19778
-
Pares #4685 Whááá, buta, buta, buta. De megútáltam ezt a szót minden ragos és toldalékos formájával együtt az elmúlt hónap során... -
#4684 vitathatatlanul kurvajók lettek a side questes helyszínek is, nincs többé makoval ledobnak minket a 3 polygonból álló hegyvonulat közé egy négyzet térképen.
A helyszínek is pöpecek, Omega nekem nagyon tetszett.
Tiszta dárkos:d lett a játék, remélem a rengeteg karaktert akikkel megbombáztak a harmadik részben lesz lehetőségem eleget gyakni. -
raepa #4683 Dehogy volt az komplexebb rendszer. Oszinten szolva baromira nem hianyzik, hogy az elvileg tokos spec opsos Shepard kezeben ugy kovalyogjon a puska, mint Jani bacsieban a hatodik feles utan. Ugyanigy nem hianyzik a lofaszjoska kft mesterloveszstukker i-x es tarsai, plane hogy mar elso vegigjatszasra mindenki tele volt spectre fegyverekkel es colossus armorral. (Ami mondjuk zavart, az a tarsak pancelozatlansaga, hujen vette ki magat, ahogy a toxikus legkorben Jack gatya+borszij kombinacioban rohangal. Bar, amennyire tele van varrva...) Ha nem akarnak ezzel foglalkozni akkor boven eleg a kategoriankent 2-3 fegyver, egyenupgradekkel. A verpistikes hajlamaimat mar ugyis kieltem a wowban. -
Pares #4682 És azt honnan szeded, hogy csak egy ammo "képesség" van a kettesben? Én úgy vettem észre, hogy azok, amik az elsőben bennevoltak, azok itt is bennevannak.
Lehetőségek korlátozása... ez jó...
Ha már a ló oldalairól van szó, akkor elég sokan itt is nagyon, de nagyon durván átesnek a ló egyik oldalára. Úgy látszik viszont, hogy egy ilyen jó játéknál nehéz a lovon nyugton maradni. -
Hoz_Hun #4681 MAKO-t én is sajnálom. :/ -
Bhalage #4680 na es most megyek jatszani épp Talinak segitek mert elszabadultak a gethek a fater hajojan -
Hoz_Hun #4679 Nekem nagyon bejött a játék, nem csalódtam kicsit se! Igaz engem is zavarnak ezek a butítások, de a hangulat mindenért kárpótol. Na meg hogy romantikus opció let Tali!! És láthattam a Migrant Fleet-et!! -
Bhalage #4678 nekem kurvara bejon hogy ekson kozben csereberelhetem a loszert - hatalmas sztem
amugy nekem az elso reszben levo MAKO autozasok is nagoyn bejottek, volt egy par igen mostoha bolygo, sztem feelinges volt, megha eleg benan csinaltak is meg
ja meg valami ami tetszik (2 dolog egyutt) - 1. renegatkent tolom most, terminatorszemu shepard meg tiszta ektelen forradas mar mindenhol - nagoyn nagy
2. ehhezkapcsolodoan a renegat/paragon interakciok az egerrel - baszott nagy rendszer - imadom
tuchankan belefejelt egyik beszologato krogancsicskaba shepard hangosan felrohogtem -
Hoz_Hun #4677 Az önmagában még nem poén. Probál úgy hogy senki sem lojális és olyan "inteligens" embereket válasz ki csapatvezérnek mint Zaeed.
Nem próbáltam amúgy,... nálam mindenki életben maradt. -
#4676 használjunk más szót rá akkor, de nálam az, hogy a fegyverembe van 1 ammo spec, az első résszel szembeni 5höz képest, na meg a túlmelegedés is elég jó lehetőségeket adott lásd lentebb a szuperpusztító shotgun specemet:D nálam a lehetőségek korlátozásának minősül tehát butítás:)
Dicséretre méltó, hogy a fejlesztők nem egy Mass Effect 1et adtak ki más történettel, csak amikor az első rész hibáit javították, kicsit átestek a ló túloldalára szerintem.
