19778
-
#4645 Tempesttel is lehet szépen aprítani messziről, csak rövid sorozatokkal kell. -
#4644 ME1ben, ha lementél pl Noveriara, egész partyt célszerű volt felszerelni shredder ammoval és antitoxin addonnal. Semmi hasonló lehetőséged nincs most. Persze idegtépő lenne a mostani csapattárs lehetőségek miatt mindenkit öltöztetni (már ha egyáltalán akarod, hisz ha tudod kikkel akarod végigjátszani a játékot simán leszarhatod a többit) de én nagyon élveztem azt az első részben, hogyha geth jött váltottam tungstenre, és szarrá aprítottam őket, illetve ott volt pl a Shielden áthatoló ammo amivel úgy ölhettél, hogy még a shieldet sem kellett lelőni a targetről. -
Pares #4643 Páran megint azt írják, hogy leegyszerűsítették a játékot. Szerintem nem. Véleményem szerint a minőséget választották mennyiség helyett. Utóbbit pedig DLC-kkel fogják pótolni. -
Pares #4642 "sok embert zavart a látható fejlödés"
Khm. Mármint az egyáltalán nem észlelhető fejlődés...
"Itt most legalább egyáltalán nincs fejlödés"
Úgy érted nagyobb léptékben van a fejlődés... -
Kindred Blades #4641 Ez mondjuk a skillekre annyira nem igaz. Egy-egy csapattagnak kevesebb skillje van, de összességében változatosabbak, és még több is van belőle, mint az első részben (az ammo skilleket nem számítva is több képesség van ebben a játékban, mint az elsőben összesen, fegyverszakértelmekkel mindennel együtt). Komolyabb nehézségi fokozaton pedig kell őket variálni rendesen, míg az első részben hardcore-on is tök mindegy volt gyakorlatilag, hogy mit használsz (talán a sabotage-t leszámítva), mert a szituációk kevésbé voltak változatosak.
Ja, kérem, aki soldier-rel játszik, az szinte csak ammo képességeket kap, azokat egyébként be se kellett volna tenni a játékba, azt ne mondják, hogy valami ötletesebbel nem tudtak volna előállni. De aki soldier-nek indul, az magára vessen, az első részben sem arról volt híres, hogy marha változatosan skilleket használ.
A fegyverhasználatot sajnálom én is, a rápakolt pontok jóvoltából ott érezhető különbség volt, fejlődni kellett a hatékonysághoz, itt... mindegy, új játék, új rendszer. Teljesen jól működik ez is. Bár azért azt vártam volna a BioWare-től, hogy esetleg lesz egy második, ne adj isten harmadik páncél is, amit a csapattagokra aggathatunk, nem csak ilyen resident evil beütésű ruhacsere.
A fegyverek maguk... na most komolyan, az elsőben lehet, hogy statpontokban egy-egy kategórián belül különböztek a fegyverek, de a működésük, ezáltal a játékmechanikai szerepük ugyanaz maradt. Assult rifle, assault rifle. Ugyanazt tudja, csak más picit más számokkal. Ebben van összesen két darab (az extrákat nem számolva), de azok használata között látható különbség van. Vagy talán szembetűnőbb a mesterlövész puskáknál.
@JethroHUN Emm. Grafikát lehet állítani. Nézd csak meg jobban a config tool-t vagy akár az in-game menüt. -
Hoz_Hun #4640 Elvileg két héten bellül kell megjönnie. Én a Mass Effect 1 Collectors változatott annak idején tőlük rendeltem meg és korrektül meg is jött. Már többször rendeltem a game.co.uk-ról és nagyon korrektek. A Tomb Raider: Anniversary-m collectorsos változat (postaköltséggel együt majdnem fele!!! annyiba került game.co.uk-ról mint nálunk a sima!!! ráadásul megjelenéskor) elveszet. Ilyen esetben várnod kell egy hónapot (postázától számítva, erről kapnod kellet levelet). Pár levélváltás után szó nélkül postázák neked újra (nem kerül semmibe). -
Pares #4639 Miért, te mit akarsz eltalálni vele? Nem az ellenséget? XD Nekem mindíg azt találta el, akire céloztam... Ráadásul legalább megtalálta a célt, ha a tűzharc hevében kicsit fölé céloztam. Érdekes volt mindenképp...
