19778
-
Hoz_Hun #5325 Most néztem, még mindig akciós, 35% kevesebb mint máshol. -
ZÓÓÓcsi #5324 Mindig is jó karaktert csináltam és azzal is fogom folytatni a 3-at. Viszont a renegátot muszáj csinálni pont az ilyen események miatt :DD
Kíváncsi vagyok kihallgatáskor mit lehet csinálni a fazonnal! Ne mondjátok el! -
Kareszmo #5323 A házhozszállítási pénz kb mennyi? Am köszi az infót. -
ZÓÓÓcsi #5322 Jah XD meg Hanar spectre lol
Dark Star-ban idd le magad, ha még nem próbáltad -
Kareszmo #5321 Az mikor van? Nekem még az tetszett amikor elintézte a batári kopter szerelőt... A magyar verzióban így van közben a felirat "szerintem túlhatjtod magad"! -
Hoz_Hun #5320 Riporter csak akit ismét leüthetünk :) -
Kareszmo #5319 Csakúgy megemlíteném az "apróságokat" amik átjönnek az ME1-ből. Conrad Verner ugyebár továbbra is Shepard mániában, a rekni királynő üzenete, a ferosi kólóniáról vagy a csaj vagy az aszári, a Korluson a vermári aszári asszisztens, Helena Blake, Gianna Parasini és jött a megígért sörrel, az előző történet főszereplői és utóéletük, a levelek (Han Olar, Morlan boltjának reklámja és a megmentett emberektől és az első részben megsegített karakterektől), Nassan Dantius, ne feledjük Harkint és most több nem ugrik be.
De sztem nagy ötlet volt a boltok reklámozása, a makettek, az űrpocok, meg ezek a hirtelen lépések Shepardtől, továbbra is örülök, hogy kicsit cikizik egymást a csapattársak. -
Hoz_Hun #5318 Shepard beszólásai se gyengék. Meg amikor lefejeli a Krogant. -
Pares #5317 Elcor Hamlet... -
Pares #5316 A hirdetések meg reklámok se semmik! "Blasto, the Jellyfish Stings!" meg "Enkindle THIS!"... -
Hoz_Hun #5315 Persze. Én az Amazonról (www.amazon.co.uk) rendeltem meg (ráadásul akciósan addták). Hétvégén rendeltem meg, hétfőn adták fel, ma jött meg. Természetesen Angol nyelvű. Van sima is, de szerintem a Collectorsos jobban megéri.
(Mass Effect 2 Official Game Guide: Collector's Edition (Hardcover)) -
Pares #5314 Ezt nem is tudtam!
[Sietve elhadja a csatateret...] -
Hoz_Hun #5313 Ezért imádom a Biowaret. Nem csak hogy odafigyelnek a vásárlóikra hanem még meg is toldják egy kis humorral vagy kis ezzel-azzal. -
Kareszmo #5312 Megtudod mondani, hogy ezt a Game Guide (Collectors Edition, Official)-t honnan szerezted be? Vagy honnan szerezhetem be? Angolban vagy magyarban? -
torma1 #5311 Igen az jópofa. :D Jót derültem rajta. Meg ha sokat iszol a citadellán a kocsmában a mosdóban kelsz fel :) Szuper jó :) -
ZÓÓÓcsi #5310 Dettó -
Pares #5309 -
torma1 #5308 Jaja az is elég ha csak olyanokkal foglalkoznak amire sok panasz jön. -
Pares #5307 Az szemétkidobó is jópofa ötlet! :) -
Hoz_Hun #5306 Meg van a legénységi szinten külön női és ff. Ha férfi Shepardal bemész a nőibe rád szol EDI. -
torma1 #5305 Majd pach talán javítja. :) A lötty ivásra jó a képregény amit belinkeltetek :) :) -
