19778
  • Terminátor14
    A halálunk igenis érthető, ugyanis az első részben rengetek küldetés van a Cerberus ellen, ezek után elég viccesen hatna, ha Shepard csak úgy beállna melléjük. Így mégiscsak az életét köszönheti nekik. Meg ezzel meg lehet magyarázni, hogy miért hagytak minket ott a társaink, elvégre "kiestünk" 2 évre. Az is érthető, hogy alapból nem lojálisak hozzánk, pont azért, mert a Cerberusnak dolgozunk.
  • Encore
    Ja, pozitívum, hogy a küldetések helyszínei változatosak lettek, de még mindig nagyon csőszerű minden helyszín....
  • Encore
    Nekem is most pörgött le nemrég a credits. Írok is egy kis összefoglalót. Kezdeném azzal, hogy mikor az első rész kijött és mondták, hogy RPG, ki is próbáltam majd pár óra után csalódással töröltem, mondván hogy ez nem RPG. Aztán pár héttel később
    újra neki láttam, de most már mint akció játék. Még jó, hogy így tettem, mert nagyszerű volt. Új műfajt hozott létre, beszélgetős akció shooter.
    Ezek után a második résznek már úgy álltam neki, hogy pontosan tudtam, mire számíthatok. A készítők sok mindent megígértek, de ezeket a dolgokat érdekesen valósították meg. Ami az első rész kapcsán meg lett említve: unalmas makózás, unalmas mellékküldetések, azokat nem
    egészen úgy javították ki, mint ahogy reméltük. Makózás nincs, helyette bolygókat kell scannelni, ami sokkal rosszabb, mert makózásnál legalább volt valami, száguldoztál egy idegen bolygón, most meg csak ülsz és kattintgatsz. A liftezést is "kijavították", egyszerűen kicserélték loading képernyőre. A készítők félreértelmeztek dolgokat szerintem.
    Az első részben ezek a dolgok (liftezés, makózás), nem voltak rosszak, csak lehetek volna sokkal jobbak is. Ehelyett még rosszabbra cserélték őket.

Maga a játék is egyszerűsödött (bár az első se volt komplikált), de ez végülis nem oszt nem szoroz elvégre nem RPG. A történet az elsőben jobb volt szerintem, mert itt nem sok minden volt, csak csapatépítés. Sok infót megtudtunk azért a főszálról is, meg az egész ME univerzumról, de valahogy ez kevés az első részhez képest. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ez, amolyan tölteték rész és mindent a harmadik részre tartogatnak. Találtam jópár bugot is, ami meglepett lévén hogy az első részben alig futottam ilyesmibe.

A főszál tehát itt nem olyan ütős mint az első részben, és sajnos a mellékküldetések sem. A csapat tagjainak dolgait én nem tekintem mellékküldetésnek, meg ezek elég sablonosak is voltak, mindenkinek eltűnt valakije, akit meg kell találni... :D Voltak érzelmek, csak
    lehettek volna változatosabbak is. Két olyan csapattag misszió volt, ami nagyon jól sikerült: Thane az orgyilkos (követni kellett valakit, majd eljátszani a jó zsaru, rossz zsarut) és Samará-é (a lányát kellett bepalizni). Ezek élvezetes küldetések voltak, több ilyen kellett volna... A többi mellékküldetés sajnos unalmasak lett és kevesebb is volt belőlük. A fellegvárat is megcsonkították, ami hiba volt, talán
    sokan eltévedtek és kellett az egyszerűsítés.

A részletekre viszont odafigyeltek, nagyon sok érdekesség van a játékban. Érdemes pár reklámot is meghallgatni (mikor közli a cucc, hogy maga halott, nem érdekli egy Asari temetési szertatás?). A beszélgetések is jók, persze igazi választási lehetőségünk kevés van, sokszor a beszélgetés végkimenetele ugyanaz, mindegy mire nyomunk, max kapunk paragon vagy renegade pontot. Végülis a beszélgetés csak azért van, hogy részletek tudjunk meg az adott feladatról vagy a megbízóról, ritkán van különböző kimenetele (ez az első részben is így volt).

