Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyre jobban várom 😄
nekem az a baj hogy túl sok katakter esélyes erre a címre😊))) majd kiderül,de ha megjelenik én jó ideig eltünök sztem😄

darksector:mindig azzal céloztál a legjobban amit a legtöbbet használtál ennyi,irányítás meg "megszoksz vagy megszöksz" nem tetszik nem kell vele játszani😊)
Csak két társad lehet. 😊 Nekem Thane lesz meg Miranda. Ronda de biotikus. Bár az asari is. Meglátjuk. Subject Zero nem kell, túl õrült. 😊

Why so serious?

böröczk
Nem egy nagy cucc.
De idegesítõ a folyton elsötétülõ kép : D
Az én csapatom mán tuti: asari öreglány, Thane és Subject Zero. <#worship>

Kumiho #2179

SZEG007
grebber
"
Az elsõ részhez képest kicsit kevesebb a duma (legalábbis két óra játék után), grafika lábrogyasztó. Néhány dialógus, és máris akcióban vagyunk, három kanyar után nálunk a gránát-launcher, szal pörög kellemesen..."

Next PC upgrade: 2022

kuci06
Hooooooly shit

:o

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DarkSector
nem hiszem hogy bénaság kérdése.
az összes ismerõsöm erre panaszkodott.
meg hogy a gránátdobás is szar volt benne.

és télleg a pisztollyal lehetett a legkeményebben célozni.
a többi fegyverrel távolról szart se értél.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem érzetem most megfelelõ hangulatot egy RPG-hez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
miért akartad kihagyni?
Shep
Gondolokdtam ,hogy most ezt a 2. részt kihagyom, de megnéztem egy trailert és egy gameplay videot. Ááááááááááááááá kihagyhatatlan.!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szolnokboy1
ha valakinek van eredeti Mass Effect 1 eladó, az írjon PM-et, érdekelne.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Rage47
az nem kérdés, hogy jó lesz-e😄
és ha béna voltál, tényleg félrehordtak a fegyók az 1-ben. az irányítás meg teljesen jó volt (egér+bill.).
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Miranda teljesen feketében rögtön Trinity-t juttatta eszembe, úgy látom, hogy Ms. Lawson-nak már van egy tuti helye a csapatomban 😊

A halál csupán a kezdet...

Nekünk jók voltak a fegyók és az irányítás is tök jó volt.

Ha legalább olyan lesz mint elsõ rész már év játéka cím....esélyes.

DarkSector
jah thx mindenkinek.
remélem jó lesz.
az elsõ részben a fegyók annyira félrehordtak mint a szar, és az irányitás is kényelmetlen volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
ott van a trailer végén amúgy..😄
robotnyk
26 USA, 29 EU
wedge31
Jan 29.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
nézem xboxon kintvan már.
pc-re mikor kéne gyünnie?

Zene alatta - Two Steps from Hell : Heart of Courage

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Rage47
😮OO
wedge31
<#finom>

Azért remélem nem ez lesz a játék legjobb része...

Calver
nfohump fórumról lopva:

<#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
<#ticking>

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Hát ezt mondják az online lapok.

Leadtam a rendelést a normál verzióra.

Seth
2 DVD. Remélem a játék is 2x olyan nagy lesz mint elõdje 😊

PSN ID.: Beegabor

ó a fa..m de meg örültem 😞 ezt most mért ide kellett? 😞
kuci06
Mass Effect 2 XBOX360-GLoBAL

:|

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Én örülök neki, h angol lesz a kézikönyv. Volt szerencsém már pár magyar kézikönyvhöz és isten óvjon tõlük mindenkit. Az elsõ részé mondjuk tisztességes munka szerencsére, de jobb szeretem eredetiben megkapni. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

balee4
Dragon Age CE-nél is angol a kézikönyv.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jaka923
LOL, most nézem, hogy az 576-nál 10 000 Ft, a normál, meg a gyûjtõi is

blackcalibra
Az viszont érdekes, hogy a gyûjtõinek úgy néz ki nem magyar lesz a kézikönyve. Van ám logika.
balee4
Hát igen, egy gyûjtõnek megéri várni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Piszkos  Fred
Akkor viszont remélem minél több ideig lesz távol 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Nálam sincs. Valószínüleg a bannernak már megvan az ME2 és elment játszani vele. Ha végigvitte újra megjelenik majd itt.<#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam se megy. <#shakehead>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Aki polcon tartja a játékait annak megéri várni nálam a szekrényben a helyük ,általában a plusz tartalom miatt szoktam CE venni.

A banner csak nálam tünt el ?

balee4
Én tuti, hogy várok, olyan gyönyörû az a CE. 😊

wedge31
A CE-nél ugyanezt a csuszást eljátszoták a DA-nél is.
Ha egy hetet késik inkább megveszem a normál kiadást.

SZEG007

"Mass Effect 2 tudnivalók:
A játék gyûjtõi kiadásának PC változata a jelenlegi adatok alapján elõjegyzésben elkelt.
Az eddigi információink alapján PC-re a normál kiadás és a gyûjtõi kiadás is magyar feliratos lesz.
A gyûjtõi kiadás minden más tartalma, kézikönyv is, várhatóan angol nyelven lesz."

Platinum shopnál is jövõhét a dátum. Nem tudnak róla hogy késni fog. Persze ettõl még lehet hogy késik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CDGalaxisnál eltûnt a PCs Collectors Edition, csak X-boxost ad ki a keresõ... Remélem csak egy kis hiba az oldalon.

Holnap GMT+1 idõ szerint este 9-kor élõ stream gameplay közvetítés. Egyik fejlesztõ szerint lesz benne egy jó nagy spoiler, szóval csak saját felelõsségre.

SZEG007
karakter importálása ME1-böl video:
http://www.youtube.com/watch?v=0ZicFY8DsIo

Rage47
sajnos úgy tünik, nálunk késni fog (CE). 576nál már átirták a dátumot febr. 5-re.
"A teljes kelet-európai szállítmányt Angliába / Franciaországba irányították ahogy én hallottam, Európában akkut Collectors hiány van. Minden platformon, Game-nél és HMV-nél online már nem is lehet elõrendelni."
balee4
Ha tényleg elõbb érkezik, engem a feltört nem izgat, mindenképpen megveszem a CE-t.

kuci06
😄
amúgy van egy olyan érzésem, hogy a feltört verzió arrébb lesz még

emlékeztek mi volt az elsõ résszel? 😄
valszeg itt is elõ fog jönni 1-2 meglepetés