19778
-
krisztajo #4126 Skacok! Köszönöm az infókat. Ezek után már menni fog remélhetőleg.
(Ha meg nem akkor úgy is panaszkodok még egy kicsit nektek!) -
#4125 Az első részből csak Tali és Garrus áll be közénk, többiek nem. -
#4124 hali
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meglehet úgy csinálni a játékot, hogy Kaidan a csapatban maradjon vagy mindenképpen hátat fordít nekünk? -
#4123 Szerintem itt nem érdemes egy karival kétszer végigtolni mint az elsöt mert a lv30 a max az meg kijön egy végigjátszás alatt az elsöbe volt értelme mert a lv60-at csak másodjára tudtad hozni.
Kérdésedre válaszolva ,tartja a ME1 döntéseidet nem töröl semmit a multadból. -
#4122 Igy van nem kell külön semmi bejelentkezel kéri a játék kódját és utána töltheted a dlc-ket / lesz egy listás felsorolás és amire jogosult vagy azt töltheted amire nem azt nem / -
#4121 passz. legnehezebb (angolul: insanity) előtti. ha jól emlékszem így jönnek szép sorban angol verzióban a nehézségek:
casual - normal - veteran - hardcore - insanity
ebből ki tudod logikázni. -
Skyline #4120 Őh ha ME1 mentésből kezdek. Végigviszem ME2-t vele. És megint kezdek egy játékot de akkor az elmentett ME2 karimmal (amivel az ME1 mentésből toltam végig), akkor az új game továbbra is tartja az ME1-es döntéseimet vagy akkor olyan mintha ME1 mentés nélkül játszanék csak erős karival?:) -
Richardix #4119 100k + jár azért, hogy gazdag karit importálsz (+max 50k asszem a szintért)
De a legdurvább az a végigjátszásért járó pénzbónusz, laza 200k -
Richardix #4118 nos tudtommal, játékban bejelentkezel Bioware-EA accounttal, kódot bepötyögöd, és töltheted a DLC-ket.
Hardcore magyarul? őőőő... Őrület az Insane.. Csillagvadász vagy Veterán sztem.
ezek amik mondhatni nehezebek. -
Skyline #4117 Nemtooom de ami nekem jobban megérte sztem az xp-nél és a lvl 3nál az a pénz..:)
Az elsőt 99999999 pénzzel fejeztem be és kaptam érte itt ha jólmléxem 100 vagy 150ezret..:) -
Richardix #4116 én harmadszor, de az a cucc.. hát apám... az vmi őrület milyen durva :P
egyszer jött 3 YMIR mech ellőttem rájuk, hát.. szelektív hulladékgyűjtésről hallottál már? Nah ez "szelektíven" teleszórta az egész pályát a maradványaikkal... nemhogy megnyúvadtak, egy mikrochipjük nem maradt egyben :P -
krisztajo #4115 Wedge31! Oké de nekem a DLC-khez nem volt kód csomagban csak Cerberus kártya. Vagy ha arra bejelentkezek más már nem kell? Külön kód nélkül letölthetem az ingyenes DLC-ket? És DA-s sárkány páncél kódját bekell újra írni ahhoz hogy megjelenjen? Vagy ha DA-ban aktiváltam akkor még egyszer már nem kell?
Calver! Köszi ezt az intót jó volt megtudni. A hardcore nehézséget magyarul hogy hívják?
SaGa Jr! Bocsi én az assault rifle-re gondoltam, csak nem tudtam magyarul hogy hívják majd. De ha azt lehet választani akkor az szuper mert a CE-hez jár egy ilyen speckó fegyver és kíváncsi leszek rá hogy milyen. -
Richardix #4114 jó, én csak azt mondtam h 60-al lvl 3-ról kezdünk (+ némi xp) én 59-eset importáltam először, az is lvl 3-ról startolt.
ez a 48-as viszont "csak" lvl 2-re volt elég :P
Mondjuk +25% xp-t kapok küldetésekből (mert végigvittem már 1x a gamet) szal végére kb csuklóból 30 lesz mindenképp :P -
#4113 Én itt használtam a mini atomvetőt a játékban először és utoljára, de ezt szétcsapta egyből :DDD -
Skyline #4112 Lvl50essel is 3as szinten kezdtem...:)
-
#4111 Én már lv53 karival is 3-as szinten kezdtem. -
Richardix #4110 nagyobb szint=nagyobb bónuszok (xp, kredit, nyersanyagok) 60-as szinten annyi xp bónuszt kapsz h 3-as szinten kezdesz. -
#4109 49-es szinten fejeztem be az első részt, de elvileg 60. szintig el lehetett volna menni, ha jól tudom.
Ez mennyiben befolyásolja a második rész kezdetén a karaktert?
Marad a megszerzett szint, képességek, múlt? -
fixpont #4108 Tovabb losz. -
owen20 #4107 sziasztok!
a kaszás magot hogy kell elpusztitani lövök rá de feléig lement onnantól meg nem akar tovább menni?
ötlet?
-
Richardix #4106 Nah kész egy totál renegade Shepard a 2. résznek... devárom :)
volt itt minden.. Wrexet kinyírtam, a Tanácsot kinyírtam, Ashleyt veszni hagytam, románc nem volt, Udina lesz a tanácsnok (bár ezt úgyis meg lehet még változtatni a 2-ben) renegade csík 100% (sőt :P) paragon talán 10% (voltak kisebb balesetek)
és 48-as szint úgy, hogy szinte semmi mellékküldit nem csináltam.. nemis rossz :P -
bgabor #4105 Ha eljutsz fele egy bizonyos pontig(az mondja, hogy majd felkeres később), akkor az omega relay felé vezető úton beadja majd a derekát. -
bgabor #4104 Ő majd a kaszás iff küldiben fog csatlakozni. -
owen20 #4103 és még azt kérdezném hogy miranda mikor adja be a derekát mert mindig azt mondja hogy ha nyugottabb lesz a helyzet majd akkor?
sziasztok -
Vlala #4102 Üdv!
