19778
-
Pares #4605 Úúúú, hogy ezért mit fogok kapni. -
Pares #4604 A tény, hogy hihetelen gyorsasággal szaporodnak, csak valami bűnbandában vagy zsoldos csapatban képesek érvényesülni, és hogy alig tudnak beszélni... -
Pares #4603 Tudod kik hasonlítanak igazán a cigókra a Mass Effect-ben? A Vorchák! Főleg az Omegán találhatóak. Na azokat egy az egyben le lehetne cserélni igaziakra.
Még a Vorchákról szóló hirdetések is mind passzolnak... Olcsó Vorcha kitelepítés (mint ha valami csótányok lennének) és fertőtlenítés, de legfőképp a fegyveres reklámok...
Ezt teljesen komolyan írom és gondolom. Nekem abszolút olyan benyomásom volt, hogy a cigókat vették alapul. Mikor elolvastam a biológiai profiljukat, miszerint más fajokra veszélyes körülmények közt is simán eléldegélnek, nem hatnak rájuk a más fajokra halálos vírusok, képesek alkalmazkodni a legveszélyesebb környezetekben is, azt hittem, kiesek a a székből. Meg a tény, hogy Omegán terjesztették a vírust, hogy az egyre növekvő létszámukkal terrorizálják és fokozatosan átvegyék Omega lakosságának helyét... Számomra egyértelmű... -
#4602 :D -
#4601 nekem nem voltak meg így jól jött ez :D -
#4600 tök jo de ezek a premiere packban már benne voltak...:D -
#4599 Találtam 3 ingyenes dlc-t, nem kell mást tenni mint regelni 3 accountot ITT és a regisztrációk végén az ITT megadott kódokkal begyűjteni a jutalmad :) Ha volt már bocsi :) -
krisz255 #4598 tessék kipróbáltam mivel at írta CptObvious hogy ne legyen a videó helyett fekete képernyő a no intro fix miatt
újra raktam a movies mappát de ezzel anyit értem el hogy visszajött a legelején lévő elő betöltő képernyő befagyás és kész
más valami jobb ötlet? -
Hoz_Hun #4597 Pár hülye amcsi azt hiszi a Quariánok olyanok mint a cigányok. Pusztán azért mert nomád életmódot élnek, Liz Sroka (Tali hangja) közép európai kiejtéssel beszél, és mert rossz hírnevük van mikor átmennek egy csillagrendszeren. Lövésük nincs a cigányokról a barmoknak! Azt elfelejtik, hogy a Quarianoknak volt otthonuk (cigányoknak soha), ráadásul ők egyben vándorolnak és egy csoportosulás (a cigók nem, ők sok kisebb és eltérő csoportban vonultak erre-arra). Liz Sroka dolokgra nem is reagálok. Ez alapján mi is cigányok vagyunk. Quarianoknak rossz hírnevük meg azért van, mert átvonuláskor gyakran napokra lefoglalják a Mass Relayt (hja... mire átpréselnek 50.000 hajót). Szedett vedett hajóik vannak, ami miatt lenézik őket. Roncsokat túrnak át alkatrészekért és technikai cuccokkal bizniszelnek. Ennek ellenére sokan alkalmazzák ilyenkor az átvonulókat mert remek technikusok.
Na mindegy nem megyek ebbe bele csak hirtelen felkaptam a vizet. -
Hoz_Hun #4596 Kelly ha vele romantikázunk, tényleg nyomja a táncot Shepard kabinjában? Kár hogy Tali nem táncol.
Garrius is jópofa lehet mint romantikus karakter (a női Shepardnak).
Nálatok mikor beszél a doki a alienszexről? Mert én hiába faggattam mikor Talival cuccoltam, marhára nem került szóba. Pedig állítólag mond valamiket. -
Hoz_Hun #4595 Igazándiból ez izlés kérdése kinek melyik karakter tetszik. Persze vannak népszerűbb, meg kevésbé kedvelt karakterek.
