ezt sugallták a fórumokon, amikor próbáltunk valamit kisajtolni az ottaniakból. Persze ez teljesen változó, de szerintem pl a Baldur's Gate óta a legjobb munkájuk a Mass Effect.
Atkamon
Igen, eddig ugyanaz, mint az elsõ, és ez nem feltétlenül jó... még a zene is ugyanaz alatta mint az elsõ részben...

grebber
Gametrailers TV A vége felé van interjú az egyik fejlesztõvel!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Gondolom mint a Fallout 3-ban. na de ott nagyon gagyi a TPS!!!

rotator
Király, akkor no para! 😊

A bejelentés szerint az FPS nézet plusz lehetõség lesz a TPS mellett, nem pedig csak a FPS nézet lesz elérhetõ.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

rotator
Ez eddig ugyanaz, mint az elsõ rész, semmi fps hála az égnek.

Khabbas
Teljesen jó, nincs ezzel semmi gond 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Atkamon
Hát ez nem túl jó... én nem akarok fps-t, olyan jó volt, hogy tps volt... annyi fps van már, kicsit unalmas.

Encore
"a játék elsõ része egy RPG volt, ami akcióval volt fûszerezve"
Épp fordítva, szerintem egy akciójáték volt RPG elemekkel. És ha a folytatásban még inkább növelik az akciót, akkor az már egy tiszta akciójáték lesz.
mflex
Szerintem azért lesz olyan amilyen, mert az elsõ rész forgatókönyvét nem tudják überelni, vagyis annál jobbat írni, hogy az RPG elemek minden része kitünõen passzoljon a folytatáshoz nincs meg, ezért inkább több lesz az akció, de ne legyen igazam és méltó folytatás legyen.

What about the forests?

Egy másik GK hír
Hát a cikk alapján szerintem ez bukni fog. Max a történet lesz jó. Van már elég fps nem értem minek kell elcseszni egy amúgy is jó játékot. Nekem az is bõen megfelelne ha a játé ugyanilyen maradna és csak a történetet folytatnák. Nem tom ki hogy van vele lehet mások jobban szeretik az fps-t de enyi erõvel már inkább játszok a quake 4-el.
Prince23
Aki nem beszélne angolul:
A BioWare és EA hivatalosan is bejelentették a Mass Effect 2 Xbox360 és PC-re való érkezését, 2010 elején.
Örülök, ha kivételesen tényleg egy idõben jön a két platformra.
Bár Chris még nem mondott semmit, hiába szekálom rendszeresen, de lassacskán akkor befejezik a programot, aztán jön a bugmentesítés meg egyebek.
robotnyk
BioWare and EA have formally announced Mass Effect 2 for Xbox 360 and PC, both versions set to come in early 2010
szerencsere en mar leszoktam/kinottem azt, hogy tovig ragjam a kormomet egy jatekra valo varakozas miatt. Mindig van valami, amivel el tudom foglalni magam, visszamenoleg is be van tarazva egy par jatek, amire nem volt idom, pedig tudom hogy jo. 😊

Prince23
Hát jah, most így leszünk mi a másodikkal.
Egyik favorit játokmmá nõtte ki magát a me.

Atkamon
Na annak nagyon örülnék, ha nem késne PC-re, szerencsére én az elsõ után már akkor kezdtem el érdeklõdni, amikon kinn volt PC-n, de képzelem milyen szenvedés lehetett másoknak, akik várták.

Prince23
Atkamon
Emóció lol😄 nem lett volna egyszerûbb a magyar érzelem szó használata? xD

Ettõl függetlenül már nagyonnagyon várom... imádom a jó kis lelkizõs történeteket^^

gfreak
hehe...ugyanez a szitu...pedig tetszett/tetszik, nem tudom miért nem nyomtam tovább 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Háttérképek
Én már az elsõt be is állítottam asztali háttérképnek

Nem hinném hogy meghal Shepard.
grebber
Lassan neki kéne állnom rendesen az 1nek és végre végigvinnem!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Jó, de és aki nem feküdt le Ashleyvel vagy az ufocsajszival? 😄
Bár remélem Shepard megmarad a kettõbe.

Atkamon
Nem lehet, hogy felcsinált valakit, volt egy forró jelenet az 1ben... hogy felejthetted el??😄

Prince23
Így van, nélküle nem teljes a trilógia.
Bár ha tényleg meg kell halljon, akkor a legelején haljon meg, ne a végén. Mert az már ciki lenne ha egy új hõs lenen a 3-ba. Bár kitudja, lehet Shepard felcsinált valakit. Lesz Shepard jr 😄

Atkamon
Szerintem sem fog meghalni... elvégre õ a nagy nagy fõszereplõ... szerintem... csak valami csavar az egész.

Ja, Shepard meghal és egy ekkora spoilert rögtön ellõnek az elsõ teaser-ben. Hát hogyne.

Why so serious?

Prince23
Shepard halála! Ütközetben elesett
Komolyan mondom nem értem most már az egészet.