Úgy 30 órát tett ki a játék, azt hiszem minden mellékküldetést megcsináltam (persze lehet hogy egy-kettő kimaradt) és összességében jól szórakoztam, azonban az első rész szintjét nem üti meg. Mondjuk az első résznél jelen volt az újdonság varázsa is, ezt pedig csak
    egyszer lehet elsütni egy adott franchise-ban. Kissé ugyan túl lett pörgetve, legalábbis szerintem pörgősebb lett mint az első volt, ez kicsit zavart. Kb mint a CoD MW esetében az első pörgős volt, a folytatás meg még túlpörgetettebb lett. Remélem a harmadik rész
    nem lesz ennél is pörgősebb...

Viszont nem értem, hogy az elején a halálunk, az mire volt jó? Úgy értem, a készítők miért választották ezt a verziót? A cerberus beszervezhetett volna úgy is ha élünk, és a halálunkról
    sem kaptunk pontos infót, hogy miért történt... van egy olyan gyanúm, hogy csak egy nagy "banggel" akartak nyitni, hogy lenyűgözzenek, csak valahogy nem volt meg a helye a dolognak. Talán érezték hogy a főszál gyengécske és azért tették ezt az elejére... Régi társaink hozzánk való viszonya is érdekes, alapból lojálisnak kellett volna lenniük....

Az első részt 8/10-re érékteltem, akkor ez 7/10 lesz (nálam a 7-es nagyon jót jelent, nem nagyon adok semmire 10/10-et). Ki is fejteném, hogy miért: annó a 90es évek közepén mikor még vettem offline magazinokat ott nagyon jól kifejtette valaki, hogy egy játék
    folytatása, vagy kiegészítője (legyen bármilyen jó is az alapjáték), nem kaphat 80-85%-nál többet, ha nem hoz újdonságot az elődhöz képest (nyílván a közvetlen folytatásokról van szó max pár év különbséggel). És a ME2 még az első rész szintjét is alig hozta, sőt...
    szerencséje, hogy az első elég magasra tette a mércét (a saját műfajában, ami ugye új), így még mindig jónak mondható.

Kicsit talán lehúzónak tűnhettem, de csak mert dühít, ha egy alapanyagból sokkal, de sokkal többet is ki lehetne hozni. Összességében megéri megvenni, mert legalább 30 órányi kellemes időtöltést kínál.
    7/10
  • Pares
    "Én többet vártam a pénzemért."

Megértem, hogy nem jött be, de azért ha a piacot nézzük, szerintem ez egy kicsit durva megfogalmazás. Mármint a külföldi fórumokon is, még az is, aki agyon kritizálta minden egyes centijét a játéknak, megjegyezte, hogy végülis összességében jó játék, és megéri a pénzét. Olyat még nem is olvastam eddig, hogy valaki a pénzét kérte volna vissza, vagy megbánta volna, hogy megvette, pedig sok Rant Threadet végigolvastam már... Ezek szerint nagyon nem tetszik a játék. Igazán sajnálom.

Nekem szerencsére minimum ugyan olyan jó 40-50 óra szórakozást nyújtott és még nyújt mindíg, mint az első része, szóval szerintem minden pénzét megérte, főleg ha azt vesszük, hogy milyen gyűjtői kiadást kaptunk, és hogy mennyiért.

ui.: én nem csalódtam a kritikusok véleményében.
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Samara halála elkerülhető lett volna, ha mindenki lojális abban a csapatban annál a bizonyos pajzsos feladatnál. Mindegy ugyanis kit választasz pajzscipelőnek, neki és a két magad mellé választott társadnak is hűségesnek kell lennie, akkor nem lesz halál.

A csőbe meg mehet Mordin, de jobb ha Tali vagy Legion megy (csak legyenek hűségesek). Gyorsan nyitogassad neki a zárakat, ne harcolgassál feleslegesen.
    Ja és a megfelelő egyént válasszad ki a második csapat élére (Miranda vagy Garrus a megfelelő egyén a második csapat élére mindkét esetben).
  • Fpocok
    Na bazzeg. Eddig bírtam. Egyszerűen nem tudom tovább vinni, mert mindig megölnek. Az is valami már, hogy eddig elvittem :P Belelőttem az atomot is de csak fél hpra vette le :P Az is szép, hogy a collector hajóig eljutottam :P
  • SaGa Jr
    1. Az a baj, hogy te is elkövetted azt a hibát, hogy a feladat félbehagyását választottad lezárás nélkül. Ha csak az egyik adattárolót szállítod le az még kevés. Mindkettőt le kell szállítani. Ha az elsőt leszállítod és rábeszéled Ish-t hogy szálljon ki a buliból akkor már nem tudod megcsinálni a feladatot mert te magad tettél róla hogy befejezhetetlen legyen. Vagy már a legelején rá kell beszélni hogy hagyja a francba az egészet vagy le kell szállítani előbb az egyik, majd a másik tárolót. ha már elhajtottad Ish-t akkor a másik tároló sem fog megjelenni.

