19778
  • SaGa Jr
    A legvégén, abban a szobában ahol Tali van, ott lesz a csúzli. De csak emiatt feltenni nehezebbre eléggé felesleges. Insane fokozaton még megértem hogy szükség van rá, de annál könnyebb fokozatokon nem nyújt sokat.
    Az a fegyver igazából csak pajzsok ellen hatékony. A leírása szerint hatékonyságban a Vindicator-ral van egy szinten de ez nem igaz sajna. Pajzsok ellen sokkal jobb, viszont páncélzat és úgy általában bármi más ellen a teljesítménye az alap assault rifle-el egyenlő.
  • karnokd
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az N7-es küldetések általában bolygók letapogatásakor bukkannak elő, illetve néha megtalált adatrögzítők utalnak rájuk. Ha tudsz angolul, itt megvan az összes: N7 Assignments
    [
  • ZÓÓÓcsi
    Ja mind a 2 személlyel találkoztam. A rajongó neve Conrad, azon nagyot szakadtam, mikor N7-es páncélban bevágódik XD Majd ő levadássza a bűnözőket lol :))
    Bártulaj is jó arc
  • ZÓÓÓcsi
    60-as karakterem nincs sajna, de mind1 nem is lényeges..
    Második karakterrel úgyis meglesz a 30.
  • sevendoor
    Melyikek az N7-es feladatok? Én még nem találkoztam ilyennel.
    Saga te mikor nem találtad a geth stukit a talis küldin, végülis hogy sikerült megszerezned? Mert én is feltettem arra küldire a szintet insanere, de sehol nem fuottam össze a geth puskával. Mondjuk jó volt, mert a szemem majd kifolyt mire ugy végigvittem a küldit:D
  • SaGa Jr
    Renegade feladat nincs a "múltból". Egykori renegade delikvenseket meg lehet találni ha életben maradtak (ilyen például az a spiné is aki levadásztatja ellenlábasait veled az első részben és végül kinyírna, na vele is lehet Omega bárjában, az alsó és felső szint közti lépcsőnél diskurálni).
    A múltunkból előkerülő, feladatot adó múltbéli egyén az a dilinyós egykori rajongó. Na hozzá kötődik igazából 1 feladat (igazából 2 alrészből áll). Ő az aki a bártulaj idegeire megy az Illium-on. :)

Lvl 60-as csókát áthozva viszont menne a dolog. De nem mindenki rendelkezik ilyen karakterrel importra. Ez meg még további 2 szintet jelentene, amihez 2 DLC is ad további megszerezhető pontmennyiséget garantálva az egyszeri végigjátszásból begyűjthető pecsnit ami csak 30-as szintet elérve kapható meg. De végülis valamivel ösztönözni kell az újrajátszást is nem?

Az első karakter után már minden új delikvens kapja a +25% Xp-t, ami jókora bonusz pontszám. Végülis olyan, mintha csak 24. szintig játszanál, a maradékot 6 szintet meg csak úgy grátiszban megkapnád emellé.
  • karnokd
    A 30-as szintet elsőre csak úgy tudod elérni, ha egy 60-as karaktert importálva kezdesz neki: ekkor 5-ös szintről indulsz (én csak 50-eset importáltam, ezért csak 3 szintet kaptam és 28-on fejeztem be). Második végigjátszástól azonban 25%-kal több XP-t kapsz, így ha 1-es szintről indulsz és mindent megcsinálva sikerülhet a 30-as szint.
  • ZÓÓÓcsi
    27-en vagyok 253 xp kéne szintlépéshez és jó voltam végig. Szinte minden zugot bejártam, mindenkivel beszéltem akivel lehetett mellékküldiket felvettem mindenkitől. Valószínű ami kimaradt az renegát küldi lesz akkor, de lehet nincs ott az összes arc, akinek kéne.. Mert pl Fist-et egyben kinyírtam és nincs ott a bárban Omegán, hugom meg nem nyírta ki és ott van :)), de azt mondta nem adott küldit csak beszélni lehetett vele. Igazából nem is számítana annyit még plussz egy két küldetés, szerintem akkor sem lépném meg a 30-at.
  • SaGa Jr
    Úgy tűnik mégis kimaradt valami a szórásból. :-)

Mellékfeladatokból akad bőven az alapjátékban is (DLC nélkül 44-45 attól függ hogyan számolunk egyes feladatokat), bár van ami sima játékot indítva, semmi importált jófiút/jókislányt alakítva, nem érhető el.