Nálam Nr. 1. - Tali, aztán Garrius (az egyben imádtam Wrexet). Legion (sajnos elég későn kapjuk meg) és Thane, aki utánnuk jön aztán a doktor Mordin és Jack(nekem bejön a vagány stílusa). Miranda, Samara, meg Grunt - számomra elég súlytalanok, de tolerálható karakterek. Jacob hátul kullog. Mindennek az alja Zaeed a számomra. A saját küldijénél felmerült, hogy kivágom a csapatból, csak aztán visszasírta magát. Hulladék egy karakter. -
krisztajo #4594 Értem, szóval érdemes mindenkit felvenni.
Így már érthető miért lett Tali és Garrus a legjobb. Hiszen az első részben pont ugyanezért volt jó Liara és Wrex is. Ezek után kíváncsian várom a történetüket.
Thane engem is nagyon érdekel, eddig jókat hallottam erről a karakterről.
Miranda kicsit öntelt remélem azért később más lesz.
Jack nem jó? Én azt hittem ö a legeredetibb.
Az viszont sajnálatos ha a krogan harcos felejthető lett.
Jacob igazi katona típus ez már most látszik rajta. Se több se kevesebb.
Mordin-nál még nem tartok de hallottam hogy elég kretén az ipse. Még Zaeed-hez sem értem.
Legion meg olyan lehet mint a DA-ban Oghren a részeges törp. Ha előbb belehetett volna szervezni mindenhová öt vittem volna magammal, eszméletlen tag volt. -
Freelove #4593 Köszi.. Mondtam láma vagyok :D
Igen én is észrevettem pár nem kicsi bugot :S
-
#4592 menü (esc), journal. -
jefferson83 #4591 Nem módodítottam. Pontosan csak ez a küldetés mentésem van, az újrakezdés megtörtént. Tuti valami bug, mert konkrétan nincs ott az ajtó, hanem helyette egy lyuk van. A youtubon megnéztem ezt a küldit, végén kinyírva mindenkit az ajtónál jönne egy átvezető videó. Miközben írtom az ellent a végén már akkor egy lyuk van az ajtó helyett
Most egy picit pihentetem, aztán majd megpróbálom :) -
Csak77 #4590 Néztem youtube videókat, és ott van olyan, ahol az összes emberkével meg lehet csinálni az utcsó küldetést(mármint, hogy senki ne haljon meg), csak helyesen kell választani ki legyen a vezér... asszem újra végig kell tolnom a játékot. -
Freelove #4589 Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne... Soha nem játszottam még ilyen fajta játékkal (max a Dead Space)
Kérdésem:
Ha végigdumcsiztam valakivel valamit,és kapok küldetést alul a jobb alsó sarokban írja, hogy hova,kihez kell mennem. ezt az üzi konzolt,esetleg valami gombbal elő lehet hozni? Mert van hogy előjön ez az ablak,elolvasom,és már el is tünik,s azt sem tudom,most hova a rákba kell menni,mert közbe még kapok pár információt,hogy pl milyen fejlesztések elérhetőek,így meg már azt sem tudom,kihez kell menjek tovább beszélgetni,stb..
Amúgy a játék egész jó. Bár a történetét még így sem nagyon értem :D -
SaGa Jr #4588 Nincs semmi kizáró ok. Igazából elrugdalni sem tudod magad mellől őket. 2 esetben lesz olyan, hogy a beszervezett delikvensnek ne mvolt beleszólása a beszervezésbe és te eldöntheted hogy akarsz vele vesződni vagy sem. Ha nem akkor is ott lesznek a hajódon, de khm... mondjuk úgy inaktív állapotban. :)
Tali amiért a legjobb karakter lehet sokaknál, hogy végre valami érdemit is megtudhatsz róla és életéről, mert kicsit kidolgozottabb lett.
Számomra Garrus volt az igazán hasznos társ és Samara (mindketten az élettörténetük, a sok viszontagság amin átmentek és a harci tudásuk miatt), de igencsak kedveltem Miranda-t mert nagyon jó ha ki van maximálisan fejlesztve a saját class skill-je, ugyanis azzal sokat dob a csapat harci képességein (emelni tud HP-t és sebzést is csapat szinten).
Thane még az a karakter akinél a hátterének van igazi mélysége és van neki valódi dilemmája és azért harcban sem elveszett.
