19778
-
HJ #4845 pedig nem túl sokfelé lehet menni az első pályán -
bgreg #4844 ERRE A TÁKOLMÁNYRA NINCS SZÓ CSAK AZ HOGY SZÁNALOM!!!!
EL LEHET EZT ADNI EMBERNEK??? MI EZ EGY NAGY NULLA.
ELSŐ PÁLYÁN NEM LEHET TOVÁBBMENNI OTT LIHEG BESZÉLJEK JOKERREL DE HOGY HA NINCS SEHOL AZ A BUZI ÁLLAT.EZÉRT PÉNZT KIADNI AZT FELAKASZTANÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRAGÉDIA NULLA JÁTÉK EGYPÁLYÁS SÉTÁLGATÁS -
#4843 Köszönöm, nekem is megjelent!! -
wednes #4842 Most fejeztem be a játékot, nagy volt.
Szerencsére nálam mindenki életben maradt. A végső csatába pont a dokit vittem meg Jacket. Talit küldtem vissza a túlélőkkel.
CamelX: Nálam Garrus ugyanúgy bekapta azt a találatot a kapunál,kicsit megtántorodott, de aztán megrázta magát és nem volt semmi baja. Nem csak a lojalitás számít, szerintem a fejlesztések is és nemcsak a Normandia fejlesztései. Lehet itt a páncél védte meg.
-
Pares #4841 Na igen, itt valszeg elhagyható lett volna. A történet szempontjából öngól lett volna leadni. Azért a Paragon vagy Renegade pontok gyűjtésé végett jó eldönteni, hogy simán nemet mondasz, vagy kapásból el is küldöd a p*csába. -
Kimi23 #4840 Most töltöttem le A Bioware Social Network-ről, tehát már elérhető. -
#4839 birom, amikro ennyi választási lehetőséget ad a játék XD
ez az, amikor fölösleges a párbeszéd kb.
-
Pares #4838 Boxon biztos az. -
Pares #4837 Apropó bolygószkennelés: Ti általában mennyi Probe-ot küldtök egy bolygóra? Én a gazdagabb bolygókra akár 40 Probe-ot is küldtem... -
Pares #4836 Nekem pont egy ilyen érzésem volt a bolygószkennelés közben. Idegen bolygók, szépen kidolgozva, sokuk valami misztikus vagy furcsa történettel, nemtudom, valamiért engem jobban megfogott, minthogy egy kopár, jellegtelen tájon bóklásszak. -
Hoz_Hun #4835 A scannelés az tényleg elég gáz... :/ -
Hoz_Hun #4834 Most mentem fel a BIOWARE Social Network-re és tényleg ott van (Cerberus Weapon and Armor (Cerberus Network)). Na mindjárt bekapcsolom a Xboxot aztán megnézem letölthető-e már. -
#4833 Abszolut nem aproság szerintem ,nekem nagyon hiányzik minden az elsöböl / kivéve a makozást de ahelyet kaptunk egy ugyanolyan dögunalmas scannelést / -
Hoz_Hun #4832 Makózásban én magát az eseményt élveztem. Azt hogy megyek egy idegen világban. Néha leszáltam és mentem fel s alá csak úgy. Kiszáltam nézegettem a tájat. Kikapcsolt, megnyugtatott. Szóval ezért élveztem. Hammerhead meg nem hiszem hogy külön bolygó felszineket írnának. Max kapunk mellé egyet szerintem. -
#4831 Már kiírja a főmenüben amikor kinyílik a laptop és bejelentkezik a cerberus networkbe hogy letölhető az új páncél és a shotgun, de ha rányomok az uj tartalom letöltésére akkor még nincs ott,csak az előző 4 (collectors,zaed,sárkány armour,normandy)
Van valaki aki már le tudta tölteni az újat eredetivel?
Pont shotgunos a karim, ezért nem tolnám tovább amíg nincs meg az új.. -
Hoz_Hun #4830 Jól van na, nem kell felkapni a vizet. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a fontos. Ettől nekem még a Mass Effect a játékok játéka és amióta megjelent minden mást megelőzött nálam.