Főbb feladatokból is egy DLC miatt akkor ugrott további 2 (Zaeed és feladata) nálad.

Nálam fennt voltak a DLC-k így azokkal pont ugyanott voltam mint te a bonusz 2 szinteddel. Csak te már a játék elején így indultál, nekem meg a 2 DLC biztosított hasonló előnyöket. Igaz nálam épp meglépésre került a szint, nálad valószínüleg épp csak nem a 28. szinten lett befejezve a karakter pályafutása.

LvL 60-as karaktert importálva, mindent megoldva el lehet érni azt a 30-as szintet a végéig szerintem simán. DLC-k megléte esetén meg garantáltan.
  • Gubberx
    nekem is 4/4-et mutat...
  • AntiHero
    Az miért van, hogy az átvezetőknél szaggat játék ( 1mp megáll majd megy tovább aztán megint megáll)? Maga a játék tökéletesen fut, de az átvezetőknél szaggat:S (virágbolti verzió)
  • karnokd
    Üdv, akinek magyarul van meg, annak frissült a Cerberus Daily News-ja? Nekem még mindig csak 4 bejegyzést mutat, pedig ezek alapján már elég sok felbukkant.
  • ZÓÓÓcsi
    Elsőre 59-es karakterrel kezdtem és a DLC-ket nem csináltam meg, elvégre az már nem az alapjáték .

31 főküldetés és 42 mellékküldetést csináltam meg, de mondom DLC-k nélkül!
    Teljes map 100%-ra fel van derítve.

+25% xp-t én is így értelmeztem, a most indított új karakterrel kapok nyilván több xp-t.
  • SaGa Jr
    Hmmm. Az érdekes.
    Legelőször én egy sima új karakterrel kezdtem el a játékot (semmi import, csak a new game és felvettem a történet fonalát úgy ahogy a gép adta) és nem csináltam meg minden feladatot, úgy jutottam el a 27-es szintre (igaz a szintlépés a végjáték majdnem legvégén következett be, mielőtt a boss ellen indultam volna).
    Azt miből gondolod hogy minden lehetséges feladatot megcsináltál?

Az importált karakterek pedig bonusz Xp mennyiséggel kezdenek attól függően milyen szinten fejezték be a játékot. 50 és 59. szinten áthozott karakterek 3. szinten indulhatnak, aki meg 60-as szintüt hozott át ő 5. szintű karakterrel indul.

A fejlődés vége 29000 Xp-nél jön el (az Xp gyűlhet tovább csak már szerepe nem lesz). Ez 50+1 talent point-ot jelent a karakternek és 29-et a társaknak a 30. szinten. A +1 az a felvehető bonusz skill miatt járó automatikus pont.

N7-es feladatból van 20 (a Normandy roncsának megtalálása DLC-vel együtt), ezek mindegyike alapból 125 Xp-t ad ha megcsináljuk (2500 Xp jön be ezekből, 2,5 szintlépésnyi XP mennyiség).

Vannak az egyéb, kisebb feladatok amik bolygókon/állomásokon összeszedhetőek, ezek alapból egyenként 40 Xp-t hoznak a konyhára. Ide besorolódik az a 3 is ami a Normandy fedélzetőn vehető fel. Összesen van 25 belőlük (ha mind meg lett oldva az 1000 Xp, összesen 1 szintlépésnyi pontmennyiség).

Az összes többi pont a fő feladatokból jön össze (toborzások, lojalitás feladatok, TIM által adott feladatok. Most fejből meg nem mondom mennyi jár ezekért, de sok.

Szintlépés meg minden 1000 Xp-nél van.