Na kb abbahagyom a sírást, csak ezt valahol ki kellett adnom magamból:) -
Bhalage #4675 izlesek es pofonok, nekem bejott mind2, de nagyon megkedveltem ezt a rendszert is, az tetszik, hogy jobban kulonboznek az egy kategoriaban levo fegyverek az nem tetszik, hogy egyertelmuen jobb, amiket kesobb talalsz meg, pedig pont ezen a ponton lehetett volna varialni kicsit..
nekem mind a tortenet mind a helyszinek nagyon bejottek. Citadel kcsi, de sztem nagoyn hangulatos. ez a bolyo a haldoklo csillaggal, ahova Taliert mesz, es arnyekba kell bujnia napsugarzas elol : OMG kurvanagy..
még ilyet MÉG MÉG
ja es a hajo is uberbrutuszfaktusz tetszik, bar az elso normandy is csucs volt -
Pares #4674 Te már annyira kurvaintelligens vagy, hogy körbemész az IQ ranglétrán, és már alulról ostromlod a buták szintjét! -
#4673 Vki próbálta már Normandy fejlesztése nélkül az Omega relét? :D -
Pares #4672 Nagyon bután hangzik ez a "butítás" megfogalmazás. Lehet, hogy neked nem jön be, de attól még nem lehet rá mondani általánosan, hogy le lett butítva, főleg hogy számtalanszor meg lett magyarázva az ellenkezője. -
#4671 Ismered milyen nub nem? :d -
#4670 de rinyálok, a már említett okok miatt.
az a helyzet, hogy nekem jobban bejött a komplexebb rendszer, és ez a butított több fejfájást okoz.
ez van kurva intelligens vagyok már annyira, hogy reggeli közben is a relativitás elméletről tanácskozom, és az ennél alacsonyabb szintű eszmék már kihaltak belőlem. -
#4669 ne keverjük a kettőt na, lehet hülyén fogalmaztam:
butítás a felszereléssel + szintlépéssel kapcsolatos, ezt fájlalja nagyon a szívem
a rengeteg karakterrel meg pont, hogy hiányolom, hogy sokat játszhassak mindegyikkel. Így is 45 óra volt első végigtolás, de én nem bántam volna, ha 60 is benne van mondjuk, ha a jutalom az, hogy mindenkivel számomra elegendőt aprítok közösen.
Viszont ammot szóba hozva jó, hogy van lehetőség meg lehet fejleszteni (bár az egyben is fejlődött ha erősebb változatát használtad szóval megint első résznél a szerva:D ) de ugye ott van az, hogy x csapattársnak nincs egyáltalán semmilyen féle ammoja, amit lehet kiküszöbölni a squad ammo fejlesztéssel, csak egy ilyet meg pl nem mertem behúzni a karakteremmel, mert nem tudom, hogy működik ez az új mechanika.
Úgyhogy most a tapasztaltak jól figyeljenek, meg segítsenek, mert második kijátszásra már fix csapattal megyek szerintem, és aszerint tervezem meg kinek milyen skilljét pimpeljem.
Ha pl vanguard vagyok és squad inferno ammot használok, de magammal viszem Jacket akinek van Warp ammoja, akkor melyik használódik? (ezzel együtt mondjuk pazarlásnak is érzem kifejleszteni a squad ammot)
plusz ki mire esküszik? cryo vagy inferno ammo?
-
Pares #4668 "Azért az első részben a spectre fegyverzet, meg az überbrutál táp fegyver ill armor addonok + biotic ampok óriásit dobtak a játék újrajátszhatósági rátáján szerintem."
