Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért Tali is beteg szerintem. Az emberek fele vele akar románcolni amikor még azt se tudjuk hogy néz ki. Lehet van 2 foga és 32 szeme.

Why so serious?

Rossz kép bárkirõl készülhet.

Egyébként meg Strahovski.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
most akkor van razor1911 verzió, ami még ma este letölthetõ lesz????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ott a helyem ,mint östali fanboynak...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igazából azt se tudom ki az. Tudom, hogy valami színésznõ de ME 2 elõtt életemben nem hallottam róla. 😊 Nem csúnya a csaj, de azért nem is egy világszépe. Átlagos. De Miranda sokkal rondább.

Why so serious?

Neked aztán megvannad az igényeid...

Szóval akkor egy Strahovski/Miranda kategóriájú lány már ronda, zombiképû, akit az elsõ adandó alkalommal ki kell nyúvasztani. Khm. <#vomit><#whatever><#duhos2><#action><#banplz>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

böröczk
: DDD

és Wrex? : D

Kumiho #2179

böröczk
Egyébként a valóságban egy kedves arcú átlagos nõ, a játékban viszont, Andrénak igazat adva, egy hulla fejû, randára sminkelt valami.

Kumiho #2179

Fehercsoki
Akkor lesz benne multi/coop vagy nem?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tali hivatalos románc opció, fórumot a fanok szétszedik éppen

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Na ne mááááár. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de én ez ügyben kifejezetten az arcára gondolok és nem a (tökéletes) testére... <#vigyor>

böröczk
OFF

Sonja Kinski

ON

remek, hogy holnap utazom el két hétre, még jó, hogy warezt idõm és netsebességem se lesz letölteni. : D

Kumiho #2179

böröczk
nem kell ez a maszlag, Budapest utcáin 100 ennél különb lány sétál.
sztvrsldkfooovoszki vagy ki a tököm

Kumiho #2179

Na igen. Alyx esetében is jól néznek ki a pixelek. De személyes véleményem szerint Miranda pixel külseje valamivel szebb. Persze lehet, hogy csak a technológiai külömbség miatt.

Egyébként Strahovskiról is hasonló véleményen vagy, mint Mirandáról? <#wow1>

wedge31
Kiröl ?

böröczk
ja, Zoey kifejezetten szép, és a modellsenki is, akirõl mintázták. : D

Kumiho #2179

böröczk
nemtom, valakinek lehetnek igényei sztem. a fejet is nézni kell a nõnemû élõlényeken, sokaknak ez nem számít persze. : D

Kumiho #2179

Hehe. De nem. 😊 Nekem nem tetszik. Ennyi. Ki a szép? Hát ha játékokból csemegézünk akkor mondjuk Alyx a HL-ben például nem csúnya. Vagy Zoey left 4 dead 1 se rossz.

Why so serious?

Gyerekek. Én nem érzem magam olyan idegállapotban ezek után az infók után, hogy ne kövessem el azt a bizonyos bûnt. Bár így is úgy is megkaparintom eredetiben, de ezt nem lehet kibírni!<#nemtudom><#mf1>

balee4
Jah hogy bassza meg, nem fog lejönni hétvégére. :S Várhatok jövõ hétig.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zombifejû? Ronda? Uhhhh. Tudom, hogy egyéni ízlés így meg úgy, nade akkor neked milyen a szép?

Netán egy jó szõrös, izomagyú faszi?<#fejvakaras><#ticking><#miaz>

Calver
14.34 GB <#phone>

#938: és arra mit mondasz, h a 80-as átlagintelligenciával rendelkezõ konzolosok már tegnap tolhatták? <#wow2>

"The trees move. Do you not see it?"

balee4
Ebbõl én nem csinálok gondot, mivel mindenképpen megveszem, ráadásul a CE-t, elkezdem addig a warezt.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Na ja. 😊 Bár én végigtolom most warezt, aztán majd ha megvan a CE akkor azzal is. Csak nincs türelmem kivárni.

Why so serious?

balee4
Nfo szerint szerencsére csak 2 DVD5.
Akkor ugyanaz lesz mint a Dragon Age-nél, még mielõtt megérkezne az eredeti, tolom. De ezzel nincs is semmi gond, úgy is megveszem. 😄

DarkSector
lol
kijött <#conf>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Azért ez bosszantó hogy én még több mint egy hetet várhatok a sok kis szarospöccsü warezes meg már végig is tolja addigra...<#szomoru1>

balee4
Bassza meg, és 2 DVD9.

