Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a geth sniper nálam meghalt, kinyírták a Huskok még amikor a magnál voltunk... lol

Prince23
Én már nagyon is megszoktam a ME magyar nyelvezetét, szal hadd jöjjön csak😊

Rage47
engem a magyar inkább kizökkenteni szokott, a fura megnevezések miatt😄
Prince23
Ja és már nem is játszok a gémmel:

1. magyarral akarom tolni
2. pillanatfelvételekkel szép tolni, tehát origi gémmel 😄

Legutóbb valami diszkóban vagy bárban voltam, ami több emeletes volt. Na ott hagytam abba. majd a magyarral, tökéletesen bele akarom majd "élni" magam. Átérezni a történetet.😄D

Prince23
Ja tényleg, remélem kikapcsoltátok a pillanatfelvételeket, amit a játék különbözõ döntéseknél fel tölt a bioware oldalára ala dragon age originsnél.
Könnyen bannolhatják ezeket a tagokat , legalábbis az accountokat. Mert ugye még nem jelent meg a játék, csak 26-án....

magyarítás nincs?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Ja, várd meg a magyart. De ha szívesen vennél egy tanácsot: mivel az elõzõ citadel-es kérdésedbõl(#1520) nagyon úgy néz ki, hogy nem játszottál az 1.-el sem, ezért azt javasolnám, hogy szerezd be az 1.-et (in hángöri ofkorz), és mire végigtolod kint lesz a hunosított is 😉
balee4
Itt nem lesz ilyen gond, most már az EA a kiadó, magyar Dragon Age-hez is az angol megjelenéssel egy idõben jöttek a DLC-k.(pontosabban a DLC tartalmazza vmennyi nyelvet)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

na azt majd kiprobalom 😛
ezek teljesen megvoltak nekem😊 Thane és Samara nagyon bejövõs karakter,a Salarian meg mint mondtam best😄 nagyon jó beszólásokat nyomott,csak rá kellett érezni mikor kellett a megfelelõ helyre vinni(ugyanez igaz a többi karakterre is)

Lazsnak,de kiakadnak😊 de csak 1 helyen mégpedig a Flottiliában😊 én direkt Legiont vittem magammal Tali mellé xD kíváncsi voltam a side-effectre😄
wedge31
Nem tudom de az biztos hogy nemtöl és kortol függetlenül egy ilyen tipusu játéknál csak a föszálon végigfutni vétek ,mert általában a mellékküldik ,háttérinfok ,beszélgetések az npc-kel adják a game legérdekesebb részeit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

en 38ora38perc alatt vittem vegig 😊 jot rohogtem a play time-on.Amugy szerintem a sztori a helyen volt, es meg igy sem jartam minden rendszerben csak ahol a kuldik voltak, de minden arcnak megcsinaltam a szivesseges kuldijet, jo par meg is utalt

Nalam a legnagyobb MindFuck az volt mikor a dogoket lesniperezte vki azon a kihalt/talalt hajon, aztan vegen a Geth nekunk segitett, sztem a legjobb karakter, o jott be a legjobban, azt sajnaltam hogy mikor megjelentem vele a Citadel-be vagy akarhol mashol, nem akadt ki senki hogy egy Geth rohangal az oldalamon, poen lett volna csipkelodos megjegyzeseket hallani, vagy ha a C-Sec nekunk esne vagy akarmi 😛
hát pedig úgy fogsz, mert a CE is magyar lesz
Scouser
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a CE angol nyelvû lesz-e? Mert nem akarok úgy járni mint az 1-el, ahol a magyar verzióhoz fél évekkel késõbb jöttek ki a dlc-k....

You\'ll Never Walk Alone

hát amit írtam pl. Thane melléküldi.
el kell hogy merüljön az ember a részletekben, hogy felfogja, anélkül tényleg nincs semmi drámai 😄
és nem is feltétlenül a dráma, de az érzelmek azért szerintem bõven tetemesebbek mint egy crysisban. 😄 na jó nem ez nem jó példa, inkább az elõdhöz hasonlítsuk.
Krisz lehet én vagyok a hülye de én sok drámát nem tapasztaltam xD,mert gyk a csapat tagok halála az megrázó lett volna de mivel ezek mind opcionálisak voltak(ill a nem szimpi ember halála amúgy se megrázó)...az meg hol hat meg pl hogy Tali apja meghal....remélem érted hogy értem