Nekem semmi újat nem hoztak bele, szinte minden végigjátszásban ugyan azokkal az upgrédekkel meg fegyverekkel és páncélokkal mentem a végén. Mindig ugyan oda lyukadtam ki. Annyi a külömbség, hogy egy kurvára idegesítő, szeméttel teli inventoryt is kellett rendezgetnem, meg folyton eladni a sok szemetet, vagy omni-gélre alakítani, ha már úsztam a pénzben. A végén meg már szó szerint Omni-gélben is... -
Hoz_Hun #4667 Édesgesd magadhoz azt a "kutyát" amelyik a boltos krogan mellett áll. Azt versenyeztetheted, nekem nyert (de nem küldtem be sokszor). De mire így összejön a 200.000...
Amúgy nincs, nincs más pénzforrás. -
Bhalage #4666 linksz ne rinyajjal kurva nagy ez a jatek : ) -
Pares #4665 Régen volt, rosszul emlékeztem, bocs. -
Pares #4664 A nem elvégzett N7-es küldetéseket a játék vége után is megcsinálhatod... és akkor nyomulhatsz tovább a kedvenceiddel. Nekem mondjuk nagyon bejött, hogy a vége után is lehetett nyomulni, igaz, mégha sok mindent nem is lehetett csinálni, csak elbeszélgetni a történtekről a többiekkel, ami azért nekem nagyon bejött... És az ilyen nyitott befejeződésű játék remek terep a DLC-knek... -
TOMARGUS #4663 Sziasztok. egy olyan kérdésem volna, hogy a küldetések kivételével lehet valahogy credit-hez jutni? Most indulok a 4 Relay hez, és szeretnék még 3-4 fejlesztést megvásárolni, összesen körülbelül 200.000 credit értékben. Lesz még lehetőségem összeszedni ennyit a történet végéig? Már minden utamba kerülő melléket és fő küldetést megcsináltam, van rengeteg nyersanyagom (azokat nem lehet esetleg eladogatni? Több van mint amennyi a majdani fejlesztésekhez kell...) Bármilyen más mód? (kutyaviadal kivételével...azon eddig mindig veszítettem, szerintem script, hogy mindig a másik "kutya" nyer :D ) Tudtok segíteni? -
#4662 Biztos mondtam már, hogy a sok sírás ellenére, nagyon jó a játék (tényleg elfelejtettem enni meg hasonlók, haramdik részen lehet, hogy éhen is halok) de kicsit arconvágott ez a változás, hogy ugranék neki a játéknak ugynazzal a karakterrel, de lvl 30on nincs tovább??? minden upgradet megint meg kell szereznem.
Azért az első részben a spectre fegyverzet, meg az überbrutál táp fegyver ill armor addonok + biotic ampok óriásit dobtak a játék újrajátszhatósági rátáján szerintem.
Most csak azért fogok belekezdeni megint, hogy másik kasztot megnézzek illetve megdugjam Kellyt is. :D -
readswift #4661 Pulse Rifle , ponthogy shield ellen jó alapjáraton, ezért illik mellé az AP. -
#4660 Igen ez igy van Talit már én is a legelejétöl vittem volna de ö ugye csak a második toborzási körtöl elérhetö. -
Pares #4659 Nekem agyonlőtte! Pedig azt én akartam! -
Pares #4658 Szóval ha több jobban kidolgozott karakter van, már az is "butítás"?
Komolyan mondom, úgy dobálóztok ezekkel a szavakkal...
Az az ammo, amit meg annyira hiányolsz, ugyan úgy benne van a játékban, és fejleszteni is lehet... -
#4657 Nem is azt mondom, hogy kellett, hanem azt, hogy én szeretek úgy játszani, hogy minden karakterrel foglalkozzak.
Első részben oké volt a helyzet, mert már citában megkaptad wrexet, meg garrust, ashely és kaidan adott volt, liaráért meg második küldetésben kellett menni.