Ezek a páncél, meg egyéb csak apróságok. -
Pares #4829 Pontosan, a Makózás kábé semmivel sem volt összekötve, hiába találtál különleges ásványokat meg gázokat, kábé semmire se mentél velük. Itt-ott volt valami "különleges" tárgy, mint egy piramis, vagy ilyesmi, ami kurvára el volt rejtve a 90 fokos lejtők mögött, és amikor odamentél, akkor se kaptál semmit, csak egy megjegyzést, maximum. Most szépen összekapcsolták a játék elemeit, értelmet adtak annak, ami a Makózást helyettesíti. -
Pares #4828 Jó ez a rendszer, nagyon is. A fegyverek és páncélok számát meg DLC-kkel fogják bővíteni. Pont ma kéne megjelennie egy ingyenesnek, amiben egy új páncél, a Cerberus Armor van meg egy új, távolabbra is hatékony shotgun.
Ha minden hónapban így fognak jönni az új cuccok, akkor királyság lesz itt a hármas részig. Nem beszélve arról, hogy egy idő után már rohadt sok dolog lesz benne. És mind egyedi. Nem átszínezett másolat.
A Mako szubjektív, mert nekem meg egyáltalán nem hiányzik. Viszont hamarosan jön egy DLC, ami egy új járművet, a Hammerhead lebegő "tankot" fogja beletenni a játékba. -
ZÓÓÓcsi #4827 Skennelésnek legalább van értelme: fejlesztéseket vehetsz. Bár nem vitatom hogy a 2-ben ez tölti be az unalmas elfoglaltság funkciót, de a mellékküldik javát is így tudod felvenni, ami szerintem nem rossz ötlet. -
ZÓÓÓcsi #4826 Ja lehet. Én Grunt-ot küldtem vissza. -
Richardix #4825 a legvégén a dokit küldd vissza a normandyra és nem murder meg... -
Richardix #4824 Nagyjából egyetértek veled... nagyjából... viszont nagyon félreértelmeztél.. én nem állítottam, hogy az 1 jobb lett volna bármiben is (bár szvsz Mako jobb mint a scannelgetés), hanem arra, még ha a 2 jobb is ezekben, még mindig nem jó.
Egy középút kéne a 2 között. -
#4823 Nállam is meghalt a doki, pedig full példakép, szerintem ott az számít h kivel küldöd vissza :/ van választék -
Pares #4822 "nem kell 5 percenként tisztogatni az inventoryt, mert egyáltalán nincs mit tisztogatni.. alig vannak felszerelések."
Mert aztán az első részben annyi egyedi cucc volt. Pfff. Gondolkozzál már! A 2-es részben minden fegyver egyedi kinézettel és tulajdonságokkal bír, nem úgy mint az elsőben, ahol, ha az összes fegyvertípust figyelembe vesszük, akkor össze-vissza 7 fegyver modell, és az összes fegyver ezek átszínezett mása volt, más statokkal. A páncéloknál szintúgy. 3 modell, a többi átszinezve más statokkal.
Most még többet is kapsz, mert minden fegyver egyedi, a sok átszínezett jobb statokkal bíró másolatokat meg felváltották a fejlesztésekkel. Nem lett semmivel se kevesebb, persze fikázni mindíg könnyebb.
"nem kell a makoval szarakodni.. helyette szarakodhatunk a bolygószkenneléssel."
Teljesen szubjektív, nekem sokkal, de sokkalta jobban bejött, mint a Makós ámokfutás a 90 fokos lejtőkön, meg a kidolgozatlan, kietlen síkságokon.
A játék pedig Szerepjáték. Pont. -
Richardix #4821 nem kell 5 percenként tisztogatni az inventoryt, mert egyáltalán nincs mit tisztogatni.. alig vannak felszerelések.
nem kell a makoval szarakodni.. helyette szarakodhatunk a bolygószkenneléssel.
a felesleges dolgokról: lásd előző sor.
és ez igenis rpg (akart lenni) -
#4820 Arra figyelj IFF megszerzését követően
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy még 2 küldetésre van még időd mielőtt az elrabolt legénység tagjai elkezdenének elhalálozni. Szóval, ha sokáig halogatod az Omega relén való utazást, akkor nem lesz kit megmenteni.
