19778
-
#4565 A tortenetre nincsenek kihatassal ezek a dolgok, mint irtam csak erdekessegnek nem rosszak, ha kivancsi vagy, ki, hol hogy reagalna. Par helyen plusz dolgokat tudhatsz meg a karakterekrol, tortenetukrol. -
#4564 vagyis, nem mindegy monnyuk hogy a néger mellékesét csinálom és utána monnyuk mirandáét, vagy először mirandának a küldiét és utána a négerét? -
krisztajo #4563 Megint köszi! Akkor megyek értük szépen sorjában.
Bár akkor a nekem való géppityú miatt talán Talit kellene előre venni?
A fejlettebb fegyverek megszerzésének van valami követelménye?
Mint pl. amit Calver írt, hogyha Veterán fokozaton megyek akkor megkapom pluszba a Geth Pulse Rifle-is. Vagy ezeket a fetyókat a nehézségi fokozattól függetlenül kapom meg? -
SaGa Jr #4562 Am itetszi. Függ a nehézségtől, hogy kikkel mászkálsz, hogy milyen stílusban játszol, milyen fegyvereket preferálsz. Inkább vagy irányító vagy darálógép, egy célpontra koncentrálsz vagy sokakkal akarsz elbánni egy füst alatt.
Amiket én kedveltem de karakterfüggő volt és néha simán átképeztem magam ha a helyzet úgy hozta (volt annyi element zero mint a szemét szóval bőven belefért):
Slam, Armor Piercing Ammo, Reave, Inferno grenade. Az első és a harmadik egy célpontra ha, a második saját fegyvert tuningol sebzésileg, míg az utolsó szép nagy területet szór meg folyamatosan sebző gránáttal. Mindegyiknek megvan a maga haszna.
Jelenleg a Dominate-et tesztelem és bizonyos ellenfelekkel szemben egész jó poén, bár tényleg inkább fun mint igazán hasznos (mint a néhány másik biotic power, ez sem működik bizonyos védelmek megléte esetén, illetve nem minden ellenvfélen hatékony). Általában hamarabb kivégzem az elelnfeleket mint azok tennék másokkal. Pillanatnyi nyomáscsökkentésnek jól jön insane fokozaton. -
#4561 Ez is igaz, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott van pl Legion is, akivel Citadelben es a Flotillanal is mashogy reagalnak. Vagy 3 kulonfele Quarian akinek segithetsz, ha Tali veled van nagyon szepen megdicser milyen rendes vagy, mig Grunt megkerdezi miert nem hagyod a gyenget elpusztulni. :D Vagy amikor Ashlevel talalkozol, ha veled van Tali vagy Garrus, esetleg mindketto, akkor is kulon megjegyzi, hogy meg oket is agymostad a Cerberus temaval. :p -
#4560 Behonyám. Van ahova Tali kell, mert Quarian-okról van szó, van ahova Garrus, mert ismeri a C-Sec-et, meg a Citadel-át, van ahova Grunt mert Krogan, van ahova Mordin mert kutató stb.-stb. Velük adott szituban kapsz plusz infókat stb. Vannak helyek ahova eleve ha rányomsz, akkor a karik kommentálják, DE csak akkor jelennek meg ezek a helyek, ha az adott kari tudja kommentálni. -
SaGa Jr #4559 Olyan nagy változatosság azért nincs. A feladatok közben a szöveg ugyanaz, legfeljebb más mondja és másként hallatszik a hangszín miatt ugyanaz a mondat Miranda és mondjuk Grunt szájából (egyik megbotránkozó, a másik lesajnáló vagy éppen értetlenkedő hangsúllyel mondja ugyanazt).
Az viszont igaz hogy minden nagyobb bolygón találni olyan helyet ahol valamelyik társadnak van valami kifejtenivalója az adott planétáról vagy állomásról. Amennyiben kíváncsi vagy mindenki véleményére úgy mászkálgass velük amerre akarsz, mindenkinél lesz egy pont amit "aktiválhatsz" és egy monológot kapsz cserébe tőle, ami a saját véleményét tükrözi.
Például Omega esetében a bár bejáratától balra a korlátnál Miranda mondja el a véleményét, míg az egyik szakadt csövesnél meg Jacob. Mordin akkor adja elő mondanivalóját ha egy bizonyos helyen megvizsgálsz egy idegent. Ha jól emlékszem Zaeed a kricsmiben nyilatkozik majd, míg lesz hozzáfűznivalója a mocsokhoz és fertőhöz Garrus barátunknak is egy másik ponton. -
SaGa Jr #4558 Gyakorlatilag teljesen mindegy. Én úgy csináltam, hogy ha egy helyen több toborozható társ volt akkor míg mindenkit be ne mgyűjtöttem onnan addig nem mentem tovább máshová.