Zaeed kimondottan harcban nagyon jó kisegítő személy, meg a történetei is szórakoztatóak számomra.
Jacob felejthető, Jack egy hullazsákban mutatna igazán szépen nem a csapatomban, Mordin a maga hadaró stílusával egy igazi színes egyéniség, Grunt még Jacob-nál is feledhetőbb volt.
Legion szegény meg annyira a végén kerül elő, hogy túl sokat sosem foglalkoztam vele, bár pár helyre elvittem magammal a saját feladata elvégzése után is, hogy minél többet beszéltessem. -
torma1 #4587 Sziasztok.
Valaki tudja hogy a PCC kiterjesztést milyen programmal lehet megnyitni?
Moddoláshoz kellene. -
SaGa Jr #4586 Megcsinálhatod utána is ha még életben van (mondjuk az "életben van" jó hülyén hangzik egy robot esetében ).
Amennyiben meg kellenek az embereid akkor azonnal irány utánuk. -
krisztajo #4585 Hoz_Hun! Tali lenne most a legjobb karakter meg Garrus? Mi a fene?
Tali nem volt rossz az első részben, de hogy a legjobb azt azért nem mondanám. Garrust meg egyáltalán nem kedveltem, nem is vittem sehova sem. Nekem nagyon kimért volt a modora.
Az én kedvencem az első részben Liara és Wrex volt. Mellettük labdába sem rúgtak a többiek.
SaGa jr!Köszi én ezt sem tudtam. Azért furcsa, hogy pont Tali egy régi csapattárs nem toborozható azonnal. Egyébként mindenkit összelehet szedni ugye?
Nincs semmi kizáró ok, ami miatt valaki nem csatlakozni hozzám (pl. csak ha full jó vagy rossz vagyok, vagy ha valaki már velem van akkor már nem hajlandó stb)? -
A file #4584 Amit még nem próbáltam,ha elkezdődik ez az omega 4es "dolog",és az emberekért megyek egyből,akkor Legion küldije nem oldható meg?szal vagy ez vagy az? -
SaGa Jr #4583 Nincs még kinn. Előtte még kijön a cerberus armor és a shotgun is, vagy kis mázlival együtt jönnek majd, de egyenlőre még nem jelent meg.
A kísérősdire bárkit választhatsz aki lojális. De itt amúgy sem tisztet jelölsz ki, csak egy embert adsz a megmentettek mellé. -
SaGa Jr #4582 Kell lennie egy mentésnek, amit a program csinál, a küldetés elejéről. Töltsd be azt.
Ha módosítgattál valamit az eredeti file-okon (pl.: egy magos proci patch-et feltetted) az okozhat ilyen jellegű problémát. Esetleg valakit nem nyírtál még ki ezért "nincs ott" a zárt kapu. -
SaGa Jr #4581 4x teljesen (a nehézségi fokozatokat végig kell teszteni hogy egyértelműen véleményezhetőek legyenek), plusz jó sok kisérletezgetés problémás pontokon hogy megtudjam milyen kapcsoaltban állnak egyes döntések egymással (konkrétan a végjátékról van szó). -
#4580 Azt nem tudom, de én eddig négyszer :D -
#4579 a Hammerhead az már kint van? Az de jó lenne :)
Egy kérdés a végső csatában, kit jelölje tisztnek aki vissza kíséri a hajóra megmentetteket mert? a szalári meghalt :S Moldin vagy ki.
Mit tennénk a megmentett tanáccsal? Megint jöttek a hülye szövegükkel.
Szerintem oldjuk fel őket begyűjtő tartályokban és keverjük össze, majd vki igya meg ;) -
#4578 jah értem...az okés, aszittem hogy a történet lenne más. -
jefferson83 #4577 Sziasztok,
Valakinek volt már hasonló problémája, hogy a Jacob lojalitás küldetésnél, amikor az apucit kell megtalálni a végén egy lezárt ajtónak kéne lennie ami egész egyszerűen nem jelenik meg (bug)? Nos most ha nincs mentésem korábbról akkor szopacs van? -
ZÓÓÓcsi #4576 OMG! Te hányszor toltad végig? :D -
Hoz_Hun #4575 Aha, köszi. Így gondoltam én is. Én egy mellék küldit fejeztem csak be aztán mentem is át, mert féltem hogy megmakkannak. Még életben voltak. :) -
SaGa Jr #4574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha bejön a video akkor elviszik a legénységet, lényegtelen hogy ki van betoborozva addig vagy ki maradt ki.
