19778
-
#5045 Dragon Age több mint 200 órával. -
Kareszmo #5044 Grat, én a Mass Effectbe dobtam bele kb 120 órát. -
Kareszmo #5043 Ha új játékot kezdek az ME2-es karakterrel akkor a szintje és minden más is marad olyan mint amilyen az első végigjátszás végén volt? -
#5042 Final Fantasy X -
Kareszmo #5041 Erre a játékállás kérdésre visszatérve, én a Mass Effect-et is úgy játszottam le négyszer vagy ötször, hogy hol renegátos, hol meg példaképes voltam. A kettőt is úgy fogom lejátszani, hogy minden eshetőséggel ezért még választani is fogok majd a Mass Effect 2-es Shepardjeim közül. Ti mit gondoltok erről a megoldásról? -
#5040 Sikerült harmadszorra is végigtolnom. Ezúttal Instanityn: http://i46.tinypic.com/29axnvr.jpg
Nagyon régen izzasztott meg egy játék ennyire. Nem is emlékszem már :P Így volt most 30óra. Volt pár hely, ahol kb 1 óra kellett mire kikerültem egy combat után, hogy mentsek... annyiszor meghaltam. Aki szereti a kihívásokat, az kezdje el így (persze ha előtte már tolta)
Na én teljesen elkészültem harmadik részre. LVL30, csapattagok, halak, legénység, hörcsög, mindenki él! :P
Szerintem a Miranda meg Thane a legerősebb páros. A warpjukat ki kell talentelni, nagyon brutálisat ütnek.
Nektek melyik volt a legutóbbi singleplayer game amibe beleraktatok több mint 100órát? :P -
Kareszmo #5039 Am nekem 44 óra volt a játék úgy, hogy megvolt 100%-osra az összes galaxis és sztem elvégeztem minden küldetést. Amúgy a fasza párosok (akik mindig cikizik egymást): Miranda-Jack, Mordin-Grunt, Tali-Légió több most nem jut eszembe. Kinek mi a kedvence párosa? Nekem Thane-Grunt. Nem tudom mennyire figyelitek, de van pár olyan kérdés és szöveg a játékban, ami eléggé elgondolkoztató és építő jellegű. -
#5038 Legyen minden tag lojális ,szerintem te is rájötél már azért irod hogy ki nem az.
A többit jól csinálod jó embereket választasz a feladatokra. -
#5037 Ahhoz, hogy túléljék, loyalisnak kell lenni.
Mordint meg vissza kell küldeni a túlélőkkel és akkor nem patkol el. -
#5036 jah ez csak 2 oldalas, an mindegy jo éjt -
Kareszmo #5035 Üdvözletem!
Nem tudom kinek mi a véleménye a játékról, de sztem elég jól össze van rakva, nekem tetszik! Nekem a magyar gyűjtői kiadás van meg (Cerberus Network kártyával és Begyűjtő páncéllal). Csak még van egy-két bug benne. Én végigjátszottam már az utolsó csatát többféleképpen, volt, hogy megmentettem a Normadia legénységét és volt, hogy későn értem oda. De mindig elesik valaki, nem tudom ti hogy oldotttátok meg, hogy az összes csapattag élve maradjon. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. De nálam nem lojális az összes csapattag (Zaeed és Jack)! Rendre mindig Jack esik el a végén. Nálam Légió megy az aknában, Samara csinálja a biotikus pajzsot, Garrus viszi a másik csapatot, és Jacob megy el a túlélőkkel. Jacket meg akár magammal viszem akár nem mindig megmurdel..... (Nemtom azért-e mert nem lojális hozzám). Aki tudja, hogy lehet az egész csapatnak túlélni az kérem írjon.
Előre is köszönöm! -
#5034 11 oldalas tippek -
Richardix #5033 a válasz egyszerű: a doki egy puhány nokedli.. küldd el a francba mielött igazi puskákkal néz szembe :P -
ZÓÓÓcsi #5032 Hú vazz!! Most gondoltam bele, hogy nekem lehet azért halt meg Mordin a végén, mert Grunt-ot küldtem vissza a hajóra? És ugyebár a Kroganok nem rajonganak a salarianokért a dzsenofédzs miatt.. :)))
Ö volt az egyetlen aki meghalt és lojális is volt, mint mindenki. Bár elég sokszor mondtam ellent neki a játék közben, lehet ennek is köze volt hozzá. -
#5031 Ha magasról tesz a csapatra és nincs semmi lojalitás. -
#5030 Shepard, hogy halhat meg a végén? -
#5029 Vagy egy titkos szervezet osszekanalazhatna ami maradt belole, hogy feltamasszak... oh wait! :o -
#5028 Aztán lenne ilyen Rachni-ember hibrid gyerekük...XD Tali meg hoppon maradna... -
#5027 Ja ,shepard románca a Rachni királynövel feltenné a koronát a sorozatra... -
#5026 Megrágcsálják a csúnya fémcsápjaikat a Kaszásoknak...XD -
Richardix #5025 najah.. bár gőzöm nincs h a rachnik hogy segíthetnének Reaperek ellen de.. na... :P -
#5024 Szerintem még az Gethek feltörésének is kulcsfontosságú szerepe lesz, lehet megmentik Seperd:D seggét... Ami király lenne az egy rachni csapattag... mit szólnának hozzá a Tuchankán, vagy a Citadelben...XD -
#5023 ha 3ba importálható is lehetne a halott shepard, lefeljebb kapnánk egy videót ahogy nélküle, szarrá darálnak mindenkit a reaperek -
Pares #5022 A játék végi jeleneteket elnézve sanszos egy galaktikus háború is. A szövetségeseidet a döntéseid határoznák meg, pl.: Rachni, ha megmentetted a királynőt, stb.