Elsőként mindenképpen Mordin-t jó megszerezni, mert onnantól elérhető a labor és fejleszthetsz, valamint a társaidból beszélgetés során kirugdalhatod a Normandy-ra vagy saját maguknak szánt egyedi fejlesztenivalókat.
Így, hogy Zaeed aktiválva van őt a legkönnyebb és leggyorsabb felvenni. Csak beszélni kell vele és máris a "tiéd". Utána Mordin, majd Garrus.
Hogy ezután most a krogan-ért vagy a gyagyás biotic nőszemélyért mész az rád van bízva teljes mértékben. Ha betoboroztál 4 delikvenst úgyis jön egy feladat amit kikerülni nem tudsz és utána megjelenik majd a többi betoborozható egyén is a térképen.
Esetleg azt nem árt tudni hogy melyik egyén feladatán milyen fejelttebb fegyver vehető fel ha teszemazt mielőbb szükségét érzed azok megszerzésének (insanity fokozat kivételével ezek gyors beszerzése nélkül sem lesz probléma).SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fejlett nehéz pisztolyt majd Mordin adja, a fejlett assault rifle-t majd Garrus mellől lehet felvenni a szobából ahol van (mindenképpen nézz szét alaposan mielőtt beszélsz vele), sniper csúzlit Thane begyűjtése közben lehet megtalálni, a shotgun-t Samara feladata közben, a géppisztolyt meg Tali betoborzása során leeht felkapni a földről.
Igazából tőled függ kire van hamarabb szükséged.
A speckó csúzli (a collector rifle gondolom) nem olyan hűde jó csúzli. Ha van társad aki ért az assault rifle-höz az úgyis az első alkalommal mikor viszed magaddal feladatra azt fogja kiálasztani magának és hacsak te magad ki nem veszed a kezéből, azzal fog majd írtani. Az alapnál mindenképpen jobb így míg a fejlettebb változatot be nem szerzed addig nyugodtan szaladgáljanak csak azzal a segítőid. Utána az ő kezükben sokkal hatékonyabb lesz a fejeltt assault rifle és a lőszerük sem fogy ki amúgy sem. :) -
#4557 Ez nem teljesen igaz, vannak helyek, helyzetek ahol kulonbozo tarsak maskepp viselkednek, reagalnak. Ha valakit erdekel ez, az masodjara mar ezek szerint is jatszatja. -
#4556 ahogy jólesik, nincs különbség, meiket mikor csinálod. -
krisztajo #4555 Tudnátok tanácsot adni csapattársak beszerzésével kapcsolatban?
Milyen sorrendben érdemes beszervezni a követőket??? -
krisztajo #4554 raepa, SaGa jr! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nem tudom, hogy mit csináltam rosszul, de miután újra telepítettem a hiányzó DLC-ket mind megjelent.
Megkaptam a levelet a Normandia roncsairól is és a Blooddragon páncélról is.
A páncéloknál valóban szívás, hogy nem látni az arcot bár a Collector-t annyira nem sajnálom, eléggé rusnya lett. De a Blooddragon nagyon pöpec lett. A speckó csúzlit magamnak tartogatom, már akkor ha már használhatok ilyet is.
Úgyhogy öröm és boldogság és játszhatok végre! -
#4553 Hello ha minden társam lojális 1-2 társat kivéve akkor extra képeeségként (a Tech Laborban) melyiket érdemes hasznos felvennem ? THX ! Vanguard élharcos vagyok ! -
#4552 mielőtt bemész a relén még lehet. -
SaGa Jr #4551 Mert még nincs is kinn mindegyik. :)
A cerberus armor a shotival, meg a Hammerhead tank lesznek a következők amik megjelennek (a hírek szerint pár héten belül). De jön majd még új társ is idővel. -
#4550 Ez a kép honnan van? -
#4549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hali!
az EDI sürgetésére beszálltunk a siklóba, de nem tudtam még a gethet aktiválni.
lehet még ezután (hiszen azonnal jött a begyűjtő hajó) ???
-
#4548 Hát ezaz. Na majd csak lesz valahogy. -
#4547 Illium? Amúgy a csapattársaktól kapottak nem melléküldetések.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha egyiket sem csináltad volna meg senki sem maradt volna életben a végén, még lehet te sem :D Az utolsó küldetésben eléggé sokat számít ki mennyire lojális -
#4546 Engem semmilyen pontozás nem érdekel.
Majd én eldöntöm jó játék -e vagy se :D (illetve jó film -e vagy se) -
#4545 ME3 majd 2012 -ben, addig nem sok értelme van még emlegetni sem.