Amúgy meg olyan küldetést csinálsz, amilyet akarsz. (pl Legion lojalitás küldetése) EDI csak tippeket ad. -
Knabb #4819 Mellékküldök között vannak, és úgy kezdődik N7:... :D -
#4818 Ott tartok ,hogy megszereztem az IFF cuccot és a naplóban azt írja, hogy amíg az elkészül be az N7 küldetéseket és a csapaépítést. Igen ám, de melyek az N7 küldetések? -
Pares #4817 Pares Approves +10000000000
Egyébként meg Szerepjáték. Pont. -
Pares #4816 Komolyan mondom, kurvára nem értem az ilyen "zavarásokat". Ez olyan, mintha az zavarna, hogy neked a Ferrarik kinézete tetszik, de egy Bugatti Veyron a földbe alázza a maga 1001 lóerejével...
Ha annyira tetszik, akkor hordozd azt és kész. Még szép, hogy az összes darab máshogy néz ki és más statokat ad.
Egyébként meg szerintem mindegyik darab jól néz ki. -
#4815 militaryban toltam, sötét foltokkal fehér alapon -
Knabb #4814 Én,
szép fekete, átállítottam, hogy félfényes legyen a páncél és a csíkok élénkzöldek. Kék azérnem mert az blue suns, sárga azérnem mert eclipse, piros nemtetszett, de jól nézett ki. Ződ az viszont kafa -
ZÓÓÓcsi #4813 Nem tudom mi bajotok van ezzel a rendszerrel... Kényelmes, nem kell 5 percenként megállni és tisztogatni az invetory-t meg mékoval szarakodni stb. Végre nem kell ilyen felesleges dolgokkal pepecselni, hanem a harc, duma meg történet kerül előtérbe.
Ez nem egy rpg játék, annál inkább egy akciódús filmként fogható fel, aminket a történését te alakítod. -
Pares #4812 Igen, nagyon tetszik a fekete armor szín a fehér mintázattal, vagy a világosszürke/fehér armor szín sötét szürke/fekete mintázattal.
A mintázatok közül atombrutál szerintem a második, ami plussz vonalakat ad plusszban a vállon lévőhöz.
-
#4811 a Terminus dlc ben az van h weapon and armor, a pácél tom melyik de a fegyót nem. -
Bhalage #4810 na most hogy kinezetrol van szo, egy gyors felmerest szeretnek vegezni:
irtak mondtak hirdetek, hgoy hu de nagoyn konfigolhato lett a pancel kinezete es igen, valoban; fasza terepszin meg mintak, fasza military style, csikok, szinek, szagok..
de kerdem en, van ember aki a fekete szurke alap rucit a piros csikkal atfestette ??!? szvsz az baszott jol nez(ett) ki (eddig is, ezutan is) es felesleges hozzányúlni.. -
ZÓÓÓcsi #4809 Mi a baj a visor-al? :D Szerintem faszán néz ki. -
Hoz_Hun #4808 Engem az zavar, hogy a páncél kinézetét nem izlésem szerint válogathatom össze, hanem hogy mit ad. Visort is azért nem vettem fel soha, mert csúnya (pedig Infiltratorként jól jött volna). A sisakot szívesen feltettem volna küldik alatt, de untam a kabinba való mászkálást. Az olyan hülyén nézet ki hogy sisakban vonulok a citadellán, meg a krimókba.
Így aztán úgy döntöttem hagyom a fenébe a statokat! Jól nézzen ki Shepardom és kész. -
Pares #4807 Jó, de akkor miért írtad, hogy "de"? Mert szerintem is jó lenne, ha játék közben elrejthetnéd a sisakot, HA AKAROD. De kifejezetten az ellen vagyok, hogy párbeszédek előtt eltűnjön, vagyis Isten ments a Dragon Age-féle rendszertől! -
SEMPI #4806 Engem az érdekelne, hogy ki csinálta a képet e fejlécbe?
Nagyon jól néz ki, ha ezt valaki otthon barkácsolta, akkor minden tiszteletem az övé.