2. Csináld meg Thane feladatát is, aztán majd megjelenik a 2 asari a C-Sec irodától balra lévő, másik szintre vezető lépcső melletti ülőgarnituránál.
  • SaGa Jr
    Másként látjuk a dolgokat. :)

Írtam ugyan egy feleslegesen hosszú fejtegetést arról, hogy szerintem hol vannak logikai bukfencek a levezetésedben, de inkább megtartom magamnak azon egyszerű okból kifolyólag, mert már így is csak alternatív lehetőségeket vázolva, saját szemszögből megközelítve és mi lett volna ha jellegű dolgokra alapozva eléggé kezdjük szétbarmolni a topic-ot. Meg aztán mire beírtam már annyi hozzászólás született, hogy nem győzöm elolvasni őket. :D
    Holott ez nem az első rész hibáinak felsorolására létrejött topic, hanem a második részhez segítséget kérők felülete és diskurzus zónája.

Én többet vártam a pénzemért. Az én hibám tudom, hogy elhittem a baharangozókat amik olyan sok újdonságrólm epikus történetről, méltó folytatásról írtak. Nos, így jártam. Megesett már nem egyszer.

Az első részt sem ajnároztam, tisztában vagyok mind a mai napig sok hibájával, ugyanakkor színvonalát tekintve ez a rész lelombozott de nagyon.

Azt meg ha tetszik ha nem el kell fogadni, hogy CRPG-k és sok meseszerű történet esetében is a "gonosznak" egyszerűen tökkelütött marhának kell lennie ha hősies sztorit szeretnénk hallani ami kellően emelkedett.
  • Prince23

Színész jelöltek a ME filmhez?

sztem már inkább ffi karakter legyen a főszereplő, katet nem tudom elképzelni...
  • ProGabe #4437
    na, végeztem vele. jó volt, szép volt, de ez inkább csak előétel. azon nyomban ide a harmadik részt!

ketten haltak meg: Mordin és Samara. csak az utóbbit sajnálom. amúgy egyedül Miranda nem volt lojális, őt választottam "pajzsnak", ő mégis túlélte

Mordin volt az, aki a csövekben mászott, kérdés: ha mondjuk Tali-t választottam volna erre a feladatra, akkor ő nem szarozik az ajtóval és túléli?

egyáltalán hogyan lehet mindenkit megmenteni?
  • Neton
    Megoldottam. Elmentettem a régi accountot, most müxik minden 1 nem legálissal. Azt néztem amúgy, hogy a legtöbb cucc nem akkora jóság, szóval igazából annyira nem érte meg szenvedni vele. :D Köszi az infót azért!
  • Pares
    Ja, még valami. Erre a Conduit vitára nagyon emlékeztet valami...

Mépgedig ez.

És szintúgy, mint a mi esetünkben, ez sem jelenti azt, hogy a LOTR univerzuma nem lenne fenomenális.
  • Kopiati
    Hát ma én is befejeztem, példaképként, mindenki túlélte a végső leszámolást, legalábbis ami a ME2-t illeti, mindenki hűséges volt. Nekem picit jobban bejött a játék, mint az első fele, mert itt már éreztem valami átgondoltságot, meg kevésbé volt repetitív, gondolok itt az ME szabványosított állomásaira, nah meg a szabvány bányákra...bár több mellék küldetést elfogadtam volna, mert amik voltak azok a töltési időhöz képest picit rövidebbek voltak.. XD, de kevesebb volt mint az egyben, de ezek sokkal ötletesebbek voltak, nekem legalábbis... Jó lenne még valami dlc...mert nem sikerült elég citadella valutát összeharácsolni minden cuccra... 3-4 még hiányzik....
  • Pares
    Azt hiszem, mára részemről ennyi volt a vita... Nyert a Chelsea úgyhogy boldog vagyok.

