Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vannak emberek akik szeretik maguk megtapasztalni egy adott játék történéseit és nem másodkézböl.
Én azok közé tartozom akik figyelemel követik a játékot de senkit se szoktam szemen köpni a nemkért infóval inkább csak sejtetek aztán akit érdekel ugyis utananéz akit meg nem annak nem rontom el a játékát.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként sok helyen megy arról a vita, hogy akkor most kyborg Shepard-e lesz, vagy nem. Az egyik interjúban elárulta az egyik fejlesztõ, hogy a Cerberus cafatokban találta meg Shepardot a bolygó felszínén, ami fölött fölrobbant a Normandia. Szóval elég nehéz elképzelni, hogy a húscafatokból hogyan rakják össze az új Shepardot. Szerintem valami olyan technikát alkalmaznak majd, mint amilyet az Ötödik Elem filmben láttunk. Arra azért kiváncsi lennék, hogy a személyiségét, az emlékeit meg úgy magát a "lelkét" honnan szedték össze? Lehet, hogy a feje sértetlenül megúszta az atmoszférába való belépést és a becsapódást, szóval az agya sértetlen és csak a testet kellett újraépíteni? Kitudja, remélem a játék közben majd kiderül. Meglátjuk.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én legutóbb katonát kezdtem mert láttam a 2 be az tudja majd a nehéz fegyvereket kezelni. De most videók alapján talán a Vangard vagy az adept jön be. Max az amelyiknek cloack ja van de az nem annyira már.
de mit spoilerezünk? ezt már a képekbõl is ki vehettük volna....
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nagy kár hogy már nincs meg a mentésem <#rinya>#rinya>
All hail the double x!
Az egész kezdés érdekes lesz hogy és föleg miért kezdünk majd az Illusive Man révén a Cerberusnak dolgozni mert nekem az elözö részböl az jött le hogy eléggé egy elcseszett társaság.
Kumiho #2179
amúgy az most hogy is van? szval hogy betöltöm az elsõ mentését, és folytatom. de mi van ha én pl kinyírtam wrex-et? vagy éppen a csajt áldoztam be mikor robbantatni kellett a bombát...nálam nem lesznek, de másnál meg aki új játékot kezd nála ott lesznek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A kis csokos szájú...<#nevetes1>#nevetes1>
Pre-order Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition and get the following items:
Bonus in-game Collector Edition weapon and armour
Exclusive incisor sniper rifle
The Mass Effect 2 Soundtrack (digital download)
The Making Of Mass Effect 2 videos
Digital version of Issue #1 of the Mass Effect comic book by Dark Horse comics
Digital 48-page art book
Cerberus Network Code – Access to the Cerberus Network and bonus content
Direct download: English (Americas), English (Europe), Czech, Hungarian, Russian, Spanish
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
mivel csípem a közelharcot, asszem vanguard leszek 😊
meg ha már raknak bele kereskedelmet, lehetne értelme is.
de szerencsére nem ezen múlt, hogy az elsõ rész annyira jó lett, de remélem ráfekszenek erre a 2.-ban.
és itt nem loot-ra gondolok , hogy ha ide mész ezt meg azt kapsz, hanem megveszed a licenszet egy jó helyen, utána ha jól forgattad a pénzed akkor felkínálják a hi-tech fegyókat.
A spectre gear-t az 1-ben nem volt vmi jó ötlet bevezetni, alapból az achievement rendszer problémás szvsz. NA és a collectors edition extra item na az végképp problémás.
Hát elég keményen átalakitoták a vanguard kasztot...
Úgy lenne fair mint ahogy én gondoltam naivan, hogyha megcsinálom a crime lordos küldit akkor cosmó pénnzem lesz és lesz elég tûzerõ hogy legalább az elsõ boss fightokat lenyomjam . Nem lett.
Szinthez kötött az árukínálat , a loot , a credit. Ez így nem jó. Mindenesetre emlegetnek valami kezdõpénzt. Az hogy egy 60-as import kari milliárdos , egy elsõ szintû meg nullinger az valahogy nem logikus , szóval remélem az elsõ szintû pénzel indul, és komoly szerepet kap a fegyverzet elõkerítése mint prioritás.
Omnigélt meg max csinálsz 200 és elég lesz a játék végéig inkább mindent eladni ,ez a 10-20 kredit sületlenség ,fegyokért meg páncélokért ezres tételben kapsz pénzt.
Dehát ha jól emlékszem te pont egy dragon age tudor rpg guru vagy, szal nem fúzök sok reményt hozzá hogy megérted.
Itt annyi volt a különbség hogy ahogy elérhetövé váltak a fantom cuccok arra kellett gyüjteni és ha meglettek már nem volt hova fejlödni mert annál jobb nem volt a játékban.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De ha már voltam olyan szerencsétlen, hogy ide születtem magyarnak, magyar nyelvel, akkor már inkább azzal próbálnám meg. Ha már egy istencsapása hogy magyar vagyok akkor hagy legyen már benne valami "jó" is.