Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
LOL. 😄 A weblapon amit belinkeltél az elsõ az én videóm. 😄DDDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Na, király, sikerült megcsinálni a befejezést, úgy, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shepard életben marad. Elõször is a Normandy-n, azt kell mondani, hogy nem a misszió azt elsõdleges, hanem, hogy életben maradjunk. Aztán nem kell elpusztítani a Collector-ok hajóját, tedd azt, amit az Illusive Man mond. A csapattársak nem halnak meg, ha sokat beszéltél velük. Én csak Mirandával beszélgettem, így õ nem halt meg, a többiek viszont igen, kivétel Joker-t. Szóval sok duma a csapattársakkal mindig jól jön.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

két sex jelenet, miranda is itt van

de a lényeget csak nem mutatják :S ez csak egy simpla

DarkSector
gta 4 talán azért kaphatott gyenge értékeléseket, mert valóban iszonyú nagy gondok voltak, tele volt az elején bugokal, én úgy emlékszem, és a nagy hardware igény is szerintem megérdemel 1 pont levonást, hiszen jó dolog hogy nagy terület, és legyen hozzá géped, akkor szép. De ez nem fer. A gta4 -nek 2GB vga memória kell hogy a maximumot tudja akadozás nélkül.
ez manapság egy 70-80ezres vga kb minimum...ez elfogadhatatlan, hátmég a játék idejében mikor kiadták....
én ezt gondolom, a bugok meg botrányossak. Néhány embernél nem voltak textúrák.

Itt nem a jó játékot kell osztályozni, hogy ha valakinél tökéletessen fut.
hanem a szoftvert. a szoftver mégpedig a kiadás pillanatában nem volt tökéletes....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
sorry. elnéztem akkor, aszittem neked volt bajod a magas pontszámmal, és a gs emberkék alatt az oldal tulajdonosaira gondolsz....sorry.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

koschwarz
ha van olyan fejlesztõ, akiknek soha nem kellett fizetni egyetlen értékelésért sem, az biztos a bioware lenne.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ugyan nem spoiler a kérdésed, de hogy mások lelki nyugalmát ne zavarjuk meg vele megy a válasz spoiler-be. 😊

õ is normális humanoid, csak a faja már olyan régen él a flottilla steril környezetében, folyamatosan a szkafanderszerû rucijába zártan, hogy immunrendszerük iszonyatosan legyengült, emiatt ha leveszik akkor bármely betegség könnyedén végez velük. Bolygójuk már régóta nincs, hanem a vándorló flottilla hajóin élnek már hosszú ideje, de még ott sem veszik le gyakran a rucit, mert a hajóik már régiek, sok hiba elõfordulhat és a szkafander legalább megvédi õket egy véletlen baleset hatásaitól.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Gideon Wieth
Sziasztok!

Nem tudom kinek mennyire spoilerde biztos ami biztos senkitõl nem venném el a felfedezés örömét. Taliról van benne szó

Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy Tali elvileg akkor rendes lélegzõ lény, csak a páncél ami rajta van azt nem veheti le,mert akkor meghalna ? és csak a bolygóján lenne biztonságban ugye ? 😊

Am bírom a kiscsajt kurvanagy amikor zavarba jön 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

balee4
576-nál már kapható az alap kiadás. 4 nappal korábban megjött. O.o
Persze a CE csak jövõ héten várható. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hülyék mindenhol vannak!

gfreak
GTA4 simám fasza játék lett, csak kell njeki a vas 😉

ma installom a ME2-t...kiváncsi vagyok már nagyon...az egy nagyon bejött, szerintem ezzel sem lesz probléma 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Calver
látom szövegértelmezéssel komoly gondjaid vannak, akinek válaszoltál épp ezeket író balfaszok mentális képességeit vonta kétségbe.

viszont az igaz, h IGN egy kalap lócitromra is simán 7/10-et ad, egy teljesen közepes és épphogy játszható cuccra pedig simán 10/10-et - lásd GTA4.

szóval ez alapján az ME2-nek jóval feljebb lenne a helye... vagy inkább az IGN-nek már rég a süllyesztõben.

"The trees move. Do you not see it?"

TDC Geronimo
heh? :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
attól függ.gondolod lefizették az értékeléseket?
akkor ezekszerint mégsem olyan jó a bioshock, a cod6, meg a többi szar játék, mert csak elég pénzük volt, hogy úgy értékeljék...
értem...akkor ne vegyétek figyelembe sorry.

