19778
-
Marcapone #4006 Köszönöm a segítséget de sajnos nem sikerült letölteni a DLC-t, ezért próbálok futni még egy kört mert csak a legutolsó esetben akarom kiváltani BW pontokkal az amúgy ingyenesen letölthető Zaeed-et. Ugyanis mikor beírom a Promo kódot (ami a Cerberus kártya hátoldalán található) azt írja ki hogy a kódot már kiváltották és visszaváltani már nem lehet. Lehet hogy az installnál cseztem elv mit? Pedig mikor elindítom a játékot a főmenűben aktív a Cerberus online, mert futnak az aktuális napi hírek, ergo a kódnak is jónak kéne lenni "elvileg"!Akkor mi lehet a gond?(plusz van reggem az Ea-nál és a Bioware Social -nál is). PLZZZZZZ HELP MEEE!
Előre is köszönöm!!!! -
#4005 jóvanna és morinth szövege alapján mondtam :D -
crow #4004 Köszönöm szépen a gyors választ! -
#4003 Ha a human reaper-re gondolsz, a főellenre, akkor lődd a "szemit":D -
#4002 csak általánossan...semmi új. -
SaGa Jr #4001 Kinyírni a "halhatatlan" melákot.
Nem halhatatlan az amúgy sem, csak lőni kell.
Ha lemegy a barrier, akkor gyilkolhatod pár másodpercig az armor-ját (akkor pusztul el ha ez elfogy). Namost amint letelik az a pár másodperc (kb. 3), akkor újratölti magát, meg belevágódik a talajba jókora sebzéseket kiosztva (nem kell a közelében lenni ilyenkor, meg amúgy is jobb távol maradni tőle). Amíg kéken világít addig felesleges lőni, olyankor tényleg sebezhetetlen. Ha már nem világít akkor lőheted újra. Nagyjából 3-4 alkalommal megismételve a barrier lekapást és armor gyilkolást, ki is végzed. -
crow #4000 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A Begyűjtők hajóján van egy olyan rész, ahol bezáródik előttem az ajtó, és nem is tudom kinyitni.
A melák lézerszemű szörny (aki halhatatlan) viszont kinyír.
Mit kell tenni?
Köszi! -
rexsimus #3999 Kb tíz ember megkérdezte, hogy hogy mit kell csinálni, hogy túlélje mindenki a végjátékot. Semmi extra. -
USAMEN POWER #3998 Arra gondoltam, hogy álltalános agyalás volt-e, vagy volt e vmi érdekesebb is a játékkal kapcsolatban. -
SaGa Jr #3997 Mivel kapcsolatban? AMúgy ha nem olvasod végig akkor honnan tudod hogy számodra lenne benne új infó vagy sem? -
USAMEN POWER #3996 Volt vmi új infó tegnap... 200 új hsz, és nincs kedvem végig olvasni... -
#3995 én mindent kifejlesztettem, és az összes bolygót bejártam...
az Omega 4 relé belépéskor, vagyis a végső küzdelem előtt ez volt a végszámfejtés:
-
#3994 Masodik vegigjatszasra ugyis kapsz 50 ezret mindenbol xD -
SaGa Jr #3993 Pontosítok, 15000 nem lesz elég ha mindent kifejlesztesz, csak a legfontosabbakra. -
SaGa Jr #3992 Abból amúgy sem kell sok. 15000 elég lesz a játékra ha nem akarrod túl gyakran újratrenírozni magadat. Azt meg össze lehet szedni elég hamar.
Ami bizonyos: Minden Post Garden típusú bolygón található belőle elég sok (10000+ ha mindent kitermelsz nem csak a legnagyobb kilengéseket).
Garden típusú bolygókon változó hogy közepes vagy nagy mennyiségben van belőle de ilyeneken is mindig van ha a bolygó maga nem depleted.
Rock típusó bolygók egy részén közepes mennyiségben található.
Konkrét példaként a leggazdagabb lelőhelyek között találod például a:
- Tarith
- Anhur
- Preying Mouth
- Etamis
- Daratar
- Erinle
- Watson
- Boro
bolygókat. Pontosan még egyszer ennyi olyan bolygó van ahol nagy mennyiségben fordul elő az element zero. 10+ olyan bolygó akad ahol közepes mennyiség bányászható ki és van pár ahol alig akad. A bolygók többségén azonban nincs element zero. -
#3991 lenne -
#3990 Homokóra csillagköd Osun naprendszer Erinle bolgyó ! -
#3989 Naná mi az hogy én szivesen venném ! -
#3988 halál pontossan nem tudom megmondani, mert kegyetlensok bolygó van de jobb ha nekiállsz és mindent kibányászol. -
owen20 #3987 sziasztok!
tud valaki olyan helyet ahol sok nulladik elem van mert elég keveset találok hová menjek?
sziasztok! -
#3986 énis magyarul nyomtam végig, elolvastam énis a párbeszédeket, nem azt mondtam, hogy akkor nem élveztem, vagy most nem élveztem, hanem hogy utána jött még 11 külön story, ami a főszálhoz nem tartozott...ezért teljessen elterelte az ember figyelmét....
