Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
hát most mindenki ráugrik sztem 😄

wedge31
Még az is elöbb lesz mire én megtudom venni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
15 megás nettel kb 3-4ora...amúgy 21-24 is rúghat...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carloska
bekel állitanom rá a 100megás szerot erre nem elég otthoni net 😄

Carloska
öcsém mire ezt leszedem 😄😄😄

norbi2fraktal
kérem valaki gyorsan szúrja le <#idiota><#banplz>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Nincs.

DarkSector
valaki már feltelepítette?
mert vizsgálja már le, hogy telepítés után mekkora a játék mappája gb-ban!!!!

THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A jó öreg TPB még mûködik...<#crazya>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"15 GB on HDD"

Ez nem pontos, mivel kicsomagolással meg minden egyébbel együtt lesz az 45 is... <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Attelee
Akkor valaki dobhatna egy meghivót a betonra!<#wilting><#idiota><#mf1>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

biztos van.

nincs <#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

balee4
Vajon lehet benne magyar nyelv? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Követelemények:
Winrar or 7zip
Daemon Tools
CdSerial
Crack
Win XP SP3 / Vista SP1 / Win 7
1.8GHz Intel Core 2 Duo or equivalent AMD CPU
1 GB RAM for Win XP / 2 GB for Vista and Win 7
15 GB on HDD
DirectX 9.0c August 2008 (included)
Video Card with 256 MB (with Pixel Shader 3.0)

Én most csinálom a helyet a vinyón!<#eplus2>

HAHA! LOL! Kibaszás lenne! <#mf1>

kuci06
noice

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kongy
Na, én már töltöm. 😄 Van Razor verzió, 14.35 GB. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"does the galaxy map work?"

Jogos kérdés. 😄

Why so serious?

Seth
Találtam mást aki aranyosabb nála. Yeoman Chambers aka Kely A személyi titkárnõm XD

PSN ID.: Beegabor

Na! Milyen helyes!<#idiota>

(Pls nem rombolni a Taliról kialakított képet,mert én végig úgy gondolok rá,mintha Kate Beckinsale lenne a ruha alatt)<#taps>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nahát most aztán igazán kiváncsi vagyok! <#finom>

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DarkSector
Ezt nézzétek meg míg nem töltitek le.
kibaszottszép lett az elõzõ részhez képest is...legalábbis a videó közepént mikor tesztelik pc-re elég zsír.
nagyon élesek a texturák, stb.....hátmég majd élõben mien lesz!!!
😄

Mass Effect 2 teszt (a videó közepén kb)

ezt nem hiszem eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Akkor ez tényleg csak egy egyszeri élmény lesz! <#idiota>

Honnan veszed hogy nem veheti le? Darth Vader is levehette pár perc erejéig...<#idiota>

Calver
ezzel a véleménnyel szembeszállnék <#nyes> fõleg mert bele voltam kényszerítve h magammal vigyem, kellett tech-es...

mondjuk igazándiból semleges karakter volt, nem akartam Ash-hez hasonlóan forró olajban megmártogatni, majd belevágni egy egyenesen pokolra nézõ faaprítóba <#whatever>

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Ugy fog müködni hogy a quarianoknál nem kell neki semmi védööltözék ,csak egy kicsit kell gondolkozni rajta.
Az arc meg kb annyira hiteles mint egy hazai celeb show.

kuci06
PC-n az elõzõ rész is jobb volt (konzolon az inventory/quickpause képernyõ gyakorlatilag irányíthatatlan volt)

Szal PC
valszeg szebb is lesz

kuci06
"De komolyan?! Hogyan fog ez mûködni maszkon meg ruhán keresztül?"

ÖÖö.... handjob?😄

Prince23
AZTA KURCA

Mi az, hogy nem tudjuk, hogyan néz ki? Egyesek voltak olyan ügyesek, és pár trükkel levideózták Tali arcát a maszk alatt.

Mirandára mondod hogy borzadály?

Na akkor ettõl garantáltan összepiszkítod a környezeted.

Persze valószínû, hogy átdolgozták az arcát, de ha mégsem, akkor megvan, hogy mi az egyik vége a 2-es résznek: Shepard belehal a förtelembe...
De komolyan?! Hogyan fog ez mûködni maszkon meg ruhán keresztül? Hisz Tali le se veheti! Ha meg leveszi... Ááá, inkább ne.

Mass Effect 2-Razor1911 aszfalton kint.

Szerintetek Pc-n vagy Xboxon jobb a játékélmény? Van mind2 és nem tudok dönteni, hogy melyikre vegyem meg.

wedge31
Taliról le lehet szállni fikázd tovább Mirandát ,talit mindenki kedveli ki igy ki ugy...<#nyes>

Mielõtt átment BioWareSocial fórumra a ME2 diskurzus, 2 topicon át vitatkoztak arról, hogy a gyenge immunrendszere miatt bele hal-e a dologba. Veszélyes dolog ez az internet 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Prince23
Azt várhatod... max 25-én írnak.
Bár hétvégén megtehetik, lehet már kint van a cuccos nekiek, sõt, biztos😄

ProGabe
háddehiszen csakis a belsõ számít <#alien>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Még mindig nem annyira tésztaképû mint Ash volt...😊

Azt hittem beszélgetünk, nem tudtam, hogy verseny. 😊

Why so serious?

Igen! 😊 Már fent van!
Kitérdekel milyen a feje,ha alakra frankó,a stílusa aranyos,maximum románc közben azt a sisakot nem veszed le és arragondolsz hogy valami sportkocsi szévédõjét nyalogatod.....<#idiota>

Darksector: Bogzra már fennvan.

Rohadjon meg ma félóránként nézegettem az emailem hátha jön CDG-tõl a MEGÉRKEZETT levélke..😊

böröczk
nem rossz, csak nincs retusálva XD

Kumiho #2179

Seth
A teste A, de a feje, néha a beszédek alatt, hát rusnyácska a drága

PSN ID.: Beegabor

Jaka923
Hogyhogy 9990 Ft a gyûjtõi is, meg a normál is, az 576-nál? És, miért csak febr. 5-én küldik meg? CD Galaxisnál, febr. 1 van kiírva...

Jó hagyjuk...

Úgyis én nyertem! <#mf1><#violent><#idiota>

Prince23
Most ez valami vicc?
Miranda sokkal élethûbben néz ki. Ash meg kicsit még kockafejû is.