Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Juhász János, az Galaktikus hõs!<#violent>#violent><#ticking>#ticking>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Shepherdet sem fordítjuk Juhásznak.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ennyit a magyar nyelvrõl.<#papakacsint>#papakacsint>
Together we'll fly someday...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
SPD Normandy 😄😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Egyesek szerint a Citadellát kellene átnevezni, vagy minimum a Citadella Tower oldalára 20m-es betûvel arannyal belegravírozni a nevét. De voltak szerényebbek is, akik egy a Krogan szoborra egy lábbal támaszkodó, 5x akkora Shepard szoborral is beérnék (amirõl Avina már messzirõl zengi az ódákat az arrafelé járóknak). <#idiota>#idiota>
Szóval vannak ám ötletek ezerrel...<#mf1>#mf1>
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
All hail the double x!
Azért van egy része a bioware fanoknak akik nem kicsit aberráltak.
"BioWare utálja a homoszexuálisokat" "Lesz-e Tali, Garrus, Joker, Thorian, Reaper, FutureShephard etc. románc" "Nem lesz benne Hello Kitty-s páncél, töröltem az elõrendelésemet" és a többi...
😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
wrex-et meg meggyõztem, és bírtam a búráját, és érthetõek voltak a motiváció abban a helyzetben. eszembe jutott az ember gyermeke c. film, mi lenne ha egyik napról a másikra nem születnének gyerekek...milyen hihetetlenül kilátástalan, motiválatlan és elkeserítõ élet lenne az. úgyhogy szimpatizáltam wrex-szel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
erre olyan jól rámondta valaki hogy A. egy tejbetök : DD
van vmi pártszimpatizáns mellékküldije is , rasszista latina
Legalábbis így látja, mivel õneki is fontosabb az emberiség jövõje, mint egy krogan élete. a Normandián is elmagyarázta: Ha teszemazt rádtámad egy medve, ráuszítod a kutyád és elmenekülsz. Akármennyire szereted a kutyád, az mégse ember. Ez az õ világnézete. szal.. mondjuk úgy h realista.
Why so serious?
1. meggyõzöd
2. te lövöd le
3. vagy a csajszi
bár lehet 4 mód is volt ott... már nem emlékszem rá.
Mindenesetre én Ash-t a tésztaképével és az idegengyûlöletével együtt úgy beáldoztam ebben a küldiben bomba aktiválásra mint a huzat...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nekem se kellene egy megõrült krogan a hátamban, aki azt hiszi meg tudja menteni a faját, de igazából csak halálraítéli az egész galaxist (és benne a maradék krogant), amikor Saren korgan klónjai elárasztják a világot.
Wrexet én is kedvelem, de abban a pillanatban amikor fegyvert fog rám halálra ítélte magát.
Why so serious?
Kumiho #2179
Bízok a Bioware-ben eddig nemcsalódtam de hogy milesz a játékban legyen nekem meglepetés.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n