Nézzétek meg a CGI videókat. Azokban ezerszer szebb, a játékban meg nem is hasonlít.

Why so serious?

Szerintem is ronda. Akkor most hogy is van ez? 😊 Némelyik jelenetben tiszta zombifejû.

Why so serious?

naigen, xboxra már fent van a torrent oldalakon (h fake-e v sem, azt nemtom)
Calver
egyszerû sztem... nõi irigység <#gonosz1> nézz meg egy képet Yvonne Strahovski-ról, és... noshát, sztem érted <#vigyor1>

ja és mellesleg: Mass_Effect_2-Razor1911 <#merges2>

"The trees move. Do you not see it?"

Rage47
ide sem nézek be többet

#930 amúgy Miranda ftw
Prince23
Csak kiváncsiságból:

Miért utáljátok és miért akarjátok kinyúvasztani Mirandát? Igazán kiváncsi vagyok! Ráadásul nálam az egyetlen ember a csapatból, akit én hajlandó lennék feláldozni, az a Subject Zero. Egy idegbajos, antiszociális személyiségzavarban szenvedõ, kopasz kurva. Legalábbis az eddigi videókból nekem ez jött le.
Miranda ezzel szemben elhivatott, tudja mit akar, nyugodt is, és nem utolsó sorban szép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videóbejátszásban is, ahol Shepard sietve "benyit" az egyik helységbe a Normandián, és azt látja, hogy Miranda és SuZe enyhén szólva is nem békés állapotban társalognak (konkrétan Miranda csöndben áll és figyel, miközben SuZe kibontakozik, és egy idegbajos õrjöngés keretén belül biotikus erejével egy széket hajít Miranda felé...).

Szóval az egyetlen karakter a játékban, aki eddig nagyon nem szimpatikus, az SuZe. Miranda, Thane és Mordin a három kedvencem, nekik garantált helyük van a csapatban.

Rage47
<#mf1>
wedge31
Subject Zero egyedül lenyom mindenkit ha eldurran az agya és mivel ez nála standard állapot Tali mellet vele kezdek.

Hát ja, túl sok az érdekes társ és túl kevés a hely. 😊 DA-ban bezzeg volt 3 hely pedig abban volt összesen két karakter akibõl a végére nem volt elegem.

Why so serious?

Hogyne. És ha Te meg akarod ölni Miranda-t, a kedves koop partnereid meg nem akkor annyi az univerzumnak mert egymás ölitek meg? 😄

Why so serious?

böröczk
Mii?? De kaka, ha Mirandát is ki lehet nyírni majd, megteszem, remélem így lesz. : D Az asari nálam alap, ráadásul Carrie Anne Moss a hangja, protekciós. : D

Kumiho #2179

Prince23
Sztem keveri az MW2-vel 😄

böröczk
-.-" de mókás vaty, parasztesgés, hülye koronás viájpí csillagosfos. : D
Egyébként nem is lenne rossz a négy személyes coop. XD

Kumiho #2179

erre csak anynia reakcióm: van lvl 70 az 1. részben? 😛
bakker, 56-os karival nem 1x kell végigtolni a 70-hez 😛
Rage47
lesz, 4 személyes coop, de csak annak, aki lvl70-es mentést hoz át az 1. részbõl
Fehercsoki
Akkor lesz benne multi vagy nem?(Coop esetleg?)

Rage47
sztem rendelj game.co.uk-ról legközelebb
Rage47
spoilereket jelezzétek pls
balee4
Fogalmam sincs, hívd fel õket vagy mail.

balee4
CD Galaxis: "A játék gyûjtõi kiadásának PC változatának várható érkezése: február 1., hétfõ"
Hát egy kicsit késik, de nem olyan vészes, vhogy csak kibírom. 😊

Sziasztok! Csak azt szeretném megkérdezni, hogy pl.: az 576-nál hogyan (ha egyáltalán) mûködik a külföldre való szállítás és kézbesítés? Mert a CD Galaxis-nál olvastam, hogy nem szállítanak külföldre semmit, viszont az 576-nál meg semmit sem írtak errõl. Ezek szerint õk sem?

Kár lenne, mert itt, Szlovákiában, fõleg ott ahol lakok, elég problémás beszerezni akár milyen játékot, fõleg a gyûjtõiket (mármint üzletben, interneten se sokkal külömb, arról nem is beszélve, hogy nem tótul szeretném), ráadásul Magyarországról rendelve még így is olcsóbban jönne ki szállítási költséggel, mert itt ez az akció is...