Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
pontosabban a szlovákiai magyarokról szólt:p kíváncsi voltam a helyzetre ( meg persze kredit😄)
Azt meg minek, ha szabad megkérdeznem? Mit nem adnék azért, ha nem kellene a szlovák nyelvet használnom! <#bdead>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem Shepherd hanem Shepard! Egyébként meg miért ne? John Shepard aka Juhász János. 😊 Szerintem egész jól hangzik!

Juhász János, az Galaktikus hõs!<#violent><#ticking>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rage47
felvettem elõzõ félévben egy szlovák-magyar nyelvrõl szóló kurzust, szal megértem milyen szar lehetett:S
Részben igazatok van, azt elfelejtettem odaírni, hogy én a Verne Gyulás hasonlatra gondoltam. Bár ha azt vesszük, hogy Normandia egy létezõ tájegység Franciaországban, akkor elvileg egyáltalán nem helytelen az a szóhasználat, hogy SSV Normandia.

kuci06
De ez nem idegenül hangzó szó, ez a hajó neve.

Shepherdet sem fordítjuk Juhásznak.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Miért lenne szar? A magyar nyelv alapvetõen szereti magyarosítani az idegenen hangzó szavakat. Nincs ebben semmi rossz. Pontosan ezért szép a magyar nyelv, és nem olyan ótvar mint például a szlovák (amit sajnálatos módon földrajzi helyzetembõl adódóan kötelezõen tanulnom kell(ett)), hogy kapásból átveszi a szavakat az idegen nyelvbõl. Ilyen módon Mi képesek leszünk megõrizni nyelvünket, míg pl.: a tótokat 20 éven belül szlovák nyelvtudás abszolút hiánya, de angol nyelvtudással tökéletesen meg fogod érteni. Ezt tapasztalatból mondom.

Ennyit a magyar nyelvrõl.<#papakacsint>

Me0w
Nem lehetne, hogy nem Normandianak hivod a Normandyt? Ez korulbelul ugyan olyan szar, mint Verne Gyulanak hivni Jules Vernet.

Together we'll fly someday...

100 Korgan szûz... <#worship><#eplus2>

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Akkor mi maradna a második rész után, amit elnevezhetnének róla?<#alien2> Nem is beszélve a harmadik részrõl!<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Ezentúl az egész univerzumot Shepardum-nak fogják hívni...

Piszkos  Fred
Vagy ezentúl a flottajelzés SPD lenne 😄
SPD Normandy 😄😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

kuci06
elég lenne az is, ha a "Humanity" mostantól "Sephardity" néven lenne ismert 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Az jó lenne! <#alien> De kötve hiszem, hogy a Bioware-es srácok ennyire elvetemültek lennének... Bár szerintem biztos találunk majd meglepetést!<#taps>

a Shepard prime-ra leszáll az SSv Shepard, hogy Shepard parancsnok megnézhesse a gethekbõl készült Shepard szobrot miközben egy nõi hang azt mondja "Férfiasan tökéletes" 😛
Inkább a magát a bolygót nevezzék át Shepard Prime-ra...<#worship>

Piszkos  Fred
Kapott 100 krogan szüzet 😄

megvan! Az Éden Egyesen leölt gethek maradványaiból készítsenek egy szobrot róla 😊
Inkább a Normandiát nevezzék át SSV Shepard-re 😛
Nekem a legjobban az a topik tetszett, ahol azt tárgyalták, hogy vajon emeltek-e szobrot Shepardnak, vagy neveztek-e el róla valami csatahajót, vagy ilyesmi.
Egyesek szerint a Citadellát kellene átnevezni, vagy minimum a Citadella Tower oldalára 20m-es betûvel arannyal belegravírozni a nevét. De voltak szerényebbek is, akik egy a Krogan szoborra egy lábbal támaszkodó, 5x akkora Shepard szoborral is beérnék (amirõl Avina már messzirõl zengi az ódákat az arrafelé járóknak). <#idiota>

Szóval vannak ám ötletek ezerrel...<#mf1>

Ha Ash tejbetök lenne, csak vigyorogna, mint 1 hülyegyerek. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

SZEG007
azért hozáteszem nem itt az SG-n volt a panaszkodás, hanem a hivatalos bioware community forumon

pxxl
tökmind1, a csaj mágussal sem bírom ágyba hurcolni azt a szûz kispuzit 😄 nem igaz már tök idegesít 😄

All hail the double x!

kuci06
itt majd azért lesz panaszkodás, hogy nem lehet a Krogannel csinálni 😄

Piszkos  Fred
úristen A?SD:SF?ASD:SA😄AS?DSAFS:AD

Te se nagyon figyeltél a párbeszédek során, ugye? 😊
SZEG007
Dragon Age topicjába panaszkodtak hogy nem lehet homoszexuális kapcsolat Alistar-el, nem leht dugni az 50-60 év körüli Wynn-t, na itt már nem tudtam megállni hogy ugyanmár a kutyát miért nem akarják dugni...
Azért van egy része a bioware fanoknak akik nem kicsit aberráltak.

Szerintem derülhetnek eleget a saját házuk tájékán.

"BioWare utálja a homoszexuálisokat" "Lesz-e Tali, Garrus, Joker, Thorian, Reaper, FutureShephard etc. románc" "Nem lesz benne Hello Kitty-s páncél, töröltem az elõrendelésemet" és a többi...

😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

koschwarz
én ash-t akartam megdönteni, úgyhogy kaidant áldoztam be (akit egyébként soha nem vittem magammal) 😊 ennek ellenére csak ez liara jött össze...hiába, nehéz egy ûrmatróz élete 😊 ash egy "tökös" csajszi volt, reménykedtem valami dühös szex féleségben 😊))

wrex-et meg meggyõztem, és bírtam a búráját, és érthetõek voltak a motiváció abban a helyzetben. eszembe jutott az ember gyermeke c. film, mi lenne ha egyik napról a másikra nem születnének gyerekek...milyen hihetetlenül kilátástalan, motiválatlan és elkeserítõ élet lenne az. úgyhogy szimpatizáltam wrex-szel.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wedge31
Erre kb akkora az esély mint annak hogy wrexnek sikerül tojást rakni...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Piszkos  Fred
Ha a Bioware olvassa ezt a topikot, mekkorákat derülhet már 😄

", egyedül Ash picsogott és nem tudta mit kezdjen magával, csak sodródott az árral. Ez az én szememben nem olyan szimpi. 😄"

erre olyan jól rámondta valaki hogy A. egy tejbetök : DD

ha a legelején a Fist küldiben Wrext és Aslit viszed, és W lelövi Fistet a faszba, akkor A kapásból szegezi ráfelé a fegyvert "drop your weapon krogan..!"

van vmi pártszimpatizáns mellékküldije is , rasszista latina

Lehet, h realista, de ez a tipikus emberi hozzáállás. Ezért bíztam jobban Liara-ban és Tali-ban. Tali bár "mexikói vendégmunkás", de nem titkolja el, mi a célja és elég egyenes, Ash ezzel szemben Wrexet simán hátbalövi, ha kell, ha nem. Liara-t viszont bármikor bevállalnám. 😄 Viccet félre téve, szerintem mindenkinek megvolt a saját motivációja az elsõ részben, egyedül Ash picsogott és nem tudta mit kezdjen magával, csak sodródott az árral. Ez az én szememben nem olyan szimpi. 😄

rasszista? neeeem. Csak tisztába van vele, hogy az idegen fajúak addig szövetségesek, amíg nem jönnek közbe a saját érdekeik (lásd Wrex)
Legalábbis így látja, mivel õneki is fontosabb az emberiség jövõje, mint egy krogan élete. a Normandián is elmagyarázta: Ha teszemazt rádtámad egy medve, ráuszítod a kutyád és elmenekülsz. Akármennyire szereted a kutyád, az mégse ember. Ez az õ világnézete. szal.. mondjuk úgy h realista.
Piszkos  Fred
inkább trappista

SZEG007
Ash nem easszista, ahnem realista.

Rage47
azért mutattam meg, mert itt is látszik, mennyire rasszista, és földhözragadt Ash 😄
Ja és mellesleg Shep mondja Ash-nek, hogy álljon készen ha rosszul akaulnak a dolgok. 😊

Why so serious?

Prince23
Annál a résznek legalább 3 befejezése volt.
1. meggyõzöd
2. te lövöd le
3. vagy a csajszi

bár lehet 4 mód is volt ott... már nem emlékszem rá.

Atkamon
Rám nem is fogott fegyvert, életben is maradt, és meg is gyõztem az igazamról...

Prince23
Én sem láttam még.
Viszont a ME 2-ben az új csaj lealázza sht szépségben 😄

No ezt a lehetõséget nem láttam az egyben...😊
Mindenesetre én Ash-t a tésztaképével és az idegengyûlöletével együtt úgy beáldoztam ebben a küldiben bomba aktiválásra mint a huzat...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hát... én sajnálom a kroganokat, de a reprogátló gyógymódja télleg nagy veszélyt jelentene... mondjuk.. én egy olyan ember vagyok, aki a Rekniknak is megkímélt 😛
Nagyon helyes, azt tette, amit kell.
Nekem se kellene egy megõrült krogan a hátamban, aki azt hiszi meg tudja menteni a faját, de igazából csak halálraítéli az egész galaxist (és benne a maradék krogant), amikor Saren korgan klónjai elárasztják a világot.

Wrexet én is kedvelem, de abban a pillanatban amikor fegyvert fog rám halálra ítélte magát.

Rage47
ezek után már végképp utálom Asht 😄

Mert valakinek így is tetszik. 😊 Subject Zero arcra valóban a legjobb, neki meg minden egyebét szúrták el, a kopasz nõ már alapból WTF kategória, értem én a keménycsajos vonalat de könyörgöm. 😊

Why so serious?

böröczk
annyi 😄

😛

Kumiho #2179

böröczk
nem tudom, miért megy még mindig ezen a vita, tepsifejû ocsmányság, Subject Zero simán mindegyikõjükét leveri, kopaszsága, sminkje miatt tûnik durvának, de az õ arcmodelle visz mindent, kész : DD

Kumiho #2179

Sry,nemvok hajlandó SEMMIT megnézni errõl a játékról,eddig megáltam,most se nézek semmit,ittis nemgyõzöm túlgörgetni amit egyesek beraknak.😊
Bízok a Bioware-ben eddig nemcsalódtam de hogy milesz a játékban legyen nekem meglepetés.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n