Kérdés: Fekete képernyő, visszaolvastam, az egymagos procira gyanakodott az egyikőtök. A procim ugyan kétmagos, de a ME2 Config csak egymagosnak ismeri fel. (Windows 7 eszközkezelőben két db Athlon II X2 250-es procit lát, ha ezzel segítek valamit.)
Na, ilyenkor mi van? Van valami esély arra, hogy elinduljon? -
#4101 Legion, a geth. És az IFF-es küldetést követően kerül a csapatodba.
Feltéve, hogy megtartod és nem küldöd el a Cerberus-nak. -
owen20 #4100 sziasztok!
megcsináltam minden küldit a Kaszás IFF-ig!
Olyan kérdésem van hogy a csapatomba van még egy hely azt ki tölti be vagy őt hogy tudom bevonni a csapatomba?ki ő?
Sziasztok! -
#4099 Garrus-szal szerintem kb ugyan az a helyzet, mint az első részben Kaiden-el. Feltéve, hogy férfi Shepard-öd van, akkor csak korlátozott ideig lehet beszélgetni vele. Mivel nem lesz köztetek románc.
Az extra párbeszédek megmaradnak a női Shepard-nek.
Bár ez kicsit ellent mondásos, hiszen Thane-nel és Jacob-bal elég jól el tudtam beszélgetni - férfi Shepard-el. Lehet Garrus valamiért kevesebb szöveget kapott.
blackfire001
Ha új karaktert kezdesz, akkor a készítők által megírt történetet kapod. Tehát az első részben hozott döntéseid nem számítanak. És ezt egy trainer-rel sem tudod módosítani. -
falloutfan #4098 oksa thx -
#4097 Kelly majd szól ha beszélni akar veled Garrus de ez igaz mindegyik csapattagra elég ha csak az asszisztensedel beszélsz rendszeresen. -
Richardix #4096 nemis fog a végtelenségig cseverészni... csinálsz küldetéseket, majd lesznek új témái -
falloutfan #4095 és már jo pár kuldetéssel arréb járok :S -
falloutfan #4094 helo
lenne egy kérdésem. amikor megkérdeztem garrustol azt a történet a csapatjárol azután nem nagyon akar beszélni, vagyis mindig azt mondja hogy: épp a kalibráció kellős közepén van nem. ez most bug vagy igy van megtervezve? -
#4093 Hát figy. Kezdek egy teljesen újat, aztán trainerrel meg beállítom azt, amit szeretnék.
Elv így ugyan azt kapom, mintha importáltam volna, nem?
-
#4092 Hello!
Nekem angol verzió van meg. Valahol le lehet tölteni magyar feliratot hozzá külön? Nem akarom még1x megszerezni -
#4091 Gamecopyworld-ön találsz trainer-t is.
Mass Effect 2 v1.0 +7 TRAINER 26-01-2010 KelSat
Ezt töltsd le, ezzel lehet adni Képesség pontokat is.
Kaszt váltás viszont jelenleg csak úgy oldható meg, hogy szerkeszted a mentésedet. Erre más módszer nagy valószínűleg nem is lesz. -
Rentadar #4090 Úristen dráma. Mert az 1-ben aztán mindenből olyan hihetetlenül sok volt, és az mind egyedi és értelmes. ^^ -
#4089 Köszi, de nekem az is kéne, hogy legyenek TP pontjaim is... :S
Téll... Nincsen valami trainer? :o
Azzal simán megoldható lenne, mindenféle hülyeség nélkül. :) -
Pares #4088 Logikus. De most komolyan. Pontosabban az lenne, haaaaa....
.......haaaaa nem látszana elsőre az összes bolygón, hogy összecsapott munka, és nem logikát kell benne keresni, hanem az időhiány és lustaság van mögötte.
De komolyan, logikus, amit leírtál, csak az összképet nézve én nem tudom beleképzelni, mert az egész környezet úgy volt elkúrva, ahogy volt.
A 2-es részben talán a sokkal szebben kidolgozott környezet miatt, vagy csak azért, mert eleve tizededik gyököt vontak a copy-paste cuccok számából, de egyáltalán nem szúrta a szemem semmi ilyen dolog, eleve nem is vettem észre ilyeneket a második részben, valószínűleg mert volt olyan dolog a bolygókon, ami jobban lekötötte a figyelmem, nem úgy, mint az első részben, ahol már szembeötlő volt az ismétlődés.
Mondom, tökéletes játék sose lesz, és azt meg nem szeretné senki se, ha évtizedekik fejlesztgetnének valamit, csakhogy az ilyen dolgokat gyökerestül kiírtsák, és a végén, 15 év várakozás után kapunánk egy "ajándék" 500 gigás vinyót, amire a játék előre fel lenne telepítve... -
#4087 Örülj neki hogy legalább egyféle van ha ez a leegyszerüsitö fejlesztés megy tovább a harmadik részben már csak teleport lesz.
Fegyó meg páncél is csak egy-egy darab lesz ugyanatól a cégtöl / a magyarázat már megvan mert ök vannak monopol helyzetben/