Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meztelen kvarián....Majd jól összeromantikázás Tali-val (egyébként nekem is õ a legszimpatikusabb az 1-ben😄),csak amikor a maszk utoljára kerül le kiderül hogy olyan feje van hogy egy Predator visítva beálcázná magát a sarokba...<#idiota>

Mivel Bogzon toltam egyébként az elsõ részt multhéten kezdtem gyorsan ujra pc-n (mivel fosbogz eladva), most indulok még csak a 3. jeladóhoz de már kimaxolva a kari 50-es szintre,és 9999999 pénz begyüjtve,amiket találok meg mint megy OMnigélnek,kivleszek mitkapok ujrészben ezért...<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mondasz valamit 😄
ProGabe
egy évben kétszer van tél 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wedge31
Voltaképp igaz amit irnak csak nem pontos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hm, s ugye ez a megjelenés: 2010 telén csak valami elírás? Vagy azért tették oda, mert nagyon véres, belezõs halált akarnak?
Azért én csak figyelem az angol webshopokat is ezek után.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

wedge31
A hivatalos forumon egy egész topic foglalkozik a tali románc kérdésel.
Én csak kiváncsi volnák rá hogy néz ki de ennél több talán nem kénne nekem nagyon szimpatikus a személyisége és a motivácioi.

Meztelenek lesznek, de sisak lesz a fejükön...<#mf1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rage47
<#finom>
Doom 4
Na akkor remélem lesznek meztelen kvariánok is :XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

wedge31
Igen ,lesz flottilás epizod.

a bibi, h "meztelen" kvariánt max a flottilán láthatsz... bár, ha jól tudom oda is eljut Shepard a ME 2-ben.
wedge31
Pont abból amiböl te hogy rosszul ,kiváncsiság.

Szolnokboy1
senki sem tudja, hogy néznek ki a kvariánok, mibõl gondolod, hogy jól? 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

wedge31
Én Talinak nagyon örülök ö volt a kedvenc csapattagom az elsö részbe.

Mondjuk jó lenne már látni egyszer testpáncél nélkül is...<#finom>

Milyen nagy videó már!!! <#nevetes1>

0:11-nél, amikor SuZe azt mondja, hogy "Shepard türelmes", és Shepard meg Thane olyan békésen üldögélnek csöndben, mint a fogorvosnál a váróteremben! <#mf1><#nevetes1>

Nagyon jó lesz ez a játék, érzem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem értem, hogy miért annyira érdekes, hogy Garrus ott van a videókon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már rég tisztázták, hogy a régi csapatból Tali és Garrus újra felszedhetõ csapattagnak, míg a többiek (Wrex, ha még él, Ashley/Kaidan, attól függ, hogy kit hagytál életben, és Liara) kisebb-nagyobb szerepet kapnak majd a játékban, de nem lesznek a csapatod tagjai.

Különben én sem értem ezt a nagy Anti-Mirandizmust, fõleg így idõnek elõtte, hogy csak pár videóban láttuk. Nekem eddig az összes csapattag szimpatikus és jól kidolgozottnak tûnik, a maga módján.

blackcalibra
Ott most egész egyszerûen akció van. Legjobb.
Fenrir
Honnan jött ez a nagy Miranda-ellenesség? 😊

A halál csupán a kezdet...

Daell Drow
Hat en se ertem hogy hogyan van ez. De a biztonsag kedveert elorendeltem CDG-n es 576-on is. aztan majd meglatom meiket kerem.
most néztem fel 576 oldalára, és LOL! a gyûjtõi változat OLCSÓBB a simánál? ebbe meg mi az értelem? O.o
Úgy tûnik, nem kamu, hogy 576-nál 11k a gyûjtõi

pxxl
nagyon flegma a csaj <#hehe> <#eljen>

All hail the double x!

Szolnokboy1
elolvastam a képregényt (torrenten már elérhetõ) és igencsak jó, ajánlom. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

böröczk
Ú na ez a menõ, nem az a szánalomhalmaz rondaság Miranda : D
Ez durvajó lesz, már most csapattag : D

Kumiho #2179

Rage47
magyar lesz a gyüjtöi is
wedge31
Majd én ,szeretek veszélyesen élni...<#hehe>

Vannak akik még a csapattagokat is durva spoilereknek veszik, inkább nem kockáztatok 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

HeadHunter86
STEAM-en is elérhetõ lesz. Itt is itt van a képeken Garrus.

Ash személyisége még oké,de azért igencsak tésztaképû nem árt egy kis refresh ilyen téren a játékban,csóri Shepard hagy dömöcköljön már kevésbé tésztaképüekkel is...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

wedge31
Durván kemény a csaj én birom...<#nyes>

Egy új tagot is bemutathatnának már...<#whatever>

0:35-nél látható Garrus (Shepard mögött/mellett)

wedge31

Ez nemjött össze

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i5slJCQV0ck&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i5slJCQV0ck&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

wedge31
Ez jó ,csak mi ebbe a spoiler...

Elvileg holnap lesz új Subject Zero videó. Amcsiknál TV reklámba megy már belõle részlet, Devek azt mondták holnap felrakják az egészet a honlapjukra.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Nekem is bejött Ash személyisége, nem errõl van szó, de külsõre szerintem szebb Miranda. Az más dolog, hogy Miranda hogyan fog viselkedni, hisz
õt is a Cerberus "tervezte" genetikailag és "épitette föl" testileg úgy, hogy "tökéletes" nõ legyen
. Meglátjuk, mi sül ki belõle. Rossz kislány?

SZEG007
Ashlyt a személyisége miatt szeretik, vagy nem szeretik az emberek nem azért mert bombázo😊nekem specko bejön a karaktere

Doom 4
<#eljen>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Szerintem szép a Miranad néni. Szebb mint Ashley.

hát, azé a classokat nem árt látni. De aminek nem ismerem a nevét azt nem néztem meg. Merthát spoilerbõl is megárt a sok , meg hypeból is. Remélem ez a miranda néni nem valami központi szereplõ hogy órákat kelljen az pofikát stírolni köszöntemszépen.

Rage47
tele van spoilerrel a net már, naponta adnak ki videokat lassan😞
egyébként én sem akartam semmit megnézni, de fene tudta, hogy a bioware ennyire nem foglalkozik a spoilerrel
<#wilting> én rázárok valami zsilipet <#wow3>

Átolvasva, inkább tûnik elõzetesnek, mint tesztnek.

wedge31
Én már a DAO-nél is elhatároztam hogy nem fogok minden spoileres infót megnézni aztán mégse birtam megállni.
Most ugyanez volt a helyzet a ME2-vel is de itt se birtam ki.
A legegyszerübb az lenne ha Bioware fogná vissza magát dehát minden játéknak kell a marketing.

Akkor bocsánat. Egyébként a videókban meg a hivatalos fórumon másról sincs szó, csak errõl...

ProGabe
nekem pl. EDDIG halvány fingom sem volt errõl az egészrõl^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.