Amúgy nekem tetszett a 2. rész úgy ahogy van. A legjobban az tetszik, hogy a fő történeti szál lezárása után is fel lehet 100% -ra fedezni a galaxist :)
Jöjjenek már azok a DLC -k :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy a legvégén az a Reaper flotta kurva durva volt :D Nem tudom hogyan gyakják le őket az utolsó részben, de van egy olyan érzésem, hogy a 3. rész lesz a legjobb. -
readswift #4544 Legionnek van pajzsa, és Gruntnak is . Grunt meg pölö regenerál. Amíg kibámészkodik concussionözni addig sem hal meg . Elvileg nem kell hogy leteljen az idő elég ha szoros, és elveszted akit az alagútba küldtél? Ott nincs idő bámészkodi végig kell menni .
El is határoztam, dupla 98W-t fogok vinni. -
#4543 inkább Armor Piercing Ammo, szebben sebez, bár nem okoz pánikot. vagy Warp Ammo, azok ellen a fránya Barrier-ek ellen.
társakból sztem a nyerő Miranda (Warp, Overload, legjobb passzív képesség, viccelsz? ő mindenhova kötelező) és Garrus ha Squad AP Ammo kell. ha nem... akkor talán Thane - még egy Warp sosem árt.
[apro](eredetileg 3:10-kor ment volna el ez a hsz, csak SG épp állt) -
#4542 Nagyon nem lövöldöznek ott, mert ilyen fokozatosan simán megölik őket. Azt szoktam, hogy a két társamat beállítom hátulra, hogy ne lőjjék őket, és csak a képességeiket használom. -
readswift #4541 Ha Gruntnál geth géppityu van akkor ahhoz is a squad AP a legmenőbb, mert alapból pajzsra / barrierre sebez jól. Incinerate shot nem jó. -
readswift #4540 Viszont a concussion azonnal elkaszálja a huskok lábát feltéve hogy az armort leverted. -
readswift #4539 Mellesleg nem vágódnak hátra a rohadék ellenfelek, holott ME1-ben egy sniper lövéstől hammerheadel kb azonnal elvágódás volt. -
readswift #4538 Én ezekkel próbálkoznék:
Infiltrator: Squad bónuszos AP ammo, Tactical cloak+ 98Widow (egyszerre!)
Legion: 98W
Grunt: kimaxolt concussion (barrier!), incinerate ammon 0 fejlesztés
Garrus/Zaeed: concussion +stb.
Lényegében csak az a kérdés ebben a felépítésben hogy a dupla concussion válik-e be, vagy Legion a 98W-vel. -
KP27 #4537 Én soldierként a reave képességet vettem át Samarától. Harbinger barrierje ellen nagyon jól jön. Ha még Samara is harcol velem, egyszerre használva mindkettőnk heavy reave képességét, utána Mordin incinerate képességét már pusztult is a dög.
Szerintem messze Jack Shockwave, Samara Reave és Mordin Incinerate/Cryo Blast képességét használtam legtöbbet. Persze küldetéstől függően más és más hasznos.
-
#4536 Infiltrator vagyok, és a fortificationt tanultam el, hogy tudjak shieldelni ha gond van... meg tudok még incinerate.
Akkor elvileg Miranda és Jacob... -
#4535 attól függ te mit tudsz. barrier és armor ugye, szóval erős warp és incinerate, incindiary ammo hasznos. -
#4534 Próbálta már valaki már Insanityn?
Nekem végre sikerült lenyomnom a collector hajós küldit, viszont utsót nem tudom, hogy fogom megcsinálni amikor időre megy.
Mit gondoltok, a harbringeres részekre melyik társakat érdemes vinni? -
#4533 pedig ez a játékkal együtt adták ki. -
Csaba85 #4532 Uh nemm is tudtam hogy kint vannak ezek a dlc ? vagy ez megint egy béna warez kép ? -
#4531 De egy full RPG az árnybróker Liarával a főszerepben, szintén üt(het)ne. -
#4530 Jah, Samara recruit missionjeben talalkozunk vele. Biotic god! D -
Pares #4529 Epic Thread:
Te legszívesebben mit tennél a Councillal?
Hát mit mondjak, nem szeretnék a helyükben lenni, az egyszer biztos! -
Pares #4528 Szintúgy EPIC! -
Csak77 #4527 Hatalmas volt ez a játék! Közel 30 órát jácciztam vele, megprobáltam mindent küldetést megcsinálni, mindenkivel beszélni, és bár lehet néha nem a legjobb döntéseket hoztam, elképesztő élmény a játék! -
#4526 Nah megyek tényleg, hello!