Aztán nem hogy valaki azt hiszi, hogy nem tetszett nekem az első része! Csak rámutattam, hogy tökéletes játék nincs és nem is lesz, és ha hasonlítgatunk, akkor maradjunk korrektek, és fairplay alapon csináljuk! További kellemes szórakozást!
  • Pares
    Én már eleget olvasgattam (sőt a kedvedért ma másodszor is meghallgattam a Vigillel folytatott párbeszédet), ideje lenne, ha te is leírnád a véleményed, vagy esetleg elolvasnád az összes hozzászólásom, ahelyett, hogy kötekedsz. Kösz.
  • Pares
    Vigil úgy mondja, hogy mivel nem valószínű hogy akár milyen táplálék is volt a Citadellán (mivel évszázadokik tartott a Reaperek írtása), ezért valószínű, hogy odáig el sem jutottak, hogy szaporodjanak. És mivel a Conduiton jutottak el oda, és a Conduit csak egy utas volt, ezért nem tudtak visszajönni se. De ezt korábban leírtam már.
  • gagax
  • gagax
    Én így nézek ki kb játék eleje óta.. néha sisak le fel :D
  • raepa

1, Hu, ez a kuldetes nekem is aktiv maradt. Talan Ariaval kell beszelni.
    2, A Citadel dokk szintjen lesz ket asari, nekik oda lehet adni a hamis papirokat. De meg lehet oldani a problemajukat legalisabb uton is.

Bocsi ha ketszer megy el, szerencsetlenkedik nalam az sg.
  • raepa
    Tenyleg, a Conduit hamarabb elkeszult, a hekkeles tortent csak a protheanok kiirtasa utan.

Amugy nem ehenhaltak, hanem kipusztultak, mert kevesen maradtak a szaporodashoz, miutan Vigil veszni hagyta a bazis szemelyzetet, hogy a nehany tojasfeju tulelje. (Erre meg Wrex egy megjegyzest, hogy errol a lehetosegrol szemelyzetet is biztos elore informaltak a hibernacio elott. :) )
  • Evoluti0N
    2 melléküldivel kapcsolatban lenne kérdésem:
    1. az Omegán találkoztam egy szaláriánnal (azt hiszem Ish a neve), Jacob ismerősével, aki adott egy küldit, h vmi adattárolókat kell megszerezni neki. Az egyiket a Fellegvárból, a másikat pedig Illiumról. Amikor elvittem neki a Fellegvárban találtat, akkor kiderült, h Aria után nyomoz és rábeszéltem, h inkább hagyjon fel a dologgal. Ezután elment onnan a szalárián, ahol addig állt, de a küldi még mindig aktív. Kivel, hol kell beszélnem, h befejezett legyen a küldi? Az Illiumon sincs ott az adatáttároló, ahol lennie kéne.
    2. Amikor Garrusnak segítettem az ő csapatküldijében, akkor Harkin üldözése közben találtam vmi hamis azonosítót. Kaptam egy mellékküldit, h keressek vkit, akinek hasznos lehet az azonosító. Kivel kell beszélni? Én nem találtam senkit.
  • Skyline
    Nincs mit kifejteni olvasgass az örzőkről az 1-ben és a 2-ben, valamint olvasd újra szépen magyarul Vigil összes szövegével együtt.:)

• Terminátor14
    Semmi probléma végülis.

Tényleg nincs most azonnal annyi erőm, hogy visszaolvassam az elmúlt ~50 hsz-t, de majd megteszem :D

Én tényleg csak arra gondoltam, hogy az első rész kicsit olyan, mint egy könyv, amiben megvannak a fejezetek, és ebből van 5-6 legalább. Van egy bevezető, azaz Eden Prime. Aztán a 2. fejezet, amit levágunk a Citadel-en, bejön Saren, bizonyíték stb. És így folytatódik, vannak benne csavarok, fordulatok, nem várt események, és ha úgy tetszik, előre mindig csak az adott fejezetet látjuk, tehát nem tudjuk, hogy a végén egy Reaper ellen fogunk majd küzdeni, vagy hogy egyáltalán Sarennek mi a célja stb...

