19778
  • CamelX
    Szóval minél több a paragon szint annál kisebb a halálozás? Én semleges karival toltam és hiába akartam pár karit megvédeni, a végén odaveszett pár full önhibámon kívül
  • Piszkos  Fred
    Igen, Thane hal meg még.
  • Piszkos  Fred
    Én igen :D
    Alapból meghal subject zero, garrus, meg még valamelyik :D
  • wedge31
    Nálam elsöre a fele pusztult mivel renegát karival toltam ez illet hozzá.
  • Hoz_Hun
    Ugyanitt megnéztem pár társ meghalós jelentét... komolyan mondom elszorúlt a torkom (nálam mindenki életben maradt). Asszem én sosem fogom úgy végigvinni, hogy hagyok bárki is meghalni.
    (A lenti Morinth-os az poénos, de ezek nem.)
  • Hoz_Hun
    Most láttam a youtubon: Morinth kinyír ha szexelsz vele....álllat. Jelenet után töltheted vissza a mentett állást....
    Egy lekes hozzászóló: "The Reapers will win because of Morinth's pussy !!!!!!!!!!!! "
    Sex and Death avagy Mass Effect 2 - Morinth Sex
  • CptObvious
    Ha te mondod. Nekem Geforce+Win7 van, és semmi hibával nem találkoztam.

Meg csak bemásoltam a lehetséges megoldásokat, aztán vagy működnek, vagy nem.
  • reszcsi
    Mármint az ugrás/mászás nélkül úgy értem...
  • reszcsi
    Na akkor újra nekifutok, köszi a helpet! Eddig valahogy megvoltam nélküle :)
  • Stockbauer33 #4716
    .Így igaz.Kötelező
  • JethroHUN
    Nem minden ATI+Win7 tel csinálja akkor, mert nekem tökéletes :)
  • CptObvious
    Ha már fedezékben vagy, akkor a 'W + Space' párossal tudsz ugrani. (Ha csak át nem állítottad a billentyűzet kiosztást.)
    Meg így tudsz felfelé mászni, ha épp szükséges.
  • CptObvious
    Na, utána néztem ennek a hibának még egyszer.

Problem #5 : Mass Effect 2 Black Screen Problem / Mass Effect 2 Black Screen on Startup/Midgame then Crash to Desktop
    Fix 1: Videó kártya beállításainál (Nvidia vezérlő vagy ATI Catalyst) a Vsync legyen Auto/Default vagy Bekapcsolt állapotba. Ki kell próbálni, hogy melyik működhet.
    Fix 2: Legfrissebb videó kártya driver használata

Problem #16 : Mass Effect 2 IFF Crash/Black screen problem (Reaper IFF crash)
    Solution :
    IFF problem (black screen)(egy magos AMD proci esetén):
    1. eredeti videó fájlok bemásolása a …\BioGame\Movies\ mappába
    2. indítsd el a játékot, de NE nyomj meg egy gombot se!!
    3. várd ki, amíg elindul a trailer (arra már nem térnek ki, hogy végig kell-e nézni.
    4. töltsd be a mentett állást
    5. nyisd meg a csillag térképet
    Ennyi...

Mass Effect 2 "black screen" megoldás

Aki most készül ATI+Win7 kombóval végigjátszani a játékot, tegye a következőket:

Amikor elkezded a játékot, telepítsd a no intro fix-et, majd addig ne is csinálj semmit, amíg el nem jutsz az ominózus hibáig. Akkor pedig keresd meg a DVD-t és rakd fel róla az összes videófájlt a “load_f01.bik” és a “load_f06.bik” fájlok kivételével. Ekkor már folytathatod a játékot, de csak a Resume gombot használd, mert új játékot addig nem tudsz kezdeni, amíg az összes intrót újra el nem távolítod. Ja, és ne használj trainert, mert az az utolsó videók egyikénél megakasztja a játékot (utolsó pálya, menekülős rész: hajó feljön a semmiből, megfordul éééééés…. kifagy.).