őszintén mondj 1 olyan mellékszálat, amiben a fő küldetéssel kapcsolatban csinálsz valéamit, és a kaszásokkal foglalkoznak, meg azokkal.
hát 1 van a Légió-nál. -
Hoz_Hun #3985 Azon gondolkodtam beszkenelem (vagy fényképezem) a képregényt (és esetleg lefordítom). De lehet tele van már vele a net. Egyáltalán lenne rá igény? -
SaGa Jr #3984 Szerintem kicsit bonyolultabb ez a repaer kinézet dolog. Főleg hogy ha figyelembe vesszük, hogy az egész gyilkolászás végén az end squence alatt meginduló összes reaper ugyanúgy néz ki kívülről. Ugyanaz a lábasfejű kinézet van mindegyiknek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem maga a core az ami hajazhat a felhasznált fajra vagy azok félelmeit veszi alapul. Mert azért valljuk be, a játék végi "főellenfél" igencsak messze volt a normál mérettől. Max annak egy igen picike részlete lett volna.
A Sovereign 2 Km-es hajó volt, ahogy a megtalált többmillió éves roncs is kegyetlen nagy méretekkel rendelkezett. namost ehhez képest a human reaper alap az összvissz lenne 30 méteres teljes magasságában. A felsőteste sem volt talán még 10 méteres sem.
Ez szerintem a mag, az alap, amire majd még rákerül a burkolat és ez lesz a vezérlőegység.
Ki tudja akár kirakható hentelőgépként is működhet, mert valami módon fel kell számolni minden fejlett életformát de úgy, hogy nem teszik tönkre (életre alkalmatlanná) totálisan az összes bolygót ahol ilyen előfordul, különben megszakítanák a ciklust. kell tehát valami hatékony egység is ami a bolygókon megkeresi és megsemmisíti az összes megmaradó fejeltt szerves életformát. Tűzerejükkel persze könnyen tudnának nukleáris telet csinálni, légkört megsemmisíteni, csak akkor nem maradtak volna fenn romok és más dolgok a korábbi civilizációkból sem, ahogy lakható bolygók száma is egyre drasztikusabban csökkent volna az évmilliók során.
Plusz mint bebizonyosodott azért az elmúlt évmilliók során a reaper flotta is veszített gépeket, így pótlásukra fel kellett használjanak más fajokat is. Ha mindegyik reaper külsőre a felhasznált fajt tükrözné, akkor nem lenne/lehetne sok egyforma reaper, hacsak nem feltételezzük hogy minden korábbi életforma lábasfejű volt.
-
#3983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, az első részben a fő boss csatája fantasztikus volt, csakúgy mint maga a boss, Saren. Itt meg egy óriásterminátorral harcolunk, aki az egész képernyőt elfoglalja. Meg talán megpróbálhattak volna emberríper helyett egy aerodinamikai szempontból előnyösebb dolgot kreálni, mert így lett volna nagy röhögés, ha a reaperek ideérkeztekor meglátják ezt az izét :D -
SaGa Jr #3982 Mármint géppuska alatt a machine gun-t érted? Azt csak a soldier tudja megszerezni, senki más. Ez az ő általa felvehető speciális assault rifle. Ha nem soldier a karaktered akkor mikor elérkezik az a bizonyos pont a játékban, ahol választhatsz egy plusz fegyvert amihez majd érthetsz, akkor a machine gun nem lesz ott. Például Sentinel (őrszem) esetében lesz assault rifle, sniper rifle és shotgun.
Az infiltrator egy brutális erős sniper rifle-t választhat ha akar (persze választhatja az assault rifle vagy a shoti valamelyikét is), míg a vanguard egy brutálisan erős shotgun-t.
Az adept, sentinel/engineer csak alapfegyver kategóriát választhat. Soldier, infiltrator, vanguard meg alapfegyver kategóriát vagy új fegyvert egy már meglévő kategóriába. -
SaGa Jr #3981 Sehonnan. Legalábbis játékos kezébe nem fog kerülni. Ezt a fegyvert két ellenfél hordozza. Ebből egyik a Gunboat, a másik meg az YMIR Mech. -
SaGa Jr #3980 Akkor biza rosszul emlékszel.
ezen a videón 9:14-től kezdve látszik, hogy hol vannak. A raktér azon részén ahová amúgy mi sosem tudunk bemenni a játék során magunktól, csak egyszer kerülünk oda hogy megküzdjünk egy oculus-al. Na itt két helyen is ki van szakítva a hajótest (egyik oldalon bejött a tohadék a másik oldalon kiment).
Na itt lebzselnek a túlélők és ide jön le Shepard is. Látszik, hogy erőtér tartja benn a nyomást és a levegőt is. Ha a kérdéses időponttól kezdve nézi valaki a videót, akkor látszik, hogy ez a szituáció. Sőt mikor 9:44-nélShepard kinéz, akkor is látszanak a szakadás nyomai és az erőtér is. -
#3979 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Ez a létező legnagyobb faszság a sztoriban. Így már valóban egy csehszlovák "q" kategóriás rémbábfilmre emlékeztet. Igyexem is erősen elfeledni az "ember formájú" rípőt, meg hogy azé kell bele emberi DNS, mermermerCSAK. Szerintük a rípő félig gép, félig organikus és fontos, hogy a genetikai anyaga is az adott fajé legyen, ne csak a fizikai külseje hasonlítson. Mekkora faszság ez már?!?!? Én sf klubbokban nőttem fel, de ettől én is felszisszenek kínomban...
