Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Remek. Nincs hang a játékban. Semmi.
Elsõ indításnál még jó volt.
Valami ötlet?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

hy all,hol lehet állitani valahol antialiasingot,vagy vysincet vagy mi,mert fullon tolom,de elég recés a kép,plusz az nvidia control panelbe is átállitottam 16*os meg vsync force on-ra de semmi változás ha jól látom,ja és még egy kérdés,mitõl lehet az,hogy néha megakad ilyen minisececkre a játék,tehát pl kinyilik az ajtó bemegyek az uj terembe és pl akkor,más játéknál is néha ezt csinálja...egyébként a game 10/10 év játéka😄
Az, bár így utólag nem olyan jó, mert csak Health ellen jó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Calver
jaja ez nekem is feltûnt... végül Sentinel-nél lyukadtam ki, olyan vicces srácnak tûnnek akik képesek bármilyen szituációt kezelni... ami komikus, fõleg h elsõ részben számomra talán a - nagyon finoman szólva - legkevésbé szimpatikus kaszt volt <#hehe>

Mordin fagyasztása az a Cryo Blast akar lenni?

"The trees move. Do you not see it?"

Harc közben nem lehet menteni, mindenhol máshol lehet. De akkor meg ki is írja hogy quick save failed.

Why so serious?

Az elsõ rész is pontosan ott lezdte ahol elõzõleg lementetted. Nem tudok nektek milyen elsõ részetek volt... 😊

Why so serious?

DarkSector
nálad az ingyenes verzióval lesz a baj.
vagy vegyél egyet, vagy szerezz valakitõl egy normális végleges verziót. tuti utána menni fog....hacsaknem a géped hardware-essen van oda.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ez szintúgy.
és ezt sokan nem értik meg. egy tiszta friss oprendszer kiküszöböl minden hibát.
mindenkinek ezt mondom, hogy ha teheti, az elsõ hibánál próbálja gyors ujradobni a rendszert.
nekem kb 1-2 óra. ha tesze-toszáskodik valaki 1 játék hibával, arra ettõl még több idõ is elmegy.

énis szinte 90%-ban olyan hibákról olvastam topic-okban, ami velem eddig nem fordult elõ soha.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ME2/docs mappában van pár dokumentum, nézegesd õket, hátha segít valamelyik.

Ám picit spoiler: thane fiát megtalálta már vki ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

HeadHunter86
Szerintem ott az OS-sel van a gond, nem pedig a játékkal.

Észrevettem több játéknál is hogy míg másnak el se indul vagy fagy, addig nekem soha semmi bajom nincs egyik játékkal sem.
Lehet azért mert rendbe tartom a gépemet, és nem pakolom tele szeméttel. Pl. egyik fõ hibaforrás játékoknál a sok szar kodekpack. Meg aki egy kicsit is a gépekhez az tudja mit hogyan.

DarkSector

DarkSector
jah énis eredetivel nyomom, és meglepõdtem hogy van F6 mint gyorsmentés...😄

Prince23
Lehet nem origi a me 1-ed.
Nem origis változatok hibás mentési rendszere van. Tudom, mert megkrekkeltem a lemez miatt még anno. és csak az uato savere rakott vissza. de már azóta kijött egy no dvd patch is, hála az égnek

55-öt enged csak jah. Én elkezdem felülírni az elsõtõl.

Kongy
Halljátok, nálatok nincsen olyan bug, hogy kb a 80-adik mentés után már nem enged újakat létrehozni? Ez valami bug? ME1-ben is korlátlan volt, és itt is! Egyik percrõl a másikra már nem engedte, hogy új helyre metsek...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Nincs fent, simán bemásolod az ME1 mappába a mentést.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hello nekem nem megy elakarok indítani egy új kampányt de az elsõ betöltõ képernyõnél befagy
a gép megvan hozzá különben
de a dirt2-nél is ez volt aztán valaki fel tett egy fájlt én azt le szedtem és utána mûködött
valaki help pls!
DarkSector
Ha jól tudom, akkor aki importálni szeretne, annak a jobb oldali mappából kell a ME mentéseit a bal oldalt lévõ mappába másolni....
nálam win7 van, xp-n Document and Setting/rendszergazda/My Documents/Bioware....stb

Szasztok! Win7en próbálkozom a játékkal, de eddig 2x kifagyott! 1x karaktergenerálás közben, aztán amikor hagytam h auto kreáljon akkor egy kis csihipuhi után adta meg magát a game és az egész op is. Win7en probálkozom futtatni az "ingyenes" verziót. Valakinek volt hasonló problémája? Lehet h csupán vmi beállítást kell kikapcsolnom? Köccce

zooleeh
ebben mar ment rendesen ugy lattam,pont onnan kezdi ohol azelott lemented.

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

wedge31
Quick save van az egyben annál nincs jobb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

robotnyk
olyan baromi nehéz néha nyomni egy F5öt, hogy már szar is a mentési rendszer? geez...
grebber
Pl mert most tolom az elsõ rész mert anno nem értem a végére és báttyámnak kellett valami a gépen.Kb 20 perce mentem azzal a járgánnyal a bolygon kapukat nyitottam lõdöztem és modom mentek 1-et ja mentett visszarakott oda ahonnan indultam fasza.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
miért lett volna szar a mentési rendszer?
grebber
Ebben is ugyanolyan fos a mentési rendszer mint az 1-nek??

