Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
C16xQ élsimítás van, ez egy fraps által készített videóbol van kifényképezve...
nemtuom itt egy cseppet jobban kivehetõ.
de remélem nincs harag....<#integet2>#integet2><#puszi>#puszi>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Mass Effect egy kõ kemény sci-fi univerzumban játszódik, a Star Wars az inkább az esti mese kategória, ha párhuzamba állitjuk a kettõt. Ettõl függetlenül én szeretem a Star Wars-játékokat is, és a Star Trek-et is.
Bár a Star Trek szintén nem a Star Wars-féle kategóriába esik. Jah, és remélem, hogy a The Old Republic lesz a Guild Wars utáni egyetlen MMO, ami tényleg felkelti majd az érdeklõdésemet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azért elárulhatnád hogy ezen a képen mivel szebb mint az én általam postolt fotókon... Mitõl látod szebbnek...
Ja.. lehet azért mert ezen nincs AA..
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Egyébként én most tettem le róla, hogy Steam-en vegyem meg a játékot, hiába kapnék hozzá bónusz öltönyfelsõt/fényeslépõt. Marad a doboz és a remény, hogy be lehet majd regelni Steam-en.
Egyébként nagyon szép a játék, és igen jónak tûnik, de hát a BioWare-tõl ez ma már alap. Ezzel meg a Dragon Age-el szerintem simán elleszek fél évet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ien printsceen-ekre!
így már más a leányzó fekvése....tudtam én hogy a képekkel lesz a gond...

Most vagy kezdjem zöldfülüként, vagy nõi karakter. Fene vigye.
Nem tudok dönteni 😄
20 percet toltam, nagyon pörög az eleje. Eddig csillagos 5-ös 😊
😄 a generatort halgassátok kb 1 percig, és utána lehet hallani a maugli és balu hires dallának dallamát....a dzsungel könyvébõl....😄
beszarok!
😄
Idõközben a .bik fájlokra kezdtem el gyanakodni. A töltõképernyõ ugyanis egy ilyen videóból áll, és pont ott fagy ki a játék. A külön BINK player simán lejátsza a videót. Lehetséges, hogy valami codec hiányzik? A Modern Warfare 2-ben is paráztak a .bik videók: beszaggatott a hang, vagy csúszott.
Esetleg az egymagos CPU nem bírja már a terhelést? De akkor miért áll le a betöltés?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

valamit kiir, hogy az eredeti telepitõt futtatom-e
és ennyi?
nem install-ra kell menni?
Why so serious?
btw top 10-ben második a topic <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
De hagyjuk engem nem zavar és elégé képben vagyok a játékot illetöen.
Valszeg nem nagyon olvasod a topicot ha ezt gondolod rolam mivel elég sok videt,képet linkeltem már ide.
Videora rákell kattintani / ami mindig saját felelöség /a hsz-re nem.
Mivel engem ez nem zavar igérem többet ezért se neked se másnak nem szolok védjék az érdekeiket akiket ez érint.
1: nem igaz, hogy nem lehet LINKELNI a képeket
2: SPOILER TAG!
3: BANNER az egyik hiv. háttérképbõl, ezen alapult az eltûnt swf, tényleg csúnya ez a fehér négyzet 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezt már rég tudtuk, az EA is kinyilatkoztatta.
és ott a videók is, ismételjem önmagam.
Gondolom te akkor az a fajta vagy aki nem szeret trailereket, képeket nézni a játékokról... de akkor meg hogy várod x gémet?😄
A katasztrofális, sötét és borús hangulat az <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#nyes>#nyes>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ME elbújhat mellette.
A történet eddig nagyon sötét, katasztrófális, szó szerint, persze ezt most pozítivan kell venni. Az elsõ rész barátságos volt. Tud az Bioware meg kellhagyni, tényleg sötétebb rész lett. Borús. 😄D
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Viszont jó kis beveztõ volt. rögtön kinyírassák shepet. és csinálnak neki egy Terminátorors meteoritos hátteret. 😄
mondjuk a vidikbõl ez már kiderült.
Gyorsak voltak...
Tökmind1, úgyse lesz idõm vele játszani.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
:S