TDC Geronimo
"Ugyan mennyit fizetett a Bioware ezekért az értékelésekért." A sok értelmes ember GSen. Botrány az az oldal :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector

edios
Notin nyomod, vagy nem fejlõdött a grafika az utóbbi 4-5 évben?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hát igen! Nekem is! Hiába állítok bármit az Nvidia control panelen! Pedig 16-szoros élsimításra van állítva de nem látok különbséget!
grebber
Valami félelmetes recés fos 😞

Next PC upgrade: 2022

Nagylaci
Más a megoldás... Nekem is ez volt amíg véletlenül nyomtam egy dupla "F" -et! Szóval két gyors "F" nyomás kell nem pedig nyomva tartani a gombot.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Calver
nem lehet, h szimplán átállítottad a melee-t F-rõl másra? merthogy ezt ME2 kis kiírásaiban nem igazán fogja fel - én is megcseréltem elsõ lépésként shift és space szerepét, de a "oktató szövegeken" ez egyáltalán nem látszik.

szóval F helyett nyomd meg azt a gombot, amivel számodra unszimpatikus lények arcát szoktad megigazítani.

"The trees move. Do you not see it?"

Az egyik tarsam kuldiejt csinalom, vegigviszem kiirja, hogy "tartsd nyomva az F billentyut a kuldetes vegehez" ... es nem megy. Angol forumokon megneztem tobben irjak, hogy nekik se megy sehogy. Azert akarom tudni, hogy ez mindenkinek van-e vagy csak paran szivunk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hol vagy ? Ha anomaly-s cucc és bolygón vagy akkor megy így. Ha nem, akkor keress egy kijáratot(~ami elõtte bejárat volt 😄) és elvileg vissza visz a legelejére (legalábbis nekem Archangel mellékküldetésénél így volt)

Mindegy mit allitok be, megnyomom nem megy.
Szerintem L kell 😄

Hogy lehet kilepni a kuldibol?
Nekem nem megy a kuldetes befejezese gomb, hiaba nyomom az 'F'-et, nem csinal semmit, nektek se?
Dante73
Csakis Liara. Kaidant megöltem, biztos, ami zicher alapon....

http://www.freetvmaci.info/

wedge31
Vazze azért az erösen nem románc szerintem ha egy férfi játékos egy nöi karival megdugatja magát egy másik férfi karival...
Max a leszbi ami van az elsö részben liarával azt beválalnám én is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mirõl beszélsz? Ugyanúgy van nõi Shepardnek románca mint a férfinak.. csak Ashley helyett Kaiden van. Mm az 1. részben.. 2-t még nem toltam.
wedge31
Az rendben van csak igy lemaradsz a románcokrol.

Dante73
Én meg, ha csak lehet, nõi karaktert indítok; Nehogy már egy pasi hátsóját kelljen bámulnom, 2x-3x órán át... 1-ben, Jennifer Garner-t formáztam meg, és hacsak lehet, azzal nyomulok tovább.

http://www.freetvmaci.info/

wedge31
Nem tudom én magamból indulok ki ha van lehetöség személyre szabni a karit én mindenképp megteszem.

Seth
Szerintem pont ellenkezõleg. Ez a default beállított arc elég karizmatikus. Nekem õ a Shepard, már bevésõdött az arca XD

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Kiváncsi volnék hányan tolják ezzel az arcal ,valszeg mindenki generál egyet magának.

idõvel megolvad a jég, hidd el 😛

@kuci06
aztarohadt... Shepard éééééééél 😊
kuci06
wow
nem semmi, hogy milyen jól le lett modellezve az arca (holland modell a pali)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Metalmilitiakid
ha már a kettõ nem akar menni hogy meredjen meg kipróbáltam az 1 et , tök jól haladok , bepróbálkoztam ashley nél egy ilyennel hogy bárkit megcsókolna ha parancsba adnám ? Válasz : Ha felettest akkor nem mert megsérti az ismerkedési szabályokat és jelentenie kéne meg felmenteni a szolgálat alól... szóval sztem nem nyertem 😞 akkor megyek talihoz vagy a tudóscsajhoz 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

czky
Anomália megvolt, csak a fejlesztést nem tudtam. Köszike!<#worship>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

DarkSector
színtúgy!
az az OMEGA....énis csak azt lestem meg...😄

pxxl
nagyon ki vagytok éhezve erre a csajra 😄

All hail the double x!

Szolnokboy1
mozgásban jobban látszik. 😊

bocs a dupla posztért.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
most megnéztem még egyszer a launch trailert és az ott bizony egy cameltoe <#nyes><#nyes> én szeretem Mirandát. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

MerlinW
Az ásványi anyagokból pedig fejlesztéseket veszel a hajón.

[merlinw.org]

az anomália meg mellék küldit jelent😛
Az. Meg néha van anomália.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

czky
Van valami értelme a bolygók szkennelésének és a szondák ledobásának?
Oké, hogy növekszik az ásványi anyagok mennyisége, és utána?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Remélem a magyar kiadás nyelvezete hasonlít majd az elsõ részéhez. Nem mondom, hogy teljesen hibátlan volt az elsõ, de az lenne az igazi, ha a két részben a kifejezések legalábbis nagyrészben megegyeznének. Így lenn igazi a "varázs" !

Screenshotok hova kerülnek ?
Ám én letiltottam tûzfalon és kész.

#1564: felvihetted a hajóra

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;