19778
  • BigDaddyJoe
    Amúgy ha renegade vagyok magyarul egy kibírhatatlan pöcs akkor nem lesznek hozzám lojálisak? Vagy akkor is tisztelni fognak és segítenek a végsőkig? Ha valaki full renegade akkor is feltudja szedni mondjuk Mirandát vagy a kapcsolatokhoz mindenképpen kedveskedni kell?
  • Prince23
    Szerintem célszerű, főleg ha folytatni akarod a ME3-mal.
    de sztem még az is meglehet, hogy totál jelentéktelen ez az egész. Tehát mindig Az első végigjátszéás számít majd
  • BigDaddyJoe
    Amúgy mi van akkor ha nekem pl. a játék végére van egy félig teli renegade csíkom és egy fullos példakép csíkom ez befolyásol valamit. A játék végére célszerű csak az egyiket kimaxolni a másik csík meg legyen üres?
  • Prince23
    Shep bá megmondta
  • horpeti
    na sry, elkussoltam. :)) Francba, hogy ilyen jó a játék.
  • horpeti
    a hamvasztás viszont tetszik. De a támadó tactical cloackot és hamvasztás nem lehet úgyse egyszerre használni, így mondhatná az ember, hogy minek... Pedig azért nem így van.
  • horpeti
    nah, legyőztem, de 2x halt meg mindkettő.. azt a shokwavet nem bírták az ugyanaz, mint amit a jack tol.. biztos beszívták, és tehetetlenek voltak. Hiába voltak fedezék mögött. :)

Viszont a widow szépen lelőtte. De el is fogyott a lőszer:D
  • horpeti
    Lehet az a baj, hogy azért szépen megzavarodok most.. Majd többet használom a shiftet. :)
  • horpeti
    hát nekem nem szór szét semmit egyelőre. De akkor majd megnézem mivan, ha a heavyt választom.. 700 vs 500 newton számít.

Arra a szitura biztos emlékszel, elég sokan vannak. A 2 nagy böhöm ami kinyírja a többieket. Meg a közelbe jön pár ilyen csávó... :)
    Grunt nem értem, miért nem bírja annyira. Lehet mert a krogan cuccát nem fejleszettem 4esre, hanem a gyújtót akartam maxolni, hogy odaadhassa... De ha warp lesz, akkor mindegy:)

most már mindegy, majd legközelebbmáshogy lesz, most ezzel főzök.
  • Hoz_Hun
    Jack meglepően jól teljesít nálam. A Biotikus képeségeire oda kell figyelni, hogy sűrűbben haszálja. A Shockwave (4. szinten Heavy Shockwave) úgy szorta szét az embereket (kroganokat is), mint a sakkfigurákat. Kombináltam a Pull-lal, ami szinte bármikor jól jöhet. Egész jól harcol is (csak válogatni kell a fegyverét szituációtól függően).
  • horpeti
    Most nekimegyek Miranda/Grunt párosítással, eddig ez még bejött. De ez így elég brut.
  • horpeti
    Aha. nekem eddig se Geth Shield Boostom, se Barrierem nincs, biztos, mert azokat még nem csináltam meg. :)

Most épp a lebénított hajónál vagyok az első csatánál, de durván kinyírnak, pedig csak veterán. A biotikus támadások ellen egyelőre megdöglik mindenkit. Grunt/Jack kombót választottam a hatásotokra, Jacknél maxra raktam a lökéshullámot 3,5 méteres távval. Hát igazán szart se érek vele...... vagy kevés az 500 newton, vagy a pajzson az se megy át, és fölös?

Még nem igazán működik a dolog, most próbálok rájönni, hogy mit is rontok el. :)
    Lehet a widow kéne csak 2 méterről 13 golyó... annyi ellen.
  • Hoz_Hun
    Nem, én a Assassination Cloak-t választottam a +75% sebzés miatt. Na az egyutt a Warp amoval (+50% sebzés) egy jó armorban sniper pukával nagyon hatékony. A Cloak nagyon jó ha menekülni kell, de a plusz sebzése tudom ajánlani. 6 másodpercenként újratöltődik, ami szerintem nagyon gyors.
    A Warp ammo előt a Geth Shield Boost használtam (előtte meg a Barrier-t). Az is roppant hasznos, de arra jöttem rá, hogy Insane fokozaton 1-2 másodperc amít kibír. Ezért hassznosabb egy erős lőszer. Ami az Infiltratornak van is, de a Warpot találtam a legerősebbnek.
  • horpeti
    A diszruptor lőszerre azt írja, hogy a pajzsok ellen is jó, ill. erős fokozaton felhevíti a fegyvereket.
    Tehát ez azt jelenti, hogy nem csak szintetikusak ellen jó, hanem jól le lehet venni a pajzsot, és talán nem is lő az ellenfél... Még nem sikerült tapasztalnom ezt a felhevítős dolgot.