Hoz_Hun #5304 Szerintem Zaeed szobályában a szemétkidobó is ezért van. Bár ezt nem tudom, mert nem láttam erről írni, de hát több száz (vagy ezer) észrevétel volt több topikon keresztül. Gondolom csak azokkal foglalkoztak, ami egy bizonyos számú kérés mennyiséget meghaladott. -
Pares #5303 Jah, a WC nagyon nagy! Én egyébként nem is tudtam, hogy van, csak amikor megnéztem a "térképet" Shepard szobájáról, akkor láttam, hogy "bazmeg, hisz ott van valami", de bejáratot meg sehol nem találtam. Jól elrejtették, totál véletlenül találtam meg, amikor egyszer csak kinyílt a Űrpatkányom nézegetése közben. -
torma1 #5302 :) A Wc nekem is újdonság! :) Erre jók a Hivatalos Topic-ok Én is reménykedem hogy, javítják a hibákat. Majd kiderül. -
Pares #5301 Egyébként meg nem annyira vészes, csak akkor (lett volna) zavaró, amikor Liara a sisakon keresztül csókol meg, vagy amikor sisakon keresztül iszol. Egyébként más dolog nincs is, ami miatt zavaró lenne. Legalábbis nekem. Citadelbe, Omegára meg az ilyen helyekre mindig az N7-es páncélban sisak nélkül mentem, mellékküldetésekre vittem az új páncélokat, a főküldetésekre meg maradtam az N7-es páncélban az N7-es sisakban (van is rajtad valami, de látod is az arcot). -
Hoz_Hun #5300 Igen, ezt azért tudom mert többen is megírtuk. Speciel én azt javasoltam, legyen egy ajtó amire rá van írva, hogy legalább az illuziója meglegyen. Erre ők csináltak zuhanyzót is -
ZÓÓÓcsi #5299 WC azért került bele, mert panaszkodtak a hiánya miatt?
Ezt nem is tudtam -
Hoz_Hun #5298 A sisak dologgal magam is egyetértek... majd javítják, ha másnem a 3. részben. -
Pares #5297 Azért még második rész sincs teljesen "befejezve", hisz jönnek még DLC-k, kiegészítők, patchok is egész biztos várhatók, (amikben remélhetőleg javítják a sisakos "problémát"). -
ZÓÓÓcsi #5296 Sisak jogos tényleg :P Ebből látszik, hogy nem tökéletes, de hát mi az? :DD
Amúgy én szinte végig visor-ban mászkáltam és ott látszott az arcom is ugyebár.
Az meg hogy halálmaszkon keresztül issza a löttyöt = lol XD. (De legalább egy jóízűt röhögtem) -
Hoz_Hun #5295 Én is úgy gondolom, hogy a forumon olvasottak miatt kerültek be ezek a változások a játékosok kérésére. Bioware maga hozott létre topikot ott, hogy menjen az ötletelés. De egyébként látszik is, pl. Tali csak a massziv rajongóbázisa miatt lett romantikázható. Vagy a WC a Normandy-n.
Mert a BIOWARE hallgat a vásárlóira!!! -
ZÓÓÓcsi #5294 Én soha nem éreztem azt játék közben, hogy a fejlesztők félkész munkát végeztek, vagy nincs elég újítás. Pont az ellenkezőjét: remek kis apróságokkal (reklámok, npc beszólások, dumák stb.) díszítették a játékot, miközben a felesleges és haszontalan dolgokat eltávolították (biztos vagyok benne hogy a hivatalos fórumokon olvasottak miatt). Ezzel a központba került a sztori, meg harc közben a taktika. Kell ennél több?