A +25% bonusz Xp mennyiség meg nem a már meglévőt fogja növelni, hanem a majd ezután megszerzésre kerülő mennyiséget ugrasztja meg ennyivel.
  • ZÓÓÓcsi
    Én ME1-ből importált karakterrel vittem végig, az összes mellékküldi kész van, szóval 100% és 27.szinten megakadt :P

Mikor kezdtem egy új karaktert ez után, akkor írta ki hogy +25% xp stb. bónuszokat kapok.
  • Hoz_Hun
    Nem marad ki, csak mégegyszer végig kell vinned ugyanazzal a karakterrel. Felajánlja majd az ME2 karakterimportot is.
  • SaGa Jr
    Játszd újra. Ha már egyszer végigvitted, onnantól mindegy hogy áthozott vagy új karaktert indítasz az 25%-al több Xp-t fog kapni a feladatokért (pl.: a kicsikért amik állomáson/bolygón belül letudhatóak 40 helyett 50; a sima N7-es leszállok és bolygón takarítok feladatokért 125 helyett 156).
  • TOMARGUS
    Ejj kár :( Sajnos az első rész óta teljes ujrahúzás volt, nincs tárolt mentésem róla :( Majdnem megvan minden medál... akkor sajnos Power Gamer kimarad :'( Pedig az egyesben is megszereztem azt :) Hogy is hivták ott? Amikor minden küldetés, mellékküldetés, bolygó kis biszbasz etc... megcsináltál akkor és csak akkor értél el elég XP t. ott is volt ilyen "kijátszotta" elismerés. Hát ez most kimarad...sebaj :)
  • SaGa Jr
    Igazából csak úgy érheted el. Simán, teljesen alap karakterrel indulva nem fog összejönni a dolog mert nem szerezhető annyi XP hogy elérd a 30. szinthez szükséges mennyiséget. Ellenben ha áthozott karakterrel indulsz akkor ez nem probléma.
  • SaGa Jr
    Állítsd vissza default állapotra a billentyűzetkiosztást és menni fog. Ne úgy hogy egyesével átirogatod a dolgokat, hanem hogy nyomsz egy default-ot az options-ben a billetnyűkiosztásnál. Utána működni fog.
  • TOMARGUS
    Hello

Elérhetem a harmincas szintet úgy, hogy nem az első rész folytatásaként hozom át a karaktert?
  • Prince23
    Ezzel én is egyetértek sajna, de legalább az egész gém szórakoztató volt.
  • Bhalage
    detto és sztem rendes vagy hgoy bemásoltad
  • Encore
    Én kicsit átbindeltem és nálam az F és E billentyűket kell lenyomni egyszerre.
  • Bhalage
    akkor valami árulás történt, mert az F gombra felugrik egy ablak, hgoy maradsz vagy mész és akkor küldetés vége. gondolom bebugzódtál : ) nekem kb 2-3szor továbbment már így egy egy küldi után még mászkáltam.
  • InfectedMann
    Személyes terminál??? Szoktuk nézegetni? Úgy látom nem.
  • Fpocok
    LOL izé... szóval megcsináltam küldit, hogy segítsek mordinon, aztán nem mentem vissza a hajóra, hanem ott maradtam hackelni. Aztán próbáltam volna távozni, de nem tudtam. Ugye kiírta hogy nyomjam az F-et, de az nem csinált semmit. Aztán nyomtam én mindegyik gombot az egeren meg a billen de semmi. Nem a melee gombot kell lenn tartani? Azt is nyomtam amit egérre bindeltem de semmi, sehogy nem engedett ki.