Ezzel szemben a 2. részben szerintem 3 fejezet van, az első szintén a bevezetés, aztán a toborzás, a végén pedig a fő csata. De már a legelején tudjuk, hogy az egész dolog az Omega 4 Relé köré épül, ott lesz a főgonosz és ennyi. Fordulat sem nagyon van benne, bár azért érdekes, amit megtudunk a Collectorokról meg a végén az új Reaper-ről. Ez tényleg egy kemény sarkítás, de csak azt szeretném érzékeltetni, hogy számomra miért volt összetettebb az első rész történetileg.
  • Pares
    A hozzászólásod első részében megkérdőjelezed az állításom, az utánna következő mondatban meg alátámasztod? Érdekes.

"De látom a hszben egy rakás dolgot nem olvastál az egyben,de még a 2-ben sem,mert jónagy baromságot írtál nincs semmi logikai baki..:)"

Kifejtenéd bővebben? Mert igazán kiváncsi vagyok a véleményedre. Meg arra, hogy milyen kapitális baromságokat írtam, úgy, hogy utólag is leellenőriztem a Mass Effect Wikin.
  • Skyline
    Saren akadály nélkül jutott az 1 végén a kontroll panelhez? miből gondolod? Csak mert átmegy a kapun amin utánnamegyünk és gyakorlatilag minden szarrá van lőve és gethek is vannak...Honna veszed hogy akadály nélkül? Pusztán a meglepetés erejével és némi haderővel megérkezett a citadell tornya mellé pár meglepődött őrön kívül nemhinném hogy különösebb akadályba boltott volna,lévén senkisem számított erre.
    De látom a hszben egy rakás dolgot nem olvastál az egyben,de még a 2-ben sem,mert jónagy baromságot írtál nincs semmi logikai baki..:)
  • Pares
    Miért vegyek vissza a képemből? Én is csak véleményemet írtam először, utánna pedig TÉNYEKET, ha tetszik, ha nem. Tőlem aztán utálhatod, ahogy akarod akár melyik részét, az egyáltalán nem érdekel, és teljesen tiszteletben tartom a véleményed, az se izgat, ha azt írod, hogy neked jobban tetszett az első része. Csak itt keverjük a dolgokat. Arról van szó, hogy úgy hivatkoztok itt az első részre, mint a tökéletes játékra, legalábbis egyesek hozzászólásaiból ez jön le, és ezért írtam azt a kis regényt, hogy tisztázzam, hogy az első rész "tökéletes" története sem mentes logikátlanságoktól, és közel sem hibátlan.

Nem arról van szó, hogy nem szeretem, mert vagy 5x minimum kijátszottam, és az első rész még mindíg a TOP 3-ban van benne (a másodikkal együtt, sorrend nélkül, a harmadik része meg lesz a harmadik a TOP 3-ban...), hihetetlen egy játék, csak úgy érzem nem fair kiemelni és sarkítani a második rész hibáit, az első rész hibáit meg meg se említeni.

Így utólag is bocsánat, ha valakit megbántottam, nem ez volt a szándékom, lehet itt ott túlkaptam a vizet (meg közben Chelsea-Arsenalt is nézek).
  • Pares
    No comment... Méghogy elvarrták a szálakat... Pont az volt a jó benne, hogy nem, és a másodikban derült fény sok mindenre...
  • Pares
    Rátapintottál a lényegre. Ha a Reaperek távozása után építették volna oda a Relay Monumentet, akkor nem lett volna értelme számukra az egésznek, mert a hagyományos módszerekkel kellett, űrhajóval odautazniuk, hogy ott is felépítsék a Conduit másik felét. De ha már ott voltak, akkor mire fő az egész? Vagy előre gondolkodtak? És az utánnuk a Galaxisban lakó lényeknek csinálták? De mi értelme volt, ha a másik felég a Conduitot titokban tartották, és még csak nem is csináltak semmi figyelmeztetést a Citadellában arra utalva, hogy a Reaperek visszajönnek.
    Az igazság az, hogy Vigil azt mondja, hogy a Conduitot azért építették fel, hogy annak segítségével utazzanak a Citadellába, szóval a Relay Monumentnek már akkor is állnia kellett. Nem beszélve arról, ha a hagyományos módszerekkel utaztak oda, akkor miért nem tudtak visszajönni ugyan úgy, és miért haltak éhen?

Ha olyan jól volt őrizve a torony, akkor hogy lehet az, hogy a végén Saren minden akadály nélkül jut a kontroll panelhez? Támogató seregeit ugyan úgy "becsempészhette" volna a Conduit nélkül is.

