Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Ezen 16x-os AA? Na ne vadítsuk már egymást. Nézd meg a kép szerinti jobb oldalon pl a korlátot.

Én is megvettem az 1-est igaz 1 honapja de jobb késön mint soha 😊
koschwarz
<#eljen>egyetértek. és egyébként sem vagyok kíváncsi a véletlen spoilerekre sem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Na mostantól nem nagyon szabad bejönnöm ide, amíg meg nem lesz a program. Csak a szívem fájdítom. Én nem warezolok, ezt csak is eredetiben akarom nyomni. Az elsõ számomra meghatározó élmény volt és rögtön az Nr.1 program lett. <#vigyor0>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
nekem azért tetszik jobban a masseffect univerzuma, mert van benne az a csavar, hogy azok a "tények" amikrõl a galaxis össze lénye meg van (volt) gyõzõdve, mint az egész galaktikus kultúra alapjai, totál hamisak, mint kiderült. nem akarok spoilerkedni, de aki játszott vele, tudja mirõl beszélek. nekem ez annyira tetszett.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
bocs nem ellened irányult. szorry.
C16xQ élsimítás van, ez egy fraps által készített videóbol van kifényképezve...
nemtuom itt egy cseppet jobban kivehetõ.

de remélem nincs harag....<#integet2><#puszi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pretorian
KOTOR igen jó volt, de a Star Wars univerzum szerintem azért elbújhat a ME mellett a sok kis aranyosan pittyegõ droiddal, meg a trombitát fújó rovarfejû ormányos teremtményeivel együtt. A buckalakókat inkább meg sem emlitem 😄
A Mass Effect egy kõ kemény sci-fi univerzumban játszódik, a Star Wars az inkább az esti mese kategória, ha párhuzamba állitjuk a kettõt. Ettõl függetlenül én szeretem a Star Wars-játékokat is, és a Star Trek-et is.
Bár a Star Trek szintén nem a Star Wars-féle kategóriába esik. Jah, és remélem, hogy a The Old Republic lesz a Guild Wars utáni egyetlen MMO, ami tényleg felkelti majd az érdeklõdésemet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Hát igen...amig meg nem ismertem a sztorit és a játékot, addig én sem gondoltam volna, hogy pont ez a játék fogja majd feladni a leckét a Star Wars/Star Trek/Star mittoménmilyen univerzumokban játszódó sci-fi történeteknek, illetve az iróknak.

sajnos nincsen.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

KOTOR ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

A tegnap megjelent ujratöltvés "demo"ban van magyar nyelvü felirat?
wedge31
Ez még nem az a jelenet itt csak bemutatja shepardnak milyen képességeire számithat a küldetés során...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Narxis
baszki ez a kép :ADS:SAD:SAD:ASD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maxtreme
óemgé..
Azért elárulhatnád hogy ezen a képen mivel szebb mint az én általam postolt fotókon... Mitõl látod szebbnek...
Ja.. lehet azért mert ezen nincs AA..

CalebJoe
Találtam egy Mirandás gifet gondolom ez a sex jelentbõl van.

Az eredeti azért jobban néz ki

Az a komoly, hogy mikor mondom ismerõsöknek hogy a legjobb filmet amit láttak, legjobb könyv, amit olvastak, azt szorozzák meg 100-zal és megkapják a Mass Effect-et, nem hisznek nekem. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Pretorian
Egyébként meg...régóta azon gondolkodom, hogy az elsõ rész sztoriját hogyan lehetne überelni, mert azért szerintem sokan egyet értenek velem, ha azt mondom: A Mass Effect-nek van az egyik legkomplexebb, legmagávalragadóbb, legepikusabb, leg-leg-leg sztorija a sci-fi mûfajon belül, legyen szó akár filmrõl, akár videojátékról, képregényrõl, novelláról, vagy bármi másról. De a review-k alapján úgy tûnik, a BioWare megint rátett néhány lapáttal. Talán õk az egyetlen olyan fejlesztõ, akiknek bármelyik játékát megvenném látatlanban is.

Pretorian
Nézem, mi ez a nagy mozgás a két ME-topikban. Na mondom, "fél karomat rá, hogy már ezerrel floodolnak a warez-matyik", és lõn <#nevetes1>
Egyébként én most tettem le róla, hogy Steam-en vegyem meg a játékot, hiába kapnék hozzá bónusz öltönyfelsõt/fényeslépõt. Marad a doboz és a remény, hogy be lehet majd regelni Steam-en.
Egyébként nagyon szép a játék, és igen jónak tûnik, de hát a BioWare-tõl ez ma már alap. Ezzel meg a Dragon Age-el szerintem simán elleszek fél évet.

DarkSector
EZ ODABASZ!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nah megnéztem hát élõben mást mutat, nah ez az amire én számítottam!!!
ien printsceen-ekre!
így már más a leányzó fekvése....tudtam én hogy a képekkel lesz a gond...

DarkSector
mirõl beszélsz???

-mennyél már innét... SENKIT NEM ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED DUGD FEL, VAGY MESÉLD EL A KOCSMÁBAN .