• horpeti
    Jacknek melyik képességét használod? Az első lökéshullámot?
    Mondjuk ha lehetne maxolni a warp ammoját, akkor nem kéne külön megtanulni. :)

• JethroHUN
    Monjuk én csak a gyújtóval mentem, nem nyomtam annyit a diszpurzorra h hatékony legyen, csak mechek ellen kell. de rájuk is inkább a páncéltörő.
  • penge96
    Hát, én egyrészt azért vok mindig katona mivel a csapattársaink nagy része biotikus meg ilyenek, általában egy-két kivétel van...(pl.: Jacob, Ashley)
  • horpeti
    Most néztem Jacket. Őt egyáltalán nem használtam még. :D
    De látom azt a torzító lőszert, jól hangzik... Abból a szempontból jó, hogy általánosan mindenre jó, míg a diszpurzor, meg gyújtó lövés specializálódott (emiatt persze helyzettől függően jó).
  • JethroHUN
    Hát csak a képességek különböztetik meg, neki meg csak az időlassítás van, jó az és persze a sok lőszer, csak a katona tudja mindent használni, de szerencsétlenül van megoldva mert pla cyro-t nem is lehet kimaxolni, mert egymásból kell megtanulni, csak akkor használhatod ha már meg van a másik 3 lv2ön, de akkor is inferno az a ász :)
  • penge96
    Szerintem nem fölösleges katonával menni...van olyan erős mint a többi kaszt...
  • torma1

A Páncéltörő skuló az hasznos meg szerintem a Pajzs. Meg a végén a Geth pajzs.
  • BigDaddyJoe
    melyik csapattárs képességét érdemes megtanulni? Csak egyet lehet amúgy?
  • torma1
    Add a sebzésre meg az életerőre mindenkinek a csapatban.
  • torma1
    Hát azért a többi kasztnak sem az erejét használtam hanem a tűzerőt. Nem véletlenül jó a Beszivárgó. Mit ér a Tech armor az Őrszemnek ha pillanatok alatt leszedik. Meg a dobás ha pajzs van rajta. A torzítás ami használható meg a Felgyújtás.
  • JethroHUN
    Jah, fölösleges katonával menni, nincsenek meg azok az előnyei mint az ME1ben, pl nehéz páncél stb.
  • JethroHUN
    Mert mi a passzívja? már végig toltam de nem emlékszem, most ezért nem indítom el :D
  • torma1
    Nincs sok bolygó belőle de lesz ne aggódj! Skennelj mindent.
  • torma1
    Szerintem Insane fokozaton háttérbe szorulnak a képességek ott már inkább a sebzés számít. Ezért kezdek most katonával. Azt mondják gyenge. Meglátjuk. Lesz kihívás.
  • horpeti
    Nulladik elemre: nekem elég gyengén jön, 2-3 küldetésenként kapok 500-at.. Tényleg ennyire gáz? Vagy csak én nem jöttem még rá a lényegre... Eddig igaz csak 2-3 bolygót bányásztam ki, de ott nulladik elem nem volt. :)
  • torma1
    Na Insane fokozaton nem így van. 3 mp alatt szétszednek ha nem figyelsz. Akármilyen pajzsod van.
  • horpeti
    Igen, Miranda passzívja valóban tök jó. El is felejtettem, de tényleg amiatt is viszem magammal, nem csak a torzítás miatt. :)

De látod Hoz_Hun Insane-re írta, hogy ott bizony kell a puszta erő. :)
  • torma1
    Csak egyet igen de bármikor megváltoztathatod ha van elég Nulladik elemed.
  • horpeti
    Én most játszom először Mass Effecttel, így elsőre jó a veterán is. Lentebb nem érdemes kezdeni, mert akkor tényleg nem kell túl sokat taktikázni. Insanen meg egyenesen durva lehet. Majd lehet bekapcsolom néha megnézni, milyen, hisz játék közben is lehet. :)

Amúgy észrevehető, hogy veteránon akár 1 mpt is vár a gép, mielőtt el kezd rám lőni. A társak meg ugye normálisan lőnek. Ha az ellenség is ugyanolyan jó lesz, mint a társak, vagy még talán jobb, akkor valóban taktikusabban kell.

Veteránon néha megbújok, és elpipázgatva is leszedik a társak az ellenfelet.
  • torma1
    A Miranda a legjobb karakter.A passzív képessége a leghasznosabb. Én is őt vitem magammal mindenhová. Még Grunt hasznos,Legion, Tali, a többi felejtős.Zaeed az elején jó szerintem. Pokoltűz gránátja nem rossz.
  • JethroHUN
    Jaja, úgy kell megcsinálod a kis küldijüket, és akkor elérhető nálluk az a + képesség. De nem azt kell fejleszteni h megkapd te is, hanem a fejlesztések közt van, prototípusok/haladó kiképzés és majd ott választhatsz a listából, de csak egyet lehet.
  • torma1
    Igen érdemes a hasznosabb karaktereknek megcsinálni a lojalitás küldijét hamarabb.
    A Páncéltörő skuló az hasznos meg szerintem a Pajzs. Meg a végén a Geth pajzs.
  • horpeti
    Hm. Megnézem. Jackkel Grunt beszervezése óta nem is foglalkoztam, rácsekkolok.
    Mindenhova Mirandát viszem, hogy legyen csaj a társaságban :DDD De tény, hogy a torzításon kívül nem sok mindent csinál a lány eddig nekem. :)
  • torma1
    Szerintem jobb ami több sebzést ad. Nem a hosszabb idejű álcázás. :)
    Én alapból Insane fokozaton kezdtem. Ott tényleg nagyon hamar meghalnak a társak.
    Meg az őrszemek szívatnak. Szerintem erősebbek mint maga a fö muki.
    A Warp ammot azt tanulni lehet csak asszem Jacknak van ilyen.
  • horpeti
    Akkor ezek szerint azokét tudom megtanulni, aki lojális.
    Vagyis akkor ha a páncélt lenne jó megtanulni, akkor Gruntot kéne kielégíteni előbb. :D

Én Mirandával kezdtem, és már el is kezdődött a románc... :D De az ejtése nem kell. :)
  • JethroHUN
    Az a torzító lőszer Jacktől.