A régi csapattagok mind kedvesek voltak😊 Garruson mosolyogtam mikor megláttam hogy õ az Archangel😄
viszont sok csapattag nagyon szimpi volt:Samara,a doki(nem bírtam megjegyezni a nevét😄),Thane,Miranda(Jacob közömbös volt nekem,de inkább szimpi volt mint unszimpi),Legion(!!!😄)
unszimpi:jack(unszimpi volt de nagyon),Grunt(jófejnek tünt a videok alapján,de sztem uncsi volt.ettõl függetlenül vigyáztam rá mert nem utáltam csak nemvolt szimpi)

Cat 02 #1543
Nekem az egyetlen wtf a collector=prothián volt.A többi dolognál csak pislogás ill megkérdeztem magam hogy "igen és?"
Nincs benne 😄 De igazából nem is hiányzik egyáltalán.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sehogy... landolsz egy landing padon aztán gyalog kis távokra

Positive Mental Attitude

Végre! Király lett.
Azt írják hogy a hammerhead tank csak az elsõ DLC-ben lesz benne és majd azzal lehet kavarni a bolygók felszínén, van értelme nélküle elkezdeni a játékot?
Most hogyan van megoldva a felszíni közlekedés?

amúgy nem értem mi a probléma, derültek azért itt ki dolgok, de be is jelentették hogy itt ELSÕSORBAN AZ ÉRZELMEK KERÜLNEK ELÕTÉRBE. Érts a csapattársaid, a bizalom, a felkészülés a jövõre, stb.

Nekem a legnagyobb mindfuck az volt, mikor a végén közelítettünk a Collector anyahajóhoz. Nézem, he, eddig is ez üldözött, nincs itt semmi, aztán ráközelítenek és akkor egy pici lyukon jött belõle ki az, ami eddig üldözött 😄

az hogy elkezdtek 1 ember formájú reapert építeni annyira nem volt mindfuck sztem,legalábbis nekem azért nem mert kb semmi nem derült ki az okáról,illetve az hogy a reaperek jönnek meg köztudott volt az elsõ rész után😊 bár most legalább integettek nekünk a távolból

Az, hogy próbáltak építeni egy Reaper-t
Meg, hogy támadnak a Reaperek/Geth-ek

inkább várd meg azt mondom, vagy nem kéne végigrohanni annyira 😄
én 24 óra alatt vittem ki, én is elolvasgattam mindent, meglátogattam a bolygókat, kipimpeltem a szobám, végigscanneltem minden bolygót, legtöbb upgradet megszereztem.egyszersem vettem alább veteránnál. amúgy meg én úgy vettem észre hogy az elsõ 8 órában eléggé shooter utána viszont nagyon elõjön az RPG belõle.
amúgy nekem Thane mellékküldetése tetszett a legjobban. a végén rendesen elgondolkodtam. meg meglepõdtem hogy az emberek mennyire képesek leszarni másokat, attól még hogy õ másnak tûnik, közben ugyan olyan ember mint õ(jó persze itt a mást arra értem hogy nem emberi lény).
meg vannak benne még hasonló dolgok.
zseniális.
Voltan
Lehet, hogy én vagyok balfék, de hogy kell leszállni a bolygókon? VAz egyik mellékküldetésben egy bázisra kéne behatolni egy bolygón, de nincs leszállás opció, csak scannelni lehet... Akkor most mi van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

szerintem a végén se derült ki kb semmi,én mondjuk várom a magyar feliratot...a leírásokkal most nem foglalkoztam,ahhoz lusta voltam hogy ilyen mennyiségû cuccot végig olvassak angolul,inkább a játékra fókuszáltam.

csak annyit tudtunk meg a közepén hogy a collectorok prothiánok és juppéé,a végén mi derült ki??sztem semmi:/
DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Úgyis fogsz venni, mert nem tudod kihagyni a +10-50% sebzésnövelést :p

Nekem a végére Adept-tel öröm volt játszani, jött valami, kapott 3 warp-ot és annyit lehet látni, hogy robbanás és nincs is már se élet, se armor csík 😄

DarkSector
jah jól néz ki...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
értem thx a infóért. nekem most bepótolva az elsõ részt, nagyon király volt, már a végén nem érdekelt kit lövök le, vagy ki hal meg, csak a történet...ebbõl jó film lehetne.

jah és az elsõ részben nem csináltam semmit, nem vettem 1 darab cuccot se, és úgyis nevetve meg lehet csinálni. A 2.rész is könnyü? nem fontos ott se vásárolgatni?

