19778
-
bgreg #4885 Nem kurvára nem találtam meg de nem is izgat(ment a jól megérdemelt uninstall) ez a bolygós ugra bugra játék inkább élvezetes cod 6 multi:) -
#4884 Az csak díznek lesz a garázsban. Lehet majd pimpelni, de a legjobb az lesz hogy a románcolt csaj kari sztriptízelni tud majd rajta. -
Pares #4883 Kötve hiszem. Ha megfigyeled, minden második bolygónál vannak olyan megjegyzések, amik figyelmeztetnek a felszínen található veszélyekre, meg _jármű_ használatát javasolják, és hasonlók. Többnyire olyan bolyógknál vannak ilyenek, amelyekhez valami bővebb történet vagy érdekesség is kapcsolódik. Szerintem ezek a bolygók lesznek azok, amikre majd leszállhatsz. -
#4882 Kénne mégegy strigula a Normandy falára mi... -
Richardix #4881 Megtaláltad Jokert? WOW, én elakadtam ott ahol, 2 sisakos ember beszélgetnek és egyszercsak megjelennek szövegek lent és nem megy tovább... már 4 napja ott várom, hogy történjen valami, lefagyott? XD :P -
Hoz_Hun #4880 Én az új karaktert várom, azt az assassin csajt. Remélem jó kis története lesz. -
Hoz_Hun #4879 Nem mi mondtuk... de egyetértünk! -
Hoz_Hun #4878 Szerintem maximum egy bolygófelszint adnak a tankhoz. De azt sem tartom kizártnak, hogy egyszerűen bevágják a Normandy rakterébe te meg odamehetsz nézegetni. -
#4877 gondolom lesz vele 1 küldetés azt kész -
bgreg #4876 Über nagy fasz vagyok nah mind1.:) bb -
#4875 Engem az a tank vagy mi érdekel, amit ígértek, az mikor jön ki? És azzal leszállhatok a bolygókra? (gondolom igen, máskülönben nem lenne sok értelme). -
#4874 Megvan Cerberus weapon és armor néven fut. Hozzáadta a profilhoz. -
#4873 Reapers = Kaszások -
#4872 Látom elérhető vmi új fegyver és páncél. Játékon belül belogggolok a Cerberusba, aztán katt az új elérhető tartalmakra, de ekkor csak a már beregisztrált tartalmakhoz dob. Hogyan tudom letölteni? -
#4871 Reapers:) -
#4870 Utsó 2 komment marha nagy xDD (Knabb, Hoz_Hun) -
#4869 Hát még nem játszotam végig a játékot, de a történet megint ütős lett hogy kik is voltak a Collektorok és mi lett belőlük az csúcs. Ugyan úgy ahogy a Fellegvárban lévő fenntartó lények. És meglátszik kit is tartanak a legerősebb lényeknek a Kaszások (bocs hogy így írom de az angol nevét nem tudom)
A történet enyhíti a játék túlzót egyszerűsítését.
A történet nálam első helyen van bármelyik játékhoz is mérve.
-
Hoz_Hun #4868 Vagy az is lehet hogy eltévesztette a fórumot és igazándiból Batman: Arkham Asyliummal játszik. -
Knabb #4867 Hja, vagy a keringési pályán mert egy kártyalap... -
wednes #4866 Szerintem azt se tudja ki az a Joker és, hogy hol kell keresni. Lehet, azt hiszi valami takarító és a WC-nél keresi. -
#4865 f.szomért kell spoilerezni állandóan! most törölhetem le a búsba, kár vót letőteni azért a 19 gigát -
Knabb #4864 Akkor képzeld el, hányszor vittük már végig. Én 30óránál álltam meg. Végig élveztem :D Amúgy tarkólövés... -
MrAndree #4863 :DDD
Én anyukámhoz rohantam sírva, hogy segítsen de nem tudott ő se. Így uninstall és mentem vissza Crysisozni. -
#4862 Köszi a tippet. -
Hoz_Hun #4861 Amúgy ha sikerül kihúznod 40 órát a szétlőt Normandy-n, autómatikusan beadja Jokert főgonosznak. -
Hoz_Hun #4860 Ez elég komoly hozzászólás. Mondjuk aki a Prológusban nem találja meg Jokert, annak NEM EZ A JÁTÉK való!! Amúgy korhatáros ám, szóval nem hiszem, hogy egyáltalán elé ülhetnél. Ajánlom a Super Mario sorozatot... -
HJ #4859 Azért ne felejtsük el, hogy a második pálya már nagyságrenddel nehezebb és bonyolultabb mint a Joker keresés... Ráadásul lőni is kell majd.
De szerintem pár óra alatt megoldja :D -
#4858 ja bazeg, ott én is eltévedtem! aztán az a szívás, hogy ott még nincsen térkép, walkthrough meg még nem jelent meg hozzá, szóval küldenem kellett egy körüzenetet az mászefektes ismerőseim között, hogy nekik hogy sikerült továbbjutni, és mivel ők még odáig se jutottak el, várnom kellett két napot, hogy megoldás szülessen! tiszta fos játék
-
#4857 wow, neked már 2 koronád van:D
-
#4856 és az első küldinél?:D -
#4855 Nem lehetséges, hogy nekik sikerült továbbjutni azon a "nehéz" feladaton?... -
#4854 Szegénnyel mi lesz majd az utolsó küldinél...ha egyáltalán el jut odáig...:) -
Hoz_Hun #4853 Boxon is van. :) -
#4852 Ez nekem fájt :D -
#4851 Ott nem lehet elakadni menjél elöre és nekimész a pilotafülkének ott ül a kripli csávó. -
HJ #4850 2x végigjátszva az elsőpályát már egyből 20 perc! :) -
#4849 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD URISTEN XDDDD -
bgreg #4848 Szánalmas divatmajmoló állatok vagytok egy pályáért isteniteni egy játékot ahol sétálsz grat. 10 perc játékidő! -
Pares #4847 Ilyenkor hiányolom a nyilvános kivégzéseket. -
#4846 :SAD?_:SD?AS_:D?_SAD:_?DS