Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a külön magyarosítás szerintem majd csak utána teszik fel, mert azt szét kell választani letesztelni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem ölted meg az egyben, akkor õ a Krogan-ok vezetõje, ha meg igen (vagy mentés nélkül tolod) akkor nem 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a launcher ablakban van a beállitásoknál.
kijön egy kis ablak, és annak felületén állitható.
PhysX képes GPU-m van, nem lehet arra átállítani? Vagy ez azt jelenti???
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
elsõ résznél is az volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Megkérem, hogy akinek megvan töltse fel (pl. ide: megaupload.com) a hungarian.rar fájlt a MassEffect2_DVD1/Data/ mappából.
Elõre is köszönöm, egy HÕS lenne sokak számára!
Egyébként a második részben semmit sem tudunk meg Wrex-rõl?
Én megrendeltem az 576-tól az alap változatot, még a héten itt lesz valószínûleg. Ha addig nem kerülnének fel a magyar nyelvi fájlok, akkor majd felteszem õket én!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ezek se bírták sokáig, még a szobáig se mentek el...😄
Nyelvi fájlokat pedig várjuk nagy nagy NAGY szeretettel és sok jól elõre bekészített thx-al <#vigyor2>#vigyor2>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU. We recommend that Mass Effect 2 PC is not played on a system
with a single core CPU."
Ezt a részletet a readme-bõl vettem, remélem érthetõ... Ezért szaggat. <#nezze>#nezze>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a memória elég, de az nem viszi el a vállán a 2 másik fõ alkatrészt.
ezzel a géppel manapság már csak netezni lehet, még az én gépem is lofasz a mai játékoknak, pedig az jóval erõsebb a tiédnél.
ezt köszönd a fenenagy fejlõdésnek a hardverpiacon....
CPU: Kétmagos/1,8 GHz-es
RAM: 1 GB / 2 GB
HDD: 15 GB szabad terület
VGA: 256 MB Shader Model 3.0-támogató kártya (ATi x1600+ / nVidia 6800+ )
) akkor mennie kell ha nincs akkor nem megy a gyártok amugy egy kicsit mindig lejjebb viszik a gépigényt papíron szerintem 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mire mi megkapjuk a gyûjtõit, már mindenki kipörgette a magyar virágbolti kiadást.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!