Prince23
Jaj, végre visszatért a gyönyörû flashbanner

Eagle16
Én is veterán szinten játszom, így nekem tökéletes, nem is túl nehéz és nem is túl könnyû.
Eddig 8-9 órám van benne, és még kell vagy 3 csapattag...szóval nagyon aprólékosan játszom, semmit nem hagyok ki. Most így a 8-9. óra végére jutottam el a Citadellára.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

akkor várd meg, amíg megjelenik a magyar feliratos verzió (jan. 29.)

BEAST
A jatek elso fele szerintem eleg atlagos volt, eleg surun ereztem ugy ezt mar lattam valahol. Ertem ez alatt a kuldeteseket, parbeszedeket. Viszont a vege fele sorra jonnek meglepo es erdekes tortenetek, fordulatok. Regebbi ME karakterkrol is kiderulnek uj dolgok, a fajokrol es a torteneteikrol nem is beszelve. Ahogy elnezem ahanyan vegigvittuk annyi fele eredmennyel, szoval ez a resze sem nevezheto rossznak. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkSector
méllyeb és fordulatossabb az elõzõ részben a történet? vagy itt is vannak fordulatok?
és izgalmassabb vagy lapossabb?

Na én is végig vittem,és... a vége nekem nem tetszett..sõt igazából alig tudunk valamivel többet(pm-be szivesen beszélek errõl).....

Nálam egyedül Jack halt meg(õ ment visszakísérni a kimentett legényésget.Mindenki más életben maradt még én is.Miranda megvolt.A bázist meg felrobbantottam,sztem csak negatív dolog jön ki belõle az ME3-ban ha megmarad.van valami amit kihagytam?
BEAST
Nem tudom hogy csinalod. Mindenkivel beszeltem akivel lehetett, minden csapattarssal annyit tarsalogtam amennyit lehetett. 3 rendszeren kivul kitakaritottam minden bolygot, a kodex bejegyzeseket is elolvastam amint megkaptam oket es igy lett 26 ora a vegigjatszas veteran szinten.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cikasz
"Sajnos az angol tudásom miatt azt se tudom kit hol keressek"

Akkor felejtsd el a játékot. Szvsz nem éri meg ha fingod nem lesz az egészrõl , hogy mit csinálsz.

http://www.akciofigura.hu

KáZé
És egyáltalán hogy bírok lejutni errõl a hajóról?:S Mert csak rohangálok összevissza és beszélgetek mindenkivel. Sajnos az angol tudásom miatt azt se tudom kit hol keressek, és egyáltalán mit kell csinálnom a hajón. Még az elején tartok.

cikasz
Sziasztok.
Megnéztem mielõtt megjelent volna én is 😊
Ha ezt is magyaritják akkor megveszem eredetiben mint az elsö részét.
Sajna nem vágom annyira az angolt igy meg nem élvezetes, hogy csak megyek elõre nem értve semmit.
Nagyon überkirály lett ez a lényeg!

http://www.akciofigura.hu

a hajon nem is fogod

Rage47
Lehet, hogy összefügg az életkorral?
KáZé
Nem találom a hajón azt a "citadelt" , valaki kis segítséget ?:/

wedge31
Látom hasonlo stilusban toljuk az ilyen tipusu gameket...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

szerintem nem írtam semmi spoilerest, tiszában van/volt vele mindenki hogy meghalhat Shepard.
De te mit csinálsz ? Minden kis szar bolygót végig scannelsz ?
(jó elismerem van olyan ami hangulatos, de akkor is sok 😄)

Mondjuk spoiler tag 😄

#1512: galaxis térkép

MerlinW
Citadel, biztonságiaktól/bejárattól rögtüm balra az elsõ bolt. A használt hajó árussal szemben.

Én egyébként 32 óránál járok, még hiányzik 2 csapattárs és nem csináltam egy csapatküldetést sem. Francért kell rohanni😊 A 3. rész csak 2-3 év múlva jön.

[merlinw.org]