Ez egy elég nagy logikai baki a történetben, de én azt mondom, hogy simán megbocsátható, mert enélkül nem történhetett volna meg a Mass Effect története.
  • Terminátor14
    Kicsit visszavehetnél az arcodból :)
    Nem olvastam el a kisregényeket, amiket írtál, mert most nagyon fáradt vagyok, de majd sort kerítek rá. Viszont kérlek engedd meg, hogy én döntsem el, hogy számomra mi összetett és mi egyszerű. Ehhez neked semmi közöd, és ha azt írom, hogy szerintem az első rész története összetettebb, a másodiké meg egyszerű, akkor az az én magánvéleményem. Nem tartozom sem neked, sem másnak magyarázattal, azt meg kikérem magamnak, hogy illúziónak nevezd ezt a véleményemet :) Ja és nem "hadjuk", hanem hagyjuk :DDD (Bár gondolom csak elgépelted.)

Nem kell egyetértenünk, de jó lenne, ha elfogadnád mások véleményét is, nem csak a sajátodat.
  • Richardix
    Akkor nézzük a 2. rész érdekes hupáit: talán az eleje az ami a legnagyobb állejtést adja: meghalunk. Aztán összevarnak minket, de a hogyan, s miként elmarad. Aztán kiderül,hogy a Cerberussal kell dolgoznunk. Namármost: 1.-ben találkozhattunk Cerberus létesítményekkel, Reknikat, és héjakat "tenéysztettek" és messze nem tűntek barátságosnak. Most meg az emberiség megmentői, meg minden. ahha... Magyarázatot se kapunk arra, hogy miért is voltak ezek a múltban. Egyszerűen most a rosszfiúk a jók és kész. fogadd el! oké...
    Aztán kiderül, hogy az ellenségeink a titokzatos begyűjtők, akikről senki se tud semmit. Istenem, a galaxis 99%-a sose találkozott velük, azt se tudja léteznek-e, de mi persze meglátunk egy felvételt és rávágjuk: ez az.
    innentől jönneka toborzások, történetileg kapcsolódnak a fősztorihoz, de csak mint afféle mellékszálak... holott ezek a fő küldetések. aztán a játék közepén harcolhatunk a Begyűjtőkkel... haladunk tovább, Begyűjtő hajó: kiderül, hogy ők a protiánok voltak anno (állejtés 2.), de hogy mégis mi történt velük pontosan, lófaszsetudja. aztán elérkezünk lassan a főbosshoz, az emberi Kaszás-lárvához. WTF?! Ez az aminek értelme sincs! a galaxis közepében csinálnak egy kétlábon járó toronyházat, mikor az összes többi Kaszás sablonforma, kisebb eltérésekkel. Namármost, ez az amiről semmit se tudunk, se azt, hogy mégis miért kellenek bele a turmixolt telepesek, se azt, hogy mégis mialófaszt kezdenek majd vele, de Shpeardöt láthatóan nem is érdekli, megöli és szia.
    1.-ben azért megmagyarázták mi hogyan miért mivel, stb. Itt meg le vannak szarva.
  • raepa
    Azert a Conduitot parezer evig egyszeru szoborkent tartottak nyilvan, es ha jol emlekszem az ilosiak azutan telepitettek, hogy a Reaperek otthagytak a galaxist, ugyhogy a valodi rendeltetese nyugodtan titokban maradhatott. Egyebkent a protheanok jol meg is hekkeltek a Citadellat, gondolom Sarent inkabb ez erdekelte, mint a hatsoajto.