HeadHunter86
Beimportáltam az elsõ rész mentést. Viszont ott nõvel voltam, és most férfival akarok lenni 😞 Nem lehet megvariálni? Mert csak a kinézeten tudok álltani. Pedig jó lenne az elsõ részt továbbvinni.
Most vagy kezdjem zöldfülüként, vagy nõi karakter. Fene vigye.
Nem tudok dönteni 😄
20 percet toltam, nagyon pörög az eleje. Eddig csillagos 5-ös 😊

DarkSector
fú az elejébe belenéztem és el kell ismerni elég jó az a menekülõs intró...😄

DarkSector
Wattafakk!!!!

😄 a generatort halgassátok kb 1 percig, és utána lehet hallani a maugli és balu hires dallának dallamát....a dzsungel könyvébõl....😄
beszarok!
😄

#1117-re tipp valakinek?

Idõközben a .bik fájlokra kezdtem el gyanakodni. A töltõképernyõ ugyanis egy ilyen videóból áll, és pont ott fagy ki a játék. A külön BINK player simán lejátsza a videót. Lehetséges, hogy valami codec hiányzik? A Modern Warfare 2-ben is paráztak a .bik videók: beszaggatott a hang, vagy csúszott.

Esetleg az egymagos CPU nem bírja már a terhelést? De akkor miért áll le a betöltés?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

DarkSector
nah közbe megoldottam.

DarkSector
ezt jelzi hibának...

DarkSector
nekem nem akarja feltelepíteni
valamit kiir, hogy az eredeti telepitõt futtatom-e
és ennyi?
nem install-ra kell menni?

Lassan 1 hónapja egy ME videót nem néztem meg, launch trailert kivéve, semmit hírt nem olvastam, egy képre rá nem néztem. Szóval igen, amit lelõttél most az részben új volt nekem is, hiába volt benne ezer videóban meg cikkben.

Why so serious?

Calver
szerinted a #1122 második sora micsoda?

btw top 10-ben második a topic <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31

De hagyjuk engem nem zavar és elégé képben vagyok a játékot illetöen.
Valszeg nem nagyon olvasod a topicot ha ezt gondolod rolam mivel elég sok videt,képet linkeltem már ide.
Videora rákell kattintani / ami mindig saját felelöség /a hsz-re nem.

Mivel engem ez nem zavar igérem többet ezért se neked se másnak nem szolok védjék az érdekeiket akiket ez érint.

Figyu, van aki direkt nem nézi meg e trélereket, meg iyleneket, mer nem akar mindent elõre tudni, szal igenis spoiler amit írtál.
ProGabe
elhiszem, hogy sokan arra verik, õk már játszanak vele, de:

1: nem igaz, hogy nem lehet LINKELNI a képeket

2: SPOILER TAG!

3: BANNER az egyik hiv. háttérképbõl, ezen alapult az eltûnt swf, tényleg csúnya ez a fehér négyzet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Az spoiler, ha azt mondtam, hogy sötét a sztori?
ezt már rég tudtuk, az EA is kinyilatkoztatta.
és ott a videók is, ismételjem önmagam.
Gondolom te akkor az a fajta vagy aki nem szeret trailereket, képeket nézni a játékokról... de akkor meg hogy várod x gémet?😄

wedge31
Már megbocsás de kurva nagy spoiler volt de te tudod nem engem zavar.

Prince23
Ebbe nem volt semmi spoiler, már megbocsáss😊 Fõleg az eddig megjelent videók után pláne nem

ÚÚÚ, nem is tudod, hogy mennyire megörültem ennek a hozzászólásodnak!

A katasztrofális, sötét és borús hangulat az <#eljen><#worship><#nyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Azért ne nyomd tele spoilerel a topicot nem mindenki akar mindent elöre tudni.

Prince23
Ja viszont kurva jól optimalizálták a játékot.
ME elbújhat mellette.

A történet eddig nagyon sötét, katasztrófális, szó szerint, persze ezt most pozítivan kell venni. Az elsõ rész barátságos volt. Tud az Bioware meg kellhagyni, tényleg sötétebb rész lett. Borús. 😄D

Jah, hát az irányításra az elsõ részben is sokan panaszkodtak, fõleg, addig, amíg meg nem szokták, és még utánna is. Mondjuk nekem az elsõ pillanattól fogva semmi bajom nem volt azzal se. Ilyen és kész. Meg kell szokni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rakötöd magad és te is fogsz pedálozni, vagy mi? <#idiota>

Prince23
Az irányítás full konzolos, ezt a szart már. akkor jobb ha konzolon tolom.
Viszont jó kis beveztõ volt. rögtön kinyírassák shepet. és csinálnak neki egy Terminátorors meteoritos hátteret. 😄
mondjuk a vidikbõl ez már kiderült.

Ajánlotthoz csak a proci nincs meg, de azon majd segítünk😄

Már kintvan a game warezban????
Gyorsak voltak...
Tökmind1, úgyse lesz idõm vele játszani.

Megtörtént, nem segített.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Telepítsd fel az új vidikártya drivert. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Másnál is kifagy töltéskor (akár new game, akár import character) a játék? Bejön a töltõképernyõ, megy a zene is alatta, és semmi. Ablakban indítva láttam, hogy amint elkezd tölteni, kb. 1 mp múlva már nemválaszol a program.

DarkSector
igen ezt akartam régebben a borderlands esetében, de ott a hun-fájlokat átneveztem és akkor is angol maradt!!!
:S

Prince23
Az INT fájlokat nem lehetne magyarítani?
mert ahogy nézem itt Hu állományokat is telepít a játék, csupán át kéne írni... mint a GoW-nál régen.