Mer azt még elhiszem, hogy a majdan primitív állapotba denegerált/indoktrinált/korcsosult lényeknek jó az, ha az új ISTENÜK rájuk hajadzik (vagyis ők rá, elméletük szerint), node a szolgafaj DNS-ének ehhez mi a lótüdőtúró köze van már úgy mégis?! Ez egy erősen félresikerült Borg utánérzetet sem ér meg.
Azé megnéztem volna ezt a zemberrípőt amint szupermanusz módjára kívülre vett alsógatyában szeli át a levegőeget/világűrt. Beszabehu az egész flotta ha meglátják a szenzorokon! Mi az, shepard űrruhában, neeem, tán egy geth csatacirkáló, neeeem, ez, ez maga a 20 emeletes SZUPERRÍPER!!! -
#3978 Felmerült bennem pár kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Értem én hogy a Reaper-embriót azért formálták ember külsejűre, mert a Reaperek mindíg hasonlítanak az "alapanyagra". De miért használtak fel hozzá csak embereket? Említik a játékban hogy biztos bosszúból, mert az emberek csúnyán elbántak Sovereign-nal. Ez lenne az ok?
2. Illusive Man nekem nagyon gyanús, főleg a szemei miatt :)
Szerintem lesznek még gondok vele.
Amúgy szerintetek melyik csapattag küldije volt a legjobb? Szerintem Samaráé. -
#3977 miután meglesz az első adag csapattárs (avagy lenyomtad Horizon-t) felveszel még kettőt, utána jön a Collector hajó, ott választhatsz magadnak új fegyvert.
tipp: először Tali-ért menj, és Hardcore nehézségi szinten nyomd le a küldit (leszállás előtt állítsd át Normandy-n) - így megkapod a Geth Pulse Rifle-t is az M-9 Tempest géppisztoly mellé, ami igencsak jól jön, még ha akkor még nem is tudod használni
viszont szvsz csak az géppuska megszerzése után érdemes foglalkozni a csapattársak személyes küldijeivel, mivel messze táposabb mint a sima kis géppisztoly. -
#3976 Elég a DA-hez készitett account a játék menüjében katt a letölthetö tartalmakra ott bejelentkezel majd beirod a játékhoz kapott kododat ezután töltheted a dlc-ket.
A fegyok a fegyverszekrényben a páncélok a kapitányi lakosztályban érhetök el. -
krisztajo #3975 Nagyon szépen köszönöm! Ez igazán kimerítő ismertető volt. Azt hiszem merész leszek és kipróbálom az Őrszemet.
Egyébként ha így választok a géppuska használatának képességét mikor szerezhetem majd meg?
Végre kicsomagoltam a CE-t. Igazán finom kis cucc.
De ezzel kapcsolatban lenne még néhány kérdésem. Előre is elnézést kérek, ha már ezerszer kérdezték meg.
Hogyan kell aktiválni a Cerberus Network-ot, (kaptam hozzá egy kártyát)? Hogyan szerezhetem meg a CE páncélt és puskát, hová kell beírni a kódokat? És utána a játékban hogy jelennek meg?
És hogy tudom letölteni a DLC-ket azokhoz nem volt kód a dobozban? Utána tudom ellenőrizni hogy sikerült-e?
Illetve én a Dragon Age-ből is a CE-t vettem meg és abban is van egy páncél amit itt is használhatok. Ezt hogyan kell?
A Dragon Age miatt a Bioware-nál már van account-om az elég vagy mást is kell tennem? (Szóval bocsi, ha sok lámát kérdeztem, de nekem ez még kicsit lila.) -
#3974 Hallgassátok a Mass Effect 2 OST-ket jutyúbon (vagy vegyétek meg gyári minőségben), mer kjók! Könnybelábad az ember füle a gyönyörtől! :D -
#3973 Én mikor először hallottam Samara lányáról, meg hogy mi az "adottsága", egyből arra gondoltam, hogy na ezt is beszerválom majd jól a karakterem ágyába! :D Evvan... -
#3972 értem már
mondjuk Throw hasonló funkciója tényleg megmaradhatott volna... Józsika beáll fedezékbe egy doboz mögé, te meg becélzod a dobozt és rábaszod -
razz #3971 úgy kezel a játék mintha le lőttek volna küldetés közben...lehet visszatölteni.
Ha mindenáron meg kéne halnom, könnyen lehet ezt választanám :D inkább mint a tüdőrák :) -
Richardix #3970 Asszem ilyesmire gondolhatott Petőfi, hogy "Ágyban, párnák közt" :) -
Pares #3969 Jah, hát az nagy lenne, ha csak úgy meghalna Shepard, és jönne a Credits... -
#3968 De igen ,ez benne a poén. -
#3967 Hát elbaszta az életét:D