128 bites DOS 9.3-on röccenés nélkül fut
wedge31
THX.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát a Reaper a fõellenség és a Collector olyasmi, mint az egyben a Geth-ek (mármint Reaper viszonyban), de késõbb kiderül majd 1-2 dolog, ami egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat.

wedge31
A Collectorsok is föellenség vagy csak szimplán irtandók ?

Arra kérdez rá, amire az 1nél indulásnál is (származás, meg, hogy, hogy lettél híres). De pl az, hogy me1 spoiler:

Council és Wrex meghal, az nekem úgy tûnik, hogy fix (én is ezt csináltam, de volt win reinstall, szal csak nem maradt meg 😄

Mivel senki nem vitte még szerintem a 2-t végig, így nehéz válaszolni.
Ha nem importálsz karaktert, akkor (legalábbis itt linkelte valaki) az elején rákérdez pár eseményre az elõzõ résszel kapcsolatba. Mivel te még nem játszottál az elsõvel, itt csak találomra tudsz dönteni. Ergo érdemes, már csak a történet miatt végigvinni egyszer, az elsõ részt.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Játszd végig az 1 fõ story-ját, nem hosszú.
Annyira nem függ tõle, de mivel ua a fõellenség, mint az 1-ben és derülnek ki ééérdekes dolgok, ajánlott végigjátszani az 1-et, különben csak nézel majd, hogy 'oké, és ?' és nem azt mondod, hogy 'wtf, :o'.

Launcher - configure - save games - compy gomb és betallózod a "c:\Users\neved\Documents\BioWare\Mass Effect\Save" könyvtárat.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

zooleeh
tenyleg melyiket erdemeseb valasztani katonat vagy valami hokuspokuszos karaktert csinalni inkabb ?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Ha nem nyomtam az elsõ részt érdemes ennek nekiállnom? Úgy értem, szeretném ha nem csak lesnék bután végig, hanem érteném a sztorit, eseményeket.
Felkészít erre a játék esetleg az introban, vagy a bevezetõben?

tenkenorman
ubuntu alatt mûkszik?<#idiota><#szomoru1><#sir>

http://www.tenke.hu

Szevasztok, Win7 alatt nem mükszik az ME1 save fájlok beimportálása.
Lehet probléma ,hogy az ME1-t winxp alatt játszottam? NEED HELP!
Egyes részek kajak beleillenének egy horror játékba 😄
Viszont story kezd érdekes fordulatot venni.

Tatyla
én Vanguard vagyok és elég jó szerintem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ironikusan mondta =]

#1324: singularity semmit se ér. Általában fedezék mögött van az ellen és egyenes lövi el, nem 'csavarva', emiatt neki megy a fedezéknek. + mintha armor-os ellenfeleket fel se emelné. Viszont Mordin az nagyon epic, fagyasztása aoe és még sebez is.

Calver
vélemények az új Vanguardról? képtelen vagyok eldönteni, h toljam-e azzal, vagy régi Singularity bonus skill-es Vanguardomat cseréljem-e le egy jóval "ismerõsebb" Adept-re....

vicces azért, ahogy a pár kaszt képzettségei teljesen megváltoztak <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Nekem nem hozza be, csak fehér terület :/
Amúgy a játékot nagyon várom már, Amint lesz magyar akkor töltöm is 😉
De majd egyszer felkerül az origi is, Mass Effect is megvan, szal kötelezõ.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bon
De kell, ha valaki mindent magyar nyelven szeretne olvasni tehát a readme-t és az EULA-t is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Az alsó két fájl nem kell!

TBTPumpa
A következõ fájlokra lesz majd szükség az angol nyelvû Mass Effect 2 magyarításához:
BioGame/CookedPC/BIOGame_HUN.tlk
BioGame/Movies/load_f80_HUN.bik
BioGame/Movies/ME2_Opening_SunMid_HUN.bik
docs/EULA_hu.rtf
docs/readme_hu.txt

Azaz, majd ezeket a fájlokat kell kivenni a magyar nyelvû Mass Effect 2-bõl!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tatyla
ma hajnalban fél 2 körül léptem ki a játékból,még jó hogy ránéztem a telefonomra különben itt virrad rám 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Azt képzelsz oda amit akarsz...<#idiota>

Gideon Wieth
Mentés betöltésénél lejjebb már írták. Elindítod a Launchert. Ott van hogy play game config uninstall stb.. Rámész a Configure. Ott van a save games opció, azon belül, hogy copy mass effect 1 save games. Nekem az eredeti mentési helyén van //ez a dokumentumok/bioware mappa. Neked a bioware mappán belül, az EGÉSZ mass effect mappát kell bettalózni. Tehán nem elég a mass effect mappán belül csak a mentéseket. Én így csináltam, és utána a játékban a New Game-nél az import résznél ott volt a karakterem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Egy bolygó max 10 szonda nekem eddig (most van ~mindenbõl 100k-m, kivéve element zero, abból csak 10 😄). Fejleszteni meg akkor, ha beszervezed a Mordin-t.

Ám valaki talált már fegyver boltot ? Mert nincs normális pisztoly :s (ami van az csak armor ellen jó, a másik meg submachine)

Beszelgetessel es cselekedetekkel. Viszont van amikor a beszelgetes folyaman ezekkel be tudsz avatkozni a jobb vagy a bal egergombbal azt jelzi kulon amikor lehet.