A nehézfegyverek közül a Blackstorm "Black Hole Gun" tetszett legjobban. 1 lövésre 5-6 ellenfél beszippant és felrobbant, brutál.
De mint írtam, fegyverek terén is várhatóak DLC-k. Meg mellékküldetések is jönnek a Hammerheaddel, nameg Kasumi, az új csapattag... Majd ha készek. -
#4638 1ben mindenkinek meg volt a 4 fegyver a hátán, még ha nem is használták őket egyáltalán, jól nézett ki.
Most megcsinálták azt, hogy a csapattársaknak csak két fegyverük van összesen, ergo nincs az, hogy hasznavehetetlen fegyvereket is magukkal hordanak, de az a kettő amit használni tudnak abból sincs választási lehetőség sok. -
#4637 Ezt mondtam én is de állitolag azért változtaták meg és kezdel mindjárt mesterlövészként mert sok embert zavart a látható fejlödés.
Itt most legalább egyáltalán nincs fejlödés most másodjára direct ugy játszok hogy minden skillre raktam egyet és többet nem.
Most vagyok lv18 és ugyanugy darálok insanen mintha mindet kiosztotam volna.
A gyujtó és krio löszer minden ellenfél ellen elég az meg hab a tortán hogy második végigjátszásra megkaptam a begyüjtö gépkarabélyt ami lealáz mindenkit.
Garrus ,Zaeed ,meg a karim azzal toljuk nem áll meg senki elötünk. -
Pares #4636 Igazából ha megfigyelitek, az összes fegyvernek egyedi kinézete és tulajdonsága van, mind máshogy néznek ki, és másra/másban jók. Az első rész 10 darabos egyre javuló fegyverszériáit most lecserélték az upgrade-ekkel, a tüzes, jeges meg anti-pajzs lőszert meg Shepard bepötyögi a fegyverbe, és már megy is. -
#4635 És azokból is 2 használható. Mert a raksival lehetetlen lőni, mert automata célkeresős vagy mi, így soha nem találod el vele amit akarsz. -
#4634 ez a baj, hogy egyszerűbb
elismerem első részben kaotikus tudott lenni az inventory egy idő után, de ezt nem úgy kellett volna megoldani, hogy kiveszik az egészet. -
Pares #4633 "ME1 hez képest, semmit nem kell csinálnod csak lősz ennyi"
Mert az ME1-ben mi mást kellett csinálnod? Főleg hogy még újra se kellett töltened a fegyvert. Az első részben tényleg nem csináltál mást, csak lőttél és lőttél. Most van területsebzés is, stb.
"És még kisebb játék terek, sokkal"
Lemérted? Én nem vettem észre ilyet. A Mako-s pusztaságok meg nem hiányoztak. -
#4632 Pontatlanabb, a te kezedben, de Miranda aprít vele. Csak úgy húzza az armort lefelé. -
#4631 De az amikor Grunt elkiáltja magát "Im a krogan!!!" és lerushul egy ellent :D az kész -
Pares #4630 De azért az se igaz, hogy két választási lehetőség van mindenütt.
Pisztolyokból van 2, a Predator meg a Carnifex (az első gyorslövésre jó, de gyenge, a másik olyan, mint egy kéziágyú, de pontatlanabb)
Az SMG-ből is sajna csak kettő van, a Shuriken meg a Tempest (az első hármas sorozatokban lő, szóval pontosabb, a másik meg teljesen automata, de pontatlanabb is)
Assault Riflekből már jobb választék van, pontosabban 4 darab, amelyek közül mindnek mások a tulajdonságai: Avanger (teljesen automata, viszonylag pontos, kisebb sebzés), Vindicator (hármas sorozatok, nagyon pontos és viszonylag nagyobb sebzés), Revenant (automata, nagy sebzés, de pontatlanabb), Pulse Rifle (csak Hardcoreon vagy Insanityn lehet megszerezni, hasonló hasonló tulajdonságai vannak, mint a Vindicatornak, csak full auto, különlegesen erős az Armor ellen, de gyengébb a pajzsok ellen, mint a többi AR).