Melyik gombot kell nyomni? Úgy értem melyik funkciót kell csinálni? Ha átbindelek mindent, akkor is a defaultot írja ki, szóval nem tudtam rájönni :P
  • wedge31
    Magasabb szinten kezded pénzel és ásványokal.
  • Prof William
    Ha új az előző játék mentésével kezdem az mint változtat az eredetihez képest?
  • Neton
    Nem csak te. Ha bejön Yvonne Strahovsky, javaslom a Chuck c. sorozatot, abban szerepel elég sokat. :D
  • Neton
    Igen, ez látszik a részen, hogy csomó dolgot beáldoztak a harmadik rész miatt. Kicsit átvezető jellege van a dolognak, de azért még így is igen király a cucc. Megvan ennek is a maga hibája, az elsőnek is, szerintem arra, hogy felkészülj a harmadik részre tökéletes. Kíváncsi leszek mi fog történni. Nyilván megmentjük az univerzumot és mi leszünk a királyok, de a hogyan lesz a lényeg. :D
  • Evoluti0N
    Na befejeztem a játékot. A végén az a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hatalmas "terminátor" elég gáz volt :D, valamint a történet se volt, olyan epikus mint az előző részben. Olyan érzésem volt, mintha ez csak egy átkötő rész lenne a harmadik részhez és nem erőltették meg magukat egy ütős sztori elkészítével.

Azonban ettől függetlenül jobban bejött, mint az 1. rész.
    A játékidővel se volt gondom, 55 óra volt, míg az 1. kb 42-43. Szal aki a rövidségére panaszkodik, az végigrohant a játékon :P
  • Richardix
    az a biib, hogy 2-ben meg már aló túloldala van... 1. részben túl sok fegyver meg minden szar került hozzánk, pénz is dőlt mint a szar, most meg van 2-3 fegyver típusonként... ez a fajta megoldás nem lett volna rossz, csak mondjuk még pár fegyver típusonként...
  • Skyline
    Az az igazság hogy az első rész invertoryja másra nem volt jó csak arra hogy a game végén 9999999999 pénzzel fejezzük be a játékot...:D
    Azért nem mindenki mondhatja el magáról hogy 44db páncélt,28db shogunt,32db géppuskát,19db snipert, és 27db kiegészítőt hordoz a zsebében...:D

Az is baromság volt....De ez megtúl 1szerű...Remélem a 3ban találnak átmenetet.
  • ZÓÓÓcsi
    Látom elöjött ez a "lebutítás" dolog :) Azon akadtam volna ki ha nem jön elö...
    Én azt mondom, hogy még élvezetesebb lett töle a játék hogy kivették az inventory-t meg még pár dolgot. Végén már csak bontogattam a fegyvereket hogy legyen hely, már a pénz sem volt lényeg -> értelmetlen és "fárasztó" időtöltés volt :P Szerintem sokan örülnek ennek a "butításnak", én biztosan. Ettől még ugyanúgy kell taktikázni (hanem jobban), mint az egyben, és elvégre ez lényegesebb dolog szerintem mint a fegyverek tápolása.
    Plussz ilyen bányászos küldetéseknek semmi értelme nem volt az 1-ben, itt legalább van. Mékó meg elején még élvezetes volt sokat kacagtam rajta hova felmegy, de egy idő után kihúzta a gyufát nálam.

Mivel ez nem egy vérbeli rpg játék (csak van benne egy pár rpg elem), ezért nem is olyan fontos most ki milyen ruhában meg fegyverrel megy...
    Elvégre a játék kb 75%-a pofázás (szigorúan hasamra ütöttem ^^).
    Itt a történeten van a hangsúly és hogy az miként van tálalva. Mind a kettő brilliáns. Felejthetetlen élményt nyújt bárhogy is végződjön.
  • Frank99
    vazzeg, egy p*na!

:-)))
    és mindezt a ME2 -ben????
    bakker...
  • ZÓÓÓcsi
    +

Baromi nagy szerintem is !!
  • Richardix
    illetve, hogy a megfelelő döntéseket hozod.
  • wedge31
    Nem ,az a karim renegát beállitotságu tehát eröszakos és szarik bele az egész galaxisba ezért nem volt fontos neki majd szerez másokat.

Az hogy ki hal meg attól függ elsösorban hogy lojális hozád vagy nem másodsorban az alagutas résznél mennyire vagy gyors.

Ha mindenki lojális a végén és gyors vagy nem hal meg senki.