Itt a játék nagy része azzal ment el, hogy a csapatot építetted, ergo akiket a végére hagytál, hogy felbéreld, lehet, hogy azok voltak a számodra legjobban tetsző karakterek, de hát mi van akkor, ha Thanet béreled fel utolsóként kiderül, hogy ő a legjobb karakter számodra (másodjára játszásnál ez lényegtelen ugye, akkor már ismersz mindenkit) és a játék felén már rég túl vagy, nem élvezheted a vele való együttműködést annyi ideig mint szeretnéd.:) -
#4656 Ha paragonként oldod meg a küldit ez történik. -
Hoz_Hun #4655 HAha, ezt még nem is láttam! Hogy agyonlövi a csapost az a Turian az Afterlifeban!! Király! -
#4654 Dehogynem, a pc-s dlc is az xbox live és a mikrofos miatt terjedt el :( -
Hoz_Hun #4653 Kasumi új csapattagnak nagyon várom. :) -
#4652 Ami még bassza a csőrömet karakter létszámmal kapcsolatban:
rengeteg karakterünk van, és én már az első részben is próbáltam úgy játszani, hogy lehetőleg senkit ne hanyagoljak (Wrex mondjuk 80%ban így is minden csapatfelállásban benne volt), na hát itt ezt konkrétan lehetetlen megoldani:)
Fájóak ezek a butítások, így is kurva jó a játék, bár az első rész történetileg masszívabb (Iloson a VI párbeszédnél a fejemet fogtam, hogy úristen ez gecijó:D , a játék végén meg majdnem sírtam...) itt is megvannak a hatásos jelenetek.
Ja és amiért még nagyon hiányolom a fegyver tuningot:
Első részben volt a High impact ammo vagy micsoda. Egy lövéssel túlmelegítette a shotgunt viszont volt rajta valami 1000 newtonos becsapódási erő, raktam még mellé inferno bullettet talán, a másik addon meg nem a túlmelegedés csökkentő volt hanem pont ellenkezőleg az ami rádobott a túlmelegedésre viszont a sebzést drasztikusan növelte.
Az eredmény egy lövéstől elszálló Geth Destroyerek még legnehezebb fokozaton is, Vanguarddal nyomva, jött a hardkór enemy team, egyik kapott egy lövést a shotiból, insta death a másik kapott egyet a shotgun specko lövésből az is insta death, a harmadikat meg lifttel meg throwwal kidobtam a pályáról, és paff ennyi volt egy Geth Destroyer/Prime csapat.
Hihetetlen pusztításokat lehetett véghez vinni, imádtam. -
Pares #4651 "hack meg zárnyitáshoz kellet a csere itt mivel azt is megszünteték"
Good riddance! -
#4650 Én az elsöben se éreztem hogy váltogatni kellet volna a harcokhoz a karikat volt két standard tag akivel végigtoltam egy végigjátszást.
De ott legalább a képzetségek miatt néha nem a harchoz hanem a hack meg zárnyitáshoz kellet a csere itt mivel azt is megszünteték teljesen végigtudod tolni két állandó taggal / a saját küldijeiket leszámitva / az egész játékot. -
Pares #4649 Hisz ezek a képességek most is benne vannak... Legalábbis az én játékomban :) -
Hoz_Hun #4648 Nem a konzolosok miatt van!! -
Pares #4647 "A fegyverhasználatot sajnálom én is, a rápakolt pontok jóvoltából ott érezhető különbség volt, fejlődni kellett a hatékonysághoz, itt..."
Engem meg ez baszott legjobban az első részben. A fegyverekre kellett pakolgatni, hogy _véleményem szerint nem érezhető_ fejlődést kapjak a fegyverek használatakor. Raádásul a játél lore-jával sem volt valami jó viszonyban, szerintem.
Más játékban el tudom képzelni, hogy fegyver hatékonyságot fejlesztgess, de nem itt, nem Shepardnál... Valamiért, egyszereűen nem... -
Hoz_Hun #4646 Ja értem. Hát olyan szempontból... igen... :/