Ha ezek közül se segít semmi, akkor nem tom mi van.
    Próbáld google-t további megoldásokért mass effect 2 black screen
  • Lynx_TWL
    hogy jutottál ki akkor az első pályáról?

space a futás, a coverbe gugolás, és az átugrás is egyben
  • penge96
    Hát csak át "vetődni lehet" vagy hogy is mondjam, szal oda mész és fedezékként mögé bújsz, után pedig shift és menj előre fele.
  • reszcsi
    Súgjon már valaki, hogy lehet ebben a játékban ugorni? Ott vagyok ahol arkangyalt kell kihozni, és a harmadik kaput nem tudom lezárni, mert elzárja az utat egy térdig érő palánk. A társam simán átugrik, de ez a töketlen csávó nem, a kiosztásban sem látok ugrást. HELP.
  • penge96
    Amúgy én Mirandáért vagyok oda xD nekem nagyon bejön(Y)
  • penge96
    Nah megvan XD megjelenitette XD
  • penge96
    Nekem nem jeleniti meg, bár ha nem te csináltad hanem cska mondod, akkor sejtem melyik lehet az xD
  • Pares
  • Lynx_TWL
    Tali a tökéletes nő, csináltam is egy képet a témával kapcsolatban:

ne moderáljátok:D
  • penge96
    Nah jó, most megfogtál xD
  • JethroHUN
    Ha léteznének és ott állna veled szemben az azbezt biztos ruhájában, hát nem tom mit szólnál :d
  • penge96
    Am tök jó hogy ez a fórum ennyire él :D maradjon is így!
  • penge96
    Ha nektek ennyire nem kell Tali én szívesen bevállalom xD
  • JethroHUN
    Meghagyom Kellynek úgyis oda van az ufókért és érdekli is :)
  • JethroHUN
    Ez is igaz, meg amúgy is ő nyomul >.<
  • Fantusz
    Az első részben egyedül a járgány volt, ami bosszantott, később röhögtem rajta, de soha nem szerettem igazán.
    A hatkerekű páncéldoboz helyett egy kisebb sikló realisztikusabb lett volna, de ezzel a 90 fokos emelkedőn felmászó, sziklák ormán pattogó, nulladik elembe csomagolt csodamasinával nem tudtam igazán megbarátkozni.

Hiányolom a "mékózást" a második részből, de csak egy felszín fölött sikló járművel, amiben nem kap agyrázkódást az egész csapat
  • Lynx_TWL
    Van valami módja, hogy a karakterek adatlapját elérjem anélkül, hogy leszállok egy bolygón?
  • Pares
    Egyébként meg igazam van:

"Producer Adrien Cho told the Guardian that one of the worlds you visit in Mass Effect 2 is a space station called Omega, which is designed to resemble a 1980s Ridley Scott movie, especially Blade Runner."

Gratulálok Bioware! Nekem maximálisan áthozta a hangulatát ennek a remek filmnek!
  • Lynx_TWL
    majdnem leírtam, hogy szárnyas fejvadűsz amikor szóba hoztam, aztán valamiért kitöröltem a kommentből
  • wedge31
    Beszélges vele és elmondja hogy szaporodnak egyébbként shepard nem is akarna rámászni.
    Meg ott az orális szex is ahogy arra a doki is kitér...
  • JethroHUN
    Nem tom mért olyan nagy szám Tali, azt sem tudni h milyen faj mármint h h néznek ki? zöldek kéket stb :/ nem is biztos h lehet vele, a szalárik pl tojással szaporodnak. xD
  • Pares
    Ha már Omegát szóbahoztátok.

Ismét megkérdem: csak én vagyok az egyetlen, akit Omega utcái meg azok hangulata nagyon kemény Blade Runner-es fílingre emlékeztetnek?(magyarul: Szárnyas Fejvadász)

Aki még nem látta a Blade Runner-t, az nézze meg most! Kötelező darab! Minden idők egyik legnagyobb Sci-Fi filmje! A korához képest még köszönő viszonyban sincs az idejemúlt kifejezéssel...Hihetelen egy film. És hogy azt a sötét, piszkos hangulatot itt is megkaptam, valami hatalmas élmény volt!
  • Lynx_TWL
    Cryo vagy Inferno?
    Squad ammokat használjátok?
  • JethroHUN
    xD nállam a doki meghalt :S, nem is mutatta h-h csak a földön látszódott vmi hasonló mint ő, mármint Mordin :S Garrus-t küldtem vissza a többiekkel. Pedig mindenki lojális :(
  • balee4
    Ha minden küldit megcsinálok el lehet érni a 30-as szintet? (jó, hülye kérdés, hogy lehetne máshogy :D)
  • krisz255
    valaki megmondaná mér megy ki az ürsikló videónál a kép és lsz fekete?
    no intro fix kitörlése nem vált be
  • Lynx_TWL
    egy adept ne lőjön már úgy a fegyverével mint egy soldier
  • Lynx_TWL
    Az első részben bárkinek bármikor bármilyen ammot belepaszírozhattam a fegyverébe.