Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a spanyol nyelvi fájlokból következtettem. Nézd meg az elsõ DVD-n a Data/spanish.rar fájlméretét. Mivel ott is csak feliratosan jelent meg (tehát nem szinkronizálták le).

ewuk
igazából ha megvettem volna eredetiben, most csak azért se tenném fel a magyar szövegfájlokat, bassza meg aki nem vette meg. de mivel nem vettem meg, ezért remélem, nem sok hozzám hasonló szemétláda van.
Igen. Tuti. Mert hogy az ME elsõ részénél is elõbb voltak fent a fájlok, és csak másnap a magyar verzió. Akárcsak a Dragon Age esetében.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem annyi h kinyitja az origit felteszi is kimásolja azt a pár megadott fájlt és kész?
DarkSector
ha igaz hogy annyi, hiszen ezt honnan is tudhatná bárki, és ha attól mûködik is egyeltalán ez csak találgatás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát, akkor ma nem lesz magyarul, pedig tényleg nem lenne nagy fáradtság felnyomni azt a pár megányi rart... :S

DarkSector
ez tuti. elõször kompletten fogják felnyomni.
a külön magyarosítás szerintem majd csak utána teszik fel, mert azt szét kell választani letesztelni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Casey az ki volt végül ? Krogan ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nem ölted meg az egyben, akkor õ a Krogan-ok vezetõje, ha meg igen (vagy mentés nélkül tolod) akkor nem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
automatikussan fel kell hogy ismerje, a physx nem lehet cpu-n....
a launcher ablakban van a beállitásoknál.
kijön egy kis ablak, és annak felületén állitható.

Sziasztok! Ki van nekem írva játék közben a bal felsõ sarokban, hogy: PhysX:CPU

PhysX képes GPU-m van, nem lehet arra átállítani? Vagy ez azt jelenti???

Szerintem is az egész csak üzletpolitika. 😊

ruffirant
van köztünk olyan ember akinek már megvan eredetiben?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Azért van esély arra hogy nem lesz kompatibilis. Nem hiszem, hogy nem fértek volna rá a 2 DVD-re a közép-európai feiratok. De lehet hogy csak sima üzletpolitika az egész.

na én épp emiatt remélem h a teljes magyar verzsönt feltolja vki 😛
elsõ résznél is az volt.
wedge31
Attol ne félj hogy megveszi...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mi lesz veled ha valami miatt a kiszedett HUN felirat nem lesz jó az US verzióhoz?

balee4
Atya isten. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Várható volt a payback a CDG-nak mivel a Dragon Age meg ott jött ki az US release elött.

DarkSector
igen, de 576-ban már ma kapható.

SZEG007
lol

MerlinW
Pont ma adták a legújabb Chuck epizódot, szal' nézek egy kis Mass Effektet😄 A fél stáb úgyis benne van😊

[merlinw.org]

wedge31
Hát igen...<#finom>

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Egy kis Miranda:

[merlinw.org]

Tudottaml jan 29 azaz pénteken kéne csak lennie leghamarabb magyarnak, szal ha holnap, esetleg ma megleszenek a fájlok hálát adhatunk a mass effect szellemének.
Máról volt szó vaze !! MÁRÓL !!! Kezdek megzakkanni .... ilyen még nem volt áhhh xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Jaj már! Nem kell rinyálni, úgy is felfogják tölteni, nyugalom. Ha ma már kapható, akkor valószínûleg holnapra fent lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akinek megvan a játék, az kérem töltse fel a nyelvi fájlokat! Már kész, eddig bírtam letöltöttem a játékot, annak ellenére, hogy megrendeltem a CE-t, már játszani akarok. 😞
Megkérem, hogy akinek megvan töltse fel (pl. ide: megaupload.com) a hungarian.rar fájlt a MassEffect2_DVD1/Data/ mappából.
Elõre is köszönöm, egy HÕS lenne sokak számára!

