Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ indításnál még jó volt.
Valami ötlet?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mordin fagyasztása az a Cryo Blast akar lenni?
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Why so serious?
vagy vegyél egyet, vagy szerezz valakitõl egy normális végleges verziót. tuti utána menni fog....hacsaknem a géped hardware-essen van oda.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és ezt sokan nem értik meg. egy tiszta friss oprendszer kiküszöböl minden hibát.
mindenkinek ezt mondom, hogy ha teheti, az elsõ hibánál próbálja gyors ujradobni a rendszert.
nekem kb 1-2 óra. ha tesze-toszáskodik valaki 1 játék hibával, arra ettõl még több idõ is elmegy.
énis szinte 90%-ban olyan hibákról olvastam topic-okban, ami velem eddig nem fordult elõ soha.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ám picit spoiler: thane fiát megtalálta már vki ?
Észrevettem több játéknál is hogy míg másnak el se indul vagy fagy, addig nekem soha semmi bajom nincs egyik játékkal sem.
Lehet azért mert rendbe tartom a gépemet, és nem pakolom tele szeméttel. Pl. egyik fõ hibaforrás játékoknál a sok szar kodekpack. Meg aki egy kicsit is a gépekhez az tudja mit hogyan.
Nem origis változatok hibás mentési rendszere van. Tudom, mert megkrekkeltem a lemez miatt még anno. és csak az uato savere rakott vissza. de már azóta kijött egy no dvd patch is, hála az égnek
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
a gép megvan hozzá különben
de a dirt2-nél is ez volt aztán valaki fel tett egy fájlt én azt le szedtem és utána mûködött
valaki help pls!
nálam win7 van, xp-n Document and Setting/rendszergazda/My Documents/Bioware....stb

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát a Reaper a fõellenség és a Collector olyasmi, mint az egyben a Geth-ek (mármint Reaper viszonyban), de késõbb kiderül majd 1-2 dolog, ami egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat.
Council és Wrex meghal, az nekem úgy tûnik, hogy fix (én is ezt csináltam, de volt win reinstall, szal csak nem maradt meg 😄
Ha nem importálsz karaktert, akkor (legalábbis itt linkelte valaki) az elején rákérdez pár eseményre az elõzõ résszel kapcsolatba. Mivel te még nem játszottál az elsõvel, itt csak találomra tudsz dönteni. Ergo érdemes, már csak a történet miatt végigvinni egyszer, az elsõ részt.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Annyira nem függ tõle, de mivel ua a fõellenség, mint az 1-ben és derülnek ki ééérdekes dolgok, ajánlott végigjátszani az 1-et, különben csak nézel majd, hogy 'oké, és ?' és nem azt mondod, hogy 'wtf, :o'.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Felkészít erre a játék esetleg az introban, vagy a bevezetõben?
Lehet probléma ,hogy az ME1-t winxp alatt játszottam? NEED HELP!
Viszont story kezd érdekes fordulatot venni.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
#1324: singularity semmit se ér. Általában fedezék mögött van az ellen és egyenes lövi el, nem 'csavarva', emiatt neki megy a fedezéknek. + mintha armor-os ellenfeleket fel se emelné. Viszont Mordin az nagyon epic, fagyasztása aoe és még sebez is.
vicces azért, ahogy a pár kaszt képzettségei teljesen megváltoztak <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy a játékot nagyon várom már, Amint lesz magyar akkor töltöm is 😉
De majd egyszer felkerül az origi is, Mass Effect is megvan, szal kötelezõ.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
BioGame/CookedPC/BIOGame_HUN.tlk
BioGame/Movies/load_f80_HUN.bik
BioGame/Movies/ME2_Opening_SunMid_HUN.bik
docs/EULA_hu.rtf
docs/readme_hu.txt
Azaz, majd ezeket a fájlokat kell kivenni a magyar nyelvû Mass Effect 2-bõl!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ám valaki talált már fegyver boltot ? Mert nincs normális pisztoly :s (ami van az csak armor ellen jó, a másik meg submachine)