19778
-
CamelX #4725 Szóval minél több a paragon szint annál kisebb a halálozás? Én semleges karival toltam és hiába akartam pár karit megvédeni, a végén odaveszett pár full önhibámon kívül -
#4724 Igen, Thane hal meg még. -
#4723 Én igen :D
Alapból meghal subject zero, garrus, meg még valamelyik :D -
#4722 Nálam elsöre a fele pusztult mivel renegát karival toltam ez illet hozzá. -
Hoz_Hun #4721 Ugyanitt megnéztem pár társ meghalós jelentét... komolyan mondom elszorúlt a torkom (nálam mindenki életben maradt). Asszem én sosem fogom úgy végigvinni, hogy hagyok bárki is meghalni.
(A lenti Morinth-os az poénos, de ezek nem.) -
Hoz_Hun #4720 Most láttam a youtubon: Morinth kinyír ha szexelsz vele....álllat. Jelenet után töltheted vissza a mentett állást....
Egy lekes hozzászóló: "The Reapers will win because of Morinth's pussy !!!!!!!!!!!! "
Sex and Death avagy Mass Effect 2 - Morinth Sex -
#4719 Ha te mondod. Nekem Geforce+Win7 van, és semmi hibával nem találkoztam.
Meg csak bemásoltam a lehetséges megoldásokat, aztán vagy működnek, vagy nem. -
reszcsi #4718 Mármint az ugrás/mászás nélkül úgy értem... -
reszcsi #4717 Na akkor újra nekifutok, köszi a helpet! Eddig valahogy megvoltam nélküle :) -
Stockbauer33 #4716 .Így igaz.Kötelező -
#4715 Nem minden ATI+Win7 tel csinálja akkor, mert nekem tökéletes :) -
#4714 Ha már fedezékben vagy, akkor a 'W + Space' párossal tudsz ugrani. (Ha csak át nem állítottad a billentyűzet kiosztást.)
Meg így tudsz felfelé mászni, ha épp szükséges. -
#4713 Na, utána néztem ennek a hibának még egyszer.
Problem #5 : Mass Effect 2 Black Screen Problem / Mass Effect 2 Black Screen on Startup/Midgame then Crash to Desktop
Fix 1: Videó kártya beállításainál (Nvidia vezérlő vagy ATI Catalyst) a Vsync legyen Auto/Default vagy Bekapcsolt állapotba. Ki kell próbálni, hogy melyik működhet.
Fix 2: Legfrissebb videó kártya driver használata
Problem #16 : Mass Effect 2 IFF Crash/Black screen problem (Reaper IFF crash)
Solution :
IFF problem (black screen)(egy magos AMD proci esetén):
1. eredeti videó fájlok bemásolása a …\BioGame\Movies\ mappába
2. indítsd el a játékot, de NE nyomj meg egy gombot se!!
3. várd ki, amíg elindul a trailer (arra már nem térnek ki, hogy végig kell-e nézni.
4. töltsd be a mentett állást
5. nyisd meg a csillag térképet
Ennyi...
Mass Effect 2 "black screen" megoldás
Aki most készül ATI+Win7 kombóval végigjátszani a játékot, tegye a következőket:
Amikor elkezded a játékot, telepítsd a no intro fix-et, majd addig ne is csinálj semmit, amíg el nem jutsz az ominózus hibáig. Akkor pedig keresd meg a DVD-t és rakd fel róla az összes videófájlt a “load_f01.bik” és a “load_f06.bik” fájlok kivételével. Ekkor már folytathatod a játékot, de csak a Resume gombot használd, mert új játékot addig nem tudsz kezdeni, amíg az összes intrót újra el nem távolítod. Ja, és ne használj trainert, mert az az utolsó videók egyikénél megakasztja a játékot (utolsó pálya, menekülős rész: hajó feljön a semmiből, megfordul éééééés…. kifagy.).
Ha ezek közül se segít semmi, akkor nem tom mi van.