Összes hús-vér lény VS. Reaperek és bérenceik. EPIC. -
#5021 Remélem még nem volt ez a kép, de ha mégis akk-ASSUMING DIRECT CONTROL
-
Pares #5020 Az se biztos, hogy új csapat fog kelleni. Kitudja, mi lesz a 3-asban. Egyébként meg tessék megmenteni őket mind, és nem kell senkit se toborozni. Remélhetőleg.
A Shepard-halálos befejezés mentésének nem importálhatóságáról kiderül, hogy a Bioware nem szereti elsütni kétszer az ilyen nagyobb eseményeket. -
Pares #5019 Ja. Teljesen logikus. Hudson ki is fejtette az egyik interjúban, hogy beletették Shepard halálát a végére, mert ha nem tudnál meghalni, akkor eleve elvesztené a hitelét az öngyilkos küldetés.
Ha meghal a Shepardod, akkor kész, vége, annyi volt. Nem várhatjuk el, hogy újra elsütik a Shepard-újraépítéses cuccot. Mégis ki és hogyan? A Cerberus már egyszer megtette, halom pénzükbe került, és nem hiszem, hogy még egyszer meg tudnák csinálni. Ráadásul ha a végén beintettél TIM-nek, akkor értelme se lenne a Cerberus számára.
Szóval ha meghalt a Shepardod, akkor legjobb esetben is abban reménykedhetsz, hogy a 3-asba importálhatod, de kapsz egy jelenetet, hogy miért _nem_ haltál meg. A legjobb esetben. De kötve hiszem, hogy lesz ilyen. Jó is, így már van egy befejezése a játéknak. -
Richardix #5018 csakhogy a fősztorinak a 80%-a kb a toborzás, szal az ember ha valamit nem akar a 3-ban az az újabb csapat összetákolása. -
Pares #5017 Mire volt jó a csapat? Arra, hogy nélkülük 10 méterre nem jutottál volna tovább az Omega 4 Relay túloldalán. Az, hogy a végére mindenki meghalt, még nem semlegesíti fontosságukat, elvégre segítettek, sőt elengedhetetlen segítség voltak a feladatod elvégzésében. És elvégezted azt a bizonyos feladatod (nem spoilerezem).
Azt meg majd meglátjuk, hogy kell-e csapatot toborozni. Egész biztos, hogy nagy részben fog függeni attól, kik maradtak életben. -
Richardix #5016 erről jut eszembe:
Nem minden játékállás lesz jó a Mass Effect 3-hoz
Pár ember, hiába játszotta végig a Mass Effect 2-t, nem fogja tudni játékállását a harmadik epizódba betölteni. Az ok nagyon egyszerű és tökéletesen logikus. Ha az utolsó csata során Shepard jobb létre szenderül, nem fog feltámadni az újabb kalandok kedvéért, kénytelenek lesznek a játékosok új karaktert generálni. Persze végigjátszhatják újra, úgy, hogy hősünk életben is maradjon ezúttal.
Mondjuk ez várható volt
-
#5015 Ha igy nézük az egész második rész értelmetlen mert lehet olyan variáció is hogy a csapat 80% megpusztul vagy akár shepard is akkor meg minek szedtük öket össze nagynehezen ha a harmadik részben új csapatot kell szervezni /azé jó lenne ha a harmadikban már egyáltalán nem kénne a toborzásal veszödni mert ennyi böven elég volt /
Én kárpotlásul egy nagyon erös storyt várok a Biowarétöl a harmadik részre szerencsére ök képesek rá. -
#5014 tudom.
de próbálom tanítani. de szakadékba dobott pénz, tudom...
-
#5013 hagyjad már Darkot, nem érdemes vele leállni:D minden topikban eljátszhatnátok ezt több száz oldalon keresztül:) -
#5012 1 nem okoskodtam, ez vélemény volt
ha te itt warezolsz, akkor minek osztod az észt, aszittem hogy már letárgyaltuk, hogy én később veszek pc-re olcsón játékokat, és x-re újakat, és ne akard megszabni, hogy mien játékokra költsem a pénzt.
nem tudom mi ütött beléd, aszittem normális vagy, de gondolom 35év a pc-d előtt betett.. -
#5011 az nem befolyásolja, amit írtam.
te mindenhol warezolsz, és eljátszod a királyt. Engem nem láttál okoskodni.
vagy ha igen, ott én igenis megvettem, és ott van egy kis jogom dumálni...
ennyi köztünk a differencia.
TE mindenhol úgy mész be a topicba, mint egy király..
Van egy viccem erről:
a nászéjszaka után az herceg nézegeti magát a tükörbe és, ezt mondja:
- Ha 1 cm-el nagyobb lenne, én lennék a király!
- Mire a feleség: Na ja. Ha meg 1 cm-vel rövidebb lenne, te lennél a királyné....
na bye. -
#5010 jah és irtad ezt úgy hogy te is warez mass 2-vel nyomod...te álszent, legalább mutatnál kis példát....:D -
#5009 ugye, ezzel is megvolt az 1 óra.... -
#5008 u.olyan warez majom mindkettő, és úgy adják elő, mint a világ legjobb tesztelői.... -
#5007 akkor rosszul láttad, szemüveg esetleg, mert én kb 1 orát játszottam a bishock-kal -
Skyline #5006 Beszélj az Fseces balival a bejárat mellett. Thane fiáról kérdezd. Ha ezen túl vagy akkor 1 emelettel feljebb majdnem a lépcső mellett ott van Mouse,beszélj vele is...Ha ezen is túl vagy irány vissza Fsec ember.