Prince23
Két új kép:

Atkamon
áááááh *sikongat örömében*

De miiiiii??? Killed in action??? áááh megõrülök😄

Prince23
Mass effect 2 trailer
Még az idén kinnt lesz!

"milyen viszonyban állnak a mesterséges intelligenciával rendelkezõ teremtmények az organikus lényekkel"

Utaljak egymast mint a sz.rt es ott irtjak egymast ahol erik 😊
Engem inkabb a technikai ujdonsagok erdekelnek, a sztori - ha jo is lesz - valoszinuleg ismeros lesz valahonnan 😊

Prince23
Na most már mindenre választ kaptam, amit a 71-e skommentemben rebeskedtem 😊)

A folytatásban a történet már sokkal komorabb hangulatú lesz, a fõhõsünkkel pedig olyan nehézsúlyú témákkal szembesülünk, mint például, hogy milyen viszonyban állnak a mesterséges intelligenciával rendelkezõ teremtmények az organikus lényekkel, vagy hogy mit jelent valójában élõnek lenni, de a szerelem és a moralitás is elõkerül, valamint a döntéseinknek ismét nagy következményei lesznek, akár olyanok is, amik a harmadik részre is kihatnak. Erre a szisztémára kitûnõ példa, hogy a második részt kezdhetjük az elsõ részben használt karakterünkkel, így megtartva a felszerelésünket és a pénzünket, ám így egy eltérõ történetet kapunk, a „tiszta lappal” való kezdéshez képest. A készítõk elmondása szerint gyakorlatilag kétszer készítik el a folytatást, hiszen minden döntésünknek elkészítik az alternatív végkimenetelét is, így garantálva azt, hogy a második vagy akár a harmadik végigjátszásra is lássunk valami egyedit, esetleg szokatlant.
A Mass Effect 2 csak valamikor 2010-ben fog megjelenni, PC-re és Xbox 360-ra, így még rengeteget kell várnunk, de ha ez idõ alatt megjelenik egy-két DLC, hamar elszáll ez az esztendõ.

PGO

Lehetséges, hogy mégis meghadják az alaptanács tagjait. Így pl. ha Anderson kapitányt javasoltad a szenátsuba, akkor õt lehet majd ott viszont látni, azobnan ha a nagykövetet, akkor õt.
Prince23
A másik befjezés nem az, amikor a négerre hagyjuk a döntést? Tehát nem szólunk bele a végkifejletbe. Közömbösek maradunk. én ilyen válasz lehetõségre is emlékszek.

ooo... ket befejezesrol tudok (megmentjuk e a vegyes szenatust, vagy hagyjuk veszni oket es lesz emberi vezetes). Ha csak ezt a kettot nezem, siman folytathato egy kozos szallal: mondjuk kiirjak hogy "5 evvel kesobb" es ugy kezdodik az intro, hogy "eppen valasztas volt, es az XXX faj YYY nevu kepviseloje nyerte meg". Meg csak utalni se kell arra hogy milyen volt az elozo szenatus 😊

Szoval sztem siman lehet ugy gorgetni a tortenetet, hogy kb semmi jelentosege ne legyen ennek a szenatusos dontesnek.

Prince23
Hm, bár igazad lenne, de én ezt nem tudom elképzelni,...hogy a technologiával ilyet lehet e csinálni.
és tételezzük fel, aki nem tölti be régi karakterét a második részbe, akkor hogyan lesz tovább? alapértelmezett történet szál alapján? 😄 (tehát se nem rossz, se nem jó választások történetsíkján)

De szerintem is folytatják a történetet.
Prince23
Me elvileg (asszem) 3 féle befejezése van az elsõ résznek. na már ha én mondjuk a 2. befejezést használom (szenátus bukása), akkor én eleve azt a történetet folytatnám?
KÖTVE hiszem, h nem!

Ebben igazadvan ha Reapereket kell ölni tényleg hülyén nézneki.
hat speciel nekem kozombos hogy atvihetem a karaktert vagy nem: tokmindegy hogy 10es sebzesu pisztollyal kell lonom a 100HPs monstereket, vagy 300-as sebzesuvel a 3000HPsakat 😊
Gondolom ha eros karival kezdesz akkor az ellenfelek is erosebbek lesznek, tehat sok jelentosege nincsen.

Tortenet: ugye az elozo ugy vegzodott, hogy nyitvahagytak a dolgor, azaz Shepherd azt mondta, o nem politizal, megy vadaszni a bioirtokra 😊 Tehat elvben folytathato a tortenet. De inkabb jo lenne valami mas tema, ezt kb kiveseztek, es eleg hulyen nezne ki ha halomba irthatnank a Reapereket, amikor egynek az elpusztitasa is a galaxis flottajanak a jelentos reszebe kerult.
Ha meg kitalaljak azt, ami anno a fuggetlenseg napjaban volt... na az meg nagyon szar fordulat 😊

de az tényleg jó lenne ha átvihetném a karakterem.
Szerintetek folytatják a történetett?