Próbáld google-t további megoldásokért mass effect 2 black screen -
#4712 hogy jutottál ki akkor az első pályáról?
space a futás, a coverbe gugolás, és az átugrás is egyben -
#4711 Hát csak át "vetődni lehet" vagy hogy is mondjam, szal oda mész és fedezékként mögé bújsz, után pedig shift és menj előre fele. -
reszcsi #4710 Súgjon már valaki, hogy lehet ebben a játékban ugorni? Ott vagyok ahol arkangyalt kell kihozni, és a harmadik kaput nem tudom lezárni, mert elzárja az utat egy térdig érő palánk. A társam simán átugrik, de ez a töketlen csávó nem, a kiosztásban sem látok ugrást. HELP. -
#4709 Amúgy én Mirandáért vagyok oda xD nekem nagyon bejön(Y) -
#4708 Nah megvan XD megjelenitette XD -
#4707 Nekem nem jeleniti meg, bár ha nem te csináltad hanem cska mondod, akkor sejtem melyik lehet az xD -
Pares #4706 -
#4705 Tali a tökéletes nő, csináltam is egy képet a témával kapcsolatban:
ne moderáljátok:D -
#4704 Nah jó, most megfogtál xD -
#4703 Ha léteznének és ott állna veled szemben az azbezt biztos ruhájában, hát nem tom mit szólnál :d -
#4702 Am tök jó hogy ez a fórum ennyire él :D maradjon is így! -
#4701 Ha nektek ennyire nem kell Tali én szívesen bevállalom xD -
#4700 Meghagyom Kellynek úgyis oda van az ufókért és érdekli is :) -
#4699 Ez is igaz, meg amúgy is ő nyomul >.< -
#4698 Az első részben egyedül a járgány volt, ami bosszantott, később röhögtem rajta, de soha nem szerettem igazán.
A hatkerekű páncéldoboz helyett egy kisebb sikló realisztikusabb lett volna, de ezzel a 90 fokos emelkedőn felmászó, sziklák ormán pattogó, nulladik elembe csomagolt csodamasinával nem tudtam igazán megbarátkozni.
Hiányolom a "mékózást" a második részből, de csak egy felszín fölött sikló járművel, amiben nem kap agyrázkódást az egész csapat -
#4697 Van valami módja, hogy a karakterek adatlapját elérjem anélkül, hogy leszállok egy bolygón? -
Pares #4696 Egyébként meg igazam van:
"Producer Adrien Cho told the Guardian that one of the worlds you visit in Mass Effect 2 is a space station called Omega, which is designed to resemble a 1980s Ridley Scott movie, especially Blade Runner."
Gratulálok Bioware! Nekem maximálisan áthozta a hangulatát ennek a remek filmnek!
-
#4695 majdnem leírtam, hogy szárnyas fejvadűsz amikor szóba hoztam, aztán valamiért kitöröltem a kommentből -
#4694 Beszélges vele és elmondja hogy szaporodnak egyébbként shepard nem is akarna rámászni.
Meg ott az orális szex is ahogy arra a doki is kitér... -
#4693 Nem tom mért olyan nagy szám Tali, azt sem tudni h milyen faj mármint h h néznek ki? zöldek kéket stb :/ nem is biztos h lehet vele, a szalárik pl tojással szaporodnak. xD -
Pares #4692 Ha már Omegát szóbahoztátok.
Ismét megkérdem: csak én vagyok az egyetlen, akit Omega utcái meg azok hangulata nagyon kemény Blade Runner-es fílingre emlékeztetnek?(magyarul: Szárnyas Fejvadász)
Aki még nem látta a Blade Runner-t, az nézze meg most! Kötelező darab! Minden idők egyik legnagyobb Sci-Fi filmje! A korához képest még köszönő viszonyban sincs az idejemúlt kifejezéssel...Hihetelen egy film. És hogy azt a sötét, piszkos hangulatot itt is megkaptam, valami hatalmas élmény volt! -
#4691 Cryo vagy Inferno?
Squad ammokat használjátok? -
#4690 xD nállam a doki meghalt :S, nem is mutatta h-h csak a földön látszódott vmi hasonló mint ő, mármint Mordin :S Garrus-t küldtem vissza a többiekkel. Pedig mindenki lojális :( -
#4689 Ha minden küldit megcsinálok el lehet érni a 30-as szintet? (jó, hülye kérdés, hogy lehetne máshogy :D) -
krisz255 #4688 valaki megmondaná mér megy ki az ürsikló videónál a kép és lsz fekete?
no intro fix kitörlése nem vált be -
#4687 egy adept ne lőjön már úgy a fegyverével mint egy soldier -
#4686 Az első részben bárkinek bármikor bármilyen ammot belepaszírozhattam a fegyverébe.