TBTPumpa
pedig Miranda szobájában még ágy is van... Igazán kibírhatták volna addig... Biztos könnyebb volt ezt így kivitelezni a BioWare-seknek! <#idiota>

Egyébként a második részben semmit sem tudunk meg Wrex-rõl?

Én megrendeltem az 576-tól az alap változatot, még a héten itt lesz valószínûleg. Ha addig nem kerülnének fel a magyar nyelvi fájlok, akkor majd felteszem õket én!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ez mind szép és jó, de töltsék már fel a nyelvi fájlokat plsss 😛
DarkSector
lol azon a hideg vas rácson fetrengeni...te úr isten, minek van a hajón az a parancsnoki szoba?
ezek se bírták sokáig, még a szobáig se mentek el...😄

Én kiváncsi leszek a 8600GT-mre, hogy 1280x1024-be milyen grafon fog elmenni vele... Tippre olyan med, esetleg med+ ha beérem 25 fps-el. 2.7-en járó 2 magos AMD 5200+ meg természetesen elég még az ajánlotthoz is, pedig nem egy mai darab <#nevetes1>

Nyelvi fájlokat pedig várjuk nagy nagy NAGY szeretettel és sok jól elõre bekészített thx-al <#vigyor2>
DarkSector
nem rosszindulatból, de télleg poénossak, mikor 7-8éves configokkal jönnek, hogy nem futnak rendessen az új játékok...😄

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
"Mass Effect 2 does not run optimally on a computer with a single core
CPU. We recommend that Mass Effect 2 PC is not played on a system
with a single core CPU."

Ezt a részletet a readme-bõl vettem, remélem érthetõ... Ezért szaggat. <#nezze>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
proci + vga nem játékra van, fõleg nem a maiakra!!!
a memória elég, de az nem viszi el a vállán a 2 másik fõ alkatrészt.

ezzel a géppel manapság már csak netezni lehet, még az én gépem is lofasz a mai játékoknak, pedig az jóval erõsebb a tiédnél.

ezt köszönd a fenenagy fejlõdésnek a hardverpiacon....

ha megvan a gépigény(OS: Microsoft Windows XP SP3+ / Vista SP1 / Windows 7
CPU: Kétmagos/1,8 GHz-es
RAM: 1 GB / 2 GB
HDD: 15 GB szabad terület
VGA: 256 MB Shader Model 3.0-támogató kártya (ATi x1600+ / nVidia 6800+ )
) akkor mennie kell ha nincs akkor nem megy a gyártok amugy egy kicsit mindig lejjebb viszik a gépigényt papíron szerintem 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

de különben eddig minden játék ment rajta szinte közepesen(batman,fifa.dirt2,)
nekem minden <#idiota>
nekem 1st 😄

ruffirant
most viszont el kell mennem matek tanárhoz...remélem addig kijön és mire haza érek csak le kell töltenem😛

Gideon Wieth
Ha lemegy a stáblista, és ráböksz hogy folytatod a játékot, akkor ki tudod deríteni, hogy elvileg senki nem halt meg. Ha valaki meghal, azt videó jelzi szerintem.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

blackcalibra
Jól mondja balee4.(bár ezt már máshol is beszéltük)
Mire mi megkapjuk a gyûjtõit, már mindenki kipörgette a magyar virágbolti kiadást.
nekem meg bithumen 😛
ruffirant
tudom😛 ncore is itt van sg mellet egy másik ablakban megnyitva hátha ott hamarabb fent lesz

blackcalibra
Mindenképpen. Ha nem teszed hasznos infókról, kulisszatitkokról maradhatsz le. <#eplus2> Nem utolsó sorban a magyar nyelvi fájlokról. <#eplus2>
BlueMaster
Azt nem tudom, hogy megéri-e, de én is ezt csinálom... <#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

ruffirant
amúgy a magyar feliratról van valami hír?megéri itt ülnöm gép elõtt 2 percenként frissíteni?

ez az unknow ez valami márkanév ? xD #1664: nem hiszem hogy 1 magos az azért kicsit gyenge lenne napjainkban hogy egyáltalán elinduljon a játék nem ?