Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Igen akció rpg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
jah értem...monnyuk már win7-nél is vannak zagyvaságok, mikor a vga-ra kiírja nekem hogy 2GB memória .....holott 320mb memória van csak a gts-emen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
venetica-t én nem ismerem, az is rpg?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nehezen fogsz találni ddr2-ben manapság 178MB-os ddr2-es ramot, még 512-est se látok manapság....<#buck>

Maxtreme
a címzések miatt..

wedge31
Nálam menni fog most hogy kijött a venetica angolul / németül nem értettem / azzal el leszek feb 1-ig na meg ha lehet bármennyire birom is az angolt inkább magyarul tolom és az se biztos hogy a HUN mentéseimet átlehet rakni egy englis verziora.
Pedig nekem van 3db lv 53 karim azokal akarom folytatni.

DarkSector
jah nemtuom.
én legutóbb mikor xp-t használtam beléptem vezérlõpultba, majd a RENDSZER-be ha jól emlékszem...és ot úgy irta, hogy 3.25 GB

még csodálkoztam is, ezért jegyeztem meg, miért nem 3-at, 3.5-et, vagy 4-et....valamiért 3.25.

monnyuk soha nem kérdeztem utána még hogy ez miért lehet, de érdekes.

Maxtreme
csak mi értelme :-)

Maxtreme
Amúgy valóban nincs nagy gépigénye. Forceolt AA nélkül sosem csökkent le 60 fps-rõl (mondjuk ha a vsyncet kilõném most se menne alá az tuti, de jó ez így ahogy van)

Én megpróbálnám azért belerakni a 3.25-öt. 😊)))

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

DarkSector
ha leszedem megnézem 3d-be a játékot kiváncsi leszek rá.<#pias>

Maxtreme
de 3at nem...

DarkSector
3.25-öt.
lehet mert win7-et használnak...😄

de ettõl még xp-n lehet a gépbe 4gb.
3.25-öt nehéz belerakni...😄

DarkSector
ne szedd le, mutass egy kis önmegtartóztatást...😄

Meg milyen jó, h a 32 bites op rendszerek nem látnak 3 gigánál több memóriát, szal jó, h 4 giga van mindenkinek, csak minek. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

SZEG007
bakker nekem elörendelve van a collectors de asszem nem birom ki hogy ne szedjem le most

Maxtreme
Phenom II x4 3.2ghz
Gainward gtx 260 sp216 896mb
4gb dd2
Sb Xfi XtremeGamer
Win7 x64

stb.

DarkSector
azon lazán fog menni, ennek nincs nagy igénye ahogy olvastam...
nézd meg az ajánlottál a vga-t...😄
manapság szinte már mindenki jobb vga-kkal futkos, meg cpu-kkal.
ramokat meg full felesleges nézni nem ismerek embert, akinek 4gb-nál kevessebb ddr2-ese lenne...😄

Minimum:

Processor: 1.8GHz Intel Core 2 Duo or equivalent AMD CPU
Memory: 1 GB RAM for Windows XP / 2 GB RAM for Windows Vista and Windows 7
Hard Drive: 15 GB
DVD ROM: 1x Speed
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Direct X: DirectX 9.0c August 2008 (included)
Input: Keyboard / Mouse
Video Card: 256 MB (with Pixel Shader 3.0 support). Supported Chipsets: NVIDIA GeForce 6800 or greater; ATI Radeon X1600 Pro or greater. Please note that NVIDIA GeForce 7300, 8100, 8200, 8300, 8400, and 9300; ATI Radeon HD3200, and HD4350 are below minimum system requirements. Updates to your video and sound card drivers may be required. Intel and S3 video cards are not officially supported in Mass Effect 2.
Ajánlott:

Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7
2.6+ GHz Cure 2 Duo Intel or equivalent AMD CPU
2 GB RAM
ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA GeForce 8800 GT, or better recommended
100% DirectX compatible sound card and drivers
DirectX August 2008

Leírnád milyen géped van?

Modnjuk nekem pont egy 8800 GTS 512MB (G92)-m van, 2 giga rammal meg egy Athlon X2 5200+al, szóval kiváncsi vagyok, hogyan fog futni.
Az is igaz viszont, hogy eddig az összes játék futott abszolút max. grafon (igaz a monitorom miatt csak 1280*1024-ben)...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
hát egy fényképtõl szebb lesz.
miért van dx11? mert max azt nem láthatom többi effectet ugyanúgy levágja a kártyám max lassúbb lesz.

DarkSector
9. rész az kicsit fura volt.
a 11-12 rész az botrányos lett...ott megzakkantak.

amire te gondolsz, nem rájöttek hanem az a baj, mint a régi jó HC piac tagjaival, hogy nem érdeklik már az ien játékok a mai causal réteg, és ezért kénytelenek "egyszerüsíteni" hogy el tudjanak adni a mai fiataloknak ien játékot.
wmészthetõvé teszik.

ez lett a Resident Evil-el is...a 4. rész óta.