Én nem is számítottam rá, hogy NWN szintű rpg-t csinálnak belőle, de nem is lenne jó szerintem. Most jobb lenne, ha órákat kellene töltögetni karakterfejlesztéssel? És addigra meg elfelejted mi történt a legutóbbi küldetésen :S Inkább azzal ütöm el az időt, hogy kinek mit mondok és hogy az miként fog kihatni a történetre. -
torma1 #5293 Csak a 2.dik részre gondoltam. Nem a teljes sorozatra. Azok lehet hogy nagyon ütősek lesznek. :) Ezért írtam hogy ha olvassák a fejlesztők a fórumokat és finomítanak akkor nem lesz gond a folytatással. Nem kell ide béta teszt stb. A nép úgyis megmondja mit akar. Persze mindenkinek úgysem lehet eleget tenni csak a sokat kritizált elemeket javítsák( Sisak kérdés,stb) Nem nagy dolgok de azért fontosak lehetnek. Azért adták ki az új páncélokat hogy full sisakban rohangáljak? Akkor minek van az arc mimika,kinézet,haj,stb?? -
Pares #5292 Manapság tisztán PC-re semmit nem fognak kiadni. Lásd: még a Crysis sem úszta meg a konzol verziót...
A Mass Effect az Mass Effect. Ugyan az a Bioware fejleszti, csak tudod változnak az idők, és alkottak valami újat. Egy teljesen új univerzum, új szereplők, új történet, újfajta tálalás. Rendben, hogy a KOTOR jobban bejött, de semmi köze hozzá.
"Azt mondom sokkal többet ki hozhattak volna belőle."
Nem értelek. Most jött ki a trilógia második része, amihez ráadásul még egy csomó DLC is fog jönni, azt is tisztázták, hogy a trilógia után is jönnek még játékok, de te már most leírod, hogy többet is kihozhattak volna belőle.
Vagy most konkrétan csak a második részre gondolsz? Vagy az első és második részre egyben? Nem értek egyet veled. Bár egyik játék sem tökéletes, de igazán nemtudom, mi az a sok, amit reálisan nézve ki lehett volna még hozni belőle, persze reális időn belül. -
torma1 #5291 "Az erdők élettelenek voltak, ronda fákkal, Denerim is olyan volt, mint egy temető, mindenki áldogált, valami hiányzott belőle. Szerencsére a ME2-ben erről mégcsak véletlenül sincs szó."
Hát azért nem egy Gothic, Fable széria. Na ott volt élet a városokban. :) -
torma1 #5290 Az igaz tényleg hogy ne legyen félkész dolog a játékban mert siettek a fejlesztők.
Stabilitás terén viszont nagyon jó. Alig van benne bug. Szerintem ha a fejlesztők bőszen olvassák a hivatalos fórumokat nem lesz gond a 3.dik résszel. Sok hibát kijavíthatnak. -
Hoz_Hun #5289 ME1 Xbox360 DLC-ket nem adták ingyen. -
torma1 #5288 Nem azt mondom hogy egy kategória hanem hogy nem a régi Bioware fejleszti mint azokat. Azok tisztán Pc-re jöttek ki. Látszott is a minőségen. Nem mondtam hogy nem szép a grafika. A KOTOR-t is említettem az meg majdnem ez a kategória. Az is mennyivel másabb volt. Azt mondom sokkal többet ki hozhattak volna belőle. Ennyi -
ZÓÓÓcsi #5287 Ja a DLC egyértelműen marketing fogás. Ugyanakkor a fősztori utáni játék kellemes (ami ugye a DLC-k területe). Csomó mindent dumáltam még a legénységgel.. Például a Geth-ekröl elég sokat meg lehet tudni Legion-töl. -
Pares #5286 Eddig az összes DLC tudtommal ingyenes volt. És külömben is, inkább ne legyen benne az alap játékban pl.: a makózás, de később, sokkal jobb minőségben, továbbfejlesztve adják ki DLC-ben egy bizonyos összegért.
Inkább, minthogy félkész elem ként tegyék bele a játékba.
A Dragon Age-ben a környezet nagyon sokszor élettelen és ronda volt, talán még rosszabb, mint a ME1-ben. Az erdők élettelenek voltak, ronda fákkal, Denerim is olyan volt, mint egy temető, mindenki áldogált, valami hiányzott belőle. Szerencsére a ME2-ben erről mégcsak véletlenül sincs szó.