Ha ekkor nem indulsz azonnal utánuk akkor a dokinő kivételével mind meg is fognak halni.
Szóval a toborzást azt érdemes még ezelőtt lezárni, még az IFF megszerzése előtt, ahol az utolsó csapattagot felveheted, biztos ami biztos alapon.
Ha már voltál az IFF-ért akkor még mászkálhatsz egy darabig, a lényeg hogy amint elrabolják a legénységedet onnantól már ne menj sehová máshová, csak az Omega 4 Relay-en át a végjátékhoz. -
SaGa Jr #4573 Alapvetően semmi. Az alapfegyverek fejlettebb változatai csak le vannak rakva valahol és csak fel kell venned vagy a karaktered kezébe nyomja valaki.
Az egyetlen érdekesség az a harder vagy insane fokozaton felszedhető geth pulse rifle, ami egyenlőre mondhatni különleges ebből a szempontból. Ott a nehézség az ami meghatározza hogy megkapod vagy sem. A fegyver egész pofás, a pajzsok ellen messze a legjobb fegyver de ha nem pajzsot kell bontani akkor sajna nem az igazi, mert páncél és HP ellen kissé gyengélkedik a teljesítménye.
Tali majd a második körben lesz csak elérhető. Az alapból toborozhatók között még nincs ott. Az első körben Garrus, Mordin, Zaeed, Grunt és Jack aki beszervezhető. A második körben kiegészül az előző felsorolás még Samara, Tali, Thane karaktereivel és legvégül ott lesz Legion. -
#4572 Tali es Garrus elonnyel indulnak a tobbiekkel szemben, ezert is kedveli jobban oket az ember, de szerintem Mordin is hatalmas karakter. Grunt sem lenne rossz, de sajnos Wrex nyomaba sem er. Tobbiek (Legionon kivul leginkabb) olyan semmilyenek. :/ -
Hoz_Hun #4571 Kérdés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az IFF-es cucc megszerzése után (ami az OMEGA 4 Relay-hez kell), mindenképpen rögtön elviszik a legénységet? Vagy ha van még megszerzendő csapattárs akkor később? -
ZÓÓÓcsi #4570 Nálam is Tali a best -
#4569 Huh, lehet igazad lesz, akkor ebben tevedtem. :o -
ZÓÓÓcsi #4568 Üdv!
Csatlakozom a játékot kedvelők soraiba. :)
Már az első rész is nagyon bejött, de ez mérföldekkel jobb! Gyakorlatilag az összes felesleges és irritáló dolgot kivették az egyből (uncsi mellékküldik, inventory stb.). Látszik hogy a sztorira gyúrtak rá és a karakterek kidolgozására, merthogy ez a játék elvégre nem arról szól, hogy ki tud több fegyvert omnigéllé alakítani vagy eladni és utánna a sok pénzt semmire nem lehet használni :P 5*-öst kap tőlem ezért! Mellesleg egy csomó újítás is van benne (néhol elég vicces is: Elkor hamlett lool).
Az meg, hogy az első résszel így összekötötték, brilliáns ötlet volt.
Grafika + zene + hangeffektek is oda****.
De főleg a karakterek és a köztük lévő viszonyok mesterfokon való kidolgozása, valamint a sztori felvezetése is méltó a BioWare minőségi szinthez.
ME1-es karakterrel toltam végig, jófiút alakítva ^^ -> alig várom már a 3-at :DD
Viszont egy renegát karaktert muszáj kezdenem insane-en XD
End of my óda. -
Hoz_Hun #4567 Talit sajnos nem tudod előrevenni, mert őt csak a második turnusban toborozhatod. Kezd inkább Garriusal. Tali után a második legjobb karakter szerintem. -
Hoz_Hun #4566 Ash-nál még nem lehet veled Tali, mert őt csak az után toborozhatod.