Bocsi, ha spam értékû, de még 6 óra... <#rinya> ...aztán <#email><#violent><#worship><#wow1><#nyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
<#nevetes1>

Maxtreme
ja hát 8800GTS-el biztos mást fogsz látni...

DarkSector
lehet mondom hogy kifényképezve ien fura a játék, majd bõ 3 ora mulva kiderül ha feltelepítem, csak így a képek furák.

wedge31
Nem a graf miatt nem mond semmit hanem a stilus miatt a XI toltam és valami borzalom volt az egész jrpg stilus baromira nem jön be nekem.
De ahogy olvastam erre a japok is rájöttek és állitolag átalakitják az egészet hogy nyugaton is fogyasztható legyen mert itt ugye vastagon rétegjáték.

Prince23
Banner legyen már könyörgöm... valaki pls help

DarkSector
<#pias>

pedig régen ez volt A JÁTÉK...csupa nagy betûvel....

final7-8!!!!

Én meg pont azt írtam, hogy nagyon mást nem láthattál, ha a videók 80%-a in-game volt...

Jaj ne má, haggyá ezzé a Pokémonná...<#violent>

Maxtreme
huhh, ennek kell. Nézd csak meg az elsõ képeimet. 😊

DarkSector
rosszul értelmezted és a többiek is.
mondom jó, csak a sok vidó miatt, meg amiket mondtak, közel nem ezt vártam...csak ennyi.

öregem ne azt a renderelt képeket figyeld, mikor csak a felsõ testüket látod beszélgetés közben, hanem ingame mikor mászkálsz harcolsz...a környezet még mindig sivár szerintem, de ez magánvélemény.

Baszki, mégcsak 8%...

wedge31
Miota 1680x1050-be játszok nem nagyon szoktam AA használni de majd meglátjuk / a jövö héten /

Nem akarok általánosítani, de találkozni ezzel a viselkedéssel sok helyen. Általában ezen viselkedésformát követõknek két nagy, közös jellemzõjük van. Egyiküknek sincs olyan PC-je, amin elfutna. Sem XBOX360-ja. Úgy nyolcvan százalékra pedig az, hogy csak PS3-a van. De akkor az Uncharted 2 is szerepelne a hozzászólásban, ami elmaradt.
No de persze nem vonunk le következtetéseket.
A nyilvánvaló trollkodás viszont nyilvánvaló.
DarkSector
oks akkor most kinyírlak...nem ismerni ff-t ez bûn....<#wave>

Calver
nem... és neked a Mongo név?
majd nemsoká fog <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Nagyon hülye vagy. Hol szar ez a grafika? Most igazán. Azt is írtad, hogy nemlátod az éles textúrákat. Hát bazdmeg akkor mennyel az orvoshoz és nézesd meg a szemed, mert gondok vannak. Hasonlítsd csak össze az elsõ résszel.

Maxtreme
Amúgy én sem értem mi ez a para. baromi hangulatosan néz ki az egész, még képeken is. Ingame ofc még szebb 😊

Pedig mondhatna, épp a XIII miatt készülök lopni valakitõl egy konzolt. 😄 Nem lényegtelen a graf egy szerepjátéknál sem nyilván, ahogy semminél se, csak mondjuk a történet meg a játékélmény ezerszer fontosabb.

Why so serious?

DarkSector, már megbocsáss, de te... Igazán nem értem mi a szent szar bajod van. A linkelt képek alapján nagyon jól néz ki, ráadásul a videók nagy része In-game volt. Mégcsak nem is játszottad, de már itt vagy, és fikázod hogy de szar, amikor szerintem nagyon szép a grafikája. Pontosan olyan, mint a videókban. Ráadásul itt nem is a grafika az elsõ számú. De nem bírom az ilyen kapásból "jajj de szar"-ozókat...

Maxtreme
Ezt gyönyörûen megfogalmaztam, gratula magamnak 😊

Maxtreme
Viszont ha valaki AA-t kapcsol az készüljön arra hogy izzadni fog (hõmérsékletileg) a vga. Bazd úgy vonyítottak a a vga-n a ventik mint még soha. 😊

wedge31
Nekem semmit...<#vigyor1>

TDC Geronimo
Errõl beszéltem :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
ki kell kapcsolni ha úgy jobb.
😄

DarkSector
jah hogy ha szerepjáték, akkor má lehet szar a grafika, igaz.
a final fantasy mond valamit?

Maxtreme
Max minden, 1680x1050, vsync on, 4xaa/16xaf.

wedge31
Ez a grain filter nagyon gagyi...

Calver
be kéne vezetni itt egy olyan alapszabályt, hogy aki egy szerepjáték topicjában a grafikán problémázik, arra ráküldünk egy frissen szabadult és roppantul kanos bantu négert...

"The trees move. Do you not see it?"