Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. magyarral akarom tolni
2. pillanatfelvételekkel szép tolni, tehát origi gémmel 😄
Legutóbb valami diszkóban vagy bárban voltam, ami több emeletes volt. Na ott hagytam abba. majd a magyarral, tökéletesen bele akarom majd "élni" magam. Átérezni a történetet.😄D
Könnyen bannolhatják ezeket a tagokat , legalábbis az accountokat. Mert ugye még nem jelent meg a játék, csak 26-án....
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Lazsnak,de kiakadnak😊 de csak 1 helyen mégpedig a Flottiliában😊 én direkt Legiont vittem magammal Tali mellé xD kíváncsi voltam a side-effectre😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a CE angol nyelvû lesz-e? Mert nem akarok úgy járni mint az 1-el, ahol a magyar verzióhoz fél évekkel késõbb jöttek ki a dlc-k....
You\'ll Never Walk Alone
el kell hogy merüljön az ember a részletekben, hogy felfogja, anélkül tényleg nincs semmi drámai 😄
és nem is feltétlenül a dráma, de az érzelmek azért szerintem bõven tetemesebbek mint egy crysisban. 😄 na jó nem ez nem jó példa, inkább az elõdhöz hasonlítsuk.
A régi csapattagok mind kedvesek voltak😊 Garruson mosolyogtam mikor megláttam hogy õ az Archangel😄
viszont sok csapattag nagyon szimpi volt:Samara,a doki(nem bírtam megjegyezni a nevét😄),Thane,Miranda(Jacob közömbös volt nekem,de inkább szimpi volt mint unszimpi),Legion(!!!😄)
unszimpi:jack(unszimpi volt de nagyon),Grunt(jófejnek tünt a videok alapján,de sztem uncsi volt.ettõl függetlenül vigyáztam rá mert nem utáltam csak nemvolt szimpi)
Cat 02 #1543
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Positive Mental Attitude
Most hogyan van megoldva a felszíni közlekedés?
Nekem a legnagyobb mindfuck az volt, mikor a végén közelítettünk a Collector anyahajóhoz. Nézem, he, eddig is ez üldözött, nincs itt semmi, aztán ráközelítenek és akkor egy pici lyukon jött belõle ki az, ami eddig üldözött 😄
Az, hogy próbáltak építeni egy Reaper-t
Meg, hogy támadnak a Reaperek/Geth-ek
amúgy nekem Thane mellékküldetése tetszett a legjobban. a végén rendesen elgondolkodtam. meg meglepõdtem hogy az emberek mennyire képesek leszarni másokat, attól még hogy õ másnak tûnik, közben ugyan olyan ember mint õ(jó persze itt a mást arra értem hogy nem emberi lény).
meg vannak benne még hasonló dolgok.
zseniális.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem a végére Adept-tel öröm volt játszani, jött valami, kapott 3 warp-ot és annyit lehet látni, hogy robbanás és nincs is már se élet, se armor csík 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
jah és az elsõ részben nem csináltam semmit, nem vettem 1 darab cuccot se, és úgyis nevetve meg lehet csinálni. A 2.rész is könnyü? nem fontos ott se vásárolgatni?
Eddig 8-9 órám van benne, és még kell vagy 3 csapattag...szóval nagyon aprólékosan játszom, semmit nem hagyok ki. Most így a 8-9. óra végére jutottam el a Citadellára.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és izgalmassabb vagy lapossabb?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akkor felejtsd el a játékot. Szvsz nem éri meg ha fingod nem lesz az egészrõl , hogy mit csinálsz.
http://www.akciofigura.hu
Megnéztem mielõtt megjelent volna én is 😊
Ha ezt is magyaritják akkor megveszem eredetiben mint az elsö részét.
Sajna nem vágom annyira az angolt igy meg nem élvezetes, hogy csak megyek elõre nem értve semmit.
Nagyon überkirály lett ez a lényeg!
http://www.akciofigura.hu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(jó elismerem van olyan ami hangulatos, de akkor is sok 😄)
#1512: galaxis térkép