A Shotgunok közül 3 van, az első Katana, ami arany középút a sebzés és lővésgyorsaság közt, a második a Scimitar, ami gyorsan lő, és a Claymore, ami brutál erős, de lassan lő...
A Sniperekből 4 darab van, az Incisor, ami DLC-s, pontos, de kisebb a sebzése (azonban egyszerre 3-at lő), a másik a Mantis, ami szintúgy közepes minden tulajdonságban, aztán van a Widow meg a Viper, amik szintúgy megosztoznak abban, miben jók.
A nehéz fegyverek közül van a legtöbb, ha a DLC-ket is beleszámítjuk. Összesen 6db van, ami véleményem szerint nem számít kevésnek, főleg, hogy mindnek egyedi tulajdonságai vannak. -
#4629 Ez a trend most egyre inkább probálnak lehülyiteni minket a konzolos gamek szintjére ebbe csak az a fájó nekem hogy a Bioware is beállt ebbe a sorba.
Meglehet nézni hogy a BG-töl hogy jutotunk el idáig lejtmenetben és az a legdurvább hogy még igy is a Bioware játékai a kedvenceim mert a többihez képest ez még mindig a csucs. -
krisz255 #4628 kivettem a no intro fixet hogy ne legyen feket kép a sikló felszállásánál
újra raktam a movies mappát de ezzel anyit értem el hogy visszajött a legelején lévő elő betöltő képernyő befagyás és kész
más valami jobb ötlet? -
#4627 Nekem nem tetszik, hogy ennyire leegyszerűsítették a páncélokat, fegyvereket, de még a stat pontok szétosztását is.
Ettől még a játék tetszik, de nekem sokkal barátságosabb volt, az első rész, ahol el lehetett szórakozni a csapat feszerelésének összeállításával, s a képességeknek is megvolt az értelme.
Kezdőként elég volt csak belenézni egy mesterlövész puska távcsövébe, rögtön szédülni kezdett a karakter, a képességet fejlesztve lett halálos kezében a fegyver - itt pedig legfeljebb a lőszerválasztással, illetve a fegyver fejlesztéssel kimerül a variációs lehetőség. -
#4626 Épp ez az h túl egyszerű, mind a láma béna konzolosok miatt, mert azok nem akarnak gondolkozni gém közbe, csak h forgassák a joy-t azt kész :S
a konzol miatt lett gyp szintre butítva a játék, semmi fejlődés, az lv30 és a pár skill, ami csak lőszer, az csak úgy dísznek van :/ persze hasznosak de az ME1 hez képest, semmit nem kell csinálnod csak lősz ennyi. Páncéloknak sincs értelmük mert a pajzs a szintől függ. Szal mindegy h melyikbe mész, most tudsz 5-10% tolna az ammon, hp-n stb.
És még kisebb játék terek, sokkal :( A többi az mind szuper, történet, grafika de... hát itt a sok hiány.
Amúgy az h lehet h még grafikát sem lehet állítani??? full xbox konvert az egész. Nem szidom a gamet mert bejön, kedvencem ME1 után. -
Pares #4625 Közel sincs annyi, mint az első részben, viszont valamiért még így is többet cserélgettem őket. Több értelme volt 5 fegyvert hordozni a hátadon, mert most mindegyik fegyver másra jó. Az elsőben egy darab fegyvert használtam végig, gondolkoztam is, hogy mire nekem még másik 3 a hátamon, ha azokat sose elő se veszem. Külömben is, a Spectre gear után minden feleslegessé vállt.
