Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
két sex jelenet, miranda is itt van
de a lényeget csak nem mutatják :S ez csak egy simpla
ez manapság egy 70-80ezres vga kb minimum...ez elfogadhatatlan, hátmég a játék idejében mikor kiadták....
én ezt gondolom, a bugok meg botrányossak. Néhány embernél nem voltak textúrák.
Itt nem a jó játékot kell osztályozni, hogy ha valakinél tökéletessen fut.
hanem a szoftvert. a szoftver mégpedig a kiadás pillanatában nem volt tökéletes....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nem tudom kinek mennyire spoilerde biztos ami biztos senkitõl nem venném el a felfedezés örömét. Taliról van benne szó
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy Tali elvileg akkor rendes lélegzõ lény, csak a páncél ami rajta van azt nem veheti le,mert akkor meghalna ? és csak a bolygóján lenne biztonságban ugye ? 😊
Am bírom a kiscsajt kurvanagy amikor zavarba jön 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Persze a CE csak jövõ héten várható. 😞
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ma installom a ME2-t...kiváncsi vagyok már nagyon...az egy nagyon bejött, szerintem ezzel sem lesz probléma 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
viszont az igaz, h IGN egy kalap lócitromra is simán 7/10-et ad, egy teljesen közepes és épphogy játszható cuccra pedig simán 10/10-et - lásd GTA4.
szóval ez alapján az ME2-nek jóval feljebb lenne a helye... vagy inkább az IGN-nek már rég a süllyesztõben.
"The trees move. Do you not see it?"
akkor ezekszerint mégsem olyan jó a bioshock, a cod6, meg a többi szar játék, mert csak elég pénzük volt, hogy úgy értékeljék...
értem...akkor ne vegyétek figyelembe sorry.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
szóval F helyett nyomd meg azt a gombot, amivel számodra unszimpatikus lények arcát szoktad megigazítani.
"The trees move. Do you not see it?"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Max a leszbi ami van az elsö részben liarával azt beválalnám én is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://www.freetvmaci.info/
PSN ID.: Beegabor
@kuci06
aztarohadt... Shepard éééééééél 😊
nem semmi, hogy milyen jól le lett modellezve az arca (holland modell a pali)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
az az OMEGA....énis csak azt lestem meg...😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Oké, hogy növekszik az ásványi anyagok mennyisége, és utána?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ám én letiltottam tûzfalon és kész.
#1564: felvihetted a hajóra