Amugy hiaba volt Saren Spectre, azert a torony megiscsak egy olleg forgalmas es jol orzott kornyek. Ashley tesz is egy megjegyzest a lepcsokre, es azert eleg sok magasrangu szemelyiseg megfordul a kornyeken, hogy rendesen orizzek, megfigyeles alatt tartsak. Aztan mire megtalalja a problema megoldasat addigra mar tudjak rola, hogy arulo, ami megnehezitene a beszivargast. Inkabb ott van a bibi, hogy milyen kenyelmes, hogy a Conduit pont egy hatsoajto. :)
  • zozyk
    Na,ennek vége lett... :(
    39 óra 33 perc,minden 100%,összes galaxis átvizsgálva,Mindenki lojális volt,kivéve Thane.
    Jöhet a ME3.
  • readswift
    Csak akkor beszél ha Mirandát viszed.
  • Piszkos  Fred
    Gondolom vinned kéne Mirandát is...
  • readswift
    Nem kell túlságosan feszegetni az első részt , méghozzá azért nem mert elvarrták a szálakat, lényegében mindent.
    Az hogy neked borzasztómód tetszik a 2. rész , az csak annak a jele, hogy nálad feltétel nélkül kilépett az első rész árnyékából a második. Fogadd el hogy más vélekedhet máshogy erről, nekünk meg pl az világos hogy az első rész királyság. Történetügyileg az 1 jóval masszívabb és jóval emészthetőbb , ezt meg sikerült felruházni ilyen sötét sikátoros ellenféllel mint a collectorok. Egész sok mindenre jutott idejük, de még mindig az asseteket fejlesztik leginkább (content helyett), nekem úgytűnik.

• ReWGeT
    hello a következő probléma áll fenn:
    http://kephost.hu/image-50FA_4B6EF29F.gif

tehát a feladat hogy beszélnem kell a csajjal, de ahogy odamegyek hozzá azt mondja hogy valakivel találkoznia kell és elküld... van erre megoldás vagy valamit rosszul csinálok?

ty
  • SaGa Jr
    Ha azok kalóz verzió akkor ne próbálkozz a keverésükkel mert esetleg ráfaragsz, amikor használni akarod a legális letöltéseiddel együtt.

Vagy lődd ki a cerberus-t. tiltsd le a játékon belül és használd a nem legális megoldást. De akkor ne várj tiszta hozzáférést később sem az esetleg ingyen a cerberus network miatt neked járó cuccokhoz.
  • Pares
    Nem ártana kijátszani még egyszer az első részt, és végigondolni, mi hogyan, miért.

Nem értem ezt a negativitást a második résszel és elfogultságot az első résszel kapcsolatban, egyszerűen nem értem. Legalább az a sok túlzás és sarkítás ne lenne...
  • SaGa Jr
    Amiről kaptál levelet a személyi terminálra az biztosan aktív.
    Zaeed megjelenik a helyén (Omega, a beszálló folyosó vége éppen püföl egy batarian-t), de ha éppen az állomáson csámborogsz akkor előbb ki kell menned onnan és újra bemenni.

Fegyvert, ha nem értesz hozzá akkor kiválasztani sem tudod hogy megnézd. Szóval ha a bonusz fegyver esetleg a collector csúzli lenne és te nem soldier-t indítottál, akkor ki kell válassz egy olyan társat aki ért hozzá (megjegyzem az első két ilyen az Garrus és Zaeed lesz most hogy már megvan a DLC-je és a levél tanulsága szerint aktív is). Amíg nincs ilyen személy addig nem sokat érsz a fegyverrel.

A páncélra nincs tippem. Ha kaptál levelet a saját terminálodra (a játékon belüli personal terminal messages szekciójába) hogy hozzáférsz az eszközhöz akkor az bizony ott kell legyen az öltöződben a saját kabinodban. Amikor belépsz akkor a legfelső csúszka ha mozgatható (van egy függőleges akármi rajta) akkor ott lesz az a páncél, csak ki kell vigyed a másik széléig a csúszkát hogy lássad. A páncélok amúgy nem soakt érnek. Adnak bonuszokat ugyan, de a saját magad által a játék során összevásárolható kiegészítőkből jobbat is összeraksz, plusz a DLC páncélok teljes arcot takarnak mindig. Olyan mintha nem is a saját magad által készített karakterrel játszanál.

A Cerberus network computer meg ha aktív akkor a letöltéskor el kellett mondja hogyan tudod aktiválni a DLC-ket. Ha aszerint jártál el akkor nem lehet baj. Ha mégis akkor indítsd el újra a telepítőjüket. Ha még mindig nem működik akkor kénytlen leszel elővenni egy szótárat és megfogalmazni a kérdésedet/problémádat a fejlesztőknek vagy átnézni az ilyesmivel foglalkozó fórumot.
  • Neton
    Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem a kódhoz csak a Normandy Crash site, Zaed és a Collector cuccok vannak. Hogyan tudnám beletenni a többit? Azokat letöltöttem, de az accountommal nem müxik. :S