Bár egyértelműen kevés fegyver van, de kötve hiszem, hogy ezt nem aknáznák ki DLC-kkel. -
#4624 Semmire ,igy egyszerübb a játék nem zavar össze ha több választási lehetöséged van... -
#4623 Hát első részben ugye volt egy gyártó fegyverének eleve vagy 7 erősségi szintje.
Aztán ott voltak a gyártó cégtől függő előnyök is (egyik nagyobbat sebzett másik pontosabb volt)
Ezeket persze mind felülírta a Spectre fegyverzet ami szétkúrt mindent olyan erős volt:D
Itt meg van 2 választási lehetőség amiből az egyik csak simán jobb?!
Semmi statisztikai adatok, csak annyi, hogy ez a fegyver upgradeli ezt a másikat.
Most akkor mire való a weapon locker? -
Pares #4622 Szerintem most világkörüli úton van a csomagod... -
mert #4621 Sziasztok
A game.co.uk-ről rendeltem meg a játékot. Elvileg el is postázták 27-én, de még mindig nem jött meg, a szállítási időre 3-5 munkanapot írtak.. Szerintetek ideje nekilátni érdeklődni, hogy mi a bánat lehet? -
Pares #4620 Jah tééééélllllleeeeggg!!!!4!! -
Pares #4619 Újabb indok, hogy még a Vorchák is jobbak náluk... Ők legalább segílykét nem kapnak.
Omega fegyverreklámok a Vorchákról = megoldás? -
Hoz_Hun #4618 Ja a Collektorsoktól... -
Hoz_Hun #4617 ME már egy fejletebb univerzum, ott lehet írtani, kitelepítgetni,... -
Skyline #4616 Rásszistá játék! Pfúúúúj!
Vorchák kapnak segílyt?:) -
Hoz_Hun #4615 Nem tudom de elég silány lehet. XY-ból XX-et összekavarni... -
Pares #4614 Azért ne általánosítsunk! Lehet, hogy valakik szerint a cigók rosszabbak... Többek közt mert nem lehet őket legálisan ritkítani...
-
Hoz_Hun #4613 Lehet DLC-ben majd növelnek a szinten.
Hja, a páncélt leegyszerűsítették. Engem inkább az zavar, hogy sisakot olyan körülményes feltenni. Fegyverváltás alatt mit értesz? Én Infiltratorként 5 fegyvert vihettem magammal egyszerre. -
#4612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miranda igencsak meglepett, amikor elárulta, hogy nem volt anyja, kizárólag az öntelt apja kromoszómáit használták fel a génmanipulációjához.
Most akkor ez a nő valójában férfi?
Persze a főkarakter besorolúsa sem egyszerűbb - zombi kategória. -
Hoz_Hun #4611 Semmit, szerintem mindenki egyetért. -
Hoz_Hun #4610 Egy az egyben ez jutott eszembe nekem is!! A Vorchák kiköpött cigányok (hehehe, még úgy is néznek ki).
Ezt én is komolyan így gondolom. -
#4609 Jöttem sírni:
lvl 30 a max?
van 3 lehetőség kb minden armorhoz?
1 fegyverváltás egész gém alatt? (kivétel Legion+Grunt meg a heavy wepek)
basszameg kurvajó a játék, 3 napja nem csináltam mást csak játszottam, enni is elfelejtettem sokszor, de első részben mégiscsak lvl 60ig lehetett menni, és kurvajól lehetett pimpelni a fegyvereket. -
Pares #4608 Nincs ilyen gomb. Megvan a limit, hogy mennyi hőcella lehet nálad egyszerre. Amíg el nem éred a limitet, addig automatikusan szedi, utánna egy hang meg egy kis hőcella ikon jelez, ha átmész egy hőcella fölött/mellett, ha teli vagy. -
#4607 Csak rá kell állni. -
#4606 Nagyon láma kérdés:
Lőszereket, illetve hűtőcellákat melyik billentyűvel lehet felvenni?
Automatikusan felveszi jelentős részét, de elég sok ott marad, s hiába zongoráztam végig a klaviatúrát nem tudtam